Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

Βλάκες όλης της Ελλάδος… ενωθείτε!,Οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας

Μόνο στη χώρα των απατεώνων, των προδοτών, των τυχοδιωκτών και των… βλακών μπορούν ανενόχλητα να εκχωρούν τη δημόσια περιουσία και την ελληνική γη χωρίς να ανοίγει μύτη...
Με ξεχειλισμένη την οργή και ασίγαστο μίσος γράφεται το παρακάτω κείμενο, όταν δεν σ αφήνουν, ούτε τον δεκαπενταύγουστο να κάνεις με την ησυχία σου ένα μπάνιο.
Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα τραγικά και να μη ακούγεται κιχ. Να καταστρέφεται η Ελλάδα και να μην υπάρχει αντίσταση. Να λουφάζουν οι πάντες, όταν οι ασπάλακες, τα σκουλήκια και οι κάθε μορφής και αποκρουστικότητας μεταπράτες και ανθέλληνες προδότες ξεπουλάνε την περιουσία του ελληνικού λαού και εκχωρούν γη και ύδωρ στους διεθνείς αποικιοκράτες. Πρόκειται για πέραν πάσης αμφιβολίας κολάσιμες πράξεις, ανεξάρτητα...
από τα νομικίστικα τερτίπια των τεχνοκρατών και των δικηγόρων και τις έωλες λαθροχειρίες των μνημονιακών (και όχι μόνον) πολιτικών! Και μόνο το γεγονός, ότι υπογράφουν μεσοκαλοκαιριάτικα την απεμπόληση της χρυσοτόκου όρνιθας ΟΠΑΠ και βγάζουν στο σφυρί δημόσιες επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας, όπως την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ κ.ά., είναι απόδειξη, ότι κρύβονται σαν κοινοί εγκληματίες από τον λαό. Είναι εξόχως αποπνικτικό, οικτρό και προκλητικό να κινούνται με τόσο βάρβαρες μεθόδους και τέτοια χαμηλά κίνητρα.
Κι είναι όλοι αυτοί κρατικοδίαιτοι σαπιοκοιλαράδες, που τους πλήρωνε και τους πληρώνει ο ελληνικός λαός, για να προστατεύσουν και διαχειριστούν αποδοτικά την περιουσία του. Είτε ως μέλη Δ.Σ. δημόσιων επιχειρήσεων, είτε ως πολιτικοί ακόμα. Κι αυτοί, αντί διαχείρισης προστρέχουν στον συμβολαιογράφο και ξεπουλάνε όσο όσο, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Είναι λένε πολιτική απόφαση. Και ποιος εξουσιοδότησε τους πολιτικούς; Με βάση ποιο κοινωνικό συμβόλαιο; Ασφαλώς και με κανένα!

Παράνομο μέχρι και το μαρούλι που θα φυτέψεις σε γλάστρα!

