Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

ΑΠΟΒΑΣΗ “ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ-ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΕΛΕΣ “ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ” ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

tourkoi-leoforioΚινητοποίηση δέκα χιλιάδων μουσουλμάνων από την Τουρκία που έρχονται για να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές επιχειρεί το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής κάτω από την μύτη του ελληνικού κράτους σε μια προσπάθεια να φανεί ότι το τουρκοκόμμα DEB θα καταγράψει στις ευρωεκλογές από 1 έως κι 2% σε επίπεδο Επικράτειας, σε Θράκη, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Μακεδονία! Εάν αυτό γίνει κατορθωτό, αμέσως μετά επειδή θα ακολουθήσουν σύντομα και Εθνικές εκλογές, θα μπορούν οι Τούρκοι να επιβάλουν στα ελληνικά κόμματα τους υποψήφιους του Προξενείου και τους “αγαπητικούς” της Άγκυρας αφού θα προβάλουν ως δόλωμα το δέλεαρ της “ψηφοσυλλογής”.

Σε αυτές τις εκλογές η Ελλάδα έχασε τη Θράκη...!


Η "πύρρειος νίκη" των πολιτικών, έφερε μία εθνική ήττα 
Εγκατέλειψε τη Θράκη για... μιά χούφτα ψήφους!

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

Η μόνη έκφραση που ταιριάζει στην χώρα και στους πολίτες που ζούνε σε αυτήν και από αυτήν, είναι: Η Ελλάδα της Ντροπής. Σήμερα ξημέρωσε μία πολύ διαφορετική ημέρα για όλους μας. Σήμερα κάποιοι αισθάνονται πολύ όμορφα επειδή δεν καταποντίστηκε το κόμμα που υποστηρίζουν, ή επειδή ανανεώθηκε μέσα από τις στάχτες ο χώρος που πάντοτε εμπιστευόντουσαν. Σήμερα, ίσως κάποιοι να έχουν αρχίσει τους υπολογισμούς για την επόμενη πολιτική – κομματική αναμέτρηση και άλλοι προσθέτοντας και αφαιρώντας «κουκιά» προσπαθούν να βγάλουν συμπεράσματα για το αποτέλεσμα που δεν τους δικαίωσε. Σήμερα, όμως, στη Θράκη επιχαίρουν οι τουρκόφρονες μισθοφόροι, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και η τουρκική πολιτική που έχει ρίξει το μεγάλο βάρος των ενεργειών της για να κατορθώσει το ακατόρθωτο: να καταλάβει μία ελληνική περιοχή χωρίς να ρίξει ούτε μία σφαίρα!

Στους σχεδιασμούς αυτής της διόλου φιλικής τουρκικής πολιτικής, ένα πλήθος από παράγοντες, πράξεις και παραλείψεις των κυβερνήσεων των Αθηνών, λειτούργησαν καταλυτικά, για να μπορέσει η Τουρκία να κάνει το πρώτο ουσιαστικό βήμα και να θέσει τα θεμέλια ενός πυρήνα αλυτρωτικού τουρκισμού. Σήμερα η Θράκη πενθεί όχι επειδή ένα μεγάλο ποσοστό (περίπου 45%) των κατοίκων της αρνήθηκε να συμμετέχει στην διαδικασία των εκλογών προκειμένου να υπερασπίσει αυτή την ακριτική γωνιά από επικείμενες διόλου ευχάριστες καταστάσεις, αλλά επειδή υπήρξε μία πρωτοφανής απάθεια και άτυπη συνέργεια ελληνικών κομμάτων εις βάρος των εθνικών συμφερόντων, ενάντια στα αυτονόητα περί υπεράσπισης της πατρίδας.

AYTO EINAI TO ΘΕΜΑ !! Το ισλαμικό τρένο ξεκίνησε από την γκριζαρισμένη Θράκη κι έρχεται και οι δημοσιοκάφροι μιλάνε για ακροδεξιά φαντάσματα στην Ευρώπη

42,2% ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ 27% ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΟ DEB 
Eνα πολύ σοβαρό πρόβλημα έρχεται σαν … «τρένο» από την Θράκη και
 δυστυχώς όλοι έχουν «βουλώσει» τα αυτιά τους στην Αθήνα. 

Το μειονοτικό εξτρεμιστικό κόμμα
 DEB/ΚΙΕΚΦ με τεράστια οικονομική στήριξη από Κατάρ και Τουρκία 
καταφέρνει να κερδίζει μεγάλα ποσοστά στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης. Συγκεκριμένα λαμβάνει
 το 42,2% των ψήφων στο νομό Ροδόπης και το 27% στο νομό Ξάνθης.  
Ευτυχώς στην
 «νησίδα» του Έβρου, ανάμεσα στην ισλαμική «θάλασσα» της
 Τουρκίας, της νότιας Βουλγαρίας και των νομών Ροδόπης και Ξάνθης
, λαμβάνει μόνο το 1,65% των ψήφων....
 Στην Αθήνα η μνημονιακή κυβέρνηση «χαϊδεύει» τον Ρ.Τ.Ερντογάν και τον ασπάζεται
 «σταυρωτά», ενώ αφήνει τη ΜΙΤ και «αλωνίζει». 
Αυτό δεν είναι τίποτα: Στις εθνικές εκλογές με ψήφο στους πρώην
 λαθρομετανάστες να δείτε τι ποσοστό θα πάρουν οι ισλαμιστές. 
Να ετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα τα 
οποία με μαθηματική ακρίβεια έρχονται. 
Η μάχη για την Θράκη ξεκίνησε και τυπικά σήμερα…

Η Δύναμη του Υποσυνείδητου “Οτιδήποτε αποτυπώσεις στο υποσυνείδητό σου

εκφράζεται στην οθόνη του χώρου

ως κατάσταση, εμπειρία και γεγονός”.


Υποσυνείδητο 3


Έχω δει να συμβαίνουν θαύματα σε άνδρες και γυναίκες, σ’ όλες τις φάσεις της ζωής και σ’ όλο τον κόσμο. Θα συμβούν και σε σας, όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την μαγική δύναμη του υποσυνειδήτου σας. Γιατί ο άνθρωπος είναι αυτό που υποσυνείδητα πιστεύει ο ίδιος ότι είναι. Μπορείτε να φέρεται περισσότερη δύναμη, περισσότερο πλούτο, περισσότερη υγεία , περισσότερη χαρά και ευτυχία στη ζωή σας , αν μάθετε να επικοινωνείτε με την δύναμη που είναι κρυμμένη στο υποσυνείδητό σας και να την απελευθερώνετε. Δεν χρειάζεται να αποκτήσετε αυτή τη δύναμη, την έχετε ήδη. Πρέπει όμως να μάθετε να την χρησιμοποιείτε. Πρέπει να την κατανοήσετε, μπορείτε να την χρησιμοποιείτε σ’ όλους τους τομείς της ζωής σας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...