Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Καταργούνται χριστιανικές αργίες στα σχολεία ελέω των μουσουλμάνων μαθητών!ΑΦΟΥ "ΦΑΓΑΝΕ" ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΞΕ!!
Κατά πάγια τακτική της, η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά ανακοίνωσε μετεκλογικά σχέδιο απαοφάσεων το οποίο μεταβάλλει άρδην τον χαρακτήρα της δημόσιας εκπαίδευσης, στα πρότυπα των πολυφυλετικών κοινωνιών της «πολιτισμένης» Δύσης.


Την κατάργηση της σχολικής αργίας της 7ης και της 30ης Ιανουαρίου ως ίσχυε μέχρι σήμερα, δηλαδή τις αργίες του Αγίου Ιωάννη και των Τριών Ιεραρχών αποφάσισε η διεθνιστική και αντεθνική Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά. Όπως ήταν φυσικό, ανέμενε την παρέλευση των εκλογών, διότι αν το είχε πράξει προεκλογικά θα υπήρχαν σοβαρότατες συνέπειες στο εκλογικό αποτέλεσμα, τόσο για τη ΝΔ του Σαμαρά όσο και για το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου.

Το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας εντάσσεται στην γενικότερη και πολύχρονη απόπειρα των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων και δη από τη δεκαετία του ΄90 κι εντεύθεν, για εθνική αποδόμηση του Ελληνισμού. Ο εθνικός και θρησκευτικός προσανατολισμός της δημόσιας εκπαίδευσης πλήττεται βάναυσα, εξαιτίας του πολυφυλετικού χαρακτήρα τον οποίο επιβάλλουν οι Τύραννοι της Πατρίδος και του Λαού μας.

Αφού καλλιεργούν μεθοδικά και με καταιγιστικό ρυθμό στο Λαό μας, κηρύγματα ανθελληνικού μίσους μέσω «αντιρατσιστικών» υποτίθεται θέσεων και αρχών, τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου έρχονται να επιβάλλουν στη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού τις απαιτήσεις της μειοψηφίας και συγκεκριμένα των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Πρόκειται σαφώς για μια ακόμη δραματική εξέλιξη, η οποία συμβάλλει στη συρρίκνωση του Ελληνισμού, την αλλοίωση της εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητος του Ελληνικού Έθνους. Πέραν από ιστορικό χρέος έναντι των αγώνων των Προγόνων μας, έχουμε εθνικό χρέος απέναντι στα ελληνόπουλα να αντισταθούμε στον επιχειρούμενο εξισλαμισμό!

ΠΑΣΟΚ και τρόικα κάνουν τον ανασχηματισμό της... κυβέρνησης Α. Σαμαρά

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης είναι προ των πυλών και όπως όλα δείχνουν, θα γίνει… από την τρόικα και το ΠΑΣΟΚ. Ο Α. Σαμαράς παραμερίζει τα στελέχη της ΝΔ που τον έκαναν αρχηγό του κόμματος και πρωθυπουργό και αποδέχεται πρόσωπα που του επιβάλλουν οι δανειστές και ο Ε. Βενιζέλος.
Όπως έχει ειπωθεί από την πρώτη στιγμή, ανασχηματισμός με την παραμονή του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα στη θέση του δεν νοείται. Η τρόικα ωστόσο έβαλε βέτο για την απομάκρυνση του κ. Στουρνάρα και το εμπόδιο αυτό μπορεί να ξεπεραστεί μόνο αν το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Οικονομικών αναλάβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς.
Όλες οι πληροφορίες, μέχρι στιγμής, συγκλίνουν προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Κι αυτό γιατί, όπως είπαμε, ο ανασχηματισμός τελεί υπό έγκριση της τρόικας και τη συμφωνία του ΠΑΣΟΚ.
Σε περίπτωση λοιπόν που ο κ. Σαμαράς αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών ο Ε. Βενιζέλος εκβιάζει να αναλάβει πρόσωπο από το ΠΑΣΟΚ ή την Ελιά το δεύτερο οικονομικό-παραγωγικό υπουργείο, το υπουργείο Ανάπτυξης.

