Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ !! Μαρτυρία από το Athens Gay Parade 2014


Το παρακάτω κείμενο (παραθέτουμε μέρος του) δημοσιεύθηκε σε
 "συστημικό" site, σημαντικής επισκεψιμότητας από έναν συντάκτη που αυτοσυστήνεται ως "ομοφυλόφιλος" και σχολιάζει το πάρτι στο Athens
 Gay Parade στην πλατεία Κλαυθμώνος. Το παραθέτουμε χωρίς σχόλια:...

Οργή και τρόμος πάνω από τη χώρα… Βρήκαν "παράθυρο" στο Σύνταγμα. Το "Ράιχ" θέλει Σημίτη για Πρόεδρο Δημοκρατίας!


Τρομακτικά σενάρια κάνουν το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων, για προώθηση του γερμανόφιλου Κώστα Σημίτηστην Προεδρία της Δημοκρατίας, καθώς το Βερολίνο θέλει να δέσει τη χώρα από όλες τις πλευρές, πλώρη και πρύμνη!

Ο Σημίτης, ο τραγικότερος Πρωθυπουργός μετά τον Γιωργάκη, είναι εκείνος που έβαλε την Ελλάδα στο ευρώ, ακριβαίνοντας κατά 300% όλα τα είδη, εκείνος που έκανε "γκρίζα" τα Ίμια, εκείνος που...

ωθούσε τον κόσμο να παίξει στο Χρηματιστήριο όπου χάθηκαν περιουσίες 4 δισ., εκείνος που έστειλε τον Οτσαλάν στα χέρια της Τουρκίας, εκείνος που έκανε τη Συμφωνία της Μαδρίτης, εκείνος που έκανε τη Συμφωνία του Δουβλίνου για την μετατροπή της Ελλάδας σε Στρατόπεδο λαθρομεταναστών.
Εκείνος του οποίου Υπουργοί έτρωγαν τα ιμάτια της Ελλάδας (Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης) και οι ιδιαίτεροι κουβαλούσαν κατά τον ισχυρισμός τους εκατομμύριο στα ταμεία του κόμματος (Τσουκάτος)...
Ο Σημίτης τέλος είναι εκείνος που προσπάθησε να βγάλει το Χ.Ο. από την ταυτότητα των Ελλήνων και ήρθε σε σύγκρουση με τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και τον ελληνικό λαό.
Όταν παρέδωσε στον Γιωργάκη, ήταν 14 ολόκληρες μονάδες πίσω στις Δημοσκοπήσεις και γι΄ αυτό απέφυγε την αναμέτρηση-τάφο, έχοντας προφανώς άλλα σχέδια για το μέλλον...

ΠΟΤΑΜΙ - ο Νεοεκσυγχρονισμός

 

Δεν είναι τυχαίο - λένε τα σενάρια - ότι όλοι οι άνθρωποι του Σημίτη τοποθετούνται με απαίτηση του Βερολίνου στις πλέον νευραλγικές θέσεις της Κυβέρνησης (Στουρνάρας, Γκίκας Χαρδούβελης)..
Ούτε είναι τυχαία η δημιουργία του "Ποταμιού", του Σταύρου Θεοδωράκη, που εκφράζει τον περιμίσητο 6χρονισμό...

Η σεναρολογία αυτή προκαλεί οργή όχι μόνο στον κόσμο, αλλά και μέσα στη ΝΔ, που ξεσηκώνονται οι καραμανλικοί κατά του Σαμαρά ο οποίος έχει κάνει την Κυβέρνηση νέο "ΠΑΣΟΚ"!

Θυμίζουμε ότι το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ πρόσφατα έχει προτείνει για νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας τον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό ε.α. Δημήτρη Γράψα, που είναι καθαρός, ακέραιος, Χ.Ο. με βούλα και κυρίως είναι ο Στρατηγός που θωράκισε τις βραχονησίδες που πέταξε παράμερα ο Σημίτης!

ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - Παράθυρο στο Σύνταγμα

Η μάχη της Προεδρικής Εκλογής έχει αρχίσει πλέον για τα καλά, ενώ ακούγεται ότι η Εκλογή Νέου Προέδρου θα επιχειρηθεί το Φθινόπωρο, χωρίς ο Παπούλιας να παραιτηθεί, αφού αφήνει τέτοια χαραμάδα το Σύνταγμα, στο άρθρο 32.1:
Άρθρο 32 - 1 . "Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Βουλή γίνεται με ονομαστική ψηφοφορία και σε ειδική συνεδρίαση, που συγκαλείται από τον Πρόεδρο της Βουλής έναν τουλάχιστον μήνα πριν λήξει η θητεία του εν ενεργεία Προέδρου της Δημοκρατίας, κατά τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής"
Που σημαίνει ότι η Εκλογή νέου Προέδρου Δημοκρατίας μπορεί να γίνει πολύ νωρίτερα από τη λήξη της θητείας, π.χ. το Φθινόπωρο, δηλαδή 4-5 μήνες πιο μπροστά, αλλά ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος να περιμένει να λήξει κανονικά η θητεία του εν ενεργεία Προέδρου...
Η Κυβέρνηση επιδιώκει αυτόν τον ελιγμό, ώστε να συσπειρώσει κεντροαριστερούς Βουλευτές και να μαζέψει τους 180 ψήφους για να διασωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αποφεύγοντας τις Εκλογές.... Επειδή κάθε μέρα που περνά, μεγαλώνει τη λαϊκή δυσαρέσκεια και απομακρύνει το ενδεχόμενο επανεκλογής της ΝΔ ως πρώτο κόμμα...

Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό και αναφαίρετο !!

Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό και αναφαίρετο !!
Ξεκινώ έτσι, γιατί ο,τι γράψω παρακάτω, θα είναι, ίσως, αντίθετο
με όλους όσους τάσσονται υπέρ των καθαριστριών.

Αυτός ο αγώνας τους λοιπόν, μου θυμίζει την ΕΡΤ !!

Θυμάστε, τότε που οι βολεμένοι, οι εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ έδιναν μάχη για να μην χάσουν τον παχυλό μισθό και τη θέση τους??
Έναν μισθό, που η αλήθεια είναι , ότι δεν τον έβγαζαν και με τον ιδρώτα τους !!

Έτσι και τώρα, οι καθαρίστριες, 531 στο σύνολο, ήταν 4ωρης απασχόλησης που έπαιρναν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1.066 ευρώ και για όσους γνωρίζουν, οι περισσότερες δεν καθάριζαν αλλά ήταν στο πρωτόκολλο.

Να το συγκρίνουμε τώρα με ένα νέο άνθρωπο, με πτυχία ,που θα δουλεύει 8ωρο ?
Να το συγκρίνουμε κυρίως με τον ιδιωτικό τομέα και τις αναίμακτες απολύσεις που γίνονται εκεί?

Ασχολείται κανείς ?? Όχι, και ούτε πρόκειται …..
Τώρα να μιλήσουμε και για τον αστυνομικό που χτύπησε την καθαρίστρια?

Ναι, ήταν μεγάλο λάθος που έδωσε πισώπλατα σφαλιάρα με το γάντι της μηχανής στο κεφάλι της κυρίας Φωτεινής, όσο και αν αυτή μαζί με τις συναδελφισσες της, χτυπούσαν και έβριζαν τους ΜΑΤατζηδες.

Αυτός έπρεπε ,ως όφειλε, να κάθεται εκεί και να ανέχεται !!!!
Γι αυτό άλλωστε πληρώνεται "αδρά" ...

Τέλος πάντων, ο αγώνας των καθαριστριών, ίσως να ήταν τίμιος και ηθικός, αν από πίσω δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ !!
(Στην πρώτη φωτογραφία η κυρία Φωτεινή υποδέχεται τον Τσίπρα στις Βρυξέλες -αλήθεια η πεινασμένη καθαρίστρια πως βρέθηκε στις Βρυξέλλες? - και στη δευτερη εκσφενδονίζει κώνους οδοποιίας...!! )
Φωτογραφία του χρήστη Anti-Syriza.
Φωτογραφία του χρήστη Anti-Syriza.

