Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Κρατήστε τα ονόματα, διότι κάποιοι προδότες θα γίνουν και υπουργοί.
Ο Τσίπρας έβγαλε πλήρως το προσωπείο και έδειξε αυτό που σιωπηλά απέκρυπτε τον τελευταίο καιρό.
Ότι είναι εξ ίσου αν όχι περισσότερο επικίνδυνος για τα εθνικά θέματα.
Δείτε κατωτέρω όσους υπογράφουν το νέο εμετικό νεοταξικό κείμενο εκτουρκισμού της Κύπρου και στο τέλος θυμηθείτε αυτό του 2004 με πολλούς από τους υπογράφοντες τότε να υπογράφουν και το νέο προδοτικό ανθελληνικό κείμενο.
Ξεχωρίζουμε  από τους υπογράφοντες τα «σπουδαιότερα λουλούδια» του ΣΥΡΙΖΟ-ΔΗΜΑΡ αλλά και άλλα «δεξιά» και άλλα που υπογράφουν ως νεοταξικές «προσωπικότητες για τον εκτουρκισμό της Κύπρου:
Παπαδημούλης Δημήτρης, Χρυσόγελος Νίκος, Μαρκάτος Νίκος, Μυλόπουλος Γιάννης, Αθανασίου Νάσος, Αναγνωστοπούλου Σία, Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα, Νταλάρα Άννα, Βαρεμένος Γιώργος, Γιαννακάκη Μαρία, Δούρου Ρένα, Δρίτσας Θοδωρής, Θεωνάς Γιάννης, Κούλογλου Στέλιος, Κουράκης Τάσος, Κωνσταντόπουλος Νίκος, Κύρκος Μίλτος, Λιάκος Αντώνης, Ρουπακιώτης Αντώνης, Σταθόπουλος Μιχάλης  Τζαννετάκος Γιάννης, Χούκλη Μαρία
Κατωτέρω το νέο προδοτικό κείμενο και το παλιό του 2004.
Δεν πρόκειται να τους περάσει και η νέα προδοσία.

Με μία “προσεκτική διακήρυξη” οι παρακάτω υπογράφοντες, στηρίζουν ουσιαστικά το από του παρελθόντος Φεβρουαρίου ε.ε. έγγραφο Αναστασιάδη -Έρογλου που ουσιαστικά οδηγεί σε λύση χειρότερη εκείνης του άθλιου σχεδίου Ανάν,
Και ναι μεν όσοι εκ των υπογραψάντων είχαν ταχθεί το 2004 με το απαράδεκτο σχέδιο Ανάν, συνεχίζουν με την σημερινή διακήρυξη να το στηρίζουν, οι άλλοι όμως που είχαν σαφώς ταχθεί εναντίον του, τι έπαθαν σήμερα και συνυπογράφουν μαζί τους;;;;
Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις στους κόλπους των οποίων ανήκουν οι παρακάτω και ιδία τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα, αλλά και εκείνες που είχαν ταχθεί τότε ενάντια στο θανάσιμο σχέδιο Ανάν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους σε σχέση με το παρακάτω Δούρειο ψήφισμα.
Δ. Αλευρομαγειρος

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ 
ΓΙΑ ΤΟ «ΕΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ»
Τον Ιούλιο συμπληρώνονται 40 χρόνια από το διπλό έγκλημα στην Κύπρο, το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή, με αποτέλεσμα μια τραγωδία, που ακόμα διαρκεί, με την προσφυγοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων του νησιού, το δράμα των αγνοουμένων, την κατοχή του 37% του εδάφους της ανεξάρτητης Κυπριακής Δημοκρατίας και την de facto διχοτόμησή της.
Η πρόσφατη επανέναρξη των διακοινοτικών συνομιλιών για το Κυπριακό υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, αποτελεί την είσοδο σε μια νέα φάση, ίσως την πιο κρίσιμη, στις ατελέσφορες μέχρι τώρα προσπάθειες για την επίλυση του προβλήματος.
Ανησυχούμε για το γεγονός ότι η κυβέρνηση της Άγκυρας, παρά τις δηλώσεις της, δεν έχει επαρκώς μετακινηθεί στην κατεύθυνση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού, ενώ έχει αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις έναντι της ΕΕ στο πλαίσιο και της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας.

