Κυριακή, 18 Μαΐου 2014

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!


ΘΥΜΑΣΤΕ ;.

Θυμάστε που μείνατε άνεργοι ?
Θυμάστε που έκοψαν στους γονείς και στους παππούδες σας τη σύνταξη ? Θυμάστε που αυτοκτόνησαν Συνέλληνες ?
Θυμάστε που σας έκοψαν το ρεύμα?
Το νερό ?
Το τηλέφωνο?
Θυμάστε που σας πήραν τηλέφωνο από εισπρακτική , ενώ οι τράπεζες πήραν του κόσμου τα λεφτά για να στηριχθούν ?
Θυμάστε που σας έβαλαν χαράτσι ?
Θυμάστε ότι μετά τις εκλογές πρέπει να πληρώσετε τη ΕΦΟΡΙΑ?
Θυμάστε που σας πήρε η τράπεζα το σπίτι ?
Θυμάστε που δεν είχατε να ταίσετε τα παιδιά σας ?
Θυμάστε που πήγατε στο νοσοκομείο και δεν σας κοίταξαν και δεν σας χειρούργησαν γιατί δεν είστε ασφαλισμένος?
Θυμάστε που όταν κατεβήκατε να διαμαρτυρηθείτε με τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ σας έριξαν δακρυγόνα κι έκαιγαν τα σωθικά σας λες και είστε εγκληματίες ?
Θυμάστε που το παιδί σας αναγκάστηκε να μεταναστεύσει γιατί δε βρίσκει δουλειά?
Θυμάστε που το χειμώνα δεν είχατε να πάρετε πετρέλαιο ?
Θυμάστε που όλοι πριν τις εκλογές μας λένε ότι είναι κατά του μνημονίου και μετά κάνουν τα αντίθετα?
Θυμάστε ότι σας έβαλαν να δουλεύετε δυο φορές την εβδομάδα ή να δουλεύετε δωδεκάωρα χωρίς να πληρώνεστε υπερωρίες ?
Θυμάστε που παραμονή εκλογών σας έριξαν, λες και είστε σκυλιά, 500 ευρουλακια για να τους ψηφίσετε?
Και θα σας πω και κάτι που οι περισσότεροι ακόμα δεν το έχουμε περάσει .... Σε λίγο καιρό λοιπόν θα σας λέω αν δεν προσέξετε :Θυμάσαι που έμενες σε σπίτι και όχι σε παγκάκι ?

ΘΥΜΑΣΤΕ ??? ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ  ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!!!!!!!!

Το σχέδιο των «συμμάχων» προβλέπει μετά τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, διαμελισμό της Ελλάδος, αρπαγή του ορυκτού πλούτου, και Ισλαμοποίηση της χώρας...


http://4.bp.blogspot.com/-lrMkqh7I9w4/Ua8EAi_-xOI/AAAAAAAACMU/1X1m6k_VbdE/s1600/xaros.pngΠροκαλεί εντύπωση και έκπληξη στους Έλληνες το γεγονός ότι οι υποτελείς και εφιάλτες πολιτικοί τηρούν, «άκρα του τάφου» σιωπή
στα Εθνικά μας θέματα. 


Διά της σιωπής θέλουν να περάσουν τμήματα της Ελληνικής επικράτειας, στους εχθρούς γείτονες. Γιαυτό δεν μιλάνε. 

Το επέβαλαν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες της Ν.Τ.Π. για να αρπάξουν εύκολα τη Γη μας, και οι δοσίλογοι πολιτικοί το απεδέχθησαν. 
Κανείς από αυτούς δεν μιλάει για τα Εθνικά μας θέματα, λες και δεν υπάρχουν. 


Τα Εθνικά μας Θέματα είναι σήμερα σε πάρα πολύ κρίσιμη καμπή. Ότι θέλει κάνει η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. με τους εδώ ....
....πολιτικούς εφιάλτες, πρακτοράκια της. Ιδίως σε προεκλογικές περιόδους ουδείς πολιτικός στους προεκλογικούς λόγους αναφέρεται στα Εθνικά μας θέματα, ούτε τα μεγάλα κανάλια, για ενημέρωση των Ελλήνων.

ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΣΥ;;;;
   Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΣΥ;;;;   

ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ! Ο/Η ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ;;;


Η Κρίστυ κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη.

