Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

ΛΟΓΙΚΟ !!!! ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ !!!!

Πάνω από το 50% των αστυνομικών έδωσε την ψήφο του στη Χρυσή ΑυγήΠάνω από το 50% των αστυνομικών έδωσε την ψήφο του στη Χρυσή ΑυγήΣε αντίθεση με τις εκλογές του 2012, οι ένστολοι φαίνεται ότι σε αυτές τις εκλογές «μοιράστηκαν» σε διάφορα εκλογικά τμήματα.

Παρά το γεγονός αυτό φαίνεται ότι πάνω από το 50% των αστυνομικών έδωσε την ψήφο του στην Χρυσή Αυγή.
Κάτι το οποίο είχε προαναγγείλει και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής την περασμένη Παρασκευή κατά την κεντρική ομιλία του στην πλατεία Μεταξά στον Κολωνό.
Ηλ. Κασιδιάρης: «Οι ένστολοι στηρίζουν τον αγώνα της Χρυσής Αυγής».

Η πολεμική αεροπορία αναγνωρίζει την τροποποίηση του καιρού με το HAARP και την νέα τεχνολογία«Ενώ ο έλεγχος του καιρού με το HAARP έχει κληθεί ως μια θεωρία συνωμοσίας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης της Γερουσίας την Τετάρτη, ο Ντέιβιντ Γουόκερ, αναπληρωτής βοηθός γραμματέας της Πολεμικής Αεροπορίας για την επιστήμη, την τεχνολογία και τη μηχανική, έριξε μια βόμβα σε απάντηση μιας ερώτησης από την Λίζα Μουρκόβσκι σε σχέση με την κατάργηση του 300 εκατομμυρίων δολαρίων πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) στην Gakona αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γουόκερ είπε ότι αυτό "δεν είναι ενα πράγμα που έχουμε ανάγκη για το μέλλον» και δεν θα ήταν μια καλή χρήση των ερευνητικών κεφαλαίων της Πολεμικής Αεροπορίας να κρατήσει το HAARP.

«Προχωράμε με άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, που το HAARP είχε σχεδιαστεί για να κάνει», είπε. «Για να εγχύσει την ενέργεια στην ιονόσφαιρα και για να είναι σε θέση να την ελέγξει πραγματικά. Αλλά αυτό το έργο έχει ολοκληρωθεί. "


Πολλοί πιστεύουν ότι το HAARP έχει δημιουργηθεί και έχει χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του καιρού, με αρκετή επιρροή ώστε να προκαλεί τυφώνες, ανεμοστρόβιλους και σεισμούς και τα σχόλια, επιφέρουν το ερώτημα αν οι συνωμοσιολόγοι είναι περισσότερο εύστοχοι από ό, τι ο καθένας έχει αναγνωρίσει μέχρι σήμερα ».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας δημόσιος υπάλληλος έχει αναγνωρίσει ότι το HAARP και ο έλεγχος του καιρού δεν είναι μόνο δυνατός, αλλά υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει και χρησιμοποιείται ως ένα «σούπερ όπλο», όπως αποδεικνύεται και το 1997 από τη δήλωση του πρώην υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ William Cohen , όπου είπε:

"Άλλοι [τρομοκράτες] επιδίδονται ακόμη και σε οικολογικού τύπου τρομοκρατίες, όπου μπορούν να αλλάξουν το κλίμα, να προκαλέσουν σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων εξ αποστάσεως με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων ... Οπότε υπάρχει αφθονία απο ιδιοφυή μυαλά εκεί έξω που εργάζονται για να βρούν τρόπους με τους οποίους μπορούν να σκορπίσουν τον τρόμο σε άλλα έθνη ... Είναι πραγματικό, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εντείνουμε τις [αντιτρομοκρατικές] προσπάθειές μας ».

Πιστεύεται ακόμα ότι το HAARP είναι απλά μια θεωρία συνωμοσίας, αφού και οι δημόσιοι υπάλληλοι παραδέχονται ότι είναι αλήθεια;

Παρακολουθήστε την ερώτηση και την απάντηση στο παρακάτω βίντεο:

Αυτές είναι οι κορυφαίες Ελληνικές υπερ-τροφές

Super foods made in Greece! Ναι, καλά διαβάσατε…Αυτές είναι οι κορυφαίες Ελληνικές υπερ-τροφές 

Δεν χρειάζεται πλέον να ακολουθούμε ξενόφερτες μόδες και να καταναλώνουμε χούφτες goji berries από την Κίνα περιμένοντας να «γιατρέψει» χρόνια προβλήματα υγείας και να πληρώνουμε αδρά τα εισαγόμενα super foods περιμένοντας το «θαύμα»...


Υπερτροφές υπάρχουν δίπλα μας. Στην Αίγινα, στη Χίο, στη Νάξο, στην Κοζάνη, στην Ερμιόνη, στο Μεσολόγγι, στην Κρήτη και τόσες ακόμη περιοχές της χώρας μας.

O κλινικός
διαιτολόγος-διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος και η διαιτολόγος-διατροφολόγος και διευθύντρια στο Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής Αστερία Σταματάκη κατάφεραν να τις συγκεντρώσουν και τις παρουσιάζουν στο βιβλίο τους «Γνωρίστε τα ελληνικά super foods».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...