Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ

gliko-koumparou

Ετοιμάζετε την κρέμα Γιώτης όπως λένε οι οδηγίες στο φακελάκι. Ζεσταίνετε λίγο γάλα και ρίχνετε λίγο κονιάκ για άρωμα. Βρέχετε τα πτι-μπερ και τα στρώνετε σε ένα μέτριο ταψάκι (2 στρώσεις).
  • Ρίχνετε την κρέμα και περιμένετε λίγο να κρυώσει. Πασπαλίζετε με λίγο καρύδι και τριμμένη σοκολάτα.
  • Βάζετε άλλη μία στρώση από μπισκότα (η κρέμα να είναι σχετικά κρύα για να μην βουλιάξουν τα μπισκότα) και απλώνετε τη σαντιγί που έχετε ήδη ετοιμάσει (όπως λέει η συσκευασία).
  • Πασπαλίζετε με καρύδι ή αμύγδαλο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και με τριμμένη σοκολάτα.
  • Υλικά:
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...