Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Μετά απο αυτή την δήλωση, όποιος ψηφίσει Θεοδωράκη, θα πρέπει να επικηρυχθεί…

2
ΜΕΤΑ το “λεφτά υπάρχουν” και το “να ξεβρομίσει ο τόπος”, το Πρώτο ΘΕΜΑ κλείνει την τριλογία με το “Ας γίνω και πρωθυπουργός”
Εαν παρ’ όλα αυτά υπάρχουν τόσο ηλίθιοι συμπολίτες μας που εξακολουθούν να ψηφίζουν ότι τους κοτσάρει το γερμανικό παρακράτος, τότε η ηλιθιότητα θα πρέπει να ποινικοποιηθεί. Δεν υπάρχει άλλη λύση…

Πέντε λάθη που κάνει ο εγκέφαλός μας κάθε μέρα!

Ο εγκέφαλος είναι το τελειότερο και πιο πολύπλοκο όργανο του σώματος, όμως φαίνεται πως η λειτουργία του δεν είναι πάντοτε… αντικειμενική. 
Αυτή η καλοκουρδισμένη μηχανή επηρεάζεται από κάθε εμπειρία και ερέθισμα γύρω μας.
Το αποτέλεσμα είναι να κάνει μερικά μικρά, καθημερινά «λάθη», τα οποία οι ψυχολόγοι ονομάζουν γνωστικές προκαταλήψεις. Αυτές οι στρατηγικές μας βοηθούν να αναγνωρίζουμε τις επικείμενες απειλές και να παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις όταν χρειάζεται.

Δείτε ποιες είναι οι πέντε βασικές «ατέλειες» της λογικής και του μυαλού μας.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο "ινδιάνος" συμπέθερος του ΓΑΠ!


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο "ινδιάνος" συμπέθερος του ΓΑΠ!
Μια έκπληξη επεφύλασσε στην τοπική κοινωνία της Χερσονήσου στην Κρήτη ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μαστοράκης.
Μεταξύ των συμβούλων του συνδυασμού του ανακοίνωσε και το όνομα του συμπεθέρου του Γιώργου Παπανδρέου όπως αναφέρει το secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Πρόκειται για τον Δημήτρη Χαλκιαδάκη, πατριό της Πωλίνας Πατραμάνη, η οποία στις αρχές του χρόνου αρραβωνιάστηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου τζούνιορ.
Η είδηση της συμμετοχής του κ. Χαλκιαδάκη στις δημοτικές εκλογές προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στην τοπική κοινωνία, ενώ αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης. Στήριξη από τον κ. Παπανδρέου δεν γνωρίζουμε αν έχει λάβει η υποψηφιότητά του, αυτό όμως που θεωρείται δεδομένο στη Χερσόνησο είναι πως η συγγένειά του με τον γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ θα του εξασφαλίσει άνετα την εκλογή του, ενώ θα δώσει επιπλέον δυναμική στον συνδυασμό του κ. Μαστοράκη. Σημειώνεται πως ο τελευταίος αποτελεί ένα φρέσκο τοπικό αυτοδιοικητικό πρόσωπο, που εκτιμάται ότι θα κάνει την έκπληξη.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ


Ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής

Τα πρώτα ονόματα

Ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής -Τα πρώτα ονόματα
Τα πρώτα ονόματα που θα βρίσκονται στη λίστα με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή. Μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του Γιώργου, ο οποίος είχε δολοφονηθεί έξω από τα γραφεία του κόμματος, στο Νέο Ηράκλειο μαζί με τον Μανώλη Καπελώνη.
Δείτε αναλυτικά τα πρώτα ονόματα:
Λάμπρος Φουντούλης: πατέρας του δολοφονηθέντος Γιώργου
Μιχαήλ Ν. Τσακίρης: Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ., Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής,
Υπεύθυνος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Δρ. Επαμεινώνδας Ν. Στάθης: Ορθοπαιδικός Χειρουργός, τ. Διευθυντής Α' Ορθοπαιδικής Κλινικής Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός» - Πρόεδρος Ε.Κ.Ο.Φ.
Δρ. Γεώργιος Γαλέος: Οικονομολόγος – Διδάκτωρ Οικονομίας Πανεπιστημίου Ζυρίχης
Δρ. Ηλίας Ηλιακόπουλος: Δικηγόρος – Διδάκτωρ Νομικής Πανεπιστημίου Φράιμπουργκ
Γεώργιος Χασιώτης: Δικηγόρος, Υπεύθυνος Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων
Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης: Μαθηματικός – Συγγραφέας
Μαρία Τσιορλίνη: Γραφίστρια – Μέλος Δ.Σ. Τεχνικών Τύπου Θεσσαλονίκης
Φωτεινή Πατσαλή: Μηχανολόγος Μηχανικός
Νικόλαος Κωνσταντίνου: Αρχισυντάκτης Εφημερίδας «Χρυσή Αυγή»

