Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Κι άλλα στελέχη της ΝΔ, δικτυωμένα στους Ρόταρυ και στους Λαϊονς. Ονόματα, φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα, διασυνδέσεις κ.λ.π.

(ΦΩΤΟ Από αριστερά: Ιωαννίδης, Καράογλου, Γκιουλέκας, Ασπασίδης, Γεωργιάδης, Τζιτζικώστας, Ορφανός).

Όταν κάποιοι ευλαβείς επίσκοποι (πχ Αυγουστίνος Καντιώτης) και ιερείς (πχ π.Χαράλαμπος Βασιλόπουλος) πρωτοέγραψαν και κατήγγειλαν τις ύποπτες δραστηριότητες τωνΡόταρυ και των Λάιονς και ότι λειτουργούν ως προστάδιο ένταξης στη Μασονία,  πολεμήθηκαν. Μερικές δεκαετίες αργότερα, διαπιστώνουμε ότι οι 2 αυτές "λέσχες" είναι ΠΑΝΤΟΥ και ελέγχουν κυριολεκτικά τους ΠΑΝΤΕΣ και ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Όπως θα δείτε, προσπαθούν να ελέγξουν ακόμη και την ίδια την Ορθόδοξη Ελλαδική Εκκλησία....


Καθώς προχωράτε προς το τέλος της ανάρτησης, οι αποκαλύψεις θα γίνονται όλο και πιο σημαντικές. 
Ας αναζητήσουμε μέσω διαδικτύου πληροφορίες για ένα στέλεχος της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη:

Ξέρετε που κατέληξαν τα χρήματα για την Μυρτώ της Πάρου;


Ξέρετε που κατέληξαν τα χρήματα για την Μυρτώ της Πάρου;
«ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΜΥΡΤΩ, ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ...μητροπολίτη Bοστώνης ΜΕΘΟΔΙΟ !!!
Και με ''απόφαση''...γενικής ''Συνέλευσης'', δηλ. με την ''ψήφο'' των ολίγων εγκάθετων της ελληνικής μικρής Ομοσπονδίας Βοστώνης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «kalami.net» , τα χρήματα των Ομογενών (131.000 δολ.) που δόθηκαν στον έρανο MONO για την Μυρτώ, στο ΟΝΟΜΑ της Μυρτώς, προορίζονται να καταλήξουν στον...μητροπολίτη για ''ίδρυμά'' του, δηλ. στον διαχρονικό ''συνεργάτη-συνεταίρο'' της παρανομούσας μικρο-Οργάνωσης!!!
Ένοχη σιωπή και ανοχή, από την πρεσβεία μας στην Ουάσιγκτον και το γενικό Προξενείο στην Βοστώνη. Ομογενείς δωρητές αντιδρούν με νομικά μέτρα, καταγγελίες στο IRS, στην Πολιτεία και στο υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.
Την διαχρονικά παρανομούσα μικρο-Ομοσπονδία με το μηδαμινό έργο, χρηματοδοτούσε την τελευταία 20ετία η Ελλάδα, με ποσά 5.000-10.000 δολ. κάθε χρόνο, για το...μηδενικό της έργο.
Τώρα, στην υπόθεση εξαπάτησης του ΙRS, εμπλέκεται νομικά και το γεν. Προξενείο και κατά προέκταση το υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδας, που ενέκρινε τις χορηγίες, επειδή αυτές δεν δηλώνονταν στο IRS.

Ηγούμενος Μεθόδιος: ««Σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να υποτάξουν την Ελλάδα! Όπως ξέρουμε να ζούμε, έτσι ξέρουμε και να πεθαίνουμε για τον Θεό»Το σύνθημα «Ορθοδοξία ή θάνατος» που αναγράφεται στον τοίχο της ανατολικής πτέρυγας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου δεν αποτελεί απλώς μια έκφραση για τον αρχιμανδρίτη Μεθόδιο, ηγούμενο της παλαιάς αδελφότητας του μοναστηριού, αλλά στάση ζωής.
«Σκοτεινές δυνάμεις πολεμούν την Ελλάδα και θέλουν να την υποτάξουν. Οι Έλληνες πρέπει να αντισταθούμε, να πολεμήσουμε για να υπερασπιστούμε την πατρίδα και την πίστη μας. Ο ένας πρέπει να βοηθά τον άλλο αυτές τις δύσκολες ώρες» λέει στη «δημοκρατία» ο ηγούμενος Μεθόδιος. Μιλά και τα μάτια του λάμπουν, ενώ κρατά απασχολημένα τα χέρια του φτιάχνοντας ένα κομποσκοίνι. Αναφέρεται στις διώξεις που γίνονται εις βάρος των μοναχών, οι οποίοι καλούνται να εγκαταλείψουν το μοναστήρι. «Μας απαγορεύουν τις μετακινήσεις, τη μεταφορά τροφίμων, την προμήθεια φαρμάκων. Κάθε φορά που βγαίνω από το μοναστήρι, επιστρέφω κρυφά γιατί θέλουν να μας διώξουν» τονίζει.

