Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Ο Ανεγκέφαλος Καρατζαφέρης συνεχίζει το ..ίδιο έργο.
Διαβάζουμε…. Η νέα προσχώρηση στον ΛΑ.Ο.Σ προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ, μιλάμε για τον πρώτο πολιτευτή των ΑΝΕΛ στον Βόλο, τον Νέστορα Ιωάννη, από τα καλύτερα στελέχη του Καμμένου. Μηχανικός στο επάγγελμα με σημαντικές προτάσεις από το εξωτερικό, έμεινε εδώ όμως να το παλέψει άνεργος με τον …ΛΑΟΣ .Δηλαδή ο άνθρωπος είναι και βλήμα. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης τον καλωσόρισε και του ανέθεσε ρόλο στο κόμμα.
Μια ζωή τις ίδιες πατάτες . Κάθε ένα καινούργιο φρούτο που πάει του αναθέτει ρόλο εις βάρος των παλιών που τον φτύνουν και φεύγουν . Όλοι οι κατά καιρούς … «καινούργιοι» τον πούλησαν Βλέπε Παπανδρεου, Μαρκάκης, Ροντούλης, Ανατολάκης, Βορίδης, Γούδης  και εκατοντάδες άλλοι ,    και αυτός μυαλό δεν βάζει. Για να δείξει ότι δήθεν έρχονται από όλα τα κόμματα  και για να μην λακίσουν τους πετά μια καρέκλα της πλάκας νομίζοντας ότι τους κατοχύρωσε. Αυτοί κάθονται και μόλις βρουν …πολυθρόνα, πάνε παρακάτω γιατί δεν υπάρχει ιδεολογία αλλά …φιγούρα

Εάν αφαιρέσεις δυο-τρεις οι υπόλοιποι είναι.. .κυριολεκτικά… πολιτικά σκουπίδια
Στο τέλος της οδεύει η μάχη του σταυρού για τους υποψήφιους στις ευρωεκλογές αφού όπως όλα δείχνουν «κλείδωσαν» οριστικά οι 21 θέσεις.
Η ενσωμάτωση των ψήφων ανάλογα με την περιοχή και την επιρροή που είχαν οι υποψήφιοι σε αυτή, έφερνε τα πάνω κάτω στη σειρά, με αρκετούς να βρεθούν, για λίγα 24ωρα, σε εκλόγιμη θέση.
Συγκεκριμένα στην πρώτη θέση του ευρωψηφοδελτίου της Ελιάς βρίσκεται πλέον η Εύα Καϊλή, η οποία ξεπέρασε τον δεύτερο Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ εκτός ευρωβουλής μένει ο αρχιδια πλεκόμενος Παντελής Καψής που τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν στις δύο εκλόγιμες θέσεις.
Ειδικότερα, με την ενσωμάτωση στο 89.02%, η κα Καϊλή λαμβάνει 104.928 ψήφους, ενώ τη δεύτερη εκλόγιμη θέση της Ελιάς κλειδώνει ο κ. Ανδρουλάκης με 101.331 σταυρούς, αφήνοντας τρίτο τον κ. Καψή με 95.124 σταυρούς.
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα κόμματα, φαίνεται να έχουν κλειδώσει όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που εκλέγονται. Συγκεκριμένα, στον ΣΥΡΙΖΑ ο Μανώλης Γλέζος συνεχίζει να σαρώνει με 419.738 σταυρούς και ακολουθούν η Σοφία Σακοράφα (268.212 σταυροί), ο Δημήτρης Παπαδημούλης (179.644), η πλένω σκάλες, καθαρίζω σιδερώνω κ.λπ  Κωνσταντίνα Κούνεβα (157.160), ο Γιώργος Κατρούγκαλος (155.929) και ο Κώστας Χρυσόγονος (132.782).
Στη ΝΔ, οι πέντε ευρωβουλευτές που εκλέγονται είναι: ο Μανώλης Κεφαλογιάννης (219.217 σταυροί), η εκπρόσωπος του mega Μαρία Σπυράκη (216.545), η βασιλόφρων Ελίζα Βόζεμπεργκ (195.045 σταυροί), ο ΟΦΑ Γιώργος Κύρτσος (188.718) και ο απλώς κλωτσών το τόπι Θοδωρής Ζαγοράκης (163.459).
Η Χρυσή Αυγή εκλέγει τρεις ευρωβουλευτές και συγκεκριμένα τους: Ελευθέριο Συναδινό (84.897 σταυροί), Λάμπρο Φουντούλη (78.017) και Γιώργο Επιτήδειο (74.160 σταυροί).

Ο Δημος Ηρακλειου για μια ακομα 5ετια σε Πασοκικα χέρια

H συνιστώσα των πράσινων...ντεσπεράντος είναι εδώ!

H συνιστώσα των πράσινων...ντεσπεράντος είναι εδώ!Το CRETALIVE παρουσιάζει το παρασκήνιο των δημοτικών εκλογών, πώς έγινε η ανατροπή και τα όσα θα ακολουθήσουν
του Δημήτρη Καρυωτάκη
Η πολιτική αγανάκτηση και η αίσθηση της προσωπικής αδικίας μπορεί να γίνει κινητήρια δύναμη για την ανατροπή; Όταν θέλεις, όντας μέσα στο σύστημα, να σπάσεις την επικυριαρχία εκείνου που νοιώθεις πως σε δυναστεύει πόσο είναι εύκολο να περάσεις τον...ποταμό και το προσωπικό σου θέλω να το μετατρέψεις σε εμβρυουλκό αλλαγών της κοινωνίας; Για μια ομάδα στελεχών ή πρώην μελών του ΠΑΣΟΚ η ανάγκη να δρομολογήσουν αλλαγές στο Ηράκλειο και να αποκαθηλώσουν εκείνο που έβλεπαν πως δεν τους αντιπροσώπευε πλέον, ήταν διακαής πόθος εδώ και καιρό ωστόσο φάνταζε όνειρο απατηλό μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες. Η επιθυμία να εκφραστεί κάτι διαφορετικό, όχι τόσο στην παραγωγή πολιτικού έργου, αλλά κυρίως στο μοντέλο της δημοτικής διακυβέρνησης, τη νοοτροπία, το στυλ και το " one man show" που εξέπεμπε  ο Γιάννης Κουράκης δεν ήταν δυνατό να μορφοποιηθεί αφού προσέκρουε στο Ιερό Τοτέμ της Παράταξης. Διότι ακόμα κι αν έφευγε οικειοθελώς  ο Κουράκης από τη Λότζια, όπως κατά καιρούς κυκλοφορούσε, οι ίδιοι ένοιωθαν αποκλεισμένοι από το μοίρασμα της δημοτικής εξουσίας μιας και έβλεπαν πως το παιγνίδι της διαδοχής δεν θα ήταν καθαρό, χωρίς στημένη τράπουλα και εξωθεσμικά κέντρα επιβολής λύσεων.

Μείωση πληθυσμού με χημικά σε τροφή και νερόΔεν το λέμε εμείς αλλά ο επιστημονικός σύμβουλος του Ομπάμα.!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...