Έτοιμη για … μπουμ, η Τράπεζα Αττικής ;
Υπάρχει μία τράπεζα που παρουσίασε το 2013 ζημιές 112,25 εκατ ευρώ.
Η τράπεζα αυτή είχε ενισχυθεί με κεφάλαια με την μορφή μετατρέψιμων ομολογιών συνολικής αξίας 100,20 εκατ ευρώ, που πρέπει να αποπληρωθούν προσεχώς.

Στο πρόσφατο τραπεζικό τεστ της τράπεζας της Ελλάδος υπολογίστηκε ότι στο βασικό σενάριο χρειάζεται 397 εκατ. ευρώ επιπλέον κεφάλαια.

Ανακεφαλαιώνοντας το άθροισμα ζημίας έτους 2013, μετατρέψιμων ομολόγων και αναγκαίων επιπλέον κεφαλαίων είναι 609,45 εκατ. ευρώ . Το ποσό αυτό πρέπει να βρεθεί το συντομότερο δυνατόν.
Η τράπεζα αυτή για να αντιμετωπίσει τα τρέχοντα προβλήματα ρευστότητας εξέδωσε την 6.2.2014 ομολογιακό δάνειο αξίας 285 εκατ ευρώ διάρκειας ενός έτους με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου με επιτόκιο ίσο με το επιτόκιο τρίμηνου Εuribor πλέον 12 μονάδες, δηλαδή πάνω από 12%...
Η τράπεζα αυτή εποπτεύεται από την Τράπεζα της Ελλάδος και θα κληθεί σύντομα να βρει επιπλέον  609,45 εκατ ευρώ για να αντιμετωπίσει το τραπεζικό ευρωπαϊκό  τεστ της ΕΚΤ, που αναμένεται προσεχώς.
Προφανώς αν οι μέτοχοι της είχαν την οικονομική δυνατότητα να την ενισχύσουν με τόσο μεγάλο ποσό κεφαλαίων δεν θα είχαν αφήσει την τράπεζα τους να δανείζεται με επιτόκιο 12% +τρίμηνο euribor.
H τράπεζα αυτή δεν διαθέτει την πολυτέλεια να χρηματοδοτηθεί από το ΤΧΣ, γιατί δεν κρίθηκε συστημική.

Φώκια που έχει ...λόξιγκα!


Ένα βαγόνι γεμάτο νεκρούς στο μετρό της Αθήνας
Όσο η ζωή δυσκολεύει, οι ζωντανοί λιγοστεύουν.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ! 422 δισ έχουμε πληρώσει σε τόκους και χρεολύσια από το 1995 έως το 2010!!

ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ….!

21 ΔΙΣ οι ετήσιες καθαρές κρατικές δαπάνες! ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ…

το 2012….
Απο τα 170 δις ευρώ των εξόδων του κράτους για το 2012, τα. 149 δις ευρώ θα πάνε στους τοκογλύφους και στις τράπεζες (ξένες και ντόπιες) και μόλις τα 21 δις ευρώ θα πάνε για τις καθαρές κρατικές δαπάνες!

Επίσης συνολικά λοιπόν τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε πληρώσει….
265 δισ. ευρώ σε χρεωλύσια και
156 δισ. σε τόκους,
σύνολο 422 δισ.!

Οι 7 πιο «παράξενες» αλλά και αποτελεσματικές χρήσεις του μελιού

Το μέλι είναι σίγουρα πολύτιμο στην καθημερινότητα μας, αφού χρησιμοποιείται όχι μόνο στη μαγειρική και τα γλυκά, αλλά αποτελεί τη βάση για ενδιαφέρουσες ιατρικές θεραπείες.
Ανάλογα με το πού πηγαίνουν οι μέλισσες στην καθημερινή τους γύρους, η γεύση και το χρώμα του μελιού μπορεί να διαφέρει ριζικά, από το φωτεινό ξανθό μέλι, μέχρι το πλούσιο, σκούρο μέλι Μάνουκα που παράγει η Νέα Ζηλανδία.
Το μέλι τυχαίνει να έχει και μερικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, ειδικά αν είναι σκούρο και γι' αυτό χρησιμοποιείται για την επούλωση τραυμάτων εδώ και αιώνες.
Ακολουθούν οι 7 πιο «παράξενες» αλλά και αποτελεσματικές χρήσεις του μελιού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...