Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!!![ΒΙΝΤΕΟ]


Η Agricultural land (γεωργική γη) έχει την μέγιστη προσοχή αυτή την περίοδο και χώρες σε όλο τον κόσμο αγοράζουν μανιωδώς γεωργικές εκτάσεις,σε μια προσπάθεια να παρέχουν μελλοντικές πηγές τροφής για τον πληθυσμό τους.


Αυτή η κομπίνα ονομάζεται Great land(Μεγάλη γη),και σε συνδυασμό με την αυξανόμενη λαχτάρα για τα βιοκαύσιμα, ο μέσος άνθρωπος θα πληρώνει σε υψηλότερες τιμές τα καθημερινά του αγαθά,σε κάποιο σημείο σίγουρα θα υπάρξει εκτεταμένη έλλειψη κοινών καθημερινών τροφίμων.

Ο ΗΓΕΤΗΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!ΕΧΕΙ ΠΟΝΤΙΑΚΕΣ ΡΙΖΕΣ!!!!
Γιατί οι αντιρώσοι Ουκρανοί επιτέθηκαν στη Μαριούπολη...

Είχαμε μία πρόσφατη επίθεση, προ ολίγων ημερών, τριών ταγμάτων του ουκρανικού στρατού, ανθρώπων που αμοίβονται 111 ευρώ μηνιαίως και βέβαια δεν τους αρέσει καθόλου αυτό, εναντίον της Μαριούπολης, και συγκεκριμένα κατά των οδοφραγμάτων, στα οποία αμύνονται οι ντόπιοι κάτοικοι με RPG, με πολυβόλα και με «Καλάσνικοφ». Και γιατί έγινε αυτό; Γιατί εκεί πέρα είναι το σημείο που πονάει τον Πούτιν! Επειδή η μητέρα του κατάγεται από τη Μαριούπολη... Και επειδή όπως ανακάλυψε ο μεγάλος εξερευνητής και συνεργάτης Γιώργος Γαβριανός, o οποίος είναι Πόντιος στην καταγωγή, ότι στη Μαριούπολη το 50% των κατοίκων, δηλ. γύρω στα 150.000 άτομα είναι ελληνικής καταγωγής! Και μπορεί μεν να μην ξέρουν τη γλώσσα, όταν όμως εμφανιστείς όπως ο Γιώργος ο Γαβριανός με το μπουφάν που έχει την ελληνική σημαία στο πέτο σε σταματάνε στο δρόμο και σου λένε στα ρώσικα «Είμαι Έλληνας»! Το ίδιο και κάποιες λέξεις στα Ποντιακά, διότι τα Ποντιακά τα ξέρουν καλά...

Βόμβα Αδωνι: "Οποιος ξαναψηφίσει πασόκ & ΝΔ, ψηφίζει ψεύτες & κλέφτες !!!Άννα Στάμου: Άλλαξε θρησκεία, φόρεσε μαντήλα και πάει ευρωεκλογές με το κόμμα των Οικολόγων