Εμείς, που υπογράφουμε αυτή την Διακήρυξη, πιστεύουμε ότι είναι η ώρα ανάληψης πολύμορφων πρωτοβουλιών, κυρίως σε διεθνές επίπεδο, για την ανάδειξη της ουσίας του Κυπριακού και τη δημιουργία ενός νέου διεθνούς κινήματος αλληλεγγύης με το λαό της Κύπρου στο σύνολό του, ελληνοκύπριους και τουρκοκύπριους. Στην κατεύθυνση αυτή, προτείνουμε ένα σύνολο δράσεων και εκδηλώσεων, υπό τον τίτλο «Έτος Κύπρου 2014».
Θεωρούμε ότι το «Έτος Κύπρου 2014» μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία και για την εξαγωγή πολύτιμων διδαγμάτων για τη συνεχιζόμενη Κυπριακή τραγωδία. Να θυμηθούμε ότι ο ανατραπείς από τους χουντικούς και την ΕΟΚΑ-Β Πρόεδρος Μακάριος, έλεγε επιστρέφοντας από την αναγκαστική αυτοεξορία του, τον Δεκέμβρη του 1974: «Τάσεις σωβινιστικαί παρωχημένων εποχών ή οιασδήποτε φύσεως προκαταλήψεις, ούτε τους Ελληνοκυπρίους ούτε τους Τουρκοκυπρίους ωφελούν».
Χαιρετίζουμε τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται στην Κύπρο υπέρ της επαναπροσέγγισης των δύο Κοινοτήτων. Στην κατεύθυνση αυτή, υπογραμμίζουμε τη μεγάλη σημασία των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, τα οποία συμβάλλουν στο τελικό σκοπό της επανένωσης του νησιού, όπως, μεταξύ άλλων, η επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, η διαδικασία της αποστρατιωτικοποίησης της εντός των τειχών πόλης της Λευκωσίας κ.ά.

ΚΙΣ: ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ


Unknown
Μόλις άρχισαν οι δολοφονίες παιδιών της Παλαιστίνης, καλέσαμε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος να αφήσει τον «αντισημιτισμό» και την Χρυσή Αυγή και να μας πει για τους φόνους. Εν τέλει, οι εν Ελλάδι σιωνιστές αναγκάστηκαν να μιλήσουν. Ιδού τι είπαν:
«Η Μέση Ανατολή φλέγεται. Πάνω από 1000 ρουκέτες έχουν εκτοξευθεί από τη Λωρίδα της Γάζας με στόχο άμαχους Ισραηλινούς πολίτες στην Ιερουσαλήμ, στο Τελ Αβίβ, από το λιμάνι του Ασντόντ μέχρι τη Χάιφα στο Βόρειο Ισραήλ. Έξι εκατομμύρια Ισραηλινοί ζουν υπό την απειλή των ρουκετών της Χαμάς η οποία έχει διακηρυγμένο στόχο την καταστροφή του Ισραήλ, με μακρά ιστορία τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον αμάχων. Το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί δεν θρηνούν χιλιάδες θύματα από αυτή την πρόσφατη ανελέητη επίθεση, οφείλεται στα μέτρα προστασίας που έχει λάβει το Ισραήλ για την ασφάλεια των πολιτών του, με τη χρήση του αντιπυραυλικού συστήματος «Σιδερένιος Θόλος» και την έγκαιρη ειδοποίηση των πολιτών να προσφύγουν στα καταφύγια.
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας το σύνολο των Ισραηλιτικών Κοινοτήτων της χώρας μας, εκφράζει την αλληλεγγύη του προς τους πολίτες και το Κράτος του Ισραήλ που για ακόμα μια φορά αναγκάζεται να διεκδικήσει το αυτονόητο δικαίωμα του να υπάρχει με ασφάλεια.
Αντίθετα με το Ισραήλ, η Χαμάς, η οποία δεν διστάζει, εδώ και χρόνια, να στέλνει τα ανήλικα παιδιά της Παλαιστίνης σε αποστολές επιθέσεων αυτοκτονίας, να απαγάγει και να δολοφονεί παιδιά Ισραηλινών, χρησιμοποιεί σήμερα, με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο, τους Παλαιστίνιους πολίτες – κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας – ως ανθρώπινη ασπίδα προστασίας των εκτοξευτήρων ρουκετών κατά του Ισραήλ. Έτσι λοιπόν,  πολυκατοικίες, γηροκομεία, σχολεία ακόμη και παιδικοί σταθμοί έχουν μετατραπεί σε εργαστήρια παραγωγής ρουκετών και εκτοξευτήρων. Μερικές φορές, από τις Ισραηλινές επιχειρήσεις εναντίον αυτών των στόχων, πέρα από τους ενόχους, δυστυχώς βρίσκουν το θάνατο, αθώοι Παλαιστίνιοι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, θύματα αυτής της εγκληματικής συμπεριφοράς της Χαμάς εναντίον του ίδιου του Παλαιστινιακού λαού, προκειμένου να στρέψει την κοινή γνώμη κατά του Ισραήλ…».
1ον) Βλέπετε έστω και μία διαφοροποίηση απ’ αυτά που υποστηρίζει το επίσημο σιωνιστικό τρομοκράτος, για να δικαιολογήσει τους φόνους; Ούτε μία! Και μονίμως δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση κι ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ… Για τον απλούστατο λόγο, ότι οι εβραίοι δεν είναι μόνο θρησκευτική ομάδα, είναι ταυτοχρόνως και εθνική! 
2ον) Για ότι συμβαίνει, λοιπόν, φταίνε οι… ρουκέτες. Και πόσους ισραηλινούς έχουν σκοτώσει οι «1.000 ρουκέτες» που έχουν εκτοξευθεί; Μόνον έναν!  Παρακάτω βέβαια, το ΚΙΣ ομολογεί ότι οι ρουκέτες δεν είναι πρόβλημα, γιατί το Ισραήλ έχει τα μέσα να τις σταματάει… Τότε, γιατί τις αναφέρει; Προφανώς ψάχνοντας για δικαιολογίες!
3ον) Η θεωρία ότι τα θύματα ευθύνονται γι’ αυτά που παθαίνουν, δεν είναι καινούργια. Την επικαλούνται διαχρονικά όλοι οι δολοφόνοι των λαών!
4ον) Αυτοί, λοιπόν, που δικαιολογούν δολοφονίες ακόμα και βρεφών, απαιτούν να εξαφανιστεί η Χρυσή Αυγή. Τους παραδίδουμε στην κρίση σας!

