Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Τρώμε φυτοφάρμακα: Ποια φρούτα και λαχανικά εμφανίζουν τη μεγαλύτερη συγκέντρωσηlaxanika-660

Τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούν βασικό στοιχείο της διατροφής μας εξασφαλίζοντας την καλή λειτουργία του οργανισμού. Τι γίνεται όμως όταν είναι εμποτισμένα με εντομοκτόνα που είναι επιβλαβή για την υγεία μας;
Για 10η συνεχή χρονιά, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Περιβαλλοντική Ομάδα Εργασίας (EWG) έχει κυκλοφορήσει κατάλογο με τα πιο μολυσμένα από φυτοφάρμακα προϊόντα, και για άλλη μια φορά τα μήλα βρίσκονται στην κορυφή.
Η λίστα καταρτίζεται από το αμερικανικό υπουργείο Γεωργίας μετά από έρευνα σε 48 φρούτα και λαχανικά για τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων. Περίπου 65% των δειγμάτων ήταν θετικά στο τεστ.
Αυτό είναι άσχημα νέα αφού τα φυτοφάρμακα έχουν συνδεθεί με αναπτυξιακά προβλήματα στα παιδιά και μπορούν να ενεργούν ως καρκινογόνα ή να θέσουν εκτός λειτουργίας το ενδοκρινικό σύστημα, σύμφωνα με την Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος.
Σύμφωνα με την EWG αυτά είναι τα πιο μολυσμένα με φυτοφάρμακα τρόφιμα:

Η Υπηρέτρια της διαπλοκής ΤΖΑΒΕΛΑ σπάει όλα τα ρεκόρ. Είναι ευρωβουλευτής… δύο κομμάτων

"ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ  ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ  ΦΥΤΕΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ........."


H υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς ευρωεκλογές  Νίκη Τζαβέλα , κατά τις τηλεοπτικές και πολύ συχνές εμφανίσεις της , εμφανίζεται με τον ψευδή και παραπλανητικό υπότιτλο  ¨ Ευρωβουλευτής Ν.Δ.¨ Την στιγμή που είναι του ΛΑΟΣ αφού δεν έχει παραιτηθεί από την έδρα που πήρε με αυτό το κόμμα.  
 Δεν θα μας παραξένευε καθόλου η θρασύτητα αυτής της γυναίκας αφότου αυτή τοποθετήθηκε μα "άνωθεν" εντολή και μάλλον με
"το αζημίωτο" , όπως λέει ο κοσμάκης επικεφαλής του συνδυασμού του ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη  !   Γύρισε ο ντέτζερης και βρήκε
το καπάκι , θα σκεφθούν μερικοί . Ίσως ναι και ίσως όχι , λέμε εμείς .

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα . Η  Νίκη Τζαβέλα είναι άνθρωπος του Συστήματος για  όλες τις δουλειές .
Στον Καρατζαφέρη , του την χώσανε για να τον ελέγχουνε και βέβαια το πετύχανε αφού το ΛΑΟΣ από 7% το 2009 , σήμερα
χαροπαλεύει μπάς και μπεί αύριο στην Ευρωβουλή .

Το θέμα όμως είναι άλλο και μάλιστα πολύ πιο σοβαρό  .  Η  Νίκη Τζαβέλα  εκλέχτηκε κάτω από τη σημαία του  ΛΑΟΣ , με ψήφους
των αγνών τότε οπαδών του ΛΑΟΣ .  Πριν ένα μήνα προσχώρησε στην Νέα Δημοκρατία , αλλά  δεν είχε την στοιχειώδη ευθιξία  να
παραδώσει την  ευρωβουλευτική της έδρα  στον ΛΑΟΣ , δηλαδή σε αυτούς  που την εκλέξανε και το παίζει , με ξένους ψήφους ,
ευρωβουλευτής της Ν.Δ.  Καλά, δεν έχει η κυρία  αυτή την στοιχειώδη ευαισθησία να παραιτηθεί από κάτι που της "χαρίστηκε' ;
Διότι η εκλογή τότες, το 2009 δηλαδή, ήταν με λίστα , δεν ήταν με σταυρό προτίμησης όπως είναι τώρα ! Η Νίκη Τζαβέλα δεν εκλέχτηκε με σταυρούς
προτίμησης , όπως ο Άδωνης και ο Μάκης.  Αυτοί  είχανε το τσαγανό αλλά και την εντιμότητα να παραιτηθούν από βουλευτές του ΛΑΟΣ και να επανεκλεγούν με την Ν.Δ. το 2012 και κανείς σήμερα  να μη μπορεί να τους πει τίποτα.

ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ!!ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΕΡΟΥ!!Ένα τυχαίο  περιστατικό του  1880   στο Περού , στο οποίο βρέθηκαν από τις συμπτώσεις της ζωής  
7 Έλληνες , εγκαταστάθηκαν οριστικά και έζησαν και δημιούργησαν τις οικογένειές τους ,  έγινε παράδοση και διατηρείται δυναμικά  με την παρουσία όλων των ηλικιών η άσβεστη φλόγα της καταγωγής τους  μέχρι και σήμερα,που ακόμη  και χωρίς την Ελληνική γλώσσα, τιμούν τις Εθνικές Επετείους.  Image
  Ελληνική αποικία του Σαν Αντρές
Το 1880, κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ Περού και Χιλής, συνέβη το εξής: Σε μια αιματηρή επιδρομή των Χιλιανών κατά του χωριού Σαν Αντρές του Περού, οι Χιλιανοί στρατιώτες σκότωναν αδιακρίτως τους κατοίκους του χωριού.
Ανάμεσα σε αυτούς όμως, ήταν και 7 Ελληνες ναυτικοί, οι οποίοι αγάπησαν το Περού από τα ταξίδια τους και είχαν εγκατασταθεί εκεί για να ζήσουν. Κάποιοι από αυτούς είχαν παντρευτεί με Περουβιανές γυναίκες και είχαν δημιουργήσει τις οικογένειές τους. Οταν λοιπόν έγινε η φονική επιδρομή, μαζεύτηκαν όλοι οι Ελληνες σε ένα σπίτι, μαζί με πολλούς Περουβιανούς κατοίκους, κλειδώθηκαν μέσα, ύψωσαν την ελληνική σημαία και περίμεναν με αγωνία.

Δάσκαλε... σε προδώσαμε

«Το αύριο σας ανήκει…» θυμάμαι μας έλεγε ο δάσκαλος στο σχολείο, θέλοντας να μας δώσει ώθηση στο να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας, την κοινωνία, τον τόπο μας.
  
Ήταν ο μόνος τότε που γνώριζε τις δυνατότητες μας, τις αντοχές μας και το πιο βασικό, μπορούσε να μαντέψει μέσα από την καθημερινή τριβή μαζί μας, την δύναμη του μυαλού μας. 
Ήξερε αν είχε να κάνει με νοήμων άτομα, ή με φωστήρες της οκάς ή αστροπελέκια του κερατά, που κάθε μέρα του πρήζαμε τα συκώτια με τις ...
αναρχομελέτες μας!
Τότε είμαστε παιδιά. Είχαμε ένα δικαιολογητικό, ένα ελαφρυντικό στο λάθος μας, στην αταξία μας… στην τεμπελιά μας. 
Αυτός όμως εκεί! Πάντα δίπλα μας για να μας διδάξει, να μας μορφώσει, να μας ανοίξει τα μάτια, να μας δώσει τα εφόδια εκείνα που αργότερα θα μας βοηθήσουν στην εξέλιξη μας. 
Και η εξέλιξη ήρθε με το πέρασμα των χρόνων, για να μας βρει όλους κάπου βολεμένους, κάπου ταχτοποιημένους, άλλους σύμφωνα με τα θέλω τους και άλλους σύμφωνα με τις επιθυμίες των προγόνων τους, των γονιών τους. 
Αυτών που άμα τους αφήσει λίγο λάσκα το σχοινί, μέχρι και στο «κρεβάτι» είναι ικανοί να σε ακολουθήσουν, για να βεβαιωθούν ότι το παιδί τους περνάει καλά, το απολαμβάνει… το διασκεδάζει! 
Μια εξέλιξη που αρκετούς τους μόλυνε το μυαλό και την ψυχή, που τους γέμισε δηλητήριο τη γλώσσα  και τους όπλισε με μίσος…
Μίσος για όσους έκαναν το λάθος να έχουν αντίθετη άποψη από αυτούς, να έχουν άλλα πιστεύω και ηθικές αξίες, για όσους μνημονεύουν με αγάπη το χθες και ευχαριστούν τους «οδηγούς» τους! 
Αδύναμοι και πικραμένοι από τις λάθος ίσως επιλογές τους, κατηγορούν κατά συρροή όσους «τιτλούχους» έχουν περάσει από τη ζωή τους, αδιαφορώντας αν τους προσβάλουν ή τους μειώνουν, αρκεί αυτοί πάντα να βγαίνουν στον αφρό. 

