Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Τσιπ αντισύλληψης μέχρι το 2018 - Το "χάραγμα" έρχεται για το καλό μας

Άλλη μια προσπάθεια για να μας πείσουν για την χρησιμότητα του να πάρουν όλοι σιγά σιγά το "χάραγμα" του θηρίου, έρχεται με την μορφή της αντισύλληψης.Ουσιαστικα μιλάμε για ένα τσιπάκι που θα ελέγχει τις ορμόνες της γυναικας.

Εμείς στο defencenet έχουμε γράψει ντουζίνες άρθρα για την επερχόμενη σκλαβιά που μας έρχεται μέσω των εμφυτεύσιμων τσιπ. Κάποιοι λοιδορούσαν, ενώ τώρα αποκαλύπτεται ότι θα μπορεί κάποιος να μας εξοντώνει με ένα τέτοιο τσιπ, απλά προκαωντας μας έμφραγμα, ή εγκεφαλικό. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

Το μέλλον των αντισυλληπτικών μπορεί να μην είναι τα χαπάκια, αλλά τα «τσιπάκια» και μάλιστα τα…τηλεκατευθυνόμενα. Αμερικανοί ερευνητές αισιοδοξούν ότι έως το 2018 θα είναι διαθέσιμο ένα αντισυλληπτικό «τσιπάκι» που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα της γυναίκας (στο μπράτσο ή στην κοιλιά της) και το οποίο ελέγχεται ασύρματα εξ αποστάσεως.

Το «τσιπ», διαστάσεων 20Χ20Χ7 χιλιοστών, απελευθερώνει μια μικρή ποσότητα ορμόνης καθημερινά επί 16 μέρες, κάτι που η γυναίκα μπορεί να σταματήσει μέσω ενός ασύρματου τηλεχειριστήριου, όποτε θέλει, εφόσον δεν επιθυμεί να συνεχίσει την αντισύλληψη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...