Πρόκειται για τον Χρήστο Ταπαντσή από Θεσσαλονίκη αφού στο ψηφοδέλτιο θα υπάρχει και το όνομα με το οποίο γεννήθηκε αλλά και το γυναικείο που χρησιμοποιεί.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι Πόντιοι δεν είναι Έλληνες ...Ο μύθος της "γνήσιας ελληνικότητας" των Ποντίων. Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου του Νάσου Θεοδωρίδη το οποίο δημοσιεύτηκε στην "Trakya nin Sesi". Το άρθρο
ξεκινάει ώς εξής:

Οι αυτοαποκαλούμενοι Πόντιοι είναι το εκχριστιανισμένο σκέλος της παρακαυκάσιας ιθαγενούς φυλής των Μουσουλμάνων Λαζών που αποπέμφθηκε στην Ελλάδα το 1923 βάσει της συνθήκης της Λωζάνης.

Το δέυτερο και πλειοψηφόν σκέλος των Λαζών παρέμεινε στο Λαζιστάν (Πόντος) επειδή ασπάζεται το Μουσουλμανικό θρήσκευμα.

Ταυτιζόμενοι φυλετικά με τους Πόντιους, οι Λαζοί αποτελούνε γηγενή λαό της ΒΑ Τουρκίας με Καυκάσια καταγωγή και ιδιάζουσα γλώσσα που μοιάζει με την Γεωργιανή.
Η ιστορία ουδέποτε ανέδειξε Ελληνοποντιακή εθνότητα.


Πόντιοι (Λαζοί) κατέφθασαν στην Ιστάνμπουλ τον Σεπτέμβριο του 1955 και έκαναν τις γνωστές καταστροφές, αγανακτισμένοι από την επίθεση στην οικία του Μουσταφά Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη.

Ο καιροσκοπισμός του ΣΥΡΙΖΑ και η στρατηγική του τουρκικού προξενείου της Θράκης


Η υπόθεση της ρομά Σαμπιχά Σουλεϊιμάνογλου που μπήκε-βγήκε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωβουλή περιγράφουν την προχειρότητα και τον καιροσκοπισμό με τον οποίο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσεγγίζει τους εν δυνάμει ψηφοφόρους του (και) στην Θράκη.

Οι επιτελείς (;) της Κουμουνδούρου προφανώς γιατί αγνοούν την κατάσταση στη Θράκη και κυρίως γιατί δεν έχουν διαμορφωμένη στρατηγική (και) για το μειονοτικό ζήτημα, προσέγγισαν «λογιστικά» την ανάδειξη ενός υποψήφιου από τη μειονότητα: οι «Τούρκοι» είναι περισσότεροι (δηλαδή αποτελούν μεγαλύτερη δεξαμενή ψηφοφόρων) από τους Ρομά…

Ήδη από την συζήτηση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία  ανακοινώθηκε κατ’ αρχήν η υποψηφιότητα της Σαμπιχά, ο εκπρόσωπος της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη διαμαρτυρήθηκε λέγοντας: «Εμάς τους Τούρκους της Θράκης δεν μας εκπροσωπεί η Σαμπιχά».

Σύμφωνα με όσα μάθαμε απειλητικό ήταν το μήνυμα που απέστειλε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και  ο μουσουλμάνος βουλευτής του κόμματος Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως αν το κόμμα επιμείνει στην υποψηφιότητα της Ρομά Σαμπιχά αυτός δε θα στηρίξει με τη ψήφο του κρίσιμες επιλογές του κόμματος.

Οι εν λόγω τοποθετήσεις περιγράφουν το γνωστό παιχνίδι που έχει τη δυνατότητα να παίζει το τουρκικό προξενείο σε όσα κόμματα (στην προκειμένη περίπτωση και στο ΣΥΡΙΖΑ) προσεγγίζουν τη μειονότητα για να κορφολογήσουν ψηφαλάκια. Στην Κουμουνδούρου λοιπόν, μέτρησαν τα ψηφαλάκια και κατάπιαν (αμάσητη) την προηγουμένη επιλογή τους να κατεβάσουν υποψήφια για την ευρωβουλή την Σαμπιχά.