Ποτέ δεν ήταν ένα απλό μαντήλι. Για εκείνη αποτελούσε ανέκαθεν το σύμβολο αυτοπροσδιορισμού της στην κοινωνία. Ή ακόμα καλύτερα, το σύμβολο εξίσωσης του γυναικείου φύλου με το ανδρικό απέναντι στα μάτια του Θεού. Αυτό άλλωστε, αποτέλεσε και τη βαθύτερη αιτία που απαρνήθηκε τον Χριστιανισμό και αποφάσισε να φορέσει το Χιτζάμπ, στο όνομα του οποίου, διαπράττονται βίαιες συγκρούσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και κυρίως, την Μέση Ανατολή.
Η Άννα Στάμου αποτελεί μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις Ελληνίδων που ενώ μεγάλωσε σε χριστιανικά ποίμνια, τελικά την κέρδισε το Ισλάμ, το Κοράνι και η σαρία. «Βαφτίστηκε» μουσουλμάνα, φόρεσε μαντήλα και στις επικείμενες ευρωεκλογές, ετοιμάζεται να διεκδικήσει μία θέση στο ευρωκοινοβούλιο με το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων.
Το βιογραφικό της πλούσιο και τα ταλέντα της ποικίλα. Γέννημα θρέμμα της Ηλιούπολης, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε ιδιωτικό κολέγιο και γρήγορα καταπιάστηκε με την οικογενειακή επιχείρηση αθλητικών ρούχων. Από πολύ νωρίς, την κέρδισε ο ακτιβισμός, η φιλανθρωπία, ο εθελοντισμός και η γιόγκα. Πριν χρόνια μάλιστα, έφτιαξε ένα τμήμα γιόγκα αποκλειστικά για κωφούς. Κατά την εσωτερική θρησκευτική της αναζήτηση γνώρισε τον σύζυγό της Ναίμ Ελγαντούρ - πρόεδρο της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος - και σήμερα, είναι υπεύθυνη για τις δημόσιες σχέσεις της θρησκευτικής κοινότητας. Εθελοντικά ασχολείται με τη διερμηνεία σε νοηματική γλώσσα, βοηθά στην εταιρία με κατεψυγμένα θαλασσινά του άντρα της, ενώ διευθύνει ένα νεοσύστατο επιστημονικό και πολιτιστικό κέντρο στην Αθήνα που συχνά διοργανώνει συνέδρια με θέμα τη Μέση Ανατολή.
Η ίδια ονειρεύεται ένα ουσιαστικό κοινωνικό κράτος, με περισσότερη αλληλεγγύη που θα δίνει έμφαση στον πολιτισμό, την τέχνη και την επικοινωνία μεταξύ των διαφορετικών λαών. Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια μάλιστα, κατάφερε να προσθέσει στο λεξιλόγιό μας την «πολιτική οικολογία», δηλαδή το να ζεις με γνώμονα πολιτικές τακτικές που οδηγούν στην προστασία του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και του αξιακού συστήματος.
Λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει σε Παγκόσμιο Μουσουλμανικό Συνέδριο στην Πολωνία, μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο WE (WEEKEND EDITION του NEWS 247). Και μίλησε εφ' όλης της ύλης. Την κατασκευή τεμένους και κοιμητηρίου για μουσουλμάνους στην Αθήνα, τις ανησυχίες της, τους Ταλιμπάν και τον κοινωνικό ρατσισμό. Τι περιμένει από τις ευρωεκλογές η Ελληνίδα υποψήφια με μαντήλα;

 

Ανθέλληνες οικολόγοι.Μακεδονία τα Σκόπια Ισλάμ η Ελλάδα


Η Άννα Στάμου είναι η πρώτη Ελληνίδα μουσουλμάνα που θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες ευρωεκλογές με το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων.Η υποψήφια ευρωβουλευτής δηλώνει πως στόχος της είναι να παλέψει για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων και την ίση μεταχείρισή τους.

«Είμαι υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα των οικολόγων πράσινων που ανήκει στο Ευρωπαϊκό πράσινο κόμμα καθώς αντανακλά στο εκατό τοις εκατό τις απόψεις μου» δηλώνει η Άννα Στάμου.
Η υποψήφια με τους οικολόγους πράσινου είναι η πρώτη υποψήφια ευρωβουλευτής που φοράει μπούρκα κι αν εκλεγεί η μόνη στο ευρωκοινοβούλιο που θα τηρεί αυτό το ισλαμικό έθιμο.

Η Άννα Στάμου έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και δούλευε χρόνια ως καθηγήτρια γιόγκα. Στον πολιτικό «στίβο» κατέβηκε στην ηλικία των 30, αμέσως μόλις ασπάστηκε τον Ισλαμισμό.
Η κ. Στάμου λέει πως γεννήθηκε χριστιανή ορθόδοξη «αλλά βρήκε τις απαντήσεις που έψαχνε» στο Ισλάμ αφού πρώτα για χρόνια μελέτησε όλες τις θρησκείες.

Ο Τσίπρας βάζει τα Τουρκικά στη Θράκη!! "κι εσείς κάθεστε και ...................

θα γκρεμίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και τον Παρθενώνα;


Σημάδια ότι η προδοτοΝουΔούλα  αρχίζει να χάνει πλήρως την ψυχραιμία της εν όψει των Ευρωεκλογών μπορεί κανείς να εντοπίσει στο προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ του κόμματος το οποίο μάλλον τερματίζει την καταστροφολογία. Το επόμενο θα είναι με τον Σύριζα  έρχονται οι εξωγήινοι να… μας καθυποτάξουν.  
Υποστηρίζει ότι οι 20.000.000 τουρίστες που αναμένονται στη χώρα μας, δεν θα έρθουν αν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές γιατί δεν γουστάρουν Τσίπρα αλλά το ξέκωλο την ΟΛΓΑ . Από την μία το ΠΟΤΑΜΙ με τις αγάμητες και τους μικρούς αυνανιστές, και από την άλλη η καταστροφολογία του Σαμαρίσκου και τα ελαιοτριβεία του γουρουνοτσούβαλου. … Άντε καλά τρελάδικα.   
Τι να περιμένουμε στο επόμενο σποτ; Ότι θα γκρεμίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Παρθενώνα και …δεν θα μπορούν να τον πουλήσουν;

ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ,ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

0:48 δευτερόλεπτο και μετά δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας..
Στο . - See more at: http://www.hellas-now.com/2014/05/blog-post_8170.html#sthash.MCfq3p2m.dpuf

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ... "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ

Ικανοποίηση επικρατεί στο επιτελείο του Φώτη Κουβέλη για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς η ΔΗΜΑΡ, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατάφερε να εξασφαλίζει μία σημαντική καταγραφή πανελλαδικά, ενώ στην πρώτη θέση του πρώτου γύρου τερμάτισαν οι δύο «κορωνίδες» της Αγίου Κωνσταντίνου, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
dimar brostinaΠαράλληλα, η ΔΗΜΑΡ και οι υποψήφιοι τους οποίους στηρίζει βρέθηκαν κατά πλειονότητα στον δεύτερο γύρο και πλέον το κόμμα του Φώτη Κουβέλη καλεί τους πολίτες να συνεχίσουν με την ψήφο τους την Κυριακή 25 Μαΐου να στηρίζουν «ακηδεμόνευτα, προοδευτικά αυτοδιοικητικά σχήματα».
Αναλυτικά, οι υποψήφιοι που στηρίχθηκαν από τη ΔΗΜΑΡ και εξελέγησαν από τον πρώτο γύρο είναι ο Γιώργος Ιωακειμίδης που εξελέγη δήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη με 62,25% και ο Θοδωρής Παπαδόπουλος που εξελέγη δήμαρχος Θέρμης Θεσσαλονίκης με 66,89%.
Επίσης, ο κατάλογος των υποψηφιών που υποστηρίχθηκαν από τη ΔΗΜΑΡ και βρίσκονται στον δεύτερο γύρο έχει ως εξής:

Οι Οικολόγοι Πράσινοι στηρίζουν B.Λαμπρινό στο β' γύρο!

http://www.cretalook.gr/media/k2/items/cache/daa13e89dcb41c47b2449e4959c5b1e8_M.jpgΗ Πολιτική Κίνηση Ηρακλείου των Οικολόγων Πράσινων είχε χθες συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου της παράταξης «Δύναμη Πολιτών» κ. Βασίλη Λαμπρινό. Στη συζήτηση που έγινε σε θετικό κλίμα θίχτηκαν περιβαλλοντικά και κοινωνικά προβλήματα της πόλης της Ηρακλείου.

"Οικολόγοι Πράσινοι" : Οι ανθέλληνες και φιλοσκοπιανοί πράκτορες των Αμερικάνων


Όπως έγινε γνωστό, στις 27 Μαρτίου 2012, οι συμπρόεδροι των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο Daniel Cohn-Bendit και Rebecca Harms επισκέφθηκαν την Αθήνα προσκεκλημένοι του ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Νίκου Χρυσόγελου, για να στηρίξουν την προεκλογική εκστρατεία στην προσπάθειά τους για είσοδο στην Ελληνική Βουλή. Ο φιλέλληνας κατά τα άλλα Cohn Bendit δεν έχασε την ευκαιρία να επαναλάβει στους ίδιους προκλητικούς τόνους ότι η Ελλάδα οφείλει να συμβιβαστεί και να αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ ως Μακεδονία.


Με δεδομένο ότι το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων διεκδικεί την είσοδο στην Ελληνική Βουλή στις προσεχείς εκλογές με ομιχλώδεις θέσεις στα ζητήματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής, καλό θα ήταν να θυμηθούμε μία παλαιότερη συνέντευξη  του ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη, εγγονού του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας των Οικολόγων Πράσινων στις εθνικές εκλογές του 2007. (Η συνέντευξη δόθηκε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα στις 30/08/2009)


-Πώς κρίνετε τη συνολική παρουσία των Οικολόγων Πράσινων μετά τις ευρωεκλογές;

