Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Ιδιοκτήτης ιδιωτικού σχολείου στη θέση του Υπουργού ΠαιδείαςΙδιοκτήτης ιδιωτικού σχολείου στη θέση του Υπουργού Παιδείας;

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος, αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι η κυβέρνηση, ετοιμάζεται να τοποθετείσει στην θέση του Υπουργού Παιδείας  έναν «δεύτερο ιδιοκτήτη ιδιωτικού σχολείου μετά τον Μπαμπινιώτη».

Ψήφισαν Ζαγοράκη, «μαύρισαν» τη διαστημική επιστήμονα!

Ψήφισαν Ζαγοράκη, «μαύρισαν» τη διαστημική επιστήμονα!Οι ψηφοφόροι της ΝΔ προτίμησαν να στείλουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Θοδωρή Ζαγοράκη (συστάσεις δεν χρειάζονται) αντί τη Χριστίνα Γιαννόπαπα. Και τι με αυτό, θα πείτε… Κι όμως.
Η Χριστίνα Γιαννόπαπα, υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με καταγωγή από τη Χίο, είναι μηχανολόγος – μηχανικός με ειδίκευση στη Ρομποτική Τεχνολογία και στη Δορυφορική Τεχνολογία.
Εργάζεται στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος και έχει συμμετάσχει σε δύο διαστημικές αποστολές της NASA (είναι και αστροναύτης). Πήρε 39.870 σταυρούς έναντι 172.129 του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Φυσικά και δεν σημαίνει ότι μια επιστημονική διάνοια σημαίνει αυτόματα ότι θα είναι και καλύτερη πολιτικός από έναν ποδοσφαιριστή.
Αλλά, ειλικρινά θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους ψηφοφόρους της ΝΔ, τι τους κάνει να πιστεύουν ότι ένας ποδοσφαιριστής θα είναι καλύτερος πολιτικός από μια επιστημονική διάνοια;
Και ύστερα απορούμε ποιοι μας κυβερνάνε… Αυτοί που ψηφίζουμε μας κυβερνάνε…

ΙΔΟΥ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ “ΦΙΛΑΘΛΩΝ” ΓΙΑ 1,5 ΕΥΡΩ

Two-child-prostitutes


Κυριολεκτικά όνειδος για την ανθρωπότητα αποτελεί το σκηνικό της “παγκόσμιας γιορτής” που έχει στηθεί στη Βραζιλία με πολυεθνικές κάθε είδους να τζιράρουν δισεκατομμύρια δολάρια πάνω στην μπίζνα του παγκοσμίου κυπέλλου, ενώ την ίδια στιγμή, χιλιάδες μικρών παιδιών ακόμη και δέκα ετών, εξωθούνται βίαια στην πορνεία αλλά και στην διακίνηση ναρκωτικών.


Child-prostitute
Ερευνητές διεθνών φορέων και οργανισμών αλλά και μυστικοί πράκτορες των ΗΠΑ, βρέθηκαν στις πλέον εξαθλιωμένες περιοχές των πόλεων του Μουντιάλ, για να διαπιστώσουν με αποτροπιασμό το φαινόμενο μικρών παιδιών που γίνονται αντικείμενο κάθε είδους εκμετάλλευσης από εμπόρους ναρκωτικών αλλά και οργανωμένους προαγωγούς, που στοχεύουν στις 600 χιλιάδες των “φιλάθλων” που θα πλημμυρίσουν τη χώρα, και με αφορμή την -κατά τα άλλα- “λαμπρή γιορτή του ποδοσφαίρου”, θα έχουν την ευκαιρία να κορέσουν τα παιδόφιλα ένστικτά τους, ασελγώντας και βιάζοντας παιδικά κορμάκια αντί του ποσού του ενάμισυ ευρώ !
Glue-kids
Πρώην ντεντέκτιβ παγκοσμίου εμβέλειας με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, δηλώνει κυριολεκτικά συγκλονισμένος:
“Μικρά αγόρια και κορίτσια, παιδιά που θα έπρεπε να πηγαίνουν στο δημοτικό, με κατάλληλο μέικ άπ αλλά και φορώντας ρούχα που τα κάνουν να φαίνονται μεγαλύτερα, εκδίδονται εν ψυχρώ στους δρόμους των πόλεων, ενώ οι συναλλαγές με τους παιδεραστές “φιλάθλους” γίνονται τελείως απροκάλυπτα στα lobbies και στους προαύλειους χώρους των ξενοδοχείων. 
Τα ίδια παιδιά, από τους ίδιους προαγωγούς, υποχρεώνονται να εισπνέουν οσμές βιομηχανικής κόλλας, ώστε να “φτιάχνονται” και να μην πονάει το σώμα τους από την πείνα και την εξάντληση”.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΕ - ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

  ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΛΩΡΑ

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι
Σας στέλνω ένα από τα πρώτα ειδοποιητήρια του ΚΕΑΟ που ειδοποιεί τον οφειλέτη του ΟΑΕΕ ότι «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές η Κυβέρνηση έλαβε το μήνυμα και ξεκινάει αδίστακτη επίθεση.
Και αυτό εις γνώση της ότι είναι παράνομη η πράξη της.
Εντός των οφειλομένων στον ΟΑΕΕ βρίσκονται σειρά παράνομων ποσών όπως: Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που δεν παρείχε παράνομα ο ΟΑΕΕ για όσο διάστημα ο οφειλέτης χρωστάει εισφορές. Ετησίως το ποσό είναι περίπου 1.000€ συν τους τόκους.
  1. οι εισφορές έπρεπε να είχαν μειωθεί από το 2009 και παράνομα ο εκάστοτε Υπουργός Εργασίας τις κρατάει στο ίδιο επίπεδο με το 2009
  2. τα επιτόκια είναι παράνομα και υπερβαίνουν σημαντικά το ανεκτό επιτόκιο υπερημερίας
Είναι παράνομη η πολιτική του ΟΑΕΕ και του Υπουργείου Εργασίας και το γνωρίζουν πολύ καλά. Όμως παραδομένοι στους δανειστές συνεχίζουν.

Έλα Χριστέ και Παναγιά!! ΧΟΡΕΨΑΝ ΗΜΙΓΥΜΝΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΒΗΜΑ! ΒΙΝΤΕΟ

kji

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΧΟΡΕΨΑΝ “ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ” ΣΕ ΝΑΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Στην Καθολική Εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Osnabrück (στην Κάτω Σαξωνία)  της Γερμανίας στις 30 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ένα  χορογραφικό θέαμα λείαν σκανδαλώδες.Ημίγυμνοι χορευτές και χορεύτριες επιδίδονταν σε χορευτικές φιγούρες γύρω από την αγία Τράπεζα.
Cap
Ο τίτλος της χορογραφίας ήταν  Corpo d’Anima (το σώμα της ψυχής).Η παράσταση δόθηκε με τις ευλογίες του Franz Josef Bode επισκόπου τou Osnabrück o oποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης εκφώνησε και κήρυγμα.Πιστοί αλλά και φιλότεχνοι παρακολούθησαν την εκδήλωση και η εκκλησία ήταν κατάμεστη.Υπήρχαν σκηνές που τα ημίγυμνα κορμιά έπεφταν κυριολεκτικά πάνω στην αγία Τράπεζα. Το όλο project προφανώς εντάσεται στην αλλαγή χρήσης ναών ή στην αντίληψη που θέλει τις εκκλησίες πολυχώρους πολλαπλών χρήσεων.Το os 1tv πήρε συνέντευξη τόσο από τον επίσκοπο όσο και από τους καλλιτέχνες ενώ πρόβαλε σχετικό εκτενές ρεπορτάζ. ( Os1tv ,L observatoire de la christianophobie)
okoi
κατάμεστη η εκκλησία
κατάμεστη η εκκλησία
ακολούθησε το κ'ηρυγμα της ημέρας από τον επίσκοπο
ακολούθησε το κήρυγμα της ημέρας από τον επίσκοπο
οι πιστοί παρακολουθούν το θέαμα
οι πιστοί παρακολουθούν το θέαμα
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τι έγινε εκείνη η «Αναφορά Γλέζου» όπου παραδέχεται ότι υπήρχε και μια (νεκρή) κοπέλα στην Ομάδα της Ακρόπολης για την Σημαία;


