Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Γιατί αυξάνουν συνεχώς τους φόρους ενώ γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να εισπραχθούν;


krisiΟι αντισυνταγματικοί φόροι αυξάνονται συνεχώς με θύματα τους μόνιμα «εύκολους» φορολογούμενους. Όμως και η αδυναμία αυτών των φορολογουμένων να αντεπεξέλθουν στα νέα βάρη αυξάνεται πλέον κατακόρυφα. Ήδη για το πρώτο πεντάμηνο του 2014, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία αυξήθηκαν με ρυθμό ένα δισεκατομμύριο ευρώ το μήνα!!!
Γιατί λοιπόν επιμένουν σε ακόμα περισσότερους φόρους ενώ είναι βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να εισπραχθούν; 
Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι στην πραγματικότητα μετακυλύουν το δημόσιο χρέος στις πλάτες απευθείας των φορολογουμένων. Δηλαδή αυξάνουν “τεχνητά” τις οφειλές των φορολογουμένων προς το κράτος και φυσικά τις αντίστοιχες απαιτήσεις του κράτους προς τους φορολογουμένους. Έτσι όμως, θα μπορούν εύκολα οι δανειστές του κράτους, με βάση αυτές τις κρατικές απαιτήσεις, να αρπάξουν τις ατομικές περιουσίες. Δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποια άλλη λογική εξήγηση.
Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε ότι με το PSI μετατράπηκε το δημόσιο χρέος προς τους ιδιώτες σε χρέος προς τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη (δηλαδή προς άλλους λαούς), τότε και οι Έλληνες φορολογούμενοι γίνονται άμεσα υποτελείς άλλων λαών. Δηλαδή, αφού αρχικά μετέτρεψαν το ελληνικό δημόσιο χρέος προς ιδιώτες σε διακρατικό, τώρα μετατρέπουν το διακρατικό χρέος, σε χρέος απευθείας των Ελλήνων φορολογουμένων έναντι των άλλων κρατών.
Αντιλαμβάνονται άραγε τι κάνουν εναντίον του ελληνικού έθνους; Αλήθεια το αντιλαμβάνονται ή νοιάζονται μόνο για τις καρέκλες τους;

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!!!!


Ομολογεί ο Εβραικής καταγωγής Μπίλ Γκέιτς το πρόβλημα της αύξησης του πληθυσμού από 6,8 στα 9δισ. και ότι τα εμβόλια βοηθούν κατα 10-15% στην μείωσή του.Ο Μπιλ Γκειτς ανήκει στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και ανακάλυψε το λογισμικό της Μicrocoft εκ της οποίας είναι και διευθυντής.

Ολόκληρη η Προδοσία στη ΔΕΗ με στοιχεία !


wind-energyΔΕΗ, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος της Ελλάδος, με τζίρο πάνω από €6δις , με 7,5εκ.πελάτες και αυτή την στιγμή η μοναδική εταιρεία διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα με 62 σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και 363 μονάδες ηλεκτροπαραγωγής και μητρική του Ανεξαρτήτου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε. στον οποίο το σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.
Αυτή η εταιρεία που το 2009 έκλεισε με κέρδη ύψους €1 δις, όπως είναι φυσικό εποφθαλμιούν πολλοί να αποκομίσουν μερίδιο των κερδών και της Αγοράς, πόσο μάλλον η Τροϊκα και οι πολυεθνικές που αυτή εκπροσωπεί.
Τώρα μάλιστα εντός των Μνημονίων που έχει υπογράψει η Τριμμερής Συγκυβέρνηση, και προσωπικά ο Πρωθυπουργός κ.Σαμαράς κι ο κ.Βενιζέλος είναι και η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκτήσουν τον έλεγχο της, χωρίς το αστρονομικό αντίτιμο που θα έπρεπε να καταβάλλουν αλλιώς, όπως σε εποχές εύρυθμης λειτουργίας της Οικονομίας και των Δημοκρατικών θεσμών.
Εδώ και τρια χρόνια κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να απαξιώσουν την Εταιρεία, να μειώσουν τα κέρδη της, να την φορτώσουν χρέη, να την τεμαχίσουν σε μικρότερα κομμάτια, ώστε να μειώσουν όσο γίνεται το αντίτιμο, αν υπάρξει τελικά τιμή για τους αγοραστές ή συμβολικό τίμημα ιδιωτικοποίησης της.
ΠΙΝΑΚΑΣ Α
Επίσης ενώ όλο το βάρος της “βελτίωσης” της Ανταγωνιστικότητας έχει πέσει στη μείωση των μισθών σε όλη την Ελληνική κοινωνία, τελικά δεν υπάρχουν ανταγωνιστικά, αποτελέσματα γιατί απλά το “κέρδος” από τους μισθούς πείνας δεν μεταφέρεται στην Αγορά, αλλά απορροφάται από τις άλλες αυξήσεις που επηρεάζουν το το κόστος παραγωγής στη βιομηχανία αλλά και σε άλλους κλάδους. Δηλαδή ακριβαίνουν όλα τα άλλα μέρη της, περιληπτικά η Ενέργεια (Ρεύμα, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ΑΠΕ), πρώτες ύλες, οι μεταφορές, οι εξοπλισμοί (μηχανήματα, ανταλλακτικά), φορολογικό περιβάλλον και γραφειοκρατία!