MEGA: Η παράκρουση της δωσίλογης κακοήθειας

MEGA: Η παράκρουση της δωσίλογης κακοήθειαςΠαρακμιακά και σηπόμενα καθεστώτα πληρώνουν αδρά την ανοησία. Είναι το μόνο «όπλο» που τους έχει απομείνει: Να βομβαρδίζουν την κοινωνία με τόνους ψεύδους και ανοησίας, όχι μόνο για να αποπροσανατολίζουν και παραπλανούν, όχι μόνο για να προβοκάρουν τις λαϊκές διαμαρτυρίες και ζυμώσεις, αλλά και για να αποκτηνώνουν και δολοφονούν τη σκέψη και τη ψυχή μας.
Οι πομποί όλων αυτών των ρύπων είναι τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα τα 
ηλεκτρονικά.Εκεί συνωστίζονται,σε ένα αχαλίνωτο ανταγωνισμό 
βλακείας και προβοκάτσιας, όλοι οι ακριβοπληρωμένοι 
φελλοί: κοπριά που πληρώνεται σαν χρυσάφι.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ !!!ΟΦΕΛΗ

Πράσινο τσάι, το πολύτιμο
Γεμάτο αντιοξειδωτικά στοιχεία 
το πράσινο τσάι αναδομεί τα
 κατεστραμμένα κύτταρα, 
κατεβάζει την κακή χοληστερίνη
 και την υψηλή πίεση αίματος,
κατεβάζει τα επίπεδα του 
σακχάρου και γλυτώνει από 
επικίνδυνα επεισόδια.
 Καταναλώνεται σε ποσότητα 
2-4 φλυτζανιών τη μέρα και ιδανικά προτιμάται
 το τσάι σε φυσική μορφή,
 όχι σε σακουλάκια.

Το ξύπνημα του εγκεφάλου – Η περιεκτικότητά του σε σπάνιο αμινοξύ
 θειανίνη το κάνει να λειτουργεί σαν διακόπτης που ανάβει την
 εγκεφαλική δραστηριότητα ενισχύοντας συγκέντρωση και μνήμη.
 Είναι και ο βασικός λόγος που το πράσινο τσάι μελετά πλέον
 και εργαστηριακά για τα αποτελέσματα που έχει στη νόσο του 
Αλτσχάιμερ και σε επεισόδια απώλειας μνήμης.

Απώλεια βάρους – Ιδανικό γιατί ενισχύει την ανάπτυξη φιλικών 
βακτηρίων στο έντερο και έτσι είναι ικανό να καταπολεμήσει το 
δυσκολότερο σημείο λίπους στο σώμα, στην κοιλιά. Τα ισχυρά του
 αντιοξειδωτικά πυροδοτούν τον μεταβολισμό και το κάψιμο θερμίδων.

Αντισυνταγματική η αυτόφωρη σύλληψη και διαδικασία για χρέη προς το Δημόσιο!!!


Απόφαση-σταθμός από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων 

Το Τριμελές 
Πλημμελειοδικείο 
Ιωαννίνων στις
 2/5/2014, δικάζοντας
 κατά την αυτόφωρη 
διαδικασία επιχειρηματία
 που είχε συλληφθεί 
για οφειλές προς το
 Δημόσιο ύψους 580.000
 ευρώ, έκρινε ότι είναι 
αντισυνταγματική η 
αυτόφωρη σύλληψη
 και διαδικασία για χρέη προς το δημόσιο και παρέπεμψε την εκδίκαση 
της υπόθεσης σε τακτική δικάσιμο . Το δικαστήριο έκανε δεκτή την
 ένσταση που υπέβαλλε η συνήγορος υπεράσπισης,κΝούτση Μαρία-
Ελισσάβετ, δικηγόρος Ιωαννίνων, περί απαραδέκτου της σχετικής
 διαδικασίας, καθώς ισχυρίσθηκε ότι οι σχετικές διατάξεις 
του ν. 3943/2011, που χαρακτηρίζουν διαρκές το αδίκημα μη καταβολής
 χρεών στο Δημόσιο, είναι αντίθετες στα άρθρα 5 παρ. 1 και 7 παρ. 1 
του Συντάγματος και στο άρθρο 6 της ΕΣΔΑ., στηριζόμενη παραλλήλως
 και στην υπ’αριθμόν 196/2014 απόφαση του Τριμελούς 
Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, η οποία είχε κρίνει ομοίως.