Το ξεπούλημα των νησιών και η κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας.Στις 9 Φεβρουαρίου 1897 με το παλιό ημερολόγιο ο ευρωπαϊκός στόλος βομβάρδισε το στρατόπεδο των επαναστατών στο Ακρωτήρι Χανίων, με το πρόσχημα το γεγονός ότι είχε υψωθεί η ελληνική σημαία. Στόχος ήταν η σημαία, την οποία και κατέρριψε... Όταν πλέον ο ιστός έπεσε από τα ευρωπαϊκά πυρά, ένας επαναστάτης, ο Σπύρος Καγιαλές, έκανε το σώμα του ιστό και ύψωσε εκ νέου τη σημαία... Ο ανθρώπινος ιστός ανάγκασε τους ναυάρχους των δυνάμεων να διατάξουν παύση του πυρός. Ο Ιταλός ναύαρχος Κανεβάρο, που είχε δώσει την εντολή για τους κανονιοβολισμούς, θα γράψει αργότερα στα απομνημονεύματά του, ότι την εικόνα αυτή, εν μέσω βομβαρδισμών, ένα παλικάρι να κάνει το σώμα του ιστό, δεν θα την ξεχνούσε ποτέ...

Τι ήθελαν από την Κρήτη τότε οι μεγάλες δυνάμεις με προεξέχουσα την Βρετανία; Αυτονομία της Κρήτης αντί για Ένωση με την Ελλάδα, όπως ζητούσαν οι Κρήτες. Ο Μανούσος Κούνδουρος επικεφαλής της Μεταπολιτευτικής Επιτροπής που ίδρυσαν οι μαχόμενοι Κρήτες τον Σεπτέμβριο του 1895 για να διεκδικήσουν την ελευθερία τους, αναφέρει στο Ημερολόγιό του την παρότρυνση ενός πράκτορα των Άγγλων που, όπως συνήθιζαν από τότε μέχρι σήμερα πολλοί πράκτορες των μεγάλων δυνάμεων και των πιο σκοτεινών συμφερόντων, έφεραν την ιδιότητα του δημοσιογράφου: «Εξέθηκε», έγραφε ο Κούνδουρος για τον εν λόγω πράκτορα, «τας επικρατούσας ιδέας εν Ευρώπη περί Κρήτης, συμβουλεύων τους Κρήτας να υπακούουν εις τας μεγάλας Δυνάμεις, αίτινες απεφάσισαν να καταστήσουσι την Κρήτην μικράν Ελβετίαν.»

Στα 1895 οι Βρετανοί και οι άλλοι Ευρωπαίοι ήθελαν να μετατρέψουν την Κρήτη σε «μικρή Ελβετία». Σήμερα, οι πλασιέ των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στην Θράκη θέλουν κι αυτοί με την σειρά τους να μετατρέψουν την Θράκη σε «μικρή Ελβετία», όπως δηλώνουν. Που βρίσκεται ο κοινός παρανομαστής; Η Ελβετία δεν διαθέτει ενιαία και αδιαίρετη εθνική επικράτεια. Είναι τεμαχισμένη σε αυτόνομα καντόνια. Αυτό ήθελαν να περάσουν και στην Κρήτη οι Άγγλοι πράκτορες. Έτσι ένας απ’ αυτούς ο Μπίκφορντ-Σμιθ έγραφε στο ημερολόγιό του: «Αυτονομία είναι λέξη αγνής προέλευσης και αρχαίας καταγωγής. Την χρησιμοποιούσε ήδη ο Θουκιδίδης και ο Ξενοφώντας, ενώ την ένωση την βρίσκουμε για πρώτη φορά στον Αρχύτα [τον Πυθαγόρειο], όπως μας πληροφορεί ο Στοβαίος. Όπως συμβαίνει στα ονόματα, έτσι και στα πράγματα. Η εθνικότητα αναζητούσε ανέκαθεν ανεξαρτησία για τον εαυτό της, ακόμη και αν πίστευε ότι είναι επιθυμητή η προσάρτηση των γειτόνων. Την παλιά εποχή η ένωση την αναζητούσαν και την αποκτούσαν μόνο για προσωρινούς σκοπούς. Ένωση μονίμου φύσεως είναι προϊόν του σύγχρονου πολιτισμού, άλλοτε για συναισθηματικούς λόγους και άλλοτε για εμπορικούς. Η πλέον εξελιγμένη μορφή της ένωσης και η μόνη μονίμως δυνατή επί μεγάλης έκτασης είναι η ομοσπονδία. Πρόκειται μάλλον για το ιδεώδες προς το οποίο τείνει η ανθρωπότητα με αύξουσα νευρώδη δύναμη και οικονομικά κίνητρα.»

