Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

Νά σᾶς κάνω μία πίπα κύριε;

Προσοχή: Τὸ κείμενό που ἀκολουθεῖ εἶναι αὐστηρῶς (ἐπαναλαμβάνω ΑΥΣΤΗΡΩΣ) ἀκατάλληλο για ἀνηλίκουςΝά σᾶς κάνω μία πίπα κύριε;1
(Θεατρικὸ μονόπρακτο δρόμου)
ΠΡΟΣΩΠΑ:  Ἠλίας
Ὁδηγοὶ 1, 2, 3, 4, 5, 6
Γυναῖκα
(Τὸ φανάρι σὲ ἕνα μεγάλο ἀστικὸ δρόμο. Ἀπὸ κάτω τοῦ δεν περιμένει κάποιος κουτσὸς Πακιστανὸς ἢ Ἀφγανὸς ἢ Οὐρουγουανὸς οὔτε κάποιος ἀθίγγανος, ἀλλὰ ἔνας «κανονικός» ἄνθρωπος. Ὁ Ἠλίας, λευκός, ἀρτιμελής, Ἕλληνας, φρεσκοξυρισμένος καὶ μὲ καθαρὰ ῥούχα. Μόλις ἀνάβει τὸ κόκκινο πλησιάζει τὸ πρῶτο αὐτοκίνητο. Ἀνοίγει τὴν πόρτα τοῦ ὁδηγοῦ καὶ σκύβει πρὸς τὸν καβάλο τοῦ.)
ΗΛΙΑΣ: Νά σᾶς κάνω μιά πίπα, κύριε;
ΟΔΗΓΟΣ 1: Ὄχι, φύγε.
(Ὁ Ἠλίας ἐπιμένει καὶ προσπαθεῖ νὰ τοῦ ἀνοίξει τὸ φερμουάρ)
ΗΛΙΑΣ: Σᾶς παρακαλῶ, κύριε. Μιὰ πίπα καὶ δῶστέ μου ὅ,τι θέλετε.
ΟΔΗΓΟΣ 1: Φύγε σοῦ εἶπα!
(Τὸν κλωτσάει γιὰ νὰ φύγει. Κλείνει τὴν πόρτα καὶ κλειδώνει. Ὁ Ἠλίας πλησιάζει τὸ δεύτερο αὐτοκίνητο. Ὁ ὁδηγός, ποὺ ἔχει δεῖ τὶ ἔγινε, κλειδώνει τὴν πόρτα. Ὁ Ἠλίας πάει στὸ τρίτο καὶ ἀνοίγει τὴν πόρτα. Σκύβει στὸ παντελόνι τοῦ ὁδηγοῦ.)
ΗΛΙΑΣ: Θέλετε μιά πίπα, κύριε;
ΟΔΗΓΟΣ: Ὄχι, ὄχι, μόλις ποῦ ἔφυγα ἀπὸ τὸ μαγαζί, δὲ βλέπεις;
(Ὁ Ἠλίας κοιτάει τὸν καβάλο τοῦ ὁδηγοῦ)
ΗΛΙΑΣ: Ἅ, οἱ ἐπαγγελματίες…

Μενεγάκη καὶ Πασχάλης πρῶτες εἰδήσεις. Γιὰ τὸ ἐξώγαμο τοῦ Μπακογιάννη …ΜΟΥΓΚΑ!!!