Ποια είναι όμως η Σαμπιχά και γιατί ενοχλεί το Τουρκικό προξενείο στη Θράκη; Το έχει πει η ίδια σε ομιλία της στον ΟΗΕ:

«Η μητρική μου γλώσσα είναι ρομάνι, η γλώσσα των Τσιγγάνων. Παρά ταύτα, επειδή είμαι μουσουλμάνα της Θράκης, υποχρεώθηκα να πάω σε σχολείο όπου διδάχθηκα μια τρίτη γλώσσα, τα τουρκικά. Αυτό κάνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι Ρομά, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε σήμερα μειονότητα εντός της μειονότητας.

Βγάζουν στο σφυρί την Ελαφόνησο!
Ο «Guardian» την ενέταξε πέρυσι στην πρώτη θέση του top-10 με τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας, το ίδιο και το TripAdvisor (η μεγαλύτερη τουριστική σελίδα παγκοσμίως), που της έδωσε το καλοκαίρι του 2013 την πρωτιά ύστερα από ψηφοφορία των τουριστών που πέρασαν τις διακοπές τους στη χώρα μας.

Μάθε τι κόμμα υποστηρίζεις και σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκεις

Υπάρχει ένα τεστ στο διαδίκτυο που σου δείχνει σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκεις και ποια κόμματα ανήκουν σε αυτόν , αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι πρέπει να ψηφίσετε αυτό που θα σας βγάλει άλλα σίγουρα τουλάχιστον πρέπει να το ψάξετε . Άλλωστε αυτο το τεστ έχει εγκριθεί και από πολλά κόμματα.

Οι ερωτήσεις είναι συγκεκριμένες και δεν σε ρωτάει φυσικά για μνημόνιο αντιμνημόνιο αυτή θα ήταν μια γέλια ερώτηση καθώς δεν είναι ένα μόνιμο πρόβλημα το μνημόνιο αργά η γρήγορα θα τελειώσει αλλά και για έναν άλλο λόγο το μνημόνιο είναι μισητό από την άκρα δεξιά (ΑΝΕΛ , Χ.Α.) αλλά και από την άκρα αριστερά (ΑΝΤΑΡΣΥΑ , Κ.Κ.Ε) . 
Η ερωτήσεις έχουν να κάνουν με γενικές θέσεις πολιτικών χώρων (αριστερά , δεξιά , κεντρο κ.λ.π. ) και όχι κομμάτων ,με θέματα περί μεταναστών θρησκευμάτων οικονομικών και άλλων για να βγει ξεκάθαρα η πολιτική σας θέση.

ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Μεγάλη "νίλα" στις αφίξεις τουριστών από την Ρωσία και το όνειρο του 1.200.000 τουριστών από την ισχυρή τουριστικά ρωσική αγορά θα μείνει όνειρο, όπως όλα δείχουν, λόγω των κυρώσεων της ΕΕ που έχει δυσκολέψει την έκδοση βίζας.
Ηδη η μείωση που υπολογιζόταν σε 25% μέχρι χθες, υπολογίζεται σε 40% σήμερα μετά την ακύρωση μεγάλων πακέτων που θα κατευθύνονταν σε Βόρεια Ελλάδα, Κρήτη και Επτάνησα.
Τα ίδια πακέτα μεταφέρθηκαν στην Τουρκία και ίσως αυτό καθ'αυτό το πρόβλημα είναι το μικρότερο: Οι Ρώσοι τουρίστες δαπανούν 1000 ευρώ το κεφάλι κατά μέσο όρο και είναι οι πρώτοι με διαφορά την στιγμή που οι Γερμανοί κινούνται περί τα 600 ευρώ.
Αυτό σημαίνει ότι κάθε ακύρωση άφιξης Ρώσου τουρίστα σημαίνει εισόδημα από σχεδόν δύο δυτικοευρωπαίους σε επίπεδο εισροής τουριστικού συναλλάγματος.
Αλγεινή εντήπωση έχει προκαλέσει στην Μόσχα η ακύρωση (δύο φορές) της επίσκεψης της υπουργού Τουρισμού ¨Ολγας Κεφαλογιάννη και φαίνεται ότι υπάρχει και κεντρική προς "πολιτική οδηγία" για να αποφεύγεται η Ελλάδα ως χώρα προορισμού.
Οι προβλέψεις αναφέρουν ότι θα είναι ευχής έργο να φτάσουν τους 800.000 οι Ρώσοι τουρίστες εφέτος, αλλά εκφράζεται ανησυχία ότι θα είναι ακόμα ολιγότεροι.
Σε οικονομικό επίπεδο αυτό υπολογίζεται σε απώλεια 400-500 εκατ. ευρώ το ολιγότερο.
Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα με την δραματική μείωση του τουριστικού ρεύματος από την Ουκρανία, που πέρσι είχε "δώσει" 150.000 τουρίστες στην χώρα μας με μέστο όρο δαπάνης τα 650 ευρώ. κατά κεφαλή.
Οι τουρίστες αυτοί προέρχονταν κατά συντριπτικό ποσοστό από τις πλούσιες ρωσόφωνες περιοχές στις οποίες τώρα μαίνεται απελευθερωτικός πόλεμος και ήδη η μείωση των αφίξεων υπολογίζεται σε 80% με οικονομική ζημιά για την χώρα να ξεπερνά τα 60 εκατ. ευρώ τουλάχιστον.
Τα παραπάνω δείχνουν και κάτι άλλο: Πόσο ευμετάβλητος και ασταθής είναι ο δείκτης εσόδων για μία οικονομία που στηρίζεται στον τουρισμό, από συγκυριακά γεγονότα.
Η Αραβική Ανοιξη και η αναταραχή στις βορειοαφρικανικές χώρες εκτόξευσε τον ελληνικό τουρισμό. Τώρα ο πόλεμος στην Ουκρανία και η σύγκρουση στην Α.Ευρώπη με ολες τις πολιτικές επιπτώσεις, αντιστρέφει την τάση...