Ελεύθερος μετά την δήλωση ..μετάνοιας.
Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε  ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο οποίος απολογήθηκε στις ανακρίτριες Ι. Κλάππα και Μ. Δημητροπούλου.
Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε λάβει στις 22 Μαΐου προθεσμία για την απολογία του αναφορικά με την κατηγορία που τον βαρύνει για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Από την πλευρά του αρνείται κάθε εμπλοκή του σε ποινικά κολάσιμες πράξεις της Χρυσής Αυγής και πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, υποστηρίζοντας πως οι πρακτικές που εφάρμοζε αμαυρώνουν τις αξίες του πατριωτισμού.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου, επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό που είχε προβάλει σε ομιλία του στη Βουλή, ότι δηλαδή υπήρχε «κρυφή ατζέντα» της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, «την οποία αποσιωπούσε από βουλευτές και μέλη του κόμματος».
Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος βουλευτής
Ο Χ. Αλεξόπουλος αφέθηκε ελεύθερος, καθώς κρίθηκε ότι εφόσον έχει φύγει από τη Χρυσή Αυγή και όπου ακόμα και όταν ήταν βουλευτής δεν έγινε τίποτα παράνομο, δεν είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.
Κατά την απολογία του, ο κ. Αλεξόπουλος δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων για τα όσα έχει καταγγείλει περί "κρυφής ατζέντας" της ηγεσίας του κόμματος.
Ο βουλευτής είπε ότι γνώριζε ότι η οργάνωση έχει κρυφή ατζέντα, χωρίς όμως να γίνει πιο συγκεκριμένος, παρά τις επίμονες ερωτήσεις.
Είπε συγκεκριμένα ότι υπήρχε κρυφή ατζέντα, διότι οι βουλευτές δεν ήξεραν για τις παράνομες ενέργειες και μόνο λίγα πρόσωπα γύρω από τον αρχηγό, γνώριζαν για τις παράνομες ενέργειες που έχουν καταγραφεί στη δικογραφία.
Οι ανακρίτριες τον ρώτησαν και για τους ναζιστικούς χαιρετισμούς. Ο Αλεξόπουλος υποστήριξε ότι υπήρχαν ναζιστικοί χαιρετισμοί τους οποίους χαρακτήρισε "παράλογο φαινόμενο", πρόσθεσε όμως ότι ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο σε εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετείχε ο ίδιος.
Μάλιστα, κατήγγειλε ότι αφού διαχώρισε τη θέση του από τη Χρυσή Αυγή, δέχθηκε απειλές για τη ζωή του και για τη ζωή του παιδιού και των συγγενών του.
Συγκεκριμένα δέχθηκε απειλητικά μηνύματα στο κινητό και του πέταξαν χαρτιά.
Ο Αλεξόπουλος, σημείωσε ότι όσο ήταν ο ίδιος μέλος της Χρυσής Αυγής, δεν έγινε ποτέ κάτι παράνομο στην περιοχή του και όταν έμαθε τι συνέβαινε αργότερα, διαφώνησε και αποχώρησε.

Μόνο να φωνάξει …Ζήτω η Μέρκελ δεν τον έβαλαν .

Η "κυρία Φωτεινή" με τον Τσίπρα


 
Η "κυρία Φωτεινή" με τον Τσίπρα στις Βρυξέλες και εκσφενδονίζοντας κώνους οδοποιίας... Ήταν μεγάλο λάθος που ο ΜΑΤατζής της έδωσε πισώπλατα σφαλιάρα με το γάντι  της μηχανής, όσο και αν αυτή τους χτυπούσε και τους έβριζε.
Από: www.facebook.com/AntiSyriza
Σημείωση: Οι καθαρίστριες, 531 στο σύνολο, ήταν 4ωρης απασχόλησης και αμείβονταν με 1.066 ευρώ (οι περισσότερες δεν καθάριζαν αλλά ήταν στο πρωτόκολλο). Οι διαδικασίες πρόσληψής τους πληρούσαν αντικειμενικότατα κριτήρια (ISO "Κλαδικές ΠΑΣΟΚ '80").

Έτσι μοιράζουν τις καρέκλες. Κατάπιαν τη γλώσσα τους στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη από τον Ριζοσπάστη της επιστολής Φωτόπουλου...Από την περασμένη Πέμπτη, ο «Ριζοσπάστης» αποκάλυψε την επιστολή του Ν. Φωτόπουλου, επικεφαλής του ΕΜΕΙΣ και πρώην πρόεδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με την ΠΑΣΚΕ, προς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Στην επιστολή τούς ανέλυε τη συμφωνία που είχε κάνει με τις δυο παρατάξεις που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στα σωματεία της ΔΕΗ και τα οποία μετείχαν με εκπροσώπους στο συνέδριο που γινόταν από Πέμπτη μέχρι Σάββατο.

Φόρα παρτίδα, ο Φωτόπουλος περιέγραφε πώς συμφώνησαν να πριμοδοτήσει με ψήφους τις δυο παρατάξεις, προκειμένου να εκλέξουν αντιπρόσωπο στη διοίκηση της ΓΕΝΟΠ και στην Εξελεγκτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Τα στελέχη του ΠΑΜΕ ανέδειξαν το θέμα και στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ, αλλά κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν έβγαλε «κιχ». Ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, που με τη συγκρότηση του ΜΕΤΑ έλεγε ότι θα φέρει ...νέα ήθη στο συνδικαλισμό, έχει καταπιεί στην κυριολεξία τη γλώσσα του...

ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΙ GAY ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΣΤΟ GAY PRIDE TOY KAMINH!