Παράνομο μέχρι και το μαρούλι που θα φυτέψεις σε γλάστρα!
Φωνές από Βορρά και Νότο προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν συναδέλφους τους στην Ευρωβουλή να καταψηφιστεί διακομματικά η νομοθετική πρόταση που υποχρεώνει τους αγρότες της Ε.Ε. να μην αναπαράγουν τους σπόρους αλλά να τους αγοράζουν μόνο από πολυεθνικές. Η εμπορική αξία της παγκόσμιας αγοράς σπόρων εκτιμάται σε περίπου 45 δισ. δολ....
Φραγμό στη μονοπώληση του ελέγχου της παραγωγής και εμπορίας των τροφίμων προσπαθούν να βάλουν ευρωβουλευτές από διαφορετικές πολιτικές ομάδες συμπαρατασσόμενοι απέναντι στην πρόταση κανονισμού που έχει καταθέσει η επιτροπή Υγείας της Ε.Ε. Βάσει της πρότασης, επιβάλλονται γραφειοκρατικά εμπόδια στους γεωργο-κτηνοτρόφους, αν δεν προσφεύγουν στις βιομηχανίες σπόρων.
Η αιτιολογία που προβάλλει η επιτροπή μέσω της γενικής γραμματείας της που έχει την αρμοδιότητα ελέγχου των φυτών είναι ότι ...απλοποιεί τη νομοθεσία και τις 12 σχετικές οδηγίες που συμπεριλαμβάνει στον προταθέντα κανονισμό!
Πατέντα
Υπενθυμίζεται ότι η κανονική νομοθεσία που αφορά την εμπορία σπόρων ίσχυε από τη δεκαετία του 1960. Μέχρι σήμερα τα κράτη-μέλη στην Ε.Ε. των «27» είχαν (υποχρεωτικώς) ενσωματώσει το νομικό πλαίσιο της Ε.Ε. στην εθνική τους νομοθεσία. Επί της ουσίας αυτό που βλέπουμε να εξελίσσεται σήμερα για τον έλεγχο της σποροπαραγωγής ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980, με τη ραγδαία ανάπτυξη της γενετικής μηχανικής. Τότε έγινε η εισαγωγή του όρου της «βιομηχανικής πατέντας οργανισμών», αλλάζοντας τη φύση της ίδιας της γεωργίας.
Μόνο λίγες εταιρείες-κολοσσοί που δεν ξεπερνούν τη μία ντουζίνα (Syngenta-Dupont, Monsanto, Basf) ελέγχουν τα 2/3 της παγκόσμιας αγοράς.

Στο παιχνίδι συμμετέχει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου: Από τις αρχές του 2000 προώθησε συνθήκες και νομικές συμφωνίες όπως εκείνη για τα ζητήματα εμπορίου για τα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας που αφορά περισσότερα από 140 κράτη και επιτρέπει το πατεντάρισμα γονιδίων, φυτών, ζώων, βακτηρίων, ιών κ.λπ.
Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης τονίζουν ότι με το νέο κανονισμό προβλέπονται: Απλούστεροι και ευέλικτοι κανόνες για την εμπορία σπόρων και άλλου φυτικού-αναπαραγωγικού υλικού με σκοπό να διασφαλιστούν η παραγωγικότητα, η προσαρμοστικότητα και η ποικιλότητα των καλλιεργειών και των δασών της Ευρώπης. Επίσης εξασφαλίζεται η προστασία της βιοποικιλότητας και της βιώσιμης γεωργίας κ.ά.

Ελεγχος τροφής

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες (Βίντεο)Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες (Βίντεο)
Ένας Έλληνας πιλότος μιλά για τους περιβόητους αεροψεκασμούς με χημικά!Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ!!!

Παράλληλα σύμπαντα: υπάρχουν περισσότεροι κόσμοι εκεί έξω…


Parallel_universeΥπάρχουν πολλοί κόσμοι εκεί έξω; Ζούμε σε πολλά σύμπαντα ή είμαστε περιορισμένοι σε αυτό μόνο; Μπορούμε να τους εξηγήσουμε με τους νόμους των μαθηματικών και της φυσικής; Και αν ναι μπορούμε να τους αντιληφθούμε σε κάποιο επίπεδο;
Θέμα της επιστημονικής φαντασίας, μεταφυσική απορία αλλά και ζήτημα έρευνας σπουδαίων μαθηματικών και φυσικών ο κόσμος των πολλαπλών συμπάντων είναι πιθανό και πολύ, πολύ σοβαρό ενδεχόμενο.
Ήδη σοβαρή υπόθεση της κβαντομηχανικής από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα έχει γίνει βάση για πολλές, σοβαρές επιστημονικές θεωρίες και συνεχίζει σήμερα, με όλο τον τεχνολογικό εξοπλισμό του 21ου αι. να γεννάει νέες. Την ιδέα πρωτοέριξε στην επιστημονική αρένα ο Hugh Everett, μεταπτυχιακός φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Πρίνστον ο οποίος πρότεινε την εφαρμογή των κβαντομηχανικών εξισώσεων σε όλα τα επίπεδα υποστηρίζονταν στην ουσία ένα «πολυσύμπαν» από παράλληλα σύμπαντα που θα κάλυπταν κάθε δυνατότητα της φυσικής.