«Είμαστε η μεγαλύτερη αδελφότητα στο Αγιον Ορος. Στη μονή ζουν 123 μοναχοί, μεταξύ των οποίων δεκάδες νέοι σε ηλικία. Ο μεγαλύτερος μοναχός είναι πάνω από 85 χρονών και ζει στο μοναστήρι 60 χρόνια. Μας λένε καταληψίες, εμάς που έχουμε περάσει όλη τη ζωή μας εδώ για να υπηρετούμε τον Κύριο» λέει ο αρχιμανδρίτης Μεθόδιος.

Για τα μέλη της νέας αδελφότητας σημειώνει ότι όσα πράττουν είναι παράνομα. «Η σύσταση της αδελφότητας δεν έγινε με βάση τον Καταστατικό Χάρτη του Αγίου Ορους και ο νέος ηγούμενος δεν είναι Αγιορείτης. Θέλουν να μας διώξουν για να πάρουν εκατομμύρια ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ενωση, χρήματα που εμείς αρνούμαστε να πάρουμε γιατί ξέρουμε πως πίσω από αυτή την κίνηση κρύβονται δυνάμεις που θέλουν να αλώσουν το Περιβόλι της Παναγίας» τονίζει ο π. Μεθόδιος.

ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΡΑΠΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .Iδου Πώς εξηγείται το ενδιαφέρον των υποψηφίων

 .ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ Η ΧΩΡΑ  ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΙΣΘΟΥΣ - ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 

Πόσα παίρνουν οι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι και Δημοτικοί Σύμβουλοι σύμφωνα με τον ΚαλλικράτηΕπειδή πολλοί ρωτούν και σίγουρα περισσότεροι αναρωτιούνται και επειδή μπορεί οι περισσότεροι δήμοι στην Ελλάδα να είναι υπερχρεωμένοι, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους μισθούς των νέων δημάρχων, που σύμφωνα με το νόμο μπορεί να φτάσουν το μισθό του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου, δηλαδή περίπου 6.000 ευρώ μικτά σε περιπτώσεις δήμων με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων...
 ...Στους δήμους με πληθυσμό από είκοσι χιλιάδες (20.000) έως εκατό χιλιάδες (100.000) κατοίκους (π.χ. δήμος Λοκρών 24.000 κατοίκους) ο μισθός του Δήμαρχου θα είναι ισόποσος με το 80% του συνόλου των πάσης φύσεως αποδοχών του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου.  

Εάν οι αποδοχές του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου ανέρχονται σε 6.000,00 € περίπου, τότε ο Δήμαρχος θα λαμβάνει μισθό 4.800 € μικτά μηνιαίως
 
Οι Αντιδήμαρχοι λαμβάνουν το 50% του μισθού του Δημάρχου, δηλαδή από 2.400,00 ο καθένας, ενώ... ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου λαμβάνει μισθό ίσο με το 40% των αποδοχών του Δημάρχου, δηλαδή 1.920,00


Οι αποδοχές των δημοτικών και τοπικών συμβούλων, καθώς και των προέδρων δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών, ΝΠΔΔ κλπ έχουν ως εξής: 

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;; ΟΙ "30″ ΚΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το Σύστημα και τα άτομα που το συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις παραγωγικές δυνάμεις.

Το Κατεστημένο, παρά την αλλαγή προσώπων, επιβιώνει και αναπαράγεται χειρότερο και απειλητικότερο. Με την σκόπιμη αυτή απόκρυψη το Σύστημα μένει στο απυρόβλητο, ενώ τα πυρά κατευθύνονται σε λάθος στόχο, δηλαδή στο... αόρατο κεφάλαιο που μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να είναι ευεργετικό στις κοινωνίες, όπως είναι στις οικογένειες και στα άτομα. Αρκεί αυτό να το χρησιμοποιούν για το καλό του συνόλου.

