Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ


Επόμενος μεγάλος στόχος τους δεν είναι η Κωνσταντινούπολη ή η Βόρεια Αφρική αλλά η Ρωσία και συγκεκριμένα η Τσετσενία...

 Η πρώτη τραπεζική χρεοκοπία συντελέσθηκε την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στην Βουλγαρία με την КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА, την πρώτη σε μέγεθος ιδιωτική τράπεζα στην Βουλγαρία μετά τις τέσσερις ελληνικών συμφερόντων.
Η κεντρική τράπεζα της Βουλγαρίας πάγωσε όλες τις δραστηριότητες της KTB , διόρισε δύο επιτηρητές , απαγόρευσε στους μετόχους με πάνω από 10% το δικαίωμα ψήφου και εγγυήθηκε για τις καταθέσεις.Επίσημα η τράπεζα δεν κηρύχθηκε σε πτώχευση αλλά όλοι ξέρουν πλέον την αλήθεια.
Το 30% ανήκει των κεφαλαίων της είναι Αραβικά αλλά η τράπεζα σύμφωνα με φήμες φαλίρισε λόγο των εγγυητικών επιστολών που εξέδωσε για εταιρίες οι οποίες θα συμμετείχαν στην κατασκευή του SOUTH STREAM , του Ρωσικού αγωγού που η Ε.Ε. και ΗΠΑ απαγόρευσαν στην κυβέρνηση της Βουλγαρίας την κατασκευή του .
Άλλες φήμες αναφέρουν ότι η τράπεζα τιμωρήθηκε απλά γιατι συμετείχε με τα κεφάλαια της στο porject του αγωγού. 


Οι ίδιοι οι Άραβες που παρασκηνιακά συμβάλουν με την Γερμανία εναντίον των Ρωσικών αγωγών έχασαν τα κεφάλαια τους με το κλείσιμο της τράπεζας.
Το θέμα δεν είναι οι απώλειες ( επενδυτικό ρίσκο πάντα υπάρχει και οι Άραβες δεν ανησυχούν για το 30% μιας τράπεζας αναπτυσόμενης χώρας) αλλά οι διασυνδέσεις των τραπεζών , κεφαλαίων και επενδυτικών σχημάτων στον κόσμο που θα οδηγήσουν στην κατάρρευση του συστήματος με την μορφή ντόμινο .
Ακόμα και αν η πρώτη αυτή χρεοκοπία και πέρα από κάθε κανόνα αποσοβηθεί με τεχνάσματα και παραθυράκια στην νομοθεσία , είναι σίγουρο ότι είναι η πρώτη σταγόνα μια μεγάλης καταιγίδας που θα εξελιχθεί σε πλημμύρα η οποία θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα της.
Οι ανατολικές ευρωπαικές χώρες όπως και οι νότιες είναι ευάλωτες σε άτακτη χρεωκοπία η οποία θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και την Γερμανία. Στην καταιγίδα αυτή θα επιβιώσει όποιος θα διαθέτει κεφάλαια, χρυσό και πετρέλαιο , κατι που διαθέτουν οι Άραβες .

Ορκίστηκαν τα «αρχίδια» του Αλλάχ, στα… αρχίδια του …Αλλάχ.

Δείτε το βίντεο με την ορκωμοσία:
 Σάλος έχει προκληθεί και στην Τουρκία από την… «πρωτοβουλία» του πρύτανη Χαϊντάρ Σαχίνογλου να αλλάξει τον όρκο του Ιπποκράτη και να βάλει τους φοιτητές της Ιατρικής να ορκιστούν στον Αλλάχ!
Η ορκωμοσία των φοιτητών έγινε στο πανεπιστήμιο της Σαμσούντας στις 19 Μαΐου αλλά το βίντεο και η είδηση έγιναν γνωστά πριν από λίγες ώρες.
Όπως αναφέρουν και στην Τουρκία είναι οι πρώτοι φοιτητές ιατρικής στον κόσμο που δεν ορκίζονται στον Ιπποκράτη αλλά στον Αλλάχ

Ρατσιστική αφίσα για τους Έλληνες

 Αίσθηση έχει προκαλέσει αφίσα του ακροδεξιού κόμματος FPO της Αυστρίας, που προορίζεται για την προεκλογική εκστρατεία της κεντροευρωπαϊκής χώρας. 

Στην αφίσα απεικονίζεται ένας μαυριδερός Έλληνας μουστακαλής, ξαπλωμένος τεμπέλικα σε μία αιώρα, να γελάει σαρκαστικά παίζοντας με ένα πακέτο χαρτονομίσματα. 

Η λεζάντα λέει «Καλύτερα: τα λεφτά μας στους δικούς μας ανθρώπους», υπονοώντας την ευρωπαϊκή  βοήθεια  προς την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης. 


Υπενθυμίζεται ότι το FPO, με πρόεδρο τον Χανς Κρίστιαν Στράχε και ιστορικό ηγέτη τον Γιοργκ Χάιντερ, κέρδισε στις τελευταίες εκλογές το 17,5% των ψήφων και εξέλεξε 34 βουλευτές στην αυστριακή Βουλή.

Οι 10 καλύτερες συμβουλές για να πετύχετε τα όνειρά σας!

 Η εκπλήρωση κάθε ονείρου βρίσκεται στο χέρι σας!
Άλλοι κάνουν τα πάντα για να πετύχουν το στόχο τους και μερικοί εγκαταλείπουν με την πρώτη δυσκολία.

Καλύτερα όμως μια αποτυχημένη προσπάθεια, παρά ο εύκολος δρόμος ενάντια στο όνειρο. Κανένας δεν γεννήθηκε με μια επιτυχημένη ζωή... ακόμα και οι μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας κυνήγησαν την ...
ευκαιρία στη ζωή τους, έκαναν τις επιλογές τους. Οι παρακάτω συμβουλές μπορούν να σας «ανοίξουν» το δρόμο προς την εκπλήρωση κάθε ονείρου σας...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...