Μια ζωή από τους ...κουμπάρους του την βρίσκει ο χοντρός.

.Που στο διάολο πάει και τους βρίσκει; Στο… ΚΛΙΝ;Oλα τα χρόνια Χούντα δω …Χούντα εκεί… σε όλες τις θέσεις το ….κορίτσι. Της Χούντας το ..κάγκελο γινόταν, αφού  να λέγεσαι Θάλεια Χούντα, να είσαι κόρη στρατηγού και κουμπάρα του Αρχηγού Καρατζαφερη , και να κατεβαίνεις και υποψήφια με τον ΛΑΟΣ, είναι σαφές ότι σου εξασφαλίζει τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα. Αν μάλιστα, διαθέτεις και χιούμορ, τότε το πλεονέκτημα είναι ακόμη μεγαλύτερο. Η κυρία ΧούνταHTAN υποψήφια στην περιφέρεια Αττικής, με σκοπό να περάσει την πόρτα της Βουλής, αλλά δεν την βοήθησε κανένα από τα πλεονεκτήματα και μαυρίστηκε. Ξεχνώντας τα χαριστικά βοηθήματα-σπρωξίματα  που είχε στο κόμμα, βγαίνει τώρα από… αριστερά να μας πει τι; . Ότι τώρα ανακάλυψε όπως γράφει πως «η καπήλευση της πατριωτικής ιδεολογίας και η προσπάθεια εκμετάλλευσης ευαίσθητων εθνικών θεμάτων για ίδιον όφελος και μόνο» είναι… το «προτέρημα» του Καρατζαφέρη; Kαι τόσα χρόνια στον ΛΑΟΣ τι γνώριζε; Όταν τον έκανε κουμπάρο τι «μάθαινε»;
Καλά θα κάνουν πολλοί πρώην αιώνιοι κλακαδόροι του, που ευνοηθήκαν τα μέγιστα, και τους έμαθε και  η κυρά Κατίνα της γειτονιάς , να βγάζουν τον σκασμό, για να μην τους κράξουμε…. ξεδιάντροπα.

Γράφει λοιπόν η εν λόγω ..Κυρία τρομάρα της. 

Απίστευτο! Δείτε πως είναι σήμερα ο Δημήτρης Καλλιβωκάς (Photo)


Οι περισσότεροι τον θυμάστε μέσα από τη συμμετοχή του σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Άλλωστε, η παρουσία του ήταν έντονη μόνο στο επαγγελματικό κομμάτι γιατί στην προσωπική του ζωή ο Δημήτρης Καλλιβωκάς είχε επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1930 και το 1954 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Με την αποφοίτησή του τον προσέλαβαν στο Εθνικό Θέατρο και έτσι συμμετείχε στο χορό της Ορέστειας του Αισχύλου και στο Ηρώδειο το καλοκαίρι του ίδιου έτους.


