Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

Οι 4 πραγματικοί λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα χωρίζει έναν άντρα!

Οι 4 πραγματικοί λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα χωρίζει έναν άντρα!
Έχει επικρατήσει η γυναίκα να είναι η... σχεσάκιας και ο άντρας ο κάπως πιο τυχοδιώκτης! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μία σχέση, την κρατάει σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό μία γυναίκα, γιατί έτσι είναι τα πράγματα. Είναι γνωστό επίσης, ότι τις αποφάσεις περί χωρισμού, αν δεν υπάρξει φυσικά κέρατο, τις παίρνει ο άντρας γιατί εμείς είμαστε όσο να πεις λίγο πιο ανασφαλείς και λίγο πιο της ρουτίνας και της συνήθειας. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις που η γυναίκα είναι αυτή που δίνει το τέλος το οποίο συνήθως είναι και οριστικό και έπειτα από πολλή σκέψη. Εκεί δηλαδή που ο άντρας, θα χωρίσει, θα γλεντήσει και αν δε βρει κάτι άλλο θα επιστρέψει σαν βρεγμένη γάτα, εμείς κορίτσια είμαστε πολύ πιο απόλυτες καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι αν το γυαλί ραγίσει δεν ξανακολλάει, ή έστω κολλάει αλλά με μεγάλη δυσκολία.Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποιους πολύ βασικούς λόγους για τους οποίους μία γυναίκα χωρίζει, για να αφυπνιστούν και λίγο τα συμπαθή αγόρια.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Μιλούν για τροποποίηση του καιρού απο το 1966! Τα πειράματα ξεκίνησαν από το 1946 πριν 67 χρόνια!!!

Το έγγραφο ντοκουμέντο έχει ημερομηνία Νοέμβριο του 1966.

Αναφέρει ότι τα πειράματα τροποποίησης καιρού έχουν ξεκινήσει 20 πριν δηλαδή το 1946!
Είναι ένα προτεινόμενο εθνικό πρόγραμμα για την τροποποίηση του καιρού. Αναφέρει εκτενώς τα δυνητικά οφέλη της εφαρμογής αυτών των πειραμάτων σε τομείς όπως η γεωργία, ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων κ.α. Προτείνει...
υποεπιτροπές οι οποιες θα μελετήσουν τις επιμέρους πτυχές του "προγράμματος" όπως βιολογικές, σωματικές, οικολογικές, κοινωνικοοικονομικές, νομικές και νομοθετικές, διοικητικές αλλά και τις πηγές χρηματοδότησης του όλου εγχειρήματος.


Μέσα στο έγγραφο επίσης αναφέρεται η επέκταση του "επιτυχημένου" προγράμματος σε διεθνή κλίμακα προτείνοντας επιχειρήματα καθώς επίσης και τρόπους συνέναισης των κρατών στα εδάφη των οποίων θα πραγματοποιείται.
Δείτε εδώ.. απο το 1946 έχουν ξεκινήσει να διεξάγονται τα πειράματα!

Χρηματοδότης του προγράματος και το υπουργείο Άμυνας!

Μπορείτε να δείτε όλο το κέιμενο εδώ
Τώρα θα μου πείτε.. μα για καλό σκοπό γίνονται.. ή τουλάχιστον για καλό σκοπό ξεκίνησαν.
Κι εγώ θα σας απαντήσω.. και η πυρηνική ενέργεια για καλό σκοπό ξεκίνηση και απειλεί με καταστροφή τον πλανήτη.
Επίσης αναλογιστείτε αν έκαναν αυτά πριν απο 67 χρόνια τι θα κάνουν σήμερα! Για να γίνει πιο κατανοητή η πρόοδος των τεχνολογιών φανταστείτε ότι πριν 30 χρόνια δεν είχαμε καν υπολογιστή, internet και κινητό τηλέφωνο. Σημειωτέον ότι την τεχνολογία που υπάρχει στα εργαστήρια δε μπορούμε να τη φανταστούμε καν!
Κράτησα και μια απορία για το τέλος...
Η κλιματική αλλαγή εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια. Τα πρόσφατα τελευταία χρόνια για την ακρίβεια. Είναι μήπως το αποτέλεσμα των πειραμάτων που γίνονται τα τελευταία 67 χρόνια ή μια απάτη που στήθηκε ώστε να πωλούνται "υπηρεσίες τροποποίησης καιρού;
Υ.Γ. Ας το διαβάσει και κανένας από τους μετεωρολόγους μας γιατί η τροποποίηση του καιρού ξεκίνησε πριν γεννηθούν και ακόμα να το πάρουν χαμπάρι! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...