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την παραθρησκευτική οργάνωση που “ενέκρινε” τον Ανδρέα Λοβέρδο! Γι’ αυτό δεν λείπει από καμμία κυβέρνηση;


20140517-014212.jpgΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!

Εάν απορείτε πως είναι δυνατόν κάποιοι πολιτικοί να φαίνονται “παντός καιρού”, διαβάστε ένα απίστευτο ιστορικό δράσης παραθρησκευτικής οργάνωσης, που δεν έχει καμμία σχέση με συνωμοσιολογικές τερατολογίες. Αντίθετα το άρθρο είναι άκρως αποκαλυπτικό αφού δείχνει ότι μία σκοτεινή παρεΐτσα είχε την δύναμη ακόμα και να προκαλέσει παρέμβαση της CIA, για να απενεργοποιηθεί σχετική υπηρεσία της ΕΥΠ! Με το πρόσχημα προστασίας της “ανεξιθρησκείας”, την στιγμή που οι ΗΠΑ δίνουν λεφτά σε χώρες που δολοφονούν εγκύους επειδή αλλαξοπίστησαν!πηγη

CIA – Αποκάλυψη: Από τον Ανδρέα Λοβέρδο, στον Αλαβάνο, τον Χριστόπουλο και το δολοφονικο μνημονιοCIA – Αποκάλυψη: Από τον Ανδρέα Λοβέρδο, στον Αλαβάνο, τον Χριστόπουλο και το δολοφονικο μνημονιο
Ποιοί τους προωθούν και τους προστατεύουν;
Το απόρρητο τηλεγράφημα που αποκαλύπτει ότι η CIA έκλεισε νευραλγικό τομέα της ΕΥΠ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.... ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ... ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΘΡΙΛΕΡ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ...!!


Τον τελευταίο χρόνο, έχει αυξηθεί αλματωδώς η εισβολή λαθρομεταναστών από την Ασία και την Αφρική στην Ευρώπη. Δείτε (από καθεστωτική σελίδα της Ισπανίας), τα τρομακτικά βίντεο από μαζική εισβολή λαθρομεταναστών, στη χώρα.

Αυτό είναι το αρχαιότερο κλήμα στον κόσμο. Το είχε περιγράψει και ο Παυσανίας!


Αυτό είναι το αρχαιότερο κλήμα στον κόσμο. Το είχε περιγράψει και ο Παυσανίας!
Το κλήμα (Vitis vinifera) υπολογίζεται ότι είναι περίπου 3000 ετών και σίγουρα είναι πάνω από 2200 ετών, αφού ήδη από το 160 π.Χ. ο Παυσανίας το αναφέρει ως «αξιοπερίεργο φαινόμενο», λόγω του μεγέθους του!
 Ο ιστορικός είχε επισκεφθεί την περιοχή για να διαπιστώσει εάν ισχύει η φήμη ότι οι πέστροφες του ποταμού Αροάνειου κελαηδούσαν, όπως το πουλί, τσίχλα.
Φυσικά διαπίστωσε ότι η φήμη δεν είχε καμία βάση αλήθειας και ότι ένας καλοφαγάς είχε διαδώσει την πληροφορία εννοώντας ότι οι πέστροφες κελαηδούν από νοστιμιά! Ο Παυσανίας στη συνέχεια αναζήτησε ένα σκιερό μέρος να ξεκουραστεί. Τότε συνάντησε το περίφημο αγριόκλημα, που ήταν από τότε τεράστιο, προκαλώντας το ενδιαφέρον του. Έχει μήκος περίπου 100 μέτρα και αποτελείται από 9 κορμούς, καθώς συμφύεται με ομάδα από πουρνάρια. Ανθίζει κάθε Μάιο, αλλά δεν δίνει καρπούς....Το γιγαντιαίο κλήμα πήρε το όνομά του από τον ιστορικό Παυσανία όταν εκείνος επισκέφθηκε την περιοχή.