Για το διαζύγιο της Μενεγάκη …αναστατώθηκε το σύμπαν!!!!!!
Για το εξώγαμο του Πασχάλη … αφιερώθηκαν 80.000 τηλεοπτικές ώρες (λέμε τώρα…)
Για τις ερωτικές περιπέτειες του Μπακογιάννη …σιγή ιχθύος.
Κι επειδή η υπόθεση εμπεριέχει και μπόλικο Soros… κρατήστε τα παρακάτω για το αρχείο σας.Μενεγάκη καὶ Πασχάλης πρῶτες εἰδήσεις. Γιὰ τὸ ἐξώγαμο τοῦ Μπακογιάννη ...ΜΟΥΓΚΑ!!!1
Ο Κώστας Μπακογιάννης, γιος της Ντόρας, παντρεύτηκε την Κάλλια Καμπουρίδου, που τυγχάνει αδερφή του ΜΙΛΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗ (Dolphin Capital …Soros και τα εκατομμύρια με το τσουβάλι)
Κάποιοι είχαν κυκλοφορήσει ότι ο ίδιος ο Soros ήταν ο κουμπάρος στον γάμο του Μπακογιάννη, που έγινε επίσης με μεγάλη μυστικότητα, αλλά δεν υπάρχει σχετική πηγή.
Με την Κάλλια Καμπουρίδου ο Μπακογιάννης έκανε δύο παιδιά…
Και πριν από 7-8 μήνες κλήθηκε να αναγνωρίσει κι ένα …τρίτο παιδί,  αλλά με …άλλη γυναίκα!!!
Ποια; Την εγγονή του Γεωργίου Ράλλη.
Σπέρνει και πάει ο ασυγκράτητος Μπακογιάννης, αλλά αρνείται ότι είναι δικό του το παιδί, κάτι που θα σημάνει διατροφές και άλλα πολλά.
Η Κάλλια τα μάζεψε κι έφυγε… 
Και τώρα ο Μπακογιάννης αφιερώνει το κορμί του στην Σία Κοσσιώνη, που εργάζεται στον ΣΚΑΙ, όπως και άλλοι «φίλοι» του Soros (βλέπε Παπαχελάς, Βερέμης κλπ ΕΛΙΑΜΕΠ) .

Ναί, τὸ σπίτι μας θέλουν!!! (Κι ἐμᾶς ΔΟΥΛΟΥΣ!!!)

Πατῆστε ἄφοβα στὴν εἰκονα. Μεγαλώνει...
Πατῆστε ἄφοβα στὴν εἰκονα.
Μεγαλώνει…
Αὐτὴ εἶναι μία φωτογραφία τοῦ ἐκκαθαριστικοῦ κάποιου, κάπου στὴν Ἡλιούπολιν. Ἑνὸς ἀπὸ τοὺς πολλοὺς δῆλα δή…
Ἕνας ἀπὸ ἐμᾶς… 
Ὁ τυχερὸς αὐτὸς ἔχει εἰσόδημα. Πολλοὶ ἄλλοι ΔΕΝ ἔχουν…
Δὲν πειράζει ὅμως… Ἔχεις δὲν ἔχεις εἰσόδημα, φόρους θὰ ἔχης. 
Φόρους ἀναπνοῆς, φόρους ὑπάρξεως, φόρους σκέψεως, φόρους γενικῶς…
Κι ὅταν θά, ἐάν, κάποτε, κάπου στὸ μέλλον, θὰ  βρῆς καὶ δουλειά, ἐπεὶ δὴ δὲν θὰ ἀρκοῦν τὰ εἰσοδήματα, θὰ δουλεύῃς νύκτα καὶ ἡμέρα, πρὸ κειμένου νὰ μαζέψῃς μερικὰ  εὐρώπουλα παραπάνω… Χρόνος ἐλεύθερος ΜΗΔΕΝ!!!
Ἐλευθερία σκέψεως ΚΑΜΜΙΑ!!!
Ἐλευθερία κινήσεων ΚΑΜΜΙΑ!!!
Συσσίτια ὅμως στήνονται. Οὐρὲς ἐπὶ οὐρῶν…
Νὰ μὴν πεθαίνουμε ἀπὸ τὴν πείνα ἀλλὰ καὶ νὰ μὴν χορταίνουμε.
Νὰ μὴν ἔχουμε δικό μας σπίτι καὶ νὰ μᾶς φιλοξενοῦν σὲ κέντρα ἀστέγων, σὲ γήπεδα, σὲ εἰσόδους πολυκατοικιῶν ἤ, στὴν καλλιτέρα τῶν περιπτώσεων, νὰ πληρώνουμε ἕνα σοβαρὸ ἐνοίκιο ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ σπίτι, στὸ κράτος, ποὺ πλέον ἀνήκει στὶς τράπεζες!!!*
Αὐτὸ λοιπὸν εἶναι ἕνα ἐκκαθαριστικό…
Ἕνα ἀπὸ τὰ πολλά… 
Μία ἀπόδειξις οὐσιαστικῶς αὐτῶν ποὺ ΗΔΗ συμβαίνουν ἀλλὰ ἐμεῖς δὲν θέλουμε νὰ ἀντιληφθοῦμε.