Στήριξη από Κωνσταντίνου σε Σακελλαρίδη

konstantinou

Μετά την επανεκλογή του στο δήμο Αθηναίων, ο Πέτρος Κωνσταντίνου έκανε δηλώσεις σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα και τα μηνύματα της κάλπης. Επίσης, μίλησε για το β' γύρο των δημοτικών εκλογών στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας .«Τα εκλογικά αποτελέσματα της 18ης Μάη καταγράφουν ξεκάθαρα την καταβαράθρωση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, των κομμάτων της συγκυβέρνησης. Στο Δήμο της Αθήνας, για πρώτη φορά, δεν περνά στο δεύτερο γύρο υποψήφιος της Δεξιάς. Η στροφή του κόσμου προς τα αριστερά δεν κρύβεται με τη φλυαρία των φιλοκυβερνητικών παπαγάλων στα ΜΜΕ», σημείωσε ο
δημοτικός σύμβουλος, με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας, Πέτρος Κωνσταντίνου.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡ(σια) .ΒΙΝΤΕΟΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕ ΡΟΛΟ... ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ!!! ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΡΜΠΑΝΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ!!!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ


Αποκαλεί Δολοφόνους Όσους Έλληνες Δεν Θέλουν Τζαμί Στην Αθήνα…!

Σε ένα άκρως ανατριχιαστικό και τρομακτικό βίντεο, ο υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το Δήμο Αθηναίων, Πέτρος Κωνσταντινου, ποζάροντας σε στυλ που θυμίζει… Μπιν Λάντεν, με μία πράσινη ισλαμική σημαία στο γραφείο και περιστοιχισμένος από μουσουλμάνους της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, και ένα ανατολίτικο φουλάρι στο λαιμό, το οποίο
δείχνει ότι… λίγο θέλει να τυλίξει και το κεφάλι του με αυτό, εξαπολύει ύβρεις κατά πάντων όσων εναντιώνονται στην ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.

Μην πέφτετε στην παγίδα τους .. Ανοίξτε τα μάτια, ψάξτε .. σκεφτείτε! Τα ίδια λαμόγια με άλλα ρούχα..


Oλη η πραγματικότητα σχετικα με το μόρφωμα ανθελλήνων του Συριζα. Τι πρεσβευει.. πως θελει να εξοντωσει την εθνικη συνείδηση των Ελλήνων, την τρομοκρατία που επιβάλει σε πανεπιστήμια, τους αναρχο-άπλυτους υπαλλήλους του..

ΔΙΑΔΩΣΤΕ

ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!

Νικος Μπιτσιμεας, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και ραδιοφωνικος παράγωγος στον προπαγανδιστικό σταθμό Κοκκινο.ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;;;ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ : ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ...

Ένα ανεύθυνο και ανόητο πρόσωπο που από τις πρώτες του κιόλας προεκλογικές εμφανίσεις, δήλωνε ότι πρέπει να αποσυρθεί η αστυνομική παρουσία από το κέντρο της πόλης, μιας πόλης όπως η Αθήνα, θανάσιμα τραυματισμένης, από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα και δράση των λαθρομεταναστών, από το παραεμπόριο και το λαθρεμπόριο, από την πορνεία και την διακίνηση ναρκωτικών που βασιλεύει τις νυκτερινές ώρες εν μέσει οδώ, καθώς και από τις συνεχείς καταστροφές, λεηλασίες και βανδαλισμούς των ακροαριστερών τρομοκρατικών συμμοριών σε κάθε συλλαλητήριο.

Πόσο σιχαμερά γλοιώδης τελικά μπορεί να γίνει κανείς για την καρέκλα...

Τη Χρυσή Αυγή όλοι... εμίσησαν, τους ψηφοφόρους της ουδείς

Τη Χρυσή Αυγή όλοι... εμίσησαν, τους ψηφοφόρους της ουδείς
Για το 16% του Κασιδιάρη μάχονται οι μονομάχοι για το Δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Γιώργος Καμίνης - Το 11% του Ηλία Παναγιώταρου μπορεί να «βγάλει» Περιφερειάρχη στην Αττική - Το ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον Τσίπρα για «συγχωροχάρτι» στους ναζιστές
«Μήλον της Έριδος» για τους μονομάχους τους δεύτερου γύρου αποτελούν οι ψήφοι που έλαβαν την περασμένη Κυριακή οι αυτοδιοικητικοί υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής σε όλη τη χώρα και ειδικότερα στην πρωτεύουσα με τα υψηλά ποσοστά που απέσπασαν στη Δήμο Αθηναίων ο Ηλίας Κασιδιάρης (16,12%) και στην Περιφέρεια Αττικής ο Ηλίας Παναγιώταρος (11,13%).
Τα «ανοίγματα» δίνουν και παίρνουν, καθώς οι ψήφοι όσων επέλεξαν τους χρυσαυγίτες υποψήφιοι μπορούν να αποδειχθούν ο πλέον καταλυτικός παράγων που θα καθορίσει την έκβαση της αναμέτρησης τόσο για τον Δήμο της Αθήνας όσο και για την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...