Όλη η αλήθεια για την Μυρτώ… από το στόμα της μητέρας της για πρώτη φορά!

Όλη η αλήθεια για την Μυρτώ… από το στόμα της μητέρας της για πρώτη φορά!
Τα λόγια της μητέρας της Μυρτώς που έπεσε θύμα των ανώμαλων ορέξεων του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις...
το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο, προκαλούν βαθιά συγκίνηση…

«Έχω να ακούσω 2 χρόνια από το στόμα της την λέξη μαμά»… Ότι άλλο και να γράψουμε, δεν αξίζει όσο να το ακούσετε από το στόμα της ίδιας στο βίντεο που ακολουθεί :

ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Τελευταία ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο από τον JohnHopkins
Μετά από σειρά ετών που η χημειοθεραπεία εθεωρείτο ως η μόνη διέξοδος καταπολέμησης του καρκίνου, ο JohnHopkins αναφέρει πως υπάρχει ένας εναλλακτικός τρόπος
Κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα κύτταρα δεν εντοπίζονται στις συνήθεις εξετάσεις εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε δισεκατομμύρια. Όταν ο ιατρός διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς πως δεν υπάρχουν καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά από θεραπεία, σημαίνει πως οι εξετάσεις δεν είναι σε θέση να εντοπίσουν καρκινικά κύτταρα διότι το ποσοστό τους δεν καθίσταται ανιχνεύσιμο.

Οι συγκλονιστικές προφητείες του Νοστράδαμου για την Ελλάδα

Οι συγκλονιστικές προφητείες του Νοστράδαμου για την Ελλάδα Συγκλονίζουν οι προφητείες του Νοστράδαμου για την Ελλάδα.
Τα παρακάτω χωρίς αμφισβήτηση έχουν να κάνουν με την τωρινή κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας έτσι και τις προφητείες των πατέρων της εκκλησίας μας (Πατροκοσμά Αιτωλού, Πατέρα Παΐσιου, Ιωσήφ Βατοπεδινού, κ.ά.)
Ο διασυρμός και χλευασμός της Ελλάδος από τους Δυτικούς
Η Κόρη του Φωτός, από τους φίλους της θα καταδικαστεί. Ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει. Θα την βρίζουν και θα την χτυπούν, θα λένε ότι αυτή φταίει. Αλλά σύντομα θα καταλάβουν το λάθος τους.
Ερμηνεία: Η κόρη τους φωτός είναι η Ελλάδα (Ελ=φως, 'λάδα' εκ του 'λας' που σημαίνει γη ή χώρα, δηλαδή Ελλάδα = Χώρα του Φωτός.) Όταν λέει φίλους εννοεί τους Ευρωπαίους οι οποίοι θα γυρίσουν την πλάτη τους στην Ελλάδα επειδή θα νομίζουν ότι αυτή ευθύνεται για την κρίση στην Ευρωζώνη(«ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει»). Παλιά Γη είναι η Ευρώπη. Θα την κατηγορούν και θα την χλευάζουν αλλά όταν οι ίδιες τους οι χώρες βρεθούν στην ίδια κατάσταση με την Ελλάδα θα καταλάβουν το λάθος τους (τον διασυρμό της Ελλάδος).

Ο Νοστράδαμος προέβλεψε το τρίτο παγκόσμιο πόλεμο;


Νοστράδαμος και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος

Ο Νοστράδαμος δεν είναι γνωστός για τις χαρούμενες προφητείες 
του . Οι περισσότεροι διερμηνείς του 16ου αιώνα, οι γιατροί, οι 
αστρολόγοι λένε ότι προέβλεψε με ακρίβεια τους δύο παγκόσμιους
 πολέμους την άνοδο των δύο αντίχριστων (Ναπολέων και ο Χίτλερ)
 και ακόμη και τη δολοφονία του John F. Κένεντι.