Ντροπή και αίσχος. Οι υποστηρικτές και οι συμμετέχοντες στο Athens Gay Pride, που προλόγισε θερμά ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, βεβήλωσαν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην ομώνυμη πλατεία του κέντρου της πρωτεύουσας γράφοντας αισχρά συνθήματα.
«Λεσβίες, πουστάρες, ιέρειες του αίσχους είμαστε περήφανα η ντροπή του έθνους», γράφουν με στένσιλ, όπως και συνθήματα με σπρέι στη βάση του αγάλματος του ήρωα της Επαναστάσεως, που είχε πρόσφατα καθαριστεί, οι γκέι και οι τρανσέξουαλ που έκαναν παρέλαση, με τον Δήμαρχο Αθηναίων να τους «ανοίγει» το δρόμο, όπως επίσης και εκπροσώπους από 11 χώρες προεξάρχοντων των ΗΠΑ, του Καναδά και της Ολλανδίας.

Η κινόα (quinoa) περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο δημητριακό, δεν περιέχει γλουτένη και είναι πολύ πλούσιο σε φυτικές ίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες συμπλέγματος β, κάλιο, σίδηρο και ψευδάργυρο.

Κινόα | superfoods πλούσια σε πρωτεΐνηΗ κινόα (ή κίνβα) είναι μια εξαιρετική τροφή για παιδιά και ηλικιωμένους. Περιέχει λυσίνη, που είναι κυρίως απαραίτητο για την ανάπτυξη και επιδιόρθωση ιστών και μαγνήσιο που βοηθά στη μείωση διαβήτη τύπου 2 και χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία ώστε να ανακουφίζει από ημικρανίες.
Έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο υγιεινά δημητριακά με μεγάλη θρεπτική αξία και βρίσκεται ψηλά στην κατηγορία των superfoods. Το βασικότερο συστατικό είναι ότι παρέχει και τα 9 απαραίτητα  για τον οργανισμό αμινοξέα και χαρακτηρίζεται ως τροφή υψηλής βιολογικής αξίας.
Τα τελευταία χρόνια, η κινόα συνηθίζεται να είναι πλέον ένα συμπλήρωμα διατροφής αλλά και να αποτελεί κύριο συστατικό σε δίαιτες για χάσιμο λίπους ή για την αντιμετώπιση κατά τηςχοληστερίνης, του διαβήτη και του ζαχάρου.

Προετοιμασία

Η κινόα χρησιμοποιείται όπως το ρύζι και το κουσκούς. Αν κανείς θέλει να τη μαγειρέψει, θα πρέπει πρώτα να την εμβαπτίσει σε καυτό νερό για πέντε λεπτά και μετά να την ξεπλύνει καλά κάτω από τρεχούμενο νερό.  Το ξέπλυμα είναι απαραίτητο γιατί η φλούδα της κινόα περιέχει ένα πικρό συστατικό (saponiner) που μπορεί να πικρίζει αλλά δεν είναι επικίνδυνο.  Λόγω των saponiner δε συνίσταται ως τροφή πολύ μικρών παιδιών.
Βράζεται σε διπλάσια ποσότητα νερού.

Η τροφή που δεν τρώτε και σώζει από καρδιακά, διαβήτη και άσμα


Αν υπάρχει μία τροφή που πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτείτε τότε επιλέξτε αυτή και καμία άλλη. Σπάνια συναντάμε στην φύση μια τροφή που να είναι τόσο ισχυρή και τόσο ευεργετική για τον ανθρώπινο οργανισμό...Η τροφή που δεν τρώτε και σώζει από καρδιακά, διαβήτη και άσμα

Η επιστημονική της ονομασία είναι Chenopodium quinoa, αλλά είναι ευρέως γνωστή ως κινόα. Πρόκειται για τους σπόρους του ομώνυμου φυτού, το οποίο ο αρχαίος πολιτισμός των Ίνκας την είχε χαρακτηρίσει ως την "Μητέρα όλων των Τροφών".

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 5.000 ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ...

Κάτι μεγάλο έρχεται - δήλωσε ο Marshall Masters όχι μόνο ένας πλανήτης, αλλά νομίζω ότι είναι ένα μίνι ηλιακό σύστημα με τον ήλιο να είναι ένας καφέ νάνος,το οποίο είναι περίπου δύο φορές μεγαλύτερο από τον Δία και βρίσκεται έξω από το ηλιακό μας σύστημα, ο Nibiru θα γίνει σύντομα ορατά στο επίπεδο της εκλειπτικής του Ήλιου, και όχι στον ορίζοντα της Γης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...