Δεν Έχουν Τον Θεό Τους: 147 Λαθρομετανάστες Που Ήθελαν Να Πάνε Στη Μάλτα Τους Έφεραν Με Το Ζόρι Στην Ελλάδα!!!


Και όμως συνέβη και αυτό στην ανύπαρκτη αυτή χώρα. Λαθρομετανάστες οι οποίοι βρίσκονταν στα χωρικά ύδατα της Μάλτας(!) «διασώθηκαν» και μεταφέρονται στον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα οι 147 λαθρομετνάστες βρίσκονταν στα χωρικά ύδατα της Μάλτας όταν βάσει της πάγιας διαδικασίας τηλεφώνησαν στο διεθνή αριθμό 112 για να διασωθούν.

Εντοπίστηκαν από το Λιμενικό Σώμα της Μάλτας και λίγο αργότερα τους περισυνέλλεξε το ο υπό σημαία Μάλτας motor tanker “SOUTHERN SPIRIT”.

Ωστόσο και για λόγους που έχουν κάνουν με την επιστήμη της ψυχιατρικής κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν στον Πειραιά!

Από ποιους κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν στον Πειραιά και βάσει ποιων κριτηρίων; Η Μάλτα απέχει 50 ν.μ. από τις πλησιέστερες ιταλικές ακτές και 316 ν.μ. από την πλησιέστερη ελληνική!

Βέβαια αυτό δε στάθηκε εμπόδιο για αποφασιστεί να μεταφερθούν στον Πειραιά! Δεν μας φτάνουν αυτοί που στέλνει το τουρκικό κράτος από τα παράλια της Τουρκίας τώρα «διασώζουμε» και αυτούς που θέλουν να πάνε σε άλλες χώρες!

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Καρατζαφέρης: «Αναγκαία η Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας χωρίς το Σαμαρά»Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, περιόδευσε στην Κρήτη με πρώτο σταθμός της περιοδείας το Ηράκλειο Κρήτης. Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Ξενοδοχείο « Αστόρια », αίθουσα Μούσες, τόνισε την ανάγκη για το σχηματισμό Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας χωρίς όμως την συμμετοχή του σημερινού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, όπως είπε.
Στην εισήγησή του, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί, εξ αιτίας της αδυναμίας της κυβέρνησης να νομοθετήσει ακόμη και σε θέματα καθημερινής διαχείρισης. Ανέφερε δε χαρακτηριστικά την αποκάλυψη του Γερμανού προέδρου των ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων κ. Βέμπερ, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση του ΕΒΕΑ, ανέφερε ότι ο κ. Σαμαράς τον παρακάλεσε να μεσολαβήσει προς την Καγκελάριο Μέρκελ, ώστε να του επιτρέψει η τρόϊκα να αλλάζει τον νόμο για τα Επιμελητήρια.
Έθεσε το δίλημμα των επικείμενων ευρωεκλογών, τονίζοντας ότι ο Έλληνας ψηφοφόρος, με την ψήφο του θα αποφασίσει εάν θέλει μια γερμανική Ευρώπη στην οποία κουμάντο θα κάνει η κυρία Μέρκελ, ή μια Ευρώπη των λαών και της ελευθερίας, στην οποία όλα τα κράτη που συμμετέχουν θα αποτελούν ισότιμα και ανεξάρτητα μέλη.
Σε ότι αφορά στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό, αναφερόμενος στη δήλωση της βουλευτού Επικρατείας της Ν.Δ κ. Ντόρας Μπακογιάννη ότι «η Ν.Δ είναι σήμερα ένα μικρό κόμμα», εξέφρασε τη δική του θέση ότι «το κόμμα Σαμαρά είναι ένα μικρό κόμμα και όχι η Ν.Δ. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση η Ν.Δ των Κ. Καραμανλή, Αβέρωφ, Μητσοτάκη, που γνώρισα εγώ, με αυτό το κόμμα του Σαμαρά» τόνισε χαρακτηριστικά και κάλεσε όλους τους πατριώτες οι οποίοι αισθάνονται άβολα στα κόμματα που στηρίζουν, να προσχωρήσουν στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο οποίος αποτελεί την μόνη ελεύθερη, Δημοκρατική, πατριωτική φωνή.
Στα Χανιά όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ανοικτή εκδήλωση στο  Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο, παρουσίασε τις θέσεις του για τις ευρωεκλογές.
“Ο στόχος του ΛΑ.Ο.Σ είναι να κάνει για άλλη μια φορά αισθητή την παρουσία του, όπως έκανε και το 2004 και το 2009. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε τις πολύ καλές επιδόσεις”, είπε ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας σε δημοσιογράφους:
Ξεκινώντας την εκδήλωση δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την περιοδεία του στην Κρήτη, τονίζοντας ότι στο Ηράκλειο, μέλη “γνωστής οργάνωσης” τον πλησίασαν και του δήλωσαν τη στήριξή τους.
«Διδάξαμε τον πατριωτισμό στην Ελλάδα. Φέραμε στο λεξιλόγιο μια λέξη που είχε απαγορευτεί και σήμερα μπορούμε και ατενίζουμε το αύριο, χωρίς τις επιβαρύνσεις του χτες”, είπε ενώ ερωτηθείς για τον Άδωνι Γεωργιάδη, τόνισε: “Εξευτέλισε  την προσωπικότητα του ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στεναχωριέμαι κάθε μέρα να τον φωνάζουν «γελοίο, γελοίο, γελοίο». Δεν του άξιζε. Αλλά εν πάσει περιπτώσει… αυτά καμιά φορά συμβαίνουν.”
Ο “Δούρειος Ιππος” Της Χώρας Λέγεται: “Λά.Ο.Σ” * Το Κώμμα Του Καρατζατούμπα Εκτος Απο Πράκτορες Και Λαμόγια, Τώρα Μαζεύει Και Φιλοναζιστές…
Καρατζατούμπα Εκτος Απο Πράκτορες Και Λαμόγια,
 Τώρα Μαζεύει Και Φιλοναζιστές…
ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ Λά.Ο.Σ    Ο ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΒΛΑΜΑΚΗΣ!

Η Aνταλλαγή της Ενέργειας Απαιτεί Σύνεση

Υπάρχουν δύο τρόποι ανταλλαγής ενέργειας μεταξύ των ανθρώπων. Ο καλύτερος είναι όταν και τα δύο άτομα που επικοινωνούν μεταξύ τους, αγαπιούνται πραγματικά και βρίσκονται σε απόλυτη νοητική σωματική κι ενεργειακή ισορροπία. Σε αυτή την περίπτωση και οι δύο συνεισφέρουν στην ομαλή ροή ενέργειας μεταξύ τους και κανένας δεν έχει ανάγκη να τραφεί από την ενέργεια του άλλου. Η άλλη περίπτωση ανταλλαγής ενέργειας μεταξύ των ανθρώπων είναι ο «ενεργειακός βαμπιρισμός». Αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι όλοι σε κάποια φάση της ζωής μας, υπήρξαμε ενεργειακά βαμπίρ, όταν δεν θέλαμε να καταλάβουμε γιατί βιώναμε μια κατάσταση ή δεν ήμασταν σε θέση να συνειδητοποιήσουμε το τι γίνεται με την ζωή μας.
Η ανταλλαγή της ενέργειας είναι το θεμέλιο για το παραμόνεμα και οι καθρέφτες φωτίζουν και καθοδηγούν αυτό που εσείς παραμονεύετε- παρατηρείτε. Ο σκοπός σας είναι να είστε Παρών με Επίγνωση και Ευθύνη, κάθε στιγμή για τον κύκλο της ψυχής σας, που είναι μια πορεία η οποία περιλαμβάνει χιλιάδες ταυτόχρονους βίους. Από την στιγμή που γεννιέστε ως ανθρώπινη οντότητα μέσα στο Όνειρο του Πλανήτη, η ζωή σας στρέφεται γύρω από άλλους ανθρώπους. Αδιάκοπα συναλλάσσεστε και ανταλλάσσετε, ενέργεια με άλλους, χρησιμεύοντας ως «καθρέφτης» για να βλέπουν τον εαυτό τους, ενώ οι άλλοι γίνονται καθρέφτες για σας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...