Χρησιμοποιούν και τους δέκα τρόπους για να διευθύνουν την φάρμα των… ελληνικών ..ζώων.
Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύει τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν.Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.
1. Η τεχνική της διασκέδασης
Πρωταρχικό στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου, η τεχνική της διασκέδασης συνίσταται στη στροφή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και από τις μεταλλαγές που αποφασίστηκαν από τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ, με ένα αδιάκοπο καταιγισμό διασκεδαστικών και ασήμαντων λεπτομερειών.

Η τεχνική της διασκέδασης είναι επίσης απαραίτητη για να αποτραπεί το κοινό από το να ενδιαφερθεί για ουσιαστικές πληροφορίες στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της Ψυχολογίας, της Νευροβιολογίας και της Κυβερνητικής. «Κρατήστε αποπροσανατολισμένη την προσοχή του κοινού, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμαλωτισμένη σε θέματα χωρίς καμιά πραγματική σημασία.
Κρατήστε το κοινό απασχολημένο, απασχολημένο, απασχολημένο, χωρίς χρόνο για να σκέφτεται· να επιστρέφει κανονικά στη φάρμα με τα άλλα ζώα». Απόσπασμα από το Όπλα με σιγαστήρα για ήσυχους πολέμους.

Ανακοίνωση ΣΟΚ της ΝΑSA !!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: Γύρω γύρω στο φέρνουν , άνοιξε τα μάτια σου , προετοιμάσου ,δεν θα σε ειδοποιήσουν , ξαφνικά θα ξεκινήσουν!

Νίκολα Τέσλα: Επτά σοκαριστικές αλήθειες για τον άνθρωπο-ιδιοφυΐα που άλλαξε το κόσμοΕίναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο χαρισματικούς φυσικούς στην ιστορία της επιστήμης.

Οι πρωτοποριακές τότε έρευνές του πάνω στους τομείς του ηλεκτρισμού και του μαγνητισμού, αλλά και οι εφευρέσεις του, άλλαξαν στη κυριολεξία τη παγκόσμια ιστορία.

Όμως, όπως κάθε μεγάλος επιστήμονας, έτσι και ο Τέσλα είχε τις παραξενιές του. Ωστόσο, ακόμα και το «πρόσχημα» του επιστήμονα δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις απίθανες συνήθειες του.

Η Huffington Post παρουσιάζει τις εφτά ιδιοτροπίες του μεγάλου επιστήμονα:


    1. Η περίεργη σχέση του Τέσλα με τον αριθμό 3

    Ο ιδιοφυής επιστήμονας είχε εμμονή με το συγκεκριμένο αριθμό. Η... ιδιόρρυθμη ψυχοσύνθεσή του τον ανάγκαζε να κάνει τα περισσότερα πράγματα τρεις φορές. Για παράδειγμα, έπλενε τα χέρια του τρεις φορές στη σειρά ή ακόμα χειρότερα περπατούσε τρεις φορές γύρω από ένα κτίριο πριν μπει σε αυτό.

    2. Απεχθανόταν σε μεγάλο βαθμό τα μαργαριτάρια
    Δεν μπορούσε ούτε καν να αντέξει τη θέα τους. Στην πραγματικότητα, μισούσε μαργαριτάρια τόσο πολύ που αρνιόταν να μιλήσει στις γυναίκες που τα φορούσαν. Κανείς ποτέ δεν μπόρεσε να εξηγήσει αυτή του την απέχθεια.

    3. Ήταν κατ΄ επιλογήν άγαμος
    Ο μεγάλος επιστήμονας είχε κάποτε δηλώσει πως «Δεν νομίζω πως μπορείτε να βρείτε πολλές σημαντικές εφευρέσεις που έχουν προέλθει από παντρεμένους ανθρώπους.» Αυτή η δήλωση είναι χαρακτηριστική και αποδεικνύει το γεγονός ότι ο Τέσλα πίστευε πως το σεξ θα εμπόδιζε το επιστημονικό του έργο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...