Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Πόσα θα πληρώσουμε για τον ΕΝΦΙΑ – Η εγκύκλιος για τη διόρθωση των λαθών

EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Για να πληροφορηθείτε τον φόρο που σας έχουν καταλογίσει, μπείτε στο Taxis με τους κωδικούς πρόσβασης, επιλέξτε την προσωποποιημένη πληροφόρηση και μετά την εντολή «στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης».

Ξεκίνησαν να εμφανίζονται στο σύστημα Taxis τα ποσά του φόρου που θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι για τον Ενιαίο φόρο Ιδιοκτησίας ακινήτων του 2014.
Σύμφωνα με αρμόδια στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, λόγω του όγκου των δεδομένων –οι υπόχρεοι είναι περισσότεροι από 6,4 εκατομμύρια- η ανάρτηση γίνεται σταδιακά.
Εν τω μεταξύ, πριν από λίγο δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια εγκύκλιος της γ.γ. Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαίδου η οποία περιγράφει τη διαδικασία για τη διόρθωση των λαθώς ενώ εμπεριέχει και παραδείγματα.
Ένας τρόπος για να πληροφορηθείτε τον φόρο που σας έχουν καταλογίσει είναι να μπείτε στο Taxis με τους κωδικούς πρόσβασης, να επιλέξετε την προσωποποιημένη πληροφόρηση και μετά την εντολή «στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης».
Αν ανήκετε σε εφορία για την οποία έχουν ήδη ανέβει τα στοιχεία, θα μπορέσετε να δείτε το συνολικό ποσό του φόρου που σας έχουν καταλογίσει, την ταυτότητα οφειλής αλλά και τον συνολικό αριθμό των δόσεων. Δεν θα δείτε το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ και την ειδοποίηση πληρωμής του φόρου καθώς αυτά τα έγγραφα (τα οποία θα μπορείτε να τυπώσετε) θα δημοσιευτούν στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου.

Χρονοταξιδιώτης πιάστηκε σε βίντεο!Ένα από τα πλέον αγαπημένα μου
 θέματα εδώ και πάρα πολλά χρόνια,
 ίσως το πιο αγαπημένο απ`όλα, είναι
 τα ταξίδια στο χρόνο...  Κάποτε
 μάλιστα έγραψα και μερικά ανάλογα διηγήματα, που έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικό περιοδικό! Πέρα όμως από την επιστημονική φαντασία, το ζήτημα της δυνατότητας του ταξιδιού στο χρόνο αποτελεί και αντικείμενο της σοβαρής φυσικής, με πολλές εξελίξεις και προεκτάσεις. Εδώ όμως δεν θέλω να μιλήσω για αυτές, αλλά για κάτι άλλο. Μπορεί και πιο ενδιαφέρον.

Όλη η γη σε μία χώρα ...την Ελλάδα! Δείτε τον Παράδεισο επί της Γης! 47 ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΦΩΤΟ.


Πανέμορφες παραλίες, καταπράσινα βουνά, , ποτάμια, λίμνες, ηφαίστεια, είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που κάνουν την Ελλάδα μια από τις ομορφότερες, αν όχι την πιο όμορφη χώρα στον κόσμο. Παρακάτω παρουσιάζονται μια σειρά από φωτογραφίες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες ίσως ένα μικρό δείγμα που αποδεικνύει ότι ζούμε σε μια μαγευτική χώρα. Ο Παράδεισος επί της Γης πραγματικά υπάρχει και βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα! Ελλάς, σημαίνει «οι πέτρες του φωτός» και ο λόγος είναι αυτός:....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...