Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Το 5% από τις εισπράξεις των κλήσεων θα πηγαίνει στα ταμεία αστυνομικών! ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ - ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Πέντε ευρώ από κάθε κλήση των 100 ευρώ για τροχαία παράβαση που πληρώνουν οι πολίτες θα πηγαίνουν όχι στα έσοδα του κράτους, αλλά στα επικουρικά ταμεία για τις συντάξεις των ένστολων...

Είναι η Michelle Obama τρανσέξουαλ; (Συγκλονιστικό βίντεο & Τεκμηρίωση)

Είναι η Michelle Obama τρανσέξουαλ;  (Συγκλονιστικό βίντεο & Τεκμηρίωσης)
Ολόκληρη η ζωή του Barack Hussein Obama και του/της συζύγου του είναι καλυμμένη από μυστήριο. Υπάρχει μια έντονη δυσπιστία και καχυποψία στο πρόσωπό τους που οφείλεται εξ ολοκλήρου στην μυστικοπάθεια του Barack σχετικά με την εγγραφή του στην επιλεκτική υπηρεσία (ανεξάρτητος οργανισμός της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών που διατηρεί πληροφορίες σχετικά με αυτούς που δυνητικά υπόκειται σε στράτευση), τα αρχεία του σχολείου του, τα ιατρικά αρχεία του, την άρνησή του να εξηγήσει γιατί  ο αριθμός του Κοινωνικής Ασφάλισης έχει πρόθεμα Κονέκτικατ και την ολοκληρωτική εξαπάτηση γύρω από το πιστοποιητικό γέννησης του, το οποίο αν και γνωστοποίησε στις 27 Απριλίου 2011, οι ιατροδικαστές αποφάσισαν ότι είναι ψεύτικο. Η μοναδική μάρτυρας, Loretta fuddy, η οποία φέρεται να έχει υπογράψει πιστοποιητικό γέννησης, ήταν ο μόνος επιβάτης που  έχασε τη ζωή του, σε ένα μικρό αεροπορικό δυστύχημα, πρόσφατα.

Εκπληκτικό είναι, επίσης, το γεγονός ότι ακόμη και η κυβερνητική ιστοσελίδα healthcare.gov δεν μπορεί να επαληθεύσει την ταυτότητα του Μπαράκ Ομπάμα ! Ο συντάκτης της εφημερίδας Investor’s Business Daily (IBD)  αναρωτιέται εάν ολόκληρη η ζωή του Ομπάμα είναι μια μυθοπλασία.

Π.Σ. Μιλάτου: «Ο Γ. Δεικτάκης καταργεί το δρόμο Μιλάτου – Σισίου, για να εξυπηρετήσει φίλο του ξενοδόχο!»

Στην κατάργηση του παραλιακού δρόμου Μιλάτου – Σισίου προχώρησε αιφνιδιαστικά ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Γιώργος Δεικτάκης, καταργώντας το σχέδιο της περιοχής και εξυπηρετώντας, σύμφωνα με την καταγγελία του πολιτιστικού συλλόγου Μιλάτου, ξενοδοχειακής μονάδας, «η οποία έχει προβεί σε πλειάδα περιβαλλοντικών παραβάσεων στην περιοχή και έχει καταδικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη για αρκετές από αυτές χωρίς να έχει προβεί στην αποκατάσταση τους».
Ο σύλλογος καταγγέλλει τον κ. Δεικτάκη ότι με την απόφασή του αυτή, στις 17 Απριλίου 2014, λίγο πριν παραιτηθεί από τη θέση του για να αναλάβει βουλευτής στη θέση του Μ. Κεφαλογιάννη, ρουσφετολογεί υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων, παραβιάζοντας τις προηγούμενες αποφάσεις και τα σχέδια της περιοχής, αγνοώντας παράλληλα «την άποψη των κατοίκων της Μιλάτου, του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου, του Δήμου Αγ. Νικολάου και ικανοποίησε το αίτημα του ξενοδόχου με τον οποίο συνδέεται με φιλική σχέση».
Η απόφαση του Γ. Δεικτάκη στις 17 Απριλίου 2014
Η απόφαση του Γ. Δεικτάκη στις 17 Απριλίου 2014
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την απόφαση του Γ. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Κρήτης κ. Γ. Δεικτάκη με αρ. πρωτ. Οικ. 90/17-4-2014 με την οποία αποφασίζει την κατάργηση του δασικού δρόμου Γ” κατηγορίας μεταξύ των οικισμών Μιλάτου και Σισίου με το πρόσχημα ότι κατά τη διάνοιξη του δρόμου πριν 19 χρόνια δεν εφαρμόστηκε η εγκεκριμένη δασική μελέτη.