Αν δεν σας αρέσουν οι εικόνες της Γάζας και των νεκρών παιδιών, τότε πάψτε ΤΩΡΑ να γεννάτε μια Γάζα στην Ελλάδα...γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Όταν τονίζει κανείς το πρόβλημα των υπεράριθμων (sic!) μουσουλμάνων
 (λαθρο)μεταναστών στην Ελλάδα, η απάντηση/σχόλιο που λαμβάνει (στην
 καλύτερη των περιπτώσεων) από τους πολιτικούς είναι της τάξεως:

«...ε, και τι να κάνουμε τώρα; ήρθανε.Φτάσανε.Είναι εδώ, ήδη.Να τους 
πετάξουμε στη θάλασσα;Να μην τους εντάξουμε;Να μην τους περιθάλψουμε;
Να μην τους βοηθήσουμε;Να μην τους κατασκευάσουμε χώρο λατρείας;»...

Κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε δηλαδή ρε εθνοπροδότες τι σημαίνει να τους
 φτιάξετε τέμενος; Μπρος ανοίξτε τα στραβά σαςhttp://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/07/h_22.html
(Αλλά, σιγά μην τ’ ανοίξετε...προφανώς, «ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε», εεεε;
 Λεφτά για ισλαμικό τέμενος έχετε, ε; Τα λίγα χρήματα που απαιτούνται για να 
πληρώσετε τον τελευταίο μήνα, Ιούνιο 2014 των πεντάμηνων κακοπληρωμένων
 σκλάβων κοινοφελούς απασχόλησης του Υπουργείου Παιδείας δεν έχετε, έτσι;
 Να υποθέσουμε πως από εκεί τα βρήκατε τα λεφτά; Φτου σας να μην μας
 βασκαθείτε...όλοι σας...όποιος είναι υπεύθυνος για τέτοια εγκλήματα κατά 
της φτωχολογιάς του τόπου, αν είχε λίγο φιλότιμο θα έπρεπε να έχει δέσει 
μια πέτρα στο λαιμό του και να έχει φουντάρει από το υπερπολυτελές γραφείο
 - σουίτα...ή τουλάχιστον να έχει παραιτηθεί)

Αυτό το βιολί, αυτής της απάντησης (του τύπου «...και τι να κάνουμε τώρα εδώ 
που φτάσαμε;») κρατάει χρόνια, πολλά χρόνια.

Και συνεχίζει....δυστυχώς...
Αναρωτηθήκατε μήπως αν άλλαξε κάτι από το 1922 που η τότε Κοινωνία των
 Εθνών απεφάνθη ότι:

«...Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι δεν μπορούν να συνυπάρξουν. 
Ως εκ τούτου και για ν’ αποφευχθούν άλλες αιματηρές εξελίξεις, 
θα πρέπει να γίνει εκτεταμένη ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ Ελλάδος
 και Τουρκίας...»

