Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Το 666 συνθλίβει τον Σταυρό! Αυτό μας δείχνει η μπάλα του μουντιάλ!

Όλος ο πλανήτης έχει δει τη μπάλα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που γίνεται στην Βραζιλία. Όταν όμως σε ένα τέτοιο γεγονός παγκοσμίου ενδιαφέροντος, τόσα δισεκατομμύρια ζευγάρια μάτια ανθρώπων είναι στραμμένα πάνω σε κάποιες εικόνες, σιγά μην άφηναν οι ιλουμιτζήδες την ευκαιρία να πάει χαμένη. Προσπαθούν με υποσυνείδητα μηνύματα να επηρεάσουν τη σκέψη μας αλλά και να δημιουργήσουν πόλο έλξης σε μια συγκεκριμένη μελλοντική κατάσταση την οποία προετοιμάζουν και θέλουν να μας επιβάλουν. Όργανό τους έγινε και η συγκεκριμένη μπάλα.

Ας δούμε τι συμβολίζουν τα σχήματα που ¨κοσμούν¨ το τόπι που κλωτσούν πανάκριβα κοστολογημένα πόδια επ’ ωφελεία των πολυεθνικών εταιρειών και καθηλώσεως των μαζών. Κατ’ αρχάς ρίχνοντας κάποιος μια φευγαλέα ματιά στα σχήματα και χρώματα με τα οποία είναι ζωγραφισμένη η μπάλα, νομίζει ότι απλά έχουν μια συμμετρία στον σφαιρικό σχήμα της και της δίνουν ελκυστική όψη μοναδικότητας. Κατορθώνει να εγκλωβίζει τα βλέμματα και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός των σχεδιαστών της. Η ευφορία που αισθάνεται ο θεατής, δεν του επιτρέπει πολλές φορές να δει κάτι περισσότερο. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται η συγκεκριμένη μπάλα.mpa 1

to_666_sun8libei_ton_stauro_auto_mas_deixnei_i_mpala_tou_mountial-1.jpg

Ο σχεδιασμός της δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, τυχαίος. Τα πολύχρωμα σχήματα δημιουργούν το 666 με τέτοιο τρόπο που ήδη είναι γνωστός και έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλα εμπορικά ή άλλου τύπου σήματα. Το πώς σχηματίζουν το 666 φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

to_666_sun8libei_ton_stauro_auto_mas_deixnei_i_mpala_tou_mountial-2.jpg

Τα λευκά τμήματα σχηματίζουν τον Σταυρό. Το σύμβολο των χριστιανών. Όπως φαίνεται, άρχισε ήδη να αλλοιώνεται το σχήμα του Σταυρού. Έχουν ήδη χαθεί οι ευθείες γραμμές που καθορίζουν το ακριβές περίγραμμά του και τα χρώματα έχουν μια τέτοια δυναμική που θέλουν να τον εξαφανίσουν τελείως. Αυτό ακριβώς μας λέει η μπάλα: το 666 συνθλίβει τον Σταυρό.

Τι λέει λοιπόν το κοράνι για την απαγωγή / βιασμό / κακοποίηση κοριτσιών – γυναικών; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!

Τι λέει λοιπόν το κοράνι για την απαγωγή / βιασμό / κακοποίηση κοριτσιών – γυναικών; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!ΤΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΕΔΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Συγκλονίζεται – λέει – η πολιτισμένη Δύση από παρεμβάσεις μουλάδων που “δικαιολογούν” την θηριωδία της Μπόκο Χαράμ με την απαγωγή εκατοντάδων κοριτσιών. Χωρίς βεβαίως να κάνουν αναφορές στις τρομερές σφαγές ακόμα και μωρών στις οποίες προβαίνει η συμμορία χωρίς ούτε μία “ανθρωπιστική οργάνωση” να βγάζει άχνα. Το ίδιο έγινε και με τους ισλαμοφασίστες στο Κόσοβο, γίνεται τώρα στην Συρία και στην Τουρκία (με τα αιχμάλωτα προσφυγόπουλα), την Αίγυπτο επί Μόρσι και όπου υπάρχει Ισλάμ… στις δομές εξουσίας.