Αυτοί οι πρώτοι εξήντα συνεργάτες - δήμαρχοι χωρίς ..κουκούλα των ..γερμανών


O ΦΟΥΧΤΕΛ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


  
 


Εξήντα «Έλληνες» δήμαρχοι και περιφερειάρχες και πολλοί ακόμα δημοτικοί παράγοντες συμμετείχαν στην 4η ελληνογερμανική συνέλευση δημάρχων που διεξήχθη στη Νυρεμβέργη το διήμερο 22 και 23 Οκτωβρίου. Η Ντόιτσε Βέλλε στο Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε πανηγυρίζει διότι αυξάνετε ο αριθμός των πρόθυμων συνεργατών «ενώ τον περασμένο χρόνο ακόμη, στην 3η Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη, ο αριθμός των Ελλήνων δημάρχων δεν έφτανε ούτε τους 20, τώρα στον κατάλογο συμμετοχής της συνέλευσης αναγραφόταν τα ονόματα 60 δημάρχων και αντιδημάρχων, περιφερειαρχών» συνοδευόμενους από τους υπουργούς Γιάννη Μιχελάκη και Αθανάσιο Τσαφτάρη, εκπροσώπους υπουργείων και υπηρεσιών, αλλά και από τρία μελή του Αναπτυξιακού Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει η Ντόιτσε Βέλλε.

Mε σεβασμο στον δημοτη ............................. το κοροϊδάκι που σας ψηφιζει


Αρχηγική υποδοχή σε Παπανδρέου στα

Ανώγεια! (video)

Ο Γιώργος Παπανδρέου έτυχε… αποθεωτικής υποδοχής κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στα Ανώγεια για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παπαγιάνη Σκουλά.

«Πρόεδρε βγες μπροστά, πιάσε και πάλι το τιμόνι και μη φοβάσαι τίποτα. Εμείς είμαστε εδώ». Με αυτή την έκφραση υποδέχθηκαν τον πρώην πρωθυπουργό οι Ανωγειανοί, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το cretapost.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ευδιάθετος και δεν σταμάτησε να δίνει… φιλιά και να μοιράζει αγκαλιές με τους κατοίκους.
Οι κάτοικοι τόνιζαν την λέξη πρόεδρος συνεχώς ενώ του ζητούσαν και πάλι αποκτήσει ενεργό συμμετοχή!

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ,ΧΡΥΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ... ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ !!! ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΙΖΕ ΧΡΗΜΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Σχεδόν ο ένας στους τρεις Έλληνες που υπέβαλαν πέρυσι φορολογική δήλωση έχει συμπληρώσει τον κωδικό που υποδηλώνει ότι είναι φιλοξενούμενος άλλου προσώπου! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα...
"Καθημερινή της Κυριακής", σε σύνολο περίπου 5,5 εκατομμυρίων φορολογικών δηλώσεων που κατατέθηκαν το 2013, περίπου 1,85 εκατομμύρια φορολογούμενοι συμπλήρωσαν τον συγκεκριμένο κωδικό, αναγράφοντας μάλιστα και τον ΑΦΜ του προσώπου – φυσικού ή νομικού – που τους φιλοξενεί.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πάμπλουτος μπαμπάς και ο Παττακός…Ταλαίπωρε λαέ. Περίμενε να σωθείς από αυτούς που σ’ έφεραν εδώ που είσαι!


Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πάμπλουτος μπαμπάς και ο Παττακός… Βρείτε τις ομοιότητες! (Βίντεο)

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί μια ανάρτηση στο διαδίκτυο αναφορικά με την σχέση του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού.
Μετά από μια σύντομη έρευνα του logiosermis προέκυψε λοιπόν, ότι μερικά ιστολόγια, είχαν δημοσιεύσει το θέμα το Μάϊο του 2013 ισχυριζόμενοι πως ο Παύλος Τσίπρας ήταν αδερφός της γυναίκας του Παττακού.
Ποιο αναλυτικά όπως διαβάζουμε στο ιστολόγιο :

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ Χ.Α ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ! ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ


ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ "ΠΟΤΑΜΙΑ" ,ΟΙ "ΕΛΙΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ αποΚΟΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ Χ.Α .... ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΧΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ


Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ Χ.Α ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

Από τον Αρειο Πάγο περνά η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πρόκειται για μία από τις θεωρητικά τυπικές δεσμεύσεις που προβλέπει ο σχετικός νόμος, αν και αυτή τη φορά η σχετική απόφαση μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό.
Την ίδια ώρα η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι από πίσω από τις ενέργειες των “πολιτικάντιδων” ,όπως αναφέρει, και επίορκων δικαστικών υπάρχει ένα συντεταγμένο σχέδιο, το οποίο αποσκοπεί στην απαγόρευση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής.

Tι σημαίνει το όνομά σου;


Παρακάτω ακολουθεί μια ενδιαφέρουσα ανάλυση ονομάτων με βάση την εννοιλογογική ή ετυμολογική ή αριθμολογική ή μυθολογική σημασία τους.Α.