Αυτά γράφονταν το 1897. Από τότε οι αποικιοκράτες είχαν μια βαθιά απέχθεια προς την εθνική αυτοδιάθεση και ελευθερία. Κι έτσι εκεί που δεν μπορούσαν να καταστείλουν τις εθνικές διεκδικήσεις των λαών με το κανόνι, όπως στην περίπτωση των Κρητών που αποζητούσαν την Ένωση με την Ελλάδα, απαντούσαν πιο πονηρά: ομοσπονδία, καντόνια. Από εκείνη την εποχή τίποτε δεν άλλαξε στις προθέσεις και τα κίνητρά τους. Η ομοσπονδία ήταν και παραμένει το παρατσούκλι της αποικιοκρατίας και η απάντηση των ισχυρών απέναντι στα εθνικά κινήματα αυτοδιάθεσης, δηλαδή στο δικαίωμα ενός λαού να ασκεί απρόσκοπτα εθνική κυριαρχία μέσα στη δική του ενιαία και αδιαίρετη εθνική επικράτεια.

Αυτά τότε. Όταν οι Έλληνες ήταν ακόμη σε θέση να κατανοούν ότι η εθνική κυριαρχία εκφράζει πρώτα και κύρια την απόκρουση και κατάργηση κάθε δικαιώματος επί της κρατικής εξουσίας και κυριαρχίας οιασδήποτε ξένης προς το Έθνος δύναμης. Κι όπως όριζε το πρώτο Γαλλικό Σύνταγμα (1791): «Η κυριαρχία είναι μία, αδιαίρετη, αναπαλλοτρίωτη και απαράγραπτη. Ανήκει στο Έθνος. Κανένα τμήμα του λαού, ούτε οποιοδήποτε άτομο μπορεί να αποδώσει στον εαυτό του την άσκησή της.» Χωρίς το ενιαίο, αδιαίρετο, αναπαλλοτρίωτο και απαράγραπτο της κυριαρχίας που ασκείται σε συγκροτημένη εδαφική επικράτεια, δεν νοείται Έθνος.

Και ποιος αποτελεί το Έθνος; Εδώ υπήρξαν δυο ιστορικές απαντήσεις: Η συντηρητική που ήθελε το Έθνος να εκφράζεται από τους εκάστοτε κατέχοντες την εξουσία, είτε τους αντιπροσώπους του λαού. Από αυτήν πηγάζουν όλες οι εκτροπές, τα πραξικοπήματα, οι εκμαυλισμοί, και οι ενδοτισμοί.  
Η δημοκρατική που ταύτιζε το Έθνος με τον λαό στην ιστορική του συνέχεια των αγώνων του ενάντια σε κάθε μορφή τυραννίας, ο οποίος είναι κι ο μόνος που στο σύνολό του ασκεί την κυριαρχία. Κι επειδή η κυριαρχία του λαού είναι μία, ενιαία, αδιαίρετη, αναπαλλοτρίωτη και απαράγραπτη, οι εκπρόσωποί του είναι απλοί εντολοδόχοι του και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να εκφράζουν τον λαό και το έθνος.

Δίχως λοιπόν να υπάρχει εθνική κυριαρχία όπου καθορίζονται τα ιστορικά και πολιτικά δικαιώματα ενός λαού στον τόπο που του ανήκει κατά τρόπο ενιαίο, αδιαίρετο, αναπαλλοτρίωτο και απαράγραπτο προκειμένου να διεκδικήσει την ευημερία του και την συνέχειά του, δεν μπορεί ούτε καν να νοηθεί η δημοκρατία. Η ομοσπονδία συνιστά την άρνηση όλων αυτών. Δεν υπάρχει ενιαία, αδιαίρετη, αναπαλλοτρίωτη και απαράγραπτη κυριαρχία ούτε του έθνους, ούτε του λαού. Συγκροτείται από τμήματα πληθυσμού χωρίς κοινές αφετηρίες, ούτε καν κοινή έκφραση. Η ομοσπονδία είναι η καλύτερη μορφή εσωτερικής αποικιοποίησης, όπως έγινε με την δημιουργία των ΗΠΑ και τον προσεταιρισμό δια της εξαγοράς ή του πολέμου νέων πολιτειών. Όπως επίσης και δημιουργίας μιας απρόσιτης εξουσίας όπου κανένα τμήμα του πληθυσμού δεν μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση. Το παράδειγμα των ΗΠΑ είναι επίσης χαρακτηριστικό.