Εἶναι ὁ κομμουνισμὸς …«ἀγάπη» μου!!!

Ναὶ βρὲ …κουμπάρε!!! Κομμουνισμὸς εἶναι αὐτὸ ποὺ ἔπαθες!!!

Διότι ἐμεῖς κυττοῦμε τὸ δάκτυλο κι ὄχι τὸ δάσος…
Καὶ τὸ δάσος, ποὺ εἶναι πέρα ἀπὸ τὸ δάκτυλο μᾶς δεικνύει τὴν σκληρή, ἀφόρητα σκληρή, πραγματικότητα ποὺ εἶναι ἤδη ἐδῶ.
Κάτι τελευταῖα σπαρταρίσματα ἀλλὰ συντόμως ἡ ΑΠΟΛΥΤΟΣ κατάῤῥευσις θὰ τὰ ἐξαφανίση…
Καὶ τότε θέλω νὰ δῷ τοὺς νέους, ποὺ ἀκόμη ἐλπίζουν, σὲ κάτι, ἔξω ἀπὸ τὴν πατρίδα τους… Τότε θὰ τοὺς δῶ… Διότι ὅ,τι ἐδῶ καὶ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟΝ τοῦ πλανήτου!!!
Καὶ μόνον αὐτοὶ ποὺ θὰ μπορέσουν νὰ προσαρμοστοῦν στὸ …ἡνὶ καὶ στὸ ἀλέτρι, θὰ μπορέσουν νὰ καταφέρουν περισσότερα…

Διότι μόνον αὐτοὶ ποὺ τὸ ἔκαναν ἤδη, ἤ ποὺ θὰ τὸ τολμήσουν,  ἔχουν πιθανότητες ἐπιβιώσεως…
Οἱ ἄλλοι… ἀφῆστε τα…
Ποῦ θά καταλήξουμε; 
Μὰ καταλήξαμε…
Τὰ σπίτια μας δὲν μᾶς ἀνήκουν, διότι ἔχουν πλέον τὸ δικαίωμα νὰ τὰ κατάσχουν στὸ ἕνα τρίτον τῆς ἀξίας τους, κι ἐμεῖς δὲν ἐξουσιάζουμε πλέον ΟΥΤΕ τὶς ζωές μας…
Αὐτά…
Πᾶμε γιὰ ἄλλα τώρα…
Τὰ καλλίτερα στὸ τέλος.

Ούτε επί οθωμανικής αυτοκρατορίας δεν σκαρφίζονταν τέτοιους εξοντωτικούς φόρους! Και όμως, αυτά γίνονται το 2014 που υποτίθεται θα έχουμε …ανάπτυξη!

ΠΡΟΣΤΙΜΑ-ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΙΜ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ !!!

Κανένας επιχειρηματίας δεν πρόκειται να έρθει να επενδύσει στην Ελλάδα όταν του φορολογούν ακόμη και τα πριμ που δίνει στους εργαζομένους του !!!
Ναι, καλά διαβάσατε. Η εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑΣ ΑΕ που μοίρασε πριμ 2,5 εκατομμύρια ευρώ στους υπαλλήλους της για το 2013, φορολογήθηκε με δυσβάστακτο φόρο !!!
Αυτά και πολλά ακόμη σκαρφίστηκαν οι εγκληματούντες του υπουργείου οικονομικών, οι οποίοι πλέον με εντολές της τρόικας στοχεύουν ευθέως να στραγγαλίσουν και τις τελευταίες εναπομείνασες υγιείς επιχειρήσεις. Έχουν πάρει εντολή να παραδώσουν καμμένη γη και επινοούν και τον πλέον απίθανο φόρο ή πρόστιμο, προκειμένου να μην αφήσουν τίποτε όρθιο. Με θεότρελες φορολογήσεις όχι μόνον δεν πρόκειται να πατήσει στη χώρα μας κανείς νέος επενδυτής (κορόιδο είναι να χάσει τα λεφτά του) αλλά και όσες επιχειρήσεις επιβιώνουν σήμερα, νιώθουν εντονότερα τη θηλιά του κράτους-δήμιου να σφίγγει γύρω από τον λαιμό τους!