Στη Νέα Δημοκρατία νομίζουν ότι οι τουρίστες έρχονται στη χώρα μας για να θαυμάσουν την κυβέρνηση Σαμαρά;

Κόβουν εισιτήριο να δουν τον Α.Γεωργιάδη να εξοργίζεται και να τσιρίζει  στα τηλεοπτικά πάνελ;

Απόσπασμα της ομιλίας του Σαμαρίσκου:

Και τώρα είδε και απόειδε ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τον κόσμο να ψηφίσει για να ανατρέψει αυτή την κυβέρνηση. Καλεί το λαό να τον βοηθήσει σε σχέδια όχι σταθερότητας, αλλά αποσταθεροποίησης της χώρας. Που στρέφονται πρώτα εναντίον του ίδιου του ελληνικού λαού!

Και δεν τον ενδιαφέρει τι θα γίνει μετά; Δεν τον ενοχλεί η ακυβερνησία που θα ακολουθήσει. Δεν τον πειράζει ότι θα γυρίσουμε στην κρίση. Δεν έχει κανένα πρόβλημα που φέτος περιμένουμε νέο ρεκόρ αφίξεων στον τουρισμό. Γιατί αν αρχίσει πάλι η αστάθεια στη χώρα, τέτοιες αφίξεις δεν θα δούμε! Και ο κόσμος θα χάσει χρήματα και εισόδημα. Αλλά τίποτε απ’ αυτά δεν τον νοιάζει. 


Όμως κύριε Σαμαρίσκο η αλήθεια είναι ότι…. Παθαίνουμε  Μεγάλη "νίλα" στις αφίξεις τουριστών από την Ρωσία και το όνειρο του 1.200.000 τουριστών από την ισχυρή τουριστικά ρωσική αγορά θα μείνει όνειρο, όπως όλα δείχνουν, λόγω των κυρώσεων της ΕΕ που έχει δυσκολέψει την έκδοση βίζας.