Ένας από τους πατέρες του αμερικανικού συντάγματος και ανοιχτά φιλομοναρχικός ως προς τις πολιτικές του πεποιθήσεις, ο Αλεξάντερ Χάμιλτον, διακήρυχνε ότι «όλες οι κοινότητες διαιρούνται σε λίγους και σε πολλούς. Οι πρώτοι είναι πλούσιοι και ευγενικής καταγωγής, οι δεύτεροι είναι η μάζα του λαού… Ο λαός είναι ταραχώδης και ευμετάβλητος. Πολύ σπάνια κρίνει ή αποδέχεται το σωστό. Δώστε επομένως στην πρώτη τάξη ένα διακριτό, μόνιμο μερίδιο στη διακυβέρνηση, ώστε να θέσει υπό έλεγχο την αστάθεια της δεύτερης τάξης.» Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήθηκε η ομοσπονδία των πολιτειών της Αμερικής. Ήταν το πιο κοντινό καθεστώς στην μοναρχία. Ο Τζον Άνταμς, ο δεύτερος κατά σειρά πρόεδρος των ΗΠΑ, χαρακτήριζε το πολιτικό καθεστώς της χώρας του ως «μοναρχική πολιτεία (republic)», όπως ακριβώς και στη Βρετανία της εποχής, με μόνη διαφορά ότι στην πρώτη δεν υπήρχε κληρονομικός μονάρχης.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που οι αποικιοκράτες λάτρευαν την ομοσπονδία, ιδίως όταν είχαν να τα βάλουν με τους αγώνες υπόδουλων λαών για εθνική ελευθερία και αυτοδιάθεση, όπως ήταν ο αγώνας των Κρητών. Η προσάρτηση διαμέσου μιας ομοσπονδίας ήταν μια φαινομενικά πιο επιεικής μορφή αποικιοκρατίας και οι Βρετανοί στα 1897 είχαν βαλθεί να δουν την Κρήτη αυτόνομη υπό καθεστώς ομοσπονδίας με τον Σουλτάνο και την Ελλάδα. Φυσικά, υπό την αποικιοκρατική αιγίδα της Βρετανίας που είχε δέσει γερά στο άρμα της τόσο την Ελλάδα, όσο και τον Σουλτάνο διαμέσου κυρίως του δανεισμού.
      
Σήμερα είναι αλλιώς τα πράγματα, αν και στην ουσία τους παραμένουν τα ίδια. Μόλις πριν λίγες ημέρες, το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου, υπερψηφίστηκε από την υποτιθέμενη ελληνική Βουλή η ειδική τροπολογία του υπουργείου οικονομικών για την πώληση ή την ενοικίαση ιδιωτικών και δημόσιων νησιών. Με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος για την παραχώρηση εκατοντάδων ελληνικών νησιών και βραχονησίδων σε επιχειρηματικούς ομίλους.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ  ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΗΣΩΝ...

Εμφιαλωμένο νερό: Μάθε μυστικά που θα σε τρομάξουν


Νερό, ένα τόσο ιερό πράγμα. Και νομίζω ότι οι άνθρωποι το έχουμε ξεχάσει τελείως αυτό...

Αποτελεί, ίσως, ένα από τα πιο σημαντικά δομικά στοιχεία της ζωής...

Απ' όσα γνωρίζω, δεν υπάρχει άλλη ουσία σε αυτόν εδώ τον πλανήτη που να είναι σαν το νερό. Είναι το μόνο που μπορεί να είναι και στις τρεις καταστάσεις. Στερεό, υγρό και αέριο. Καταπληκτικό, έτσι; Αυτό το γεγονός προκαλούσε σύγχυση στους επιστήμονες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε  μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία και πληροφορίες για το εμφιαλωμένο νερό:

Αστροναύτης της ΝΑΣΑ ισχυρίζεται ότι οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν επαφή με Εξωγήινους για πάνω από 60 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εξωγήινοι έχουν έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους αρκετές φορές αλλά οι κυβερνήσεις έχουν κρύψει την αλήθεια για 60 χρόνια, ισχυρίζεται ο έκτος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι. Ο αστροναύτης του Apollo 14,  Δρ Edgar Mitchell, είπεότι ήταν ενήμερος για πολλές επισκέψεις UFO στη Γη κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη NASA, αλλά η κάθε επίσκεψη καλύφθηκε εντέχνως.


Ο Δρ Μίτσελ, 77 ετών, είπε κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης ότι οι πηγές στην υπηρεσία διαστήματος που είχαν επαφή με εξωγήινους περιέγραψαν τα όντα ως «μικροί άνθρωποι που φαίνονται παράξενα σε μας»

Είπε ότι ο υποτιθέμενος ΕΤ της πραγματικής ζωής ήταν παρόμοιος με την παραδοσιακή εικόνα ενός μικρού πλαισίου, μεγάλα μάτια και το κεφάλι. 


Με ψυχρότητα, ισχυρίστηκε ότι η τεχνολογία μας δεν είναι «σχεδόν τόσο περίπλοκη» όσο η δική τους και«ήταν εχθρικοί»«θα πρεπε να χουμε φύγει ήδη» προειδοποίησε.

