Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Βάρκα-φάντασμα από το τσουνάμι έφτασε στις ΗΠΑ!

Με περιέργεια και τρόμο αντίκρυσαν οι κάτοικοι του Ocean Shores στο Σηάτλ μια βάρκα η οποία ήταν καλυμμένη από περίεργα όντα που είχαν πλοκάμια. Είχε ταξιδέψει από την Φουκουσίμα της Ιαπωνίας…
Κάλεσαν την ακτοφυλακή και μετά από έρευνα αποκαλύφθηκε ότι ανήκε σε ένα ιάπωνα ψαρά και μετά το καταστροφικό τσουνάμι είχε παρασυρθει στ’ ανοικτά και ταξίδεψε χιλιαδες μίλια.
Perierga.gr - Βάρκα-φάντασμα από το τσουνάμι έφτασε στις ΗΠΑ!
Ταξίδευε τρία ολόκληρα χρόνια ένα μηνα και 17 ημέρες μετά και τελικά έφτασε από την Ιαπωνία στις ΗΠΑ.

Είναι απίστευτοι: Πούλησαν το νερό μας στα vulture funds! - Το 9,9% της ΕΥΔΑΠ το πήραν άγνωστα funds (vid)


Στην πώληση ακόμα και του νερού που πίνουμε προχώρησε εν κρυπτώ η κυβέρνηση διαθέτοντας το 9,9% της ΕΥΔΑΠ μέσω χρηματιστηρίου στο γνωστό vulture fund του George Paulson. Το πακέτο των μετοχών της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης που πουλήθηκε στην εξευτελιστική τιμή των 86,2 εκατ. ευρώ, μέσω της Τράπεζας Πειραιώς η οποία αποκομίζει καθαρό κέρδος ύψους 57 εκατ. ευρώ!

Και μιλάμε για την ΕΥΔΑΠ, η οποία έχει μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, υψηλή ρευστότητα και πάνω απ'όλα έχει το μονοπώλιο του υπ'αριθμ, 1 δημόσιου αγαθού του νερού.

21 συμβουλές για να νιώσεις αμέσως καλύτερα


Όταν η ζωή γίνεται αγχωτική και νιώθεις σαn να χάνεις τη συναισθηματική σου ισορροπία, χρησιμοποίησε ένα ή περισσότερα από αυτά τα απλά κόλπα για να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις το μυαλό σου και να νιώσεις αμέσως καλύτερα.

1. Πλύνε τα χέρια και το πρόσωπο σου και βούρτσισε τα δόντια σου. – Η απλή πράξη του καθαρισμού αυτών των σημείων του σώματος σου είναι αναζωογονητική και χαλαρωτική ταυτόχρονα, και σου δίνει την αίσθηση μιας «νέας αρχής».

2. Άλλαξε τις κάλτσες σου για φρεσκάρισμα. – Είναι μια παράξενη συμβουλή, αλλά πιάνει. Φέρε ένα δεύτερο ζευγάρι κάλτσες στην δουλειά και άλλαξε της στη μέση της ημέρας. Θα εκπλαγείς με το πόσο θα σε φρεσκάρει. Το κόλπο είναι ιδιαίτερα βολικό για τις μέρες με πολύ περπάτημα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...