Αιμίλιος, Αιμιλία. Ρωμαϊκό όνομα που στα λατινικά σημαίνει αντίζηλος ή ανταγωνιστής.
Ψυχογράφημα (σύμφωνα με τους αριθμολόγους.)
Σίγουρος για τον εαυτό του ο Αιμίλιος, ελίσσεται στις ίντριγκες και κατορθώνει να πετυχαίνει τους στόχους του. Εντυπωσιάζεται εύκολα.
Η Αιμιλία, είναι δίκαιη και κάτω από το γλυκό παρουσιαστικό της κρύβει μια σιδερένια θέληση.

Αίολος: Ο Δίας, τον είχε διορίσει βασιλιά ενός μυθικού νησιού. Ζούσε με τη γυναίκα του εκεί, τους έξι του γιους, (δυνατούς ανέμους) και τις έξι του κόρες (ήπιους ανέμους ή αύρες) Όταν άκουγε τους ανέμους σε συμφωνία ερχόταν σε ψυχική ευφορία. Μια τέτοια ημέρα έκανε το λάθος να παραδώσει τους αντίξοους ανέμους μέσα σε ασκούς, στον Οδυσσέα. Ό Δίας όμως θύμωσε και δεν τον ξανατίμησε με την εμπιστοσύνη του.
Ποιος είναι.
Είναι προικισμένος με αρετές, ιδιόρρυθμος κι ενθουσιώδης. Είναι δημιουργικός και αγαπητός στο περιβάλλον του. Τις περισσότερες φορές, αργεί να ωριμάσει.

Αλέξανδρος, Αλεξάνδρα: Ετυμολογικά σημαίνει, σπρώχνω τους εχθρούς.
Ο Μέγας Αλέξανδρος, ήταν ο μεγάλος στρατηλάτης, που διέδωσε τον Ελληνισμό σε όλο τον αρχαίο κόσμο.
Αλεξάνδρα ήταν μια θεά της Λακωνίας που κρατούσε λύρα, μια περίφημη ζωγράφος της Ελληνιστικής περιόδου και μια χριστιανή ασκήτρια του 4ου αιώνα μ.Χ.
Προσωπικότητα.
Αλέξανδρος: Έχουν ισχυρή θέληση και αδύναμη φαντασία. Είναι πρακτικοί και ρεαλιστές. Αγαπούν την εύθυμη πλευρά της ζωής. Η θέληση τους είναι τόσο ισχυρή ώστε δίνουν την αίσθηση, ότι μπορούν να καταφέρουν ότι για τους άλλους είναι απλώς αδύνατο.
Αλεξάνδρα: Φιλοσοφημένη και καλλιεργημένη η Αλεξάνδρα εκτιμά επίσης και τα υλικά αγαθά και την οικονομική ασφάλεια. Ανεξάρτητη και δυναμική, ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες. Αγαπά τον αθλητισμό.

Αλέξης, Αλέξιος, Αλέξια, Αλεξία: Ρωμαίος ευγενής, ο Αλέξιος, εγκατέλειψε τα επίγεια αγαθά κι έζησε σα ζητιάνος στη Συρία. Επιστρέφοντας στη Ρώμη, πέρασε όλη του τη ζωή με νηστεία. Στην Ελλάδα πολλές ονομάστηκαν έτσι μετά τη βάφτιση της κόρης, του βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας- Μαρίας.
Αλέξιος: Κλειστός και μελαγχολικός χαρακτήρας, έχει ανάγκη από τρυφερότητα και στοργή. Σε όλα τα σημαντικά παίρνει ενέργεια από την υποστήριξη της οικογένειας του την οποία και θεωρεί σημαντική. Ενώ μιλάει πολύ, μπορεί ξαφνικά να απομονωθεί στον εαυτό του.
Αλεξία: Δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνική. Αγαπάει τη τέχνη και προτιμάει ιδιαίτερα το χορό. Όταν νιώθει ότι την αγαπούν μπορεί να κάνει θαύματα.

Αλίκη: Αγία που μαρτύρησε στη Νικομήδεια. Είναι ένα όνομα που υπάρχει και συνηθίζεται σε όλες τις γλώσσες. Έχει εμπνεύσει πολλούς συγγραφείς και καλλιτέχνες.
Είναι υπεύθυνη και ακούραστη. Έχει ανάγκη από στόχους και ιδανικά ώστε να αφιερώσει όλες της τις δυνάμεις σε αυτά. Έχει επιβολή στη σχέση της με τους άλλους και είναι φωτογενής προσωπικότητα. Δε διακρίνεται για το χιούμορ της.

Άλκηστις: Πολύ όμορφη βασιλοπούλα, που παντρεύτηκε τον Άδμητο. Όταν εκείνος κινδύνεψε, η Άλκηστις προσφέρθηκε να πεθάνει στη θέση του. Έγινε πηγή έμπνευσης ποιητών και καλλιτεχνών.
Προσωπικότητα:
Είναι άνθρωπος της δράσης, νευρώδης και αεικίνητη. Έμπιστη φίλη και καλή παρέα με ευχάριστη προσωπικότητα είναι λίγο συμβατική και μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...