Ο Δρ Μίτσελ, μαζί με με τον διοικητή του Apollo 14,  Alan Shepard, κατέχουν το ρεκόρ για το μεγαλύτερης διάρκειας περίπατο στο φεγγάρι, σε εννέα ώρες και 17 λεπτά μετά από την αποστολή τους το 1971.

«Τυχαίνει να είμαι αρκετά προνομιούχος στο γεγονός ότι έχουμε ήδη επισκεφθεί αυτόν τον πλανήτη και τα φαινόμενο των UFO είναι πραγματικά» είπε ο Δρ Μίτσελ. 

«Έχει κρυφτεί καλά από όλες τις κυβερνήσεις μας για τα τελευταία 60 χρόνια, αλλά σιγά-σιγά έχει διαρρεύσει και μερικοί από μας έχουν το προνόμιο να έχουν ενημερωθεί για ορισμένα από αυτά τα γεγονότα».

«Έχω βρεθεί σε στρατιωτικούς και κατασκοπευτικούς κύκλους, οι οποίοι γνωρίζουν ότι κάτω από την επιφάνεια αυτών που γνωρίζει το κοινό, ναι, μας έχουν επισκεφτεί. Διαβάζοντας πρόσφατες εφημερίδες και άρθρα, συμβαίνει αρκετά συχνά».

Bill Gates, Ban Ki Moon: «Εμβολιασμός στους πάντες»Την προώθηση ενός παγκόσμιου εμβολιασμού των παιδιών προωθούν αρχί-υπάλληλοι της παγκόσμιας διαπλοκής. Όποιος δεν θα εμβολιάζεται δεν θα έχει ασφάλεια. Απλά τα πράγματα στον «ελεύθερο» πλανήτη που «εν ειρήνη» απολαμβάνουμε μικροί μεγάλοι τα «αγαθά».

Έτσι λαμβάνει χώρα η πρώτη Παγκόσμια Διάσκεψη για τα Εμβόλια στο Αμπού Ντάμπι, με στόχο όλα τα παιδιά του πλανήτη να αποκτήσουν πρόσβαση στις «ευεργετικές» συνέπειες των εμβολίων.

Γράφουν ο γνωστός για την δράση του σε σχέση με εξαναγκαστικούς εμβολιασμούς στα παιδάκια της Αφρικής, Bill Gates και ο ΓΓ του ΟΗΕ, Ban Ki Moon, σε κοινό τους άρθρο: «Τα εμβόλια προστατεύουν τον άνθρωπο για μια ζωή. Είναι μια από τις πιο οικονομικές επενδύσεις που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε το κόσμο. Τα εμβόλια εξαφάνισαν την ευλογιά, «έσπρωξαν» την πολιομυελίτιδα στα όρια της εξαφάνισης και έσωσαν εκατομμύρια παιδιά από την ιλαρά, τη διφθερίτιδα, τον τέτανο κι άλλες θανατηφόρες ασθένειες. Χάρη κυρίως στη δύναμη των εμβολίων, ο αριθμός των παιδιών που πέθαιναν πριν την ηλικία των πέντε ετών μειώθηκε από 20 εκατομμύρια το 1960 σε 6.9 εκατομμύρια το 2009, παρά την μεγάλη αύξηση στο παγκόσμιο πληθυσμό».

Αμφιβάλλετε για τις διαβεβαιώσεις των «ειδικών», οι οποίοι θέλουν να εμβολιάζουν τους πάντες και τα πάντα με δηλητήρια, προκειμένου να μειωθεί ο πληθυσμός για χάρη του περιβάλλοντος; Μάλιστα επειδή «λυπούνται» για τα «πάνω από 22 εκατομμύρια παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση σε βασικά εμβόλια», ο ΟΗΕ -που ιδρύθηκε χωρίς αμφιβολία για το «καλό» της ανθρωπότητας- θέλει να τερματίσει την εν λόγω ανισότητα με την «μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη προσπάθεια κατά της φτώχειας στην ιστορία: των «Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας» (Millennium Development Goals)».«Ας αρχίσουμε την προσπάθεια αυτή δεσμευόμενοι ακόμη μια φορά στο κοινό όραμα ενός κόσμου όπου όλα τα παιδιά θα ξεκινήσουν τη ζωή τους προστατευμένα μέσω των εμβολίων. Η παρούσα γενεά θα μας ευχαριστεί – όπως και πολλές από τις επόμενες γενεές», αναφέρουν οι δύο μεγάλοι «ανθρωπιστές».

Εμείς να παραθέσουμε απλά ορισμένα χρήσιμα βίντεο:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...