Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

«Στο στόχαστρο» Ισραηλινών οι «Ελληνικές Αλυκές»– Πωλητήριο και στο 55% των Ελληνικών Αλυκών


Στην πρόσληψη νομικών και χρηματοοικονομικών συμβούλων
 για την πώληση του 55,19% των Ελληνικών Αλυκών προχωρά
 το υπουργείο Οικονομικών.Έργο τους θα είναι η διερεύνηση της δυνατότητας του Δημοσίου να εκχωρήσει σε ιδιώτη ή σε μη 
δημόσιο ΝΠΙΔ το 55% των μετοχών που κατέχει στο μετοχικό 
κεφάλαιο των Ελληνικών Αλυκών, όπως προβλέπεται στη σχετική προκήρυξη.Θα εξεταστεί εάν δύναται το Δημόσιο να αποκρατικοποιήσει τη διαχείριση 
των αγαθών αυτών, καθώς πιθανώς να πρόκειται για κοινόχρηστα πράγματα και
 ευαίσθητα οικοσυστήματα, τα οποία δεν μπορούν να καταστούν αντικείμενο αποκρατικοποίησης.

Η υποτέλεια των Ελλήνων και το τρικ του αποπληθωρισμού


Ζούμε την μεγαλύτερη επιχείρηση μαζικής εξαπάτησης που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε ποτέ στη χώρα μας σε βάρος του ελληνικού λαού. Πάμε καλύτερα, είναι η επωδός. Μπορεί να μην έχουμε τελειώσει, αλλά πάμε καλύτερα. Δεν βλέπεις; Μας το λένε οι Ευρωπαίοι, αλλά και το ΔΝΤ. Οι αγορές μας δανείζουν. Δεν έχει καμιά σημασία ότι το πρώτο μνημόνιο του Μαΐου 2010 υποσχόταν ανάκαμψη από το δεύτερο εξάμηνο του 2010.

Δεν έχει καμιά σημασία αν από τότε έως σήμερα, οι εκθέσεις των αποικιοκρατών έβλεπαν την ανάκαμψη από το επόμενο έτος. Δεν έχει καμιά σημασία που ποτέ δεν επαληθευθήκαν. Ούτε βέβαια έχει σημασία το γεγονός ότι οι αγορές ήταν εκείνες που εξώθησαν την Ελλάδα στην χρεοκοπία και στην κόλαση που βιώνει ο ελληνικός λαός.


Άλλωστε ποιος θυμάται στην Ελλάδα; Ποιος απολογείται για τα ψέματα, τις ανακολουθίες και τις ολέθριες επιλογές του; Πάντως όχι οι κρατούντες και οι δελφίνοι της εξουσίας. Αρκεί να ισχυριστούν ότι έκαναν «λάθος» για να ξαναρχίσουν από την αρχή τα ίδια και τα ίδια. Αυτός ο ορισμός του παραλόγου για την ψυχιατρική επιστήμη, αποτελεί την πολιτική πραγματικότητα που βιώνουν γενιές και γενιές Ελλήνων.

Σε τέτοιο βαθμό που έχει γίνει αλλοιώσει το DNA του γένους και έχει εθίσει τους περισσότερους, ακόμη και σήμερα, ώστε να μην σκέφτονται την πολιτική με όρους κοινής λογικής και εμπειρίας, απαιτήσεων και αιτημάτων, αλλά με όρους λευκής επιταγής και ανάθεσης στο λιγότερο κακό κάθε φορά. Η πολιτική συμπεριφορά των Ελλήνων, τις περισσότερες φορές, μοιάζει σε εξωφρενικό βαθμό με τα εξαρτημένα αντανακλαστικά των σκυλιών του Παβλόφ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...