Ήδη, ανάμεσα στους υγιείς επιχειρηματίες, ακόμη και στους λεγόμενους μεγάλους, επικρατεί έντονος προβληματισμός μια και βρίσκονται αντιμέτωποι με τους νέους φόρους που επιβάλλει η κυβέρνηση από 1/1/2014. Οποιαδήποτε διευκόλυνση προσφέρει η εταιρεία στον εργαζόμενό της θεωρείται «δώρο», παροχή υπηρεσιών και φορολογείται. Η εταιρεία Motor Oil για παράδειγμα που βρίσκεται στην Κόρινθο και παρέχει εταιρικό αυτοκίνητο στον τάδε υπάλληλό της προκειμένου να μετακινείται μέχρι την Αθήνα, το κράτος φορολογεί με δυσβάσταχτο φόρο αυτή τη διευκόλυνση! Έτσι, στο τέλος του χρόνου ο εργαζόμενος καλείται να πληρώσει περίπου 800 ευρώ φόρο επειδή η εταιρεία του έδωσε αυτοκίνητο!!! Και επειδή συνήθως οι υγιείς εταιρείες καλύπτουν για λογαριασμό του προσωπικού τους τέτοιες δαπάνες, ο φόρος αυτός πληρώνεται από την επιχείρηση!

ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΕΜΠΟΛΑ- Εχει “φτάσει” και στο Λονδίνο; Σε καραντίνα οι 128 επιβαίνοντες Αεροσκάφους που προσγειώθηκε στο Γκάτγουικ

258

Παρά τις διαβεβαιώσεις των ειδικών, ο πανικός για τη μετάδοση του Έμπολα αρχίζει να απλώνει τα τρομακτικά πλοκάμια του, έπειτα από το θάνατο μιας 72χρονης γυναίκας η οποία ταξίδευε αεροπορικώς από τη Σιέρα Λεόνε στο Λονδίνο. Όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα, η γυναίκα παρουσίαζε τα συμπτώματα της νόσους με εμέτους και έντονη εφίδρωση, ενώ φέρεται να έχασε τις αισθήσεις της λίγη ώρα μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ.

Νανά Καραγιάννη: Εικόνες που σοκάρουν στην παραλία (Ας βοηθησουμε αυτους που δεν εχουν να φανε,και οχι αυτους που εχουν και δε θελουν να φανε οπως η κυρια Καραγιαννη)

απο το blogs.gossip-tv.gr
Γνωρίζω καλά όπως γνωρίζει και η αγαπημένη μου Νανούκα την υπόσχεη που έδωσα, όταν πριν πολλούς μήνες δεσμεύτηκα να μην ασχοληθώ ξανά μαζί της. Η υπόσχεση μου αυτή είχε αντίκρυσμα. Την δική της …

δέσμευση ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα και πως νιώθει κι εκείνη καλύτερα απο ποτέ. Πώς αποκά και πάλι κάποια κιλά και κερδίζει αυτοπεποίθηση
Δεν μπήκα καθόλου στη διαδικασία ν΄ασχοληθώ μέχρι που ήρθαν χθές αυτές οι εικόνες. Εικόνες ενός κοριτσιού που δεν θυμίζει σε τίποτε το κορίτσι που γουστάραμε πολύ. Όλοι μας.
Εικόνες που με ανησύχησαν πολύ. Πάρα πολύ. Δεν έχω ανάγκη να παίξω την Καραγιάννη για να κάνω κλίκς. Δεν έχω ανάγκη απο επισκεψιμότητα.
Σήμερα αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω για τις εικόνες αυτές με έναν και μοναδικό σκοπό. Να στεναχωρήσω την ίδια την πρωταγωνίστρια…Ανθρώπινα και μόνο, χωρίς υπερβολές και φανφάρες. Διότι ξέρω καλά ότι διαβάζοντας το κομμάτι αυτό θα στεναχωρεθεί.