Γιατί Πολιτικοί και ΜΜΕ δεν τη βγάζετε στη δημοσιότητα; Γιατί άραγε τον καλύπτετε ΟΛΟΙ σας;

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος 6η Ιουνίου 2014.

Ένας μήνας μετά την πρώτη δημοσίευση περί Γλέζου και της «γνήσιας νεκρής Ηρωΐδας» της Ακρόπολης.
Ουδέν νεώτερον από το «πολιτικοεκδοτικόν Μέτωπον»...
Οι πάντες τηρούν προκλητική και εκκωφαντική Σιγήν Ιχθύος.

Οι πάντες;
Α, όχι...440,000 φανατικοί οπαδοί του αδιαφορούν για το ότι αυτός ο άνθρωπος πάτησε στην ηρωϊκή αυτοθυσία μιας νεκρής ηρωΐδας Ελληνίδας και 70 χρόνια τώρα καπηλεύεται τη ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑ...

Τι ηρωϊκά παιδιά!Σε κάνουν και δακρύζεις...είναι σαν να του φωνάζουν με «όμοια αυτοθυσία» όλοι και όλες μαζί εν χορδαίς και οργάνω 

«Γλέζο πάτα και τα δικά μας κορμιά...σου ανήκουμε...»

Μα τι τους έχει κάνει; Τους έχει μαγέψει; Ο Σάρουμαν είναι;

Ε, δεν μπορεί, λες...θα ξαναβγεί αυτή η ευαίσθητη νεαρή επαναστάτρια τραγουδίστρια – πως την λέγανε να δεις; Ααα, Νατάσα Μπωφίλιου - πνιγμένη από το δίκηο της νεκρής ηρωΐδας, ε, είναι και η σύμπτωση του αριθμού των ψηφοφόρων του και θα ΜΑΤΑευχηθεί από το twitter:

«Μάγος Βιο-ληστής περνά! που να πεθάνουν και οι 440.000 που ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο!!!»

...τι; πως; Άστο; Γιατί άστο;
Είναι κι αυτή μάλλον μια από τους 440,000 ψηφοφόρους του; Μαγεμένη κι αυτή απ΄τη «Χάρη του και το Δοξάρι του» κατά πως λέει και το τραγούδι της...ε, δεν μπορείς να πεις, προφητικό τραγούδι – απ’ την ανάποδη – πάντως...ο Γητευτής...Βιο-ληστής...Κλέφτης Ζωών δηλαδή...

Καλά, τέλος πάντων....γράψε λάθος...όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο και την αφέλεια που και που...

Και ξανά μανά, πάμε για ένα ακόμη ανακάτεμα αυτού του σιχαμερού Μέλανος Ζωμού της νεώτερης ιστορίας μας...με βασικό συστατικό, το Αίμα μιας μη αναγνωρισμένης, καπηλευμένης Ηρωΐδας...που οι ΠΑΝΤΕΣ αρνούνται να «ψάξουν» την ιστορία της...επειδή;

Επειδή, αναμειγνύεται σ’ αυτήν κάποιος «Μεγαλοσχήμων»...Ισχυρός ανήρ, γαρ, της Αθηναϊκής Δημοκρατίας...που κανείς δεν τολμάει ν’ αγγίξει...