Σύμφωνα με το aporrito.blogspot.gr, αν το χρησιμοποιήσεις-όπως οι εθνικοί ευεργέτες-για το καλό της κοινωνίας (έργα εποποιίας, πολιτισμού, αγαθοεργίες κλπ ), τότε είναι ευεργετικό. Αντίθετα, αν το χρησιμοποιείς για πολέμους, επίδειξη, εκμετάλλευση της κοινωνίας τότε είναι κακό και ολέθριο. Τώρα οι κεντρικοί τραπεζίτες συγκεντρώνουν με απληστία το χρήμα- πριν καταρρεύσει το νομισματοπιστωτικό σύστημα- ώστε να βρεθούν ισχυροί με την έλευση της Παγκοσμιοποίησης. [Ο νέος Πρόεδρος της Ε. E κ. Herman van Rompuy που είναι τακτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ δήλωσε ξεκάθαρα: «Η κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης από δω και στο εξής είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Είπε ακόμη ότι η συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη σε δύο εβδομάδες από σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του πλανήτη»].


Οι "30″ Κρίκοι της Παγκόσμιας Εξουσίας:


1. Ο Λευκός Οίκος -Πρόεδρος και το Κογκρέσο ΗΠΑ/The US Presidency-Congress.

 Ανεξαρτήτως ποιος εκλέγεται πρόεδρος η πολιτική των ΗΠΑ παραμένει αναλλοίωτη και σταθερή. Ο εκάστοτε πρόεδρος και το Κογκρέσο είναι όμηροι στα χέρια των Εβραίων μεγαλοτραπεζιτών, της 'Wall Street' και του 'AIPAC' (Ισραηλινό Λόμπι=παρακράτος). Αν ο πρόεδρος αρνηθεί μια μείζονα επιλογή τους (πόλεμο στο Ιράν, ή εχθρότητα στο Ισραήλ κλπ), τότε είτε θα τον καθαιρέσουν είτε θα τον δολοφονήσουν και οι γερουσιαστές δεν θα επανεκλεγούν.


2. Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων/Federal Reserve Bank.

Μπλέξαμε τις εκλογές με τα καλλιστεία;Ποια είναι η νεαρή καλλονή που αποφάσισε να κατέβει στις δημοτικές εκλογές στην Ιεράπετρα;
Μία νεαρή καλλονή αποφάσισε να πολιτευθεί με την υποψήφια δήμαρχο Ιεράπετρας Ελένη Βλάσση.
Η Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2013 Μικαέλα Φωτιάδη θα διεκδικήσει την ψήφο των Ιεραπετριτών στις εκλογές και μάλιστα το έχει δει ζεστά, ενώ οι ψηφοφόροι φυσικά δεν μπορούν να μείνουν και εντελώς αδιάφοροι.
Άλλωστε περισσότερο έχουμε συνηθίσει στο φαίνεσθαι και όχι στο είναι και για αυτό δυστυχώς αντιμετωπίζουμε και την πολιτική με κανόνες κακού lifestyle και όχι με την πραγματική έννοια όπως κανονικά θα έπρεπε…

ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Τη σοφία των Αρχαίων Ελλήνων πολλοί λαοί «ζήλεψαν» και σε αυτή στήριξαν τους δικούς τους πολιτισμούς. Αξιοζήλευτη όσο και ασύλληπτη είναι η μαθηματική ακρίβεια με την οποία έχουν υπολογιστεί οι θέσεις των αρχαίων πόλεων και μνημείων.


Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς είναι ότι πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο. Ποιος ανθρώπινος νους θα μπορούσε να κάνει ανάλογους υπολογισμούς; Ποιο μυαλό θα μπορούσε να τοποθετήσει με τέτοια ακρίβεια ένα χάρτη ναών και πόλεων επάνω στη χερσόνησο της Αρχαίας Ελλάδας και, το σημαντικότερο, πώς κατάφεραν να ιδρύσουν και να χτίσουν αυτούς τους ναούς και αυτές τις πόλεις-κράτη υπακούοντας με ευλάβεια τις προσταγές αυτού του ασύλληπτου χάρτη; Τι εξυπηρετούσε η μυστική αυτή γεωγραφία; Και κατά προέκταση, γιατί αυτά τα καταπληκτικά επιτεύγματα του αρχαίου ελληνικού πνεύματος δεν τα διδαχτήκαμε ποτέ στα σχολεία μας; 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...