Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Δυνατό μήνυμα ζωής από μια παρέα Κρητικών, σε μια εξαιρετική ταινία μικρού μήκους (video)Δυνατό μήνυμα ζωής από μια παρέα Κρητικών, σε μια εξαιρετική ταινία μικρού μήκους (video)
Μια ταινία μικρού μήκους με πολύ δυνατά μηνύματα για την προσπάθεια της ζωής και όχι απλά της επιβίωσης, «εκπέμπει» η ταινία μικρού μήκους που γύρισε μια ομάδα φίλων από την Κρήτη. Μια προσπάθεια που «μιλάει» για τα αδιέξοδα του σήμερα, της σκληρής εποχής των μνημονίων.
Γυρνάς το βράδυ στο σπίτι από τη δουλειά.
Χτυπάει το τηλέφωνο … απολύεσαι !
Άλλες φορές με ή χωρίς αφορμή, λόγο της οικονομικής κρίσης κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται κυριολεκτικά στο δρόμο χωρίς δουλειά!
Η ταινία μιλάει για ένα από εμάς.
Ο Αρτέμης μετά την απόλυση του, ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην εποχή μας γι” αυτή τη πολυτέλεια.
Η αναζήτηση, η πίεση και η απογοήτευση θα τον φέρουν σε πολλές δοκιμασίες μέχρι στο τέλος να βρει μια εναλλακτική λύση που θα του αλλάξει το τρόπο ζωής .
Η ταινία είναι ερασιτεχνική και γυρίστηκε στο Ηράκλειο και στη Μυρτιά (χωριό του Καζαντζάκη) στην Κρήτη.
Η ταινία είναι η άποψη μιας χούφτας ανθρώπων που θέλησαν με τον ελεύθερο τους χρόνο να μοιραστούν μαζί σας το τι περνάμε αλλά και πως το προσπερνάμε…!!

Ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης αποκαλύπτει τι σημαίνει η αλλαγή του δικαίου για τα νέα ομόλογαΜε το ελληνικό οι κανόνες λειτουργούν υπέρ του οφειλέτη, ενώ με το αγγλικό υπέρ του δανειστή!
Αν γίνει η αλλαγή που μας ζητάνε επίμονα οι δανειστές, δεν μπορείς να ζητήσεις μείωση του χρέους
Απαράδεκτη είναι η τυχόν αποδοχή του αγγλικού δικαίου στη νέα δανειακή σύμβαση, υπογραμμίζει με συνέντευξή του στο «ΠΑΡΟΝ» ο έγκριτος συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης, παραθέτοντας ουσιαστικά επιχειρήματα. Ο κ. Κασιμάτης εξηγεί ότι οι δανειστές μας θέλουν να επιβάλουν το αγγλικό δίκαιο επειδή αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν πειραματόζωο και στο πλαίσιο μιας αντίληψης κατοχής του ευρωπαϊκού Νότου απ” τον Βορρά.

"Μούφα" τα περί ηλεκτροσόκ στον Αλβανό φονιά Ίλι Καρέλι

 Αντιμετώπιζε χρόνια καρδιακά προβλήματα.Τι έδειξαν οι ιστολογικές εξετάσεις.
Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσαν έξι προφυλακισθέντες δεσμοφύλακες

Ευρήματα στεφανιαίας νόσου στην καρδιά του Αλβανού βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι κατέγραψαν ...


οι ιστολογικές εξετάσεις που έγιναν σε εργαστήριο των Αθηνών.

Σχεδιαστής παρουσίασε το ΤΖΙΝ που θέλουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες! Δείτε γιατί...


  Στο μέλλον, οι γυναίκες θα χαμογελούν ευτυχισμένες στη σκέψη του και οι άνδρες θα πίνουν νερό στο όνομά του...

ΤΡΕΧΑΤΕ ...ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ !


ΓΙΟΥΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...