Τι άλλαξε ρε σεις από τότε; Δεν είχαμε αρκετά δείγματα της αιματηρής 
στάσης του Ισλάμ κατά του οποιουδήποτε μη – Ισλαμιστή στα μέρη τους;
Τι είναι αυτό που σας έκανε να μην βλέπετε το οφθαλμοφανές και να τους
 στηρίζετε στην μαζική τους εισβολή στην Ελλάδα;

Πέρυσι, το 2013 ο πρωθυπουργός της χώρας κος Σαμαράς, από την 
Κοπεγχάχη παραδέχτηκε επίσημα ότι οι λαθρομετανάστες (ναι, ρε,
 χωνέψτε το επιτέλους, αυτός που εισέρχεται κάπου λαθραία είναι 
λαθρομετανάστης...πως λέμε «λαθροθήρας»;δηλαδή, 
«κυνηγάει χωρίς άδεια», σωστόν; Ένα τέτοιο πράγμα. Ε, λοιπόν, 
ο «λαθροεισβολέας μουσουλμάνος είναι επίδοξος και οιονεί λαθροθήρας
 Ελλήνων μη - μουσουλμάνων»...αργά ή γρήγορα θα το αντιληφθείτε..
.το κακό είναι ότι θα πάρετε στο λαιμό σας και όλους όσους το είχαν 
αντιληφθεί νωρίτερα και σας φώναζαν: 
«ρε, μαζί μένουμε σ’ αυτό το σπίτι.Μας το άφησαν οι πρόγονοί μας
 για να μένουμε ΜΟΝΟΝ εμείς. Μην καλείτε και μην επιτρέπετε σε ξένους, 
αλλόθρησκους, φονικές φύσεις (και μάλιστα χωρίς την έγκρισή μας),
 που δεν είναι της οικογένειας να έρχονται και να στρογγυλοκάθονται 
μαζί μας στο σπίτι ΜΑΣ...»

Που μείναμε; Α, ναι...στο ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός παραδέχτηκε
 πως οι λαθρο είναι περί τα 2 εκατομμύρια...

Φρικιαστική ανακάλυψη-Δείτε τι υπήρχε στην πτήση MH17! Του Yoichi Shimatsu, (μεταφρασμένο απο τα Αγγλικά).

Η καταστροφή μιας βιολογικής βόμβας;Ανασύροντας το αποκρουστικό φορτίο της MH17 με μολυσμένα πτώματα στραγγισμένα απο το αίμα τους.
Ο Yoichi Shimatsu είναι συγγραφέας, ο οποίος οργάνωσε σεμινάρια για τη δημόσια υγεία κατά τη διάρκεια του SARS και εστίες γρίπης των πτηνών στο Χονγκ Κονγκ και στην Μπανγκόκ. Ήταν ο κύριος ερευνητής δημοσιογράφος στο 1995 Tokyo, στο μετρό με την διάδοση του σαρίν και μετέπειτα σε τρομοκρατικές απειλές εναντίον των πυρηνικών αντιδραστήρων της Ιαπωνίας. Εχει γράψει... και άλλο άρθρο του σχετικά με τη συντριβή του αεροσκάφους της El Al στο Άμστερνταμ με φορτίου φορτωμένο με βιολογικά όπλα, όπως το σαρίν και τον πόλεμο πλουτωνίου.

Ο ερευνητής Yoichi Shimatsu
Ωρες πριν ακόμα συντριβεί το μυστήριο της πτήσης MH17, θα έπρεπε κανείς να τολμήσει να σκεφτεί το αδιανόητο. Ένας ερευνητής ακολουθεί πάντα τα αποδεικτικά στοιχεία εκεί όπου τον οδηγούν, και τα μέχρι στιγμής στοιχεία από τον τόπο της συντριβής δείχνουν ένα σατανικό σενάριο πέρα από κάθε ανθρώπινη φαντασία.
Εκτός των περίπου 300 επιβατών του δύσμοιρου μπόινγκ της Malaysian Airlines, υπήρχε και ένα άλλο φορτίο στο αεροσκάφος, ήταν φορτωμένο με δεκάδες μολυσμένα πτώματα στραγγισμένα από το αίμα τους και αμέτρητα πακέτα, ενδεχομένως με τον ιό που έχουν μολυνεί το αίμα. Αυτα δήλωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες, που έφτασαν πρώτοι στον τόπο της συντριβής στην περιοχή Ντόνετσκ της Ουκρανίας κατά μήκος των Ρωσικών συνόρων.

ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΜΙΣΟΥΣ «ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥA!