Το θέμα μας όμως είναι άλλο. Ποιά η θέση του Ισλάμ στην περίπτωση αιχμαλωσίας, βιασμού και ξυλοδαρμού ενός κοριτσιού; Την απάντηση την δίνει τεκμηριωμένα η ομάδα γυναικών “Αγαζηλος” σε μία εκπληκτική έρευνα που θα σας κλονίσει. Μπορεί όμως και να σας δώσει απαντήσεις για το πως είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που κομματιάζουν με εξαιρετική ευκολία κορίτσια, ηλικιωμένες ή γέροντες “για λίγα Ευρώ” όπως είθισται να γράφουν οι ελληνόφωνοι δημοσιογράφοι. Ενώ εάν ήταν για πολλά Ευρώ, θα έλεγαν “ουάου”…

Έχουμε από καιρό ασχοληθεί με το Ισλάμ λόγω κυρίως κάποιων μηνυμάτων για βοήθεια, που λαμβάναμε στο παρελθόν. Ελληνοκύπριες μας έγραφαν για εγκυμοσύνες, που είχαν προκύψει από δεσμούς με Τουρκοκυπρίους, οι οποίοι στη συνέχεια απειλούσαν να απαγάγουν τα παιδιά μετά τη γέννησή τους γιατί, όπως έλεγαν, οι Χριστιανές ήταν ακατάλληλες για μητέρες. Βέβαια, προφανώς για να τις αφήσουν έγκυες τις έβρισκαν… κατάλληλες για σεξ. Αλλά αυτό με το σεξ είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία, στην οποία θα ρίξουν φως αυτά που θα συζητήσουμε παρακάτω.

Ας μιλήσουμε με επίσημα θρησκευτικά κείμενα του Ισλάμ λοιπόν, και όχι από “πολέμια” του Ισλάμ βιβλία. Καμιά αντίρρηση.

Αποκαλυπτικό άρθρο: Ποιος ελέγχει πραγματικά τον κόσμο;


Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το Σύστημα και τα άτομα που το συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις παραγωγικές δυνάμεις.

Το Κατεστημένο, παρά την αλλαγή προσώπων, επιβιώνει και αναπαράγεται χειρότερο και απειλητικότερο. Με την σκόπιμη αυτή απόκρυψη το Σύστημα μένει στο απυρόβλητο, ενώ τα πυρά κατευθύνονται σε λάθος στόχο, δηλαδή στο... αόρατο κεφάλαιο που μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να είναι ευεργετικό στις κοινωνίες, όπως είναι στις οικογένειες και στα άτομα. Αρκεί αυτό να το χρησιμοποιούν για το καλό του συνόλου.

Αν το χρησιμοποιήσεις-όπως οι εθνικοί ευεργέτες-για το καλό της κοινωνίας (έργα εποποιίας, πολιτισμού, αγαθοεργίες κλπ ), τότε είναι ευεργετικό. Αντίθετα, αν το χρησιμοποιείς για πολέμους, επίδειξη, εκμετάλλευση της κοινωνίας τότε είναι κακό και ολέθριο. Τώρα οι κεντρικοί τραπεζίτες συγκεντρώνουν με απληστία το χρήμα- πριν καταρρεύσει το νομισματοπιστωτικό σύστημα- ώστε να βρεθούν ισχυροί με την έλευση της Παγκοσμιοποίησης. [Ο νέος Πρόεδρος της Ε. E κ. Herman van Rompuy που είναι τακτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ δήλωσε ξεκάθαρα: «Η κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης από δω και στο εξής είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Είπε ακόμη ότι η συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη σε δύο εβδομάδες από σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του πλανήτη»].

Οι "30" Κρίκοι της Παγκόσμιας Εξουσίας: 

Χρειάστηκε 15 χρόνια για να καταλάβει ότι… δεν ήταν χρυσαυγίτης.
Εάν δεν υπήρχαν οι διώξεις, ίσως να μην το καταλάβαινε, ούτε τώρα. 

