Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

ΕΠΕΙΓΟΝ γιὰ ΕΝΦΙΑ. ΜΗΝ ὑπογράφετε τὴν ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!

ΕΠΕΙΓΟΝ γιὰ ΕΝΦΙΑ. ΜΗΝ ὑπογράφετε τὴν ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!Ε Π Ε Ι ΓΟ Ν !!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ!
ΘΕΜΑ: ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ !

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ -ΚΕΦΑΛΙΚΟ-ΦΟΡΟ ΕΝΦΙΑ!
ΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟΝ 60 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ!!!!!! 
ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΑΥΤΟΝ «ΝΟΜΟ», ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 17 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΠΑΡ. 1 ΤΟΥ Α΄ ΠΡΩΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΣΔΑ.
ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ Δ Ε Ν ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΟΠΟΤΕ Η 60ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΘΕΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ/ΕΔΡΑ ΣΑΣ.

Δεν μιλάμε πλέον για …μη πλειστηριασμό, αλλά για… διαχείριση των κόκκινων.
Εταιρείες - κολοσσοί, που ελέγχουν οι τράπεζες, σαρώνουν την ελληνική κτηματαγορά.
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή εικόνα από το κοντινό μέλλον; Εταιρείες - γίγαντες, με τις τράπεζες να ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών τους, «σαρώνουν» την ελληνική κτηματαγορά από άκρο σε άκρο.

Όποιο ακίνητο έχει αποκτηθεί με δάνειο το οποίο δεν αποπληρώνεται στην ώρα του, όποιο ακίνητο βγαίνει στον πλειστηριασμό, το αγοράζουν σε τιμή χαμηλότερη ακόμη και από την αντικειμενική αξία του. Δεν βγάζουν λεφτά από το ταμείο. Απλώς συμψηφίζουν το τίμημα που κανονικά θα έπρεπε να δώσουν με το υπόλοιπο του στεγαστικού δανείου. Και στη συνέχεια, πιάνουν τον (πρώην) ιδιοκτήτη για να του προτείνουν την λύση: «Θέλεις να εξακολουθείς να ζεις στο σπίτι που μόλις έχασες και να πληρώνεις ένα ενοίκιο; Και ποιος ξέρει. Αν τα πράγματα πάνε καλά στο μέλλον για εσένα, μπορεί και να σου ξαναπουλήσουμε το ίδιο σπίτι. Θα σου κάνουμε και καλή τιμή…».

Η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη το Σαββατοκύριακο ήταν σαφής: Θα δώσουμε τη δυνατότητα στους δανειολήπτες να πληρώνουν ενοίκιο αντί για δόση. Και θα βάλουμε και το υπουργείο Εργασίας να φτιάξει ένα πρόγραμμα επιδοτήσεων έτσι ώστε να επιτρέπουν στους εντελώς αδύναμους να εισπράττουν ένα μέρος του ενοικίου από το κράτος (σ.σ.: για όποιους το λησμόνησαν ήδη, προγράμματα επιδότησης ενοικίου υπήρχαν στην Ελλάδα επί σειρά ετών. Μάλιστα, η σχετική εισφορά υπάρχει ακόμη για τους εργαζομένους, άσχετα αν έχει καταργηθεί η παροχή που στο παρελθόν δινόταν μέσω του ΟΕΚ).

Κι όμως, η «είδηση» δεν κρύβεται στη δήλωση που έγινε (σ.σ.: άλλωστε το σενάριο «ενοίκιο αντί για δόση» το είχαμε ήδη πληροφορηθεί διαβάζοντας την απόφαση της Τραπέζης της Ελλάδος για τις εναλλακτικές λύσεις ρύθμισης των κόκκινων δανείων), αλλά στη δήλωση που υπονοήθηκε αλλά δεν έγινε ποτέ: Από την 1η Ιανουαρίου 2015, οδεύουμε ολοταχώς προς την πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών. Η απόφαση ελήφθη: έρχεται το μεγάλο ξεκαθάρισμα με το ζήτημα των κόκκινων δανείων.
Το ποσοστό της ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα θα μειωθεί ταχύτατα, για να πλησιάσει στον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Το καθεστώς των πλειστηριασμών θα αλλάξει προς όφελος των δανειστών ενώ για οποιοδήποτε στάδιο προηγείται του πλειστηριασμού (νόμος Κατσέλη, διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες, ρυθμίσεις κ.λπ.), θα καθιερωθούν διαδικασίες - εξπρές. Οι εμπνευστές του σχεδίου θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα αποκατασταθεί – έστω και αν χρειαστεί να περάσει η κοινωνία από ένα τεράστιο σοκ – η αγορά της στεγαστικής πίστης ώστε οι «επόμενοι» αγοραστές να μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο χρήμα των τραπεζών υπό νέους όρους. Με λίγα λόγια, οι τράπεζες θα ξαναδώσουν λεφτά για να χρηματοδοτήσουν την αγορά ακινήτων, όταν θα είναι βέβαιες ότι το νέο πλαίσιο θα επιτρέπει το ακίνητο να βγαίνει στο σφυρί με ταχύτατες διαδικασίες, πράγμα που σημαίνει ότι το χρήμα που θα δανείσουν θα είναι απολύτως εγγυημένο.

Γιατί ενοίκιο αντί για δόση;
Το συζητούσαμε οι δανειολήπτες και μεταξύ μας: «Ας τα πάρουν οι τράπεζες τα σπίτια, τι θα τα κάνουν;». Φαίνεται όμως ότι βρήκαν τι να κάνουν τα ακίνητα αντλώντας έμπνευση και από άλλες χώρες του εξωτερικού και κυρίως από την Ιρλανδία. Η λογική είναι πολύ απλή: Αν η κυριότητα του ακινήτου περιέλθει στην τράπεζα, το «κόκκινο δάνειο» σβήνει από τον ισολογισμό της. Πολύ απλά διότι η αξία του ακινήτου (η όποια αξία έχει απομείνει) συμψηφίζεται με το στεγαστικό δάνειο που είχε δοθεί στον πρώην ιδιοκτήτη. Κατά κάποιον τρόπο, το δάνειο αποπληρώνεται, αν όχι στο σύνολό του, τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος αυτού. Η τράπεζα που βρίσκεται με ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων (προφανώς μέσω μιας θυγατρικής η οποία θα αναλάβει όλο αυτό το έργο στελεχωμένη από μηχανικούς, δικηγόρους και ειδικούς σε θέματα στεγαστικής πίστης) έχει όλες