Πού πάτε ωρε κλεφτόπουλα;


1 εκ. ευρω πουλάνε (στον Λάτση φυσικά) την πλαζ της Βουλιαγμένης, όσο δηλαδή έκανε προ 5ετίας ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα. Με την μισή κυβέρνηση να είναι υπάλληλοι (πρώην και μετέπειτα) του Λάτση... Ένας δικαστής που να μην είναι ξεφτιλισμένος, δεν υπάρχει;


1 εκ. ευρω πουλάνε (στον Λάτση φυσικά) την πλαζ της Βουλιαγμένης, όσο δηλαδή έκανε προ 5ετίας ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα. Με την μισή κυβέρνηση να είναι υπάλληλοι (πρώην και μετέπειτα) του Λάτση, λογικό.
 Ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης (πχ) είναι επικεφαλής οικονομολόγος της Eurobank, αυτός που την χρεοκόπησε και δόλια την...
καταπτώχευσε. Επρεπε να είναι εδώ και 3 χρόνια στην φυλακή. Με ισόβια.
Πού πάτε ωρε κλεφτόπουλα;

Συναγερμός για τον Έμπολα: Εξαπλώνεται και είναι εκτός ελέγχου!

Η επιδημία του ιού Έμπολα στη δυτική Αφρική εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα και κινδυνεύει να πλήξει και άλλες χώρες, προειδοποιεί ο επικεφαλής των επιχειρήσεων της οργάνωσης Γιατροί Χωρίς Σύνορα Μπαρτ Γιάνσενς, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Libre Belgique.

"Η επιδημία αυτή είναι πρωτοφανής, τελείως εκτός ελέγχου και η κατάσταση επιδεινώνεται συνεχώς, διότι η επιδημία εξαπλώνεται, κυρίως στη Λιβερία και τη Σιέρα Λεόνε, όπου υπάρχουν πολύ μεγάλες εστίες", λέει.

Γιατί δεν λένε την αλήθεια τα κοράκια στις τηλεοράσεις και τα sites.Πόσα παίρνουν για να μη μιλάνε;Η Αργεντινή γλύτωσε με την άρνηση πληρωμής

Η κυβέρνηση Μένεμ υπογράφει το 1991 συμφωνία με το Δ.Ν.Τ. και ξεκινά ένα εντατικό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων κρατικών επιχειρήσεων και φυσικών πόρων. Ιδιωτικοποιούνται οι δυο μεγαλύτερες και πιο κερδοφόρες κρατικές εταιρίες: Η Εταιρία πετρελαίου YPF και η Εταιρία Φυσικού Αερίου. Ιδιωτικοποιούνται τα διόδια, τα τρένα, οι τηλεπικοινωνίες, η κρατική Αεροπορική Εταιρία Aerolineas Argentinas, η εταιρία ύδρευσης και η Κρατική Εταιρία Παραγωγής Ηλεκτρισμού. Πραγματοποιούνται 150.000 απολύσεις και οι μισθοί των υπαλλήλων μειώνονται δραστικά. «Υπήρξαν κρατικές εταιρίες που πουλήθηκαν τζάμπα. Υπήρξαν αεροπλάνα της AerolineasArgentinas, που πουλήθηκαν για 1 δολάριο στην Iberia. 1 δολάριο! Το πιστεύετε δεν το πιστεύετε, είναι αλήθεια. Σας το ορκίζομαι, δεν είναι απ’ τη φαντασία μου!», εξανίσταται ο Εδουάρδο Γαλεάνο.
Αντίθετα ο Υπουργός Οικονομικών υποστηρίζει: «Ιδιωτικοποιήθηκαν γιατί ήταν προβληματικές εταιρίες που δημιουργούσαν τεράστιες απώλειες στο κράτος. Και το ανάγκαζαν να δίνει μεγάλες επιδοτήσεις μεγαλώνοντας το δημοσιονομικό έλλειμμα που ήδη ήταν μεγάλο από τον υπερπληθωρισμό. Με το να τις ιδιωτικοποιήσουμε πετύχαμε δυο πράγματα. Απ’ τη μια μεριά εξαφανίστηκαν τα ελλείμματα, απ’ την άλλη το κράτος δεν έπρεπε πια να επενδύει σ’αυτούς τους τομείς και επένδυσε σ’αυτούς ο ιδιωτικός τομέας. Και τότε δημιουργήθηκε μια μεγάλη μοντερνοποίηση σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες».