Ήδη η μείωση που υπολογιζόταν σε 25% μέχρι χθες, υπολογίζεται σε 40% σήμερα μετά την ακύρωση μεγάλων πακέτων που θα κατευθύνονταν σε Βόρεια Ελλάδα, Κρήτη και Επτάνησα.
Τα ίδια πακέτα μεταφέρθηκαν στην Τουρκία και ίσως αυτό καθ'αυτό το πρόβλημα είναι το μικρότερο: Οι Ρώσοι τουρίστες δαπανούν 1000 ευρώ το κεφάλι κατά μέσο όρο και είναι οι πρώτοι με διαφορά την στιγμή που οι Γερμανοί κινούνται περί τα 600 ευρώ.
Αυτό σημαίνει ότι κάθε ακύρωση άφιξης Ρώσου τουρίστα σημαίνει εισόδημα από σχεδόν δύο δυτικοευρωπαίους σε επίπεδο εισροής τουριστικού συναλλάγματος.
Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει στην Μόσχα η ακύρωση (δύο φορές) της επίσκεψης της υπουργού Τουρισμού ¨Ολγας Κεφαλογιάννη και φαίνεται ότι υπάρχει και κεντρική προς "πολιτική οδηγία" για να αποφεύγεται η Ελλάδα ως χώρα προορισμού.
Οι προβλέψεις αναφέρουν ότι θα είναι ευχής έργο να φτάσουν τους 800.000 οι Ρώσοι τουρίστες εφέτος, αλλά εκφράζεται ανησυχία ότι θα είναι ακόμα ολιγότεροι.
Σε οικονομικό επίπεδο αυτό υπολογίζεται σε απώλεια 400-500 εκατ. ευρώ το ολιγότερο

Δεν θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να βρείτε την χαμένη αξιοπρέπεια σας .Τώρα είναι η ώρα.
Προσοχή η κοπρολαγνία είναι απαγορευμένη.Σε μερικές ώρες καλούμαστε να εκτελέσουμε την ιερότερη υποχρέωση και καθήκον της σύγχρονης δημοκρατίας μας ως πολίτες. Να ψηφίσουμε τους τοπικούς και περιφερειακούς άρχοντες καθώς επίσης και τους συμβούλους τους.
Είναι η μοναδική στιγμή στις απανωτές τετραετίες που αλληλοδιαδέχονται τις εκλογές, που νοιώθουμε να ασκούμε εξουσία και ας το εκμεταλλευτούμε αναλόγως κι εποικοδομητικά.
Μακριά από μένα τα προεκλογικά παιχνιδάκια και οι κομματικές ίντριγκες μια και δεν μιλάω παραταξιακά αλλά παραγωγικά και δημιουργικά.
Δεν μ’ ενδιαφέρει τι ψηφίζεις στις βουλευτικές εκλογές και σε ποιο κόμμα ανήκεις.
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ξεχωριστές από την φύση τους κι αν ρωτήσεις κάποιον Ευρωπαίο, θα σου απαντήσει ότι είναι πιο σημαντικές κι από τις γενικές πολιτικές εκλογές.
Η πολιτική στην Ευρώπη του 2014, ασκείται από τις τοπικές κοινωνίες που μεταφέρουν τις αποφάσεις τους στη κεντρική διοίκηση – κυβέρνηση, που είναι αναγκασμένη όχι απλώς να τις λάβει υπ όψη της αλλά και να τις εφαρμόσει στο εθνικό σχέδιο διακυβέρνησης.
Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να μελετήσεις σοβαρά ποιους θα ψηφίσεις να σε «βγάλουν από την κρίση» και «να διαχειριστούν την ανάπτυξη» της περιοχής σου.
Δεν μπορούν οι ίδιοι άνθρωποι που δημιούργησαν την κρίση με τις λαθεμένες πολιτικές και τις ατασθαλίες τους να έρχονται ξανά με θράσος να ζητούν την ψήφο σου και να σου υπόσχονται ότι θα τα διορθώσουν όλα κι εσύ να τους πιστεύεις.
Είναι στατιστικά δεδομένο ότι θα σε οδηγήσουν σε χειρότερες καταστάσεις και θα οξύνουν την ύφεση.
Εκτός κι αν πιστεύεις αφελώς και παραδόπιστα ότι αφού μας οδήγησαν στα τάρταρα, ξέρουν τον δρόμο της επιστροφής.
Φυσικά εξαιρώ τους τοπικούς άρχοντες που έχουν να παρουσιάσουν έργο και η θητεία τους κρίθηκε εποικοδομητική και δημιουργική, αν κι αυτοί μετρώνται στα δάκτυλα.
Προσωπικά κι ανεξαρτήτως κομματικών επιρροών θα σε συμβούλευα να εμπιστευτείς το νέο αίμα πολιτικών, τόσο σε επίπεδο δημάρχων και περιφερειαρχών, όσο και σε επίπεδο συμβούλων.
Νέους επιστήμονες, επιχειρηματίες, εμπόρους, υπαλλήλους, εργάτες, εκπαιδευτικούς κλπ, που δεν έχουν την ταμπέλα του «πολιτικού», που έχουν ένσημα εργασίας και ζωής στις τοπικές κοινωνίες.
Να επιλέξουμε νέους τοπικούς υποψήφιους αντιπροσώπους μας, που δεν έχουν βάλει το δάκτυλο στο μέλι, δεν έχουν αλλοτριωθεί από την διαφθορά και την διαπλοκή.
Νέους δημάρχους και συμβούλους με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και ανατρεπτικές δημιουργικές ιδέες που θα αναζωογονήσουν την πόλη μας.
Ας δώσουμε επιτέλους την ευκαιρία στο νέο αίμα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να αλλάξει μορφή στη τοπική αυτοδιοίκηση.
Δεν θέλουμε επαγγελματίες πολιτικούς και «λογάδες», αλλά νέους επαγγελματίες που έζησαν και ζουν τη κρίση και έμαθαν 4 χρόνια τώρα, πως θα βγούμε απ’ αυτή.
Ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος και αποφασιστικός.