10464413_648973838504742_8344828648965835283_n
Γράφει ο Αντίοχος.
Όσες φορές η Χρυσή Αυγή έκανε διανομές τροφίμων στους Έλληνες που έχουν ανάγκη, ή ομάδες γιατρών εξέταζαν δωρεάν απόρους συμπατριώτες μας, το αμερικανοκατευθυνόμενο σκυλολόι των δήθεν «προοδευτικών» κραύγαζε για «ρατσισμό», «συσσίτια μίσους» κ.τ.λ. και επέβαλλε απαγορεύσεις.
Τώρα, οι ίδιοι αυτοί έκαναν το ίδιο (από την… ανάποδη), δηλαδή διοργάνωσαν συσσίτια μίσους και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τους Πακιστανούς-Μπαγκλαντεσιανούς της Μανωλάδας (ενώ σύμφωνα με την αρρωστημένη δήθεν «αντιρατσιστική» λογική τους θα έπρεπε ότι είχαν να διαθέσουν, να τα διαθέσουν σε όλους τους κατοίκους της περιοχής, ανεξαρτήτου εθνικότητας, θρησκείας, φυλής και ιδιότητας…), αλλά κανένας… υπερευαίσθητος ΚΕΡΑΤΑΣ δε βγάνει άχνα! Ιδού:  
«Η «Αλληλεγγύη για όλους», σε μια έμπρακτη στήριξη του αγώνα τους, οργανώνει αποστολή αλληλεγγύης την Κυριακή 20.07 στη Μανωλάδα. Την αποστολή αποτελούν γιατροί και εθελοντές από τα κοινωνικά ιατρεία αλληλεγγύης Αθήνας-Κορίνθου-Πάτρας, δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ, βουλευτές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του συντονιστικού των αγωνιζόμενων καθαριστριών του Υπουργείου οικονομικών, εργαζόμενοι του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστάσιου της ΒΙΟ.ΜΕ, το Ανοιχτό σχολείο μεταναστών Πειραιά, η κίνηση «Απελάστε το ρατσισμό», το Δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών, μέλη της Ένωσης μεταναστών Εργατών και του ΚΕΕΡΦΑ. Επίσης θα μεταφερθούν τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για τις άμεσες ανάγκες των εργατών».
«Αλληλεγγύη για όλους», λοιπόν. Αρκεί, αυτοί οι «όλοι» να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από Έλληνες! Έλληνες, θαυμάστε τις δουλάρες της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης και του Σόρος κι όταν έρθουν να σας ζητήσουν ψήφο, στείλτε τους στους… Πακιστανούς!

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!


Tι ακριβώς επιδιώκουν κάποιοι κύκλοι με τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας;  

Πίσω από τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας βρίσκονται κύκλοι που προωθούν, αφ’ ενός την κλιμάκωση της έντασης των ΗΠΑ με τη Ρωσία, και αφ’ ετέρου την μείωση της προσφοράς των πετρελαϊκών αποθεμάτων, τηναύξηση της τιμής του πετρελαίου και την κατάρρευση της αμερικανικής οικονομίας
Washington’s Blog   

ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ: "ΒΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΕΣ"!


Σχόλιο αναγνώστη μας: Σαμαράς-Βενιζέλος και όλοι της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ δεν μιλούν, ούτε τα τηλεοπτικά συστημικά κατοχικά ΜΜΕ δεν μιλούν γιατί είναι μούγκα στην στρούγκα!
«Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να αποθαρρύνει έναν υποψήφιο επίθεσης αυτοκτονίας θα είναι να γνωρίζει ότι η αδερφή του και η μάνα του θα αιχμαλωτιστούν και θα βιαστούν »!
Αυτή ήταν η λύση -σοκ που πρότεινε σε ραδιοφωνικό talk show ο ισραηλίτης πανεπιστημιακός Dr. Mordechai Kedar.

Η Ισλανδία διαγράφει χρέη νοικοκυριών απο στεγαστικά! «Επιλέξαμε τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα έναντι των τραπεζών». ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ;

Αυτό έγινε πριν 1 χρόνο ...

Ας πάρουν παραδείγματα και οι δικοί μας ... 

VIDEO.EURONEWS/RT. Σεισάχθεια.

Σε όλη την Ευρώπη, εχει κάνει αίσθηση η απόφαση της κυβέρνησης της Ισλανδίας να διαγράψει τα χρέη των νοικοκυριών από στεγαστικά δάνεια, σε ποσό μεγαλύτερο των 24.000 ευρώ για κάθε σπίτι.
Το κόστος του σχεδίου αποτιμάται άνω των 900 εκατ. ευρώ και θα διαρκέσει τέσσερα χρόνια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...