ΝΤΕΠΥ ΓΚΟΛΕΜΑ προς ΝΙΚΟ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ: «Να πας να γ@@@θείς κοπρόσκυλο του κερατά. Μύρισες αίμα και βγήκες από τον τάφο σου, ξεφτίλα»


Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα
…μα γύρισε ο πετεινός και του
‘ρίξε…ροχάλα ! Πολύ σκληρή 
ήταν η απάντηση της
 Ντέπυς Γκολεμά σε όσα επίσης
 σκληρά… έγραψε στο «facebook»
 πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός 
και μη εξαιρετέος Νίκος Μαστοράκης 
για τη Χαρούλα Αλεξίου με αφορμή
 τη συναυλία που έδωσε
 η τραγουδίστρια για τις καθαρίστριες.

Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες ήταν πιο έξυπνοι από τους σύγχρονους ανθρώπους;


Αν Αθηναίος του 1000 π.Χ. ερχόταν πίσω στη ζωή σήμερα, το πιθανότερο είναι ότι θα ήταν ευφυέστερος από όλους εμάς, υποστηρίζει ο Dr. Gerald Crabtree, κορυφαίος γενετιστής του Πανεπιστημίου Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, πρόσφατη έρευνα του οποίου αποκαλύπτει ότι...


 ο άνθρωπος, με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και λιγότερο ευφυής.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυστραλιανού τύπου, ο Αμερικανός επιστήμονας υποστηρίζει ότι αναπόφευκτες αλλαγές στο γενετικό μας σύστημα, σε συνδυασμό με τεχνολογικές εξελίξεις, είχαν ως αποτέλεσμα να καταλήξουμε σε ένα ακρωτηριασμένο σώμα του πρώην εαυτού μας και πολύ λιγότερο ευφυείς από τους προγόνους μας.

Η ψευδαίσθηση της ύλης

"Δεν υπάρχει καμία θεραπευτική αγωγή για μία τόσο άρρωστη κοινωνία..."
Τζίντου Κρισναμούρτι

Ζούμε σε έναν κόσμο υλικό με συνέπεια τον ατομικισμό, τον εγωισμό, τον καταναλωτισμό, τον εγωκεντρισμό και όλα εκείνα τα σημάδια κατάπτωσης της συνείδησης των ανθρώπινων κοινωνιών. Ο σύγχρονος υλισμός αφαιρεί από τους ανθρώπους την ανάγκη να νιώσουν υπεύθυνοι για οτιδήποτε και πολύ συχνά, το ίδιο κάνει και η θρησκεία.

Είμαστε τόσο υπνωτισμένοι από αυτά που μας περιβάλλουν. Διαμέσου των μέσων μαζικής ενημέρωσης, διαμέσου της τηλεοράσεως, διαμέσου των ανθρώπινων προτύπων που ζούνε και δημιουργούνε ιδανικά που όλοι προσπαθούμε να γίνουμε που όμως κανείς δεν μπορεί να γίνει...Ιδανικά σε σχέση με την εξωτερική εμφάνισή μας και τους ορισμούς της ομορφιάς, της ανδρείας, της απόκτησης, της ιδιοκτησίας, του πλούτου κ.ο.κ. τα οποία είναι όλα αυταπάτες με αποτέλεσμα οι περισσότεροι άνθρωποι να ζούμε και να παραδίνουμε τη ζωή μας στη μετριότητα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...