Αμφισβητείστε και Γελοιοποιήστε ό,τι σας λένε

Αυτά είναι απ΄ ότι ξέρω τα μικρότερα από τα πράγματα που ίσως να είναι εκτροχιασμένα τρένα, ή τεράστια πράσινα φίδια – κατά την γνώμη μου βέβαια πρόκειται για τεράστια σκοτεινά αντικείμενα που πλησιάζουν τον πλανήτη μας… Κι ίσως παρά την φωτεινότητά τους να κρύβονται πίσω από τα σύννεφα ή και να έχουν ακόμα και τα δικά τους σύννεφα…
Ξέρουμε επίσης πως δονούνται και επηρεάζουν και την γη με την δόνησή τους…Και πως μετά εμφανίζεται μια πτώση στην Γη ενός υλικού που ανήκει σε εκείνον τον κόσμο ή ανεβαίνει υλικό του κόσμου μας σε εκείνον τον κόσμο, ή συμβαίνουν και τα δύο, ή συμβαίνει μια ανταλλαγή ύλης – διαδικασία που είναι γνωστή στην Προχωρημένη Σεισμολογία μας ως Κοσμική Μετάθεση…
Αν η ύλη ενός άλλου κόσμου βρίσκεται στην ατμόσφαιρά μας, η ορθόδοξη σκέψη θα δεχόταν – και είναι δεκτό – πως θα επηρεαζόταν από την γήινη βαρύτητα και θα έπεφτε κάτω στη Γη, όχι μόνο η ύλη αυτή, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος πάνω στον οποίο βρίσκεται.
Φανταστείτε κάποια αντικείμενα στα ύφαλα του πλοίου. Κάποιες φορές τα αντικείμενα αυτά πέφτουν στον πάτο του ωκεανού. Όχι όμως και το πλοίο.
Τι νόημα όμως έχουν οι εκφράσεις, οι εξηγήσεις και οι παραδοχές;
Ο τρόπος μας είναι ο εξής.
Ορίστε τα στοιχεία. Κοιτάξτε τα μόνοι σας. Συμπεράνετε ό,τι θέλετε.
Τι νόημα μπορεί να έχει το τι πιστεύω εγώ;
Ορίστε τα στοιχεία.
Σκεφτείτε για λογαριασμό σας επιτέλους, έστω και για μια φορά, ακόμα κι αν είναι μπερδεμένα, ακόμη κι αν πρέπει να πλεύσετε στις θάλασσες του αφηρημένου! Η επιστημονική γνώση δεν είναι αντικειμενική. Όλες οι βάσεις στις οποίες είναι στηριγμένα τα θεόρατα οικοδομήματά της είναι αυθαίρετες. Είναι, όπως ακριβώς και ο πολιτισμός μας, μια Συνωμοσία, ένα πονηρό συμβόλαιο, ένας εξορκισμός. Έχουμε τα γεγονότα για να μην κινδυνεύουν οι υπάρχουσες αιτιολογίες. Κατάρα σε όλα τ’ άλλα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...