Την προηγούμενη εβδομάδα βγήκε στη δημοσιότητα μια καθοριστική κατάθεση μάρτυρα -κλειδί η οποία «καίει» την Χρυσή Αυγή για την εγκληματική της δράση, αλλά και προσωπικά τον αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο.
Η κατάθεση ήρθε από μάρτυρα ο οποίος ήταν πρώην υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, αλλά και επιστημονικός συνεργάτης εντός Κοινοβουλίου, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως στις ανακρίτριες, ενώ, μετά την κατάθεσή του παρέδωσε και το κινητό του τηλέφωνο για να ελεγχθούν τα sms, οι φωτογραφίες και όποιο άλλο υλικό είχε μέσα.
Όπως αναφέρει το «Εθνος» ο έμπιστος της ηγετικής ομάδας που έγινε αποδιοπομπαίος τράγος εν μια νυκτί είναι ο Ηλίας Σταύρου, πρώην υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας, ο οποίος διαχώρισε εδώ και καιρό τη θέση του από το κόμμα και μίλησε στις ανακρίτριες, ενώ η κατάθεσή του κρίνεται ως από τις πιο σημαντικές που υπάρχουν μέσα στη δικογραφία.
Απόφοιτος της Νομικής Σχολής, ο Ηλίας Σταύρου, όπως αναφέρει η εφημερίδα, οργανώθηκε στην Χρυσή Αυγή από 15 ετών. Ηταν, μάλιστα, πυρηνάρχης στον τόπο καταγωγής του, ενώ η δραστηριότητά του είχε εκπλήξει και μεγάλα στελέχη στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται να είναι ο άνθρωπος που τον κατέβασε στην πρωτεύουσα για να τον «εκμεταλλευτεί», τηλεφωνώντας του από τα γραφεία της Βουλής το 2012.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε φιλικές σχέσεις με την Ουρανία Μιχαλολιάκου και ανήκε στον κύκλο επιρροής της. Η σχέση τους προκύπτει και από την κατάθεση του Σταύρου, ο οποίος λέει ότι ήθελε να αποχωρήσει από τον Ιούνιο του 2013 αλλά δεν τον άφηναν και τον απειλούσαν να μη φύγει. «Ζήτησα εγγράφως την απεμπλοκή μου από τον γενικό γραμματέα. Μου απάντησε με sms η Ουρανία Μιχαλολιάκου ότι ο γενικός γραμματέας δεν το επιθυμεί», κατέθεσε ενόρκως ο πρώην χρυσαυγίτης παραδίδοντας και το κινητό του για την εξακρίβωση των ισχυρισμών του.
Βέβαια, μέχρι και πριν λίγους μήνες, όσο ο Σταύρου ανήκε στην κορυφή της πυραμίδας στη ΧΑ, δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Τα... απέκτησε μόλις αποφάσισε να καταθέσει όσα έζησε και κατ' επέκταση εναντίον τους.
Οταν επιλεγόταν το 2012 από το πολιτικό συμβούλιο να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής τους ήταν ένας... τρελός που τους ξεγέλασε. Υπήρξε στον κλειστό πυρήνα της ΧΑ από το 2005 έως το 2013 (ορκίστηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2011 στο όρος Φαλακρό, ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου) και ουδείς επί οχτώ έτη είχε αντιληφθεί ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Τα πειστήρια της εμπιστοσύνης που του έδειχνε η ηγεσία και τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΧΑ είναι αναρτημένα στο Διαδίκτυο. Με μια απλή αναζήτηση στο Διαδίκτυο, εμφανίζονται εκατοντάδες αποτελέσματα από ομιλίες, δράσεις του Σταύρου σε γραφεία της ΧΑ σε ολόκληρη τη χώρα. Από τη βόρεια Ελλάδα μέχρι στα γραφεία της Αναβύσσου, η ηγεσία τον έστελνε να προπαγανδίζει υπέρ του εθνικοσοσιαλισμού.
Τι δήλωσε για τη δράση της Χρυσής Αυγής και τον Νίκο Μιχαλολιάκο
Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον νομό Ημαθίας, προσήλθε αυτοβούλως και αιφνιδίως στις ανακτρίτριες Κλάπα-Δημητροπούλου και κατέθεσε όλα όσα γνωρίζει για το φασιστικό μόρφωμα, αλλά και στοιχεία, έγγραφα, φωτογραφίες και βίντεο. Επίσης παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο για να γίνει άρση απορρήτου και να ελεγχθούν τα μηνύματα που είχε λάβει από τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Όλα όσα προσκομίστηκαν από τον Σταύρου θα ελεγχθούν και θα αξιολογηθούν αρμοδίως.
Μάλιστα, πριν βρεθεί ενώπιον των ανακριτριών φέρεται να δήλωσε σε οικείους του «Εγώ θα καταθέσω ως ναζί και φασίστας, γιατί αυτό ήμουν. Δεν είμαι δολοφόνος όμως».
Ο Ηλίας Σταύρου στην κατάθεσή του τονίζει ότι η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής ήταν εξαρχής ο εθνικοσοσιαλισμός με πρότυπο το κόμμα του Χίτλερ στη Γερμανία του μεσοπολέμου. Απώτερος στόχος η δημιουργία ενός μονοκομματικού καθεστώτος στο οποίο κράτος και κόμμα θα ταυτίζοντας και αυτό θα συνέβαινε με την εξάπλωση και διάδοση των ιδεών στην κοινωνία και με την διείσδυση σε κρατικούς θεσμούς, δηλαδή την αστυνομία και τον στρατό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...