Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Ανασχηματισμός "δειλών, μοιραίων και άβουλων αντάμα..."

Καλά τα είπε ο Σαμαράς στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης: «δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να πετύχουμε ... σε ελάχιστο χρόνο, πρέπει να γίνουν όσα δεν έγιναν επί δεκαετίες». Το... κακό, είναι ότι τα ίδια είχε πει ακριβώς πριν από ένα χρόνο στην ίδια αίθουσα και σε ανάλογο «ακροατήριο», με απώτερο αποδέκτη ολόκληρη την κοινωνία!
Και το ακόμη χειρότερο, είναι πως οι διαγγελματικές αυτές διαπιστώσεις του, έγιναν μετά από ένα κρίσιμο (τον κρισιμότερο των τελευταίων ετών...) ανασχηματισμό, ένα σημαδιακό «γύρισμα σελίδας» -δυστυχώς της τελευταίας- προς ένα κυβερνητικό σχήμα που δεν προέκυψε ως αποτέλεσμα της κρισιμότητας των περιστάσεων.

Ζαννίνο, ο ηθοποιός που έσωσε τη γυναίκα του από τον υπόκοσμο και κατηγορήθηκε ότι την έκλεψε!./

ZanninoΟ ηθοποιός Ιωάννης Παπαδόπουλος έγινε γνωστός στο κοινό και έκανε καριέρα με το ψευδώνυμο Ζαννίνο, το οποίο η κόρη του, επίσης ηθοποιός, Σόφη Ζαννίνου, χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα. Καλλιτεχνικός νονός του, ήταν ο Αττίκ που τον συνάντησε στα πρώτα του βήματα, όταν εμφανιζόταν σαν χορευτής. Ένα βράδυ, ο θίασος στον οποίο συμμετείχε, θα εμφανιζόταν στη Μάνδρα του Αττίκ. Όταν ο τραγουδιστής και θιασάρχης, θέλησε να προλογίσει τον νεαρό, τον ρώτησε το όνομά του. Το «Γιάννης» που ήταν ανέκαθεν ένα πολύ συνηθισμένο όνομα, δεν ικανοποίησε τον Αττίκ. «Εκείνη τη στιγμή η Σοφία που φρεσκάριζε το μακιγιάζ της μου είπε: Νίνο φόρα τις άσπρες μπότες. «Νίνο, τι Νίνο;» ρωτάει ο Αττίκ.... «Ε Νίνο είναι το παρατσούκλι μου τολμώ να πω, αντί Γιάννης». «Τότε τι Γιάννης και κουραφέξαλα; Γιάννης δηλαδή Ζαν. Ζαν και Νίνο ίσον Ζαννίνο. Έτσι θα σε αναγγείλω, Ζαννίνο» και το όνομα του έμεινε για πάντα. ... 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...