Από το μακρυνό 1958, λοιπόν – και μέσα στην Βουλή - ο κάποτε ισχυρός άντρας των Ελληνικών Υπηρεσιών Πληροφοριών – ουσιαστικά ιστορικός ιδρυτής τους – κος Μανιαδάκης εξακολουθεί να κατηγορεί τον κο Γλέζο οτι ΠΑΤΗΣΕ πάνω στην ηρωϊκή αυτοθυσία/χαμό μιας γενναίας Ελληνίδας και οικειοποιήθηκε τη «δόξα της αρπαγής της Γερμανικής Σημαίας στην Ακρόπολη» τη νύχτα 30ης προς 31η Μαίου 1941.

Σύμφωνα με τον κο Μανιαδάκη, ο κος Γλέζος ανέφερε ο ΙΔΙΟΣ αυτό το στοιχείο σε «επίσημη Αναφορά» του.

Άγνωστο προς ποιόν αποδέκτη προορίζονταν η εν λόγω «Αναφορά».

Το μόνο που διευκρίνησε μέσα στη Βουλή ο κος Μανιαδάκης (23/12/58) ήταν πως είχε στην κατοχή του αυτή την «Αναφορά» και πως «δεν τα έλεγε έτσι, στον αέρα όσα έλεγε περί τούτου».

Τι πιο λογικό να υποθέσουμε λοιπόν πως όταν τα έλεγε αυτά στην Βουλή, τότε, μαζί – συνοδευτικά και αποδεικτικά επί των ισχυρισμών του - θα κατέθεσε και την εν λόγω Αναφορά στα Πρακτικά της Βουλής;

Να υποθέσουμε και κάτι ακόμη ως «αφελώς λογικά όντα»;
Η Βουλή δεν έχει Γραμματεία ώστε να πάρει ο κάθε ενδιαφερόμενος αντίγραφα εκείνης της ημέρας με την Επερώτηση της ΕΔΑ (περί διώξεως Πολιτικών αντιπάλων) και όλες τις τοποθετήσεις μαζί με τα συνοδευτικά έγγραφα;

Υποθέτουμε λοιπόν ότι μετά την δημοσίευση αυτής της υπόθεσης πολλοί θα πρέπει να ήταν οι ενδιαφερόμενοι να ερευνήσουν με τα μάτια τους μια τόσο καυτή περίπτωση.

Κι όμως...
06/05/14 δημοσιεύθηκε αυτή η υπόθεση με τίτλο

ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ!!! ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!

ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ!!! ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!
Αναφέρουν ότι επισκέφθηκαν υπόγειες πόλεις, μίλησαν με τους κατοίκους τους και είδαν ασύλληπτες τεχνικές εφευρέσεις!!!!
"Μήπως τελικά ο Ε.Τ δεν ζούσε στο διάστημα αλλά κάτω από τα πόδια μας; Mέσα στην κούφια Γη..." Πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες και συγγραφείς έχουν υποστηρίξει ότι η Γη είναι κενή στο εσωτερικό της. Οι φήμες και οι θεωρίες για την ύπαρξη υπόγειων πόλεων εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1946.
Το άτομο που ξεκίνησε αυτή τη φημολογία ήταν ο Richard Shaver – συγγραφέας, δημοσιογράφος και επιστήμονας.
Η μοναδική ιστορία του για... επαφές που είχε με εξωγήινα όντα που ζούσαν κάτω από το έδαφος δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Amazing Stories». Ο Shaver δήλωσε πως έζησε κάποιες εβδομάδες κάτω από την επιφάνεια της Γης μαζί με εξωγήινα όντα διαβολικής μορφής, περιγραφές που μπορούν να βρεθούν μέσα σε αρχαίους μύθους και παραμύθια. Σχεδόν κάθε πολιτισμός έχει να παρουσιάσει μια ιστορία για μια αρχαία φυλή που εγκαταστάθηκε στον πλανήτη Γη πολύ πριν την εμφάνιση του ανθρώπου. Τα όντα αυτά που ζουν υπόγεια περιγράφονται σαν εξαιρετικά ταλαντούχα, έξυπνα και πολιτισμένα – δεν θέλουν να έχουν τίποτα κοινό με τους ανθρώπους. Κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει ότι η ιστορία του αμερικανού συγγραφέα είναι αποκύημα της καλπάζουσας φαντασίας του.