Στο Εθνικό παρέμεινε για τρία χρόνια παίζοντας αξιόλογους ρόλους. Μετά την αποχώρησή του εργάστηκε στο «Ελεύθερο Θέατρο». Πήρε μέρος σε αρκετές ταινίες μεγάλου μήκους, σε θεατρικά έργα, στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ και σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές.

Δείτε πως είναι σήμερα:

Το Υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους... Έλληνες ισλαμιστές


Ελλάς Ελλήνων ισλαμιστών: Το ελληνικό ΥΠΕΠΘ εύχεται καλό Ραμαζάνι στους... "Έλληνες" ισλαμιστές και τους παρέδωσε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για την γιορτή.

Όταν το 2004, κατασκευάστηκε το περίφημο ΟΑΚΑ με τα μοντέρνα φουτουριστικά μοτίβα του, είπαμε «χαλάλι» το χρήμα του Ελληνικού λαού που ξοδεύτηκε: οι Ολυμπιακοί Αγώνες επέστρεφαν στην πατρίδα τους και θα τα είχαμε τα γήπεδα και τις υποδομές για να τα καμαρώνουμε και να τα χαιρόμαστε για πολλά χρόνια μετά...

Ένας στους τρεις Αμερικανούς έχει δεχθεί εμφύτευμα RFID χωρίς να το ξέρει!


Πανεπιστημιακή μελέτη αποκαλύπτει ότι τα microchip εμφυτεύθηκαν εν αγνοία των φορέων…
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Πρόσφατη επιστημονική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 3 διαφορετικές πληθυσμιακές ομάδες των ΗΠΑ απέδειξε ότι ο 1 στους 3 Αμερικανούς έχει ήδη εμφυτευθεί με μικροτσιπ RFID , δηλαδή ένα μικροσκοπικό εμφύτευμα που λειτουργεί ως πομπός για το σύστημα ανίχνευσης ταυτότητας μέσω ραδιοσυχνότητας .Το πιο σοκαριστικό είναι ότι η επέμβαση έγινε ερήμην των νυν φορέων του εμφυτεύματος.
Επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Wyoming (WIT) αποκάλυψαν ότι 1 στους 3 Αμερικανούς φέρει ήδη στο σώμα του ένα μικροτσιπ RFID. Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε αυτήν την εβδομάδα γνωστοποιούν ότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε 3000 άτομα ταυτοποίησαν 1000 πρόσωπα στα οποία έχει πραγματοποιηθεί εμφύτευση ενός τσιπ τεχνολογίας RFID -ραδιοσυχνότητας. Η πλειοψηφία αυτών των ατόμων αγνοούσε ότι έφερε στο σώμα του το τσιπ. Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης έρχονται προς επίρρωση των σχετικών  προβλέψεων  που θέλουν την εμφύτευση του μικροτσιπ  ανίχνευσης ραδιοσυχνότητας  να αποτελεί κοινό τόπο την επόμενη δεκαετία.
Ο John Brugle, Ph.D. που ήταν ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας που πραγματοποίησε την μελέτη δηλώνει:
” Κινητοποιηθήκαμε για να επιτελέσουμε αυτήν την μελέτη για λόγους δημοσίου συμφέροντος που πηγάζουν από το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για αυτό το θέμα αλλά και για τους ενδεχόμενους φόβους που σχετίζονται με το εμφύτευμα τσιπ RFID και που αποτελούν κοινό τόπο. Πιστοποιήσαμε ότι ένας  μεγάλος -σκανδαλώδης θα έλεγα- αριθμός    πολιτών αγνοούσαν ότι είχαν δεχθεί εμφύτευμα  RFID στο σώμα τους. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ατόμων υποβλήθηκε σε αυτήν την επέμβαση εν αγνοία της.”
“Ελπίζω ότι αυτή η μελέτη θα μας οδηγήσει να βάλουμε ένα φρένο σαν κοινωνία σε αυτό το θέμα και πραγματικά να αναλογιστούμε τις συνέπειες και τις επιπτώσεις από τέτοιου είδους εμφυτεύματα RFID στον άνθρωπο. “
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...