Μοιράζουν το κοινωνικό μέρισμα σε Πακιστανούς, Αφγανούς, Αλβανούς και Τσιγγάνους!


Εκπληκτικές σκηνές διαδραματίζονται στις εφορίες της χώρας στις οποίες κανονικά θα πρέπει να αποταθούν όσοι θέλουν να φτιάξουν τα χαρτιά τους για να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα που φιλοδοξεί να μοιράσει η κυβέρνηση.
Την ώρα που εκατοντάδες Έλληνες έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία ύστερα από την επιβολή των μέτρων λιτότητας ύστερα από μελέτη του Πανεπιστημίου του Portsmouth., εκατομμύρια άλλοι λιμοκτονούν σε καθημερινή βάση χωρίς καμία ελπίδα να βελτιώσουν έστω και λίγο τη ζωή τους και εκατομμύρια νέοι χάνονται στην άβυσσο της ανεργίας, η κυβέρνηση μοιράζει το επίδομα σε Πακιστανούς, Αλβανούς κάθε λογής αλλοδαπούς και τσιγγάνους (με τους τελευταίους να είναι όχι Έλληνες πολίτες αλλά να προέρχονται από χώρες όπως η Αλβανία, η Βουλγαρία ή η Ρουμανία) .
Έκπληκτοι οι υπάλληλοι των εφοριών, αλλά και εργαζόμενοι σε λογιστικά γραφεία, στα οποία προσφεύγουν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι να φτιάξουν τα χαρτιά τους, βλέπουν ότι στη συντριπτική πλειονότητά τους οι εμφανιζόμενοι ως δικαιούχοι είναι αλβανικής, πακιστανικής και οποιασδήποτε άλλης ξένης καταγωγής και που εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης που αυτοί παρουσιάζουν (καθώς είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθούν) έχουν προβάδισμα στα τυπικά προσόντα φτώχειας για λήψη του επιδόματος απέναντι τους Έλληνες που έχουν και το πραγματικό πρόβλημα!
Οι Πακιστανοί, οι Μπαγκλαντεσιανοι, οι Αφγανοί, οι Αλβανοί, οι Γεωργιανοί και ουκ έστι αριθμός, (σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ υπάρχουν στην Ελλάδα λαθρομετανάστες από 94 συνολικά χώρες) παρά το γεγονός ότι στέλνουν κατά εκατομμύρια τα ευρώ πίσω στις χώρες τους από την μαύρη οικονομία, εμφανίζονται ως αναξιοπαθέντες στις εφορίες!
Όπως αναφέρεται μάλιστα εμφανίζονται ως δικαιούχοι άνθρωποι, που δεν έχουν κάνει ποτέ τους φορολογική δήλωση ή δεν μπορεί να ελεγχθούν κανονικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Μάλιστα πολλοί από τους Έλληνες δικαιούχους δεν αντέχουν και διαμηνύουν στο υπουργείο ότι, αν ήταν να υποστούν τέτοιες θυσίες οι εργαζόμενοι, για να πάνε τα χρήματα σε καταυλισμούς τσιγγάνων και στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν , τουλάχιστον ας μας το πουν ανοιχτά .
Το σκηνικό θυμίζει έντονα τις ημέρες του Νοεμβρίου του 2009 με το περίφημο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, ή ακόμη παλαιότερα, σε πυρόπληκτες περιοχές, με το τριχίλιαρο για όσους δήλωναν πυροπαθείς.
Ενώ η χώρα ήταν ήδη σε χρεωκοπία: άνθρωποι που δήλωναν ως κατοικία μία... σκηνή, ή ακόμη και ένα... δέντρο (εξ ου και το «σκηνίτες» και «δενδρίτες» που είχε κυκλοφορήσει τότε), λάμβαναν με χαρακτηριστική ευκολία την πρώτη δόση του επιδόματος.
Σημειωτέον ότι τότε η δεύτερη δόση, εξαιτίας και του σχετικού θορύβου, καθώς δεν υπήρχε κάποια αξιόπιστη διαδικασία, αλλά και επειδή στο μεταξύ ξεκίνησαν τα περί οικονομικού προβλήματος της χώρας, δεν δόθηκε ποτέ.
Ο κίνδυνος να συμβεί κάτι ανάλογο και τώρα είναι εμφανής και πολλές εφορίες ενημέρωσαν ήδη το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο καλείται να βάλει κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες, αν και αυτό είναι από δύσκολο έως κατορθωτό εξαιτίας της παντελούς έλλειψης μηχανισμών ελέγχων αλλά και της άναρχης σχεδόν ανύπαρκτης διαδικασίας χορήγησης εγγράφων «νομιμοποίησης» ενδεχομένως και απόδοσης υπηκοότητας.
Κάτι ανάλογο έγινε -και στο μέτρο που του αναλογεί- κατά τη διάρκεια του Πασχαλινού φιλανθρωπικού γεύματος του Δήμου Αθηναίων όπου από τα 1000 άτομα που εμφανίστηκαν τα 900 ήταν αλλοδαποί λαθρομετανάστες. Έτσι δυστυχώς κυλά η θλιβερή πραγματικότητα στην επίσης αυτή θλιβερή χώρα.
Να σημειωθεί τέλος ότι μέχρι τώρα έχουν γίνει δεκτές 42.000 αιτήσεις , με το κονδύλι αυτό να ανέρχεται στα 26,5 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που στην πλειοψηφία τους θα οδεύσουν κατευθείαν εκτός συνόρων για την ενίσχυση των οικονομιών κεντροασιατικών και βορειοαφρικανικών χωρών!
Έτσι τη στιγμή που ο Έλληνας διώχνεται από τον τόπο του τις θυσίες όλων θα καρπωθούν αυτοί που εισέβαλλαν στη χώρα με την προδοτική αδιαφορία των κυβερνήσεων και που σταδιακά την εποικίζουν.

Ακόμη ένας μύθος περί κοινωνικής αλληλεγγύης της κυβέρνησης καταρρέει και μάλιστα με θόρυβο.

Παγκόσμια τράπεζα σπόρων, η σύγχρονη κιβωτός

Η Παγκόσμια Τράπεζα Σπόρων Svalbard είναι ένα ιδαίτερα ασφαλές θησαυροφυλάκιο σπόρων. Βρίσκεται στο νησί Spitsbergen του νορβηγικού αρχιπελάγους Svalbard, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 1120 χλμ Βόρειο Πόλο.
Η λειτουργία της άρχισε στις αρχές του 2008 και στόχος της είναι να βοηθήσει στη συντήρηση της βιοποικιλότητας στον πλανήτη, φιλοδοξώντας να συγκεντρώσει σπόρους από κάθε γνωστό είδος φυτού του πλανήτη.
Perierga.gr - Παγκόσμια τράπεζα σπόρων
Η κατασκευή της κόστισε 8 εκ. δολάρια ΗΠΑ και χρηματοδοτήθηκε από τη νορβηγική κυβέρνηση. Διοικείται μετά από τριμερή συμφωνία της Νορβηγικής κυβέρνησης, του διεθνούς οργανισμού Global Crop Diversity Trust και του Nordic Genetic Resource Center (Κέντρο Γενετικών Πόρων των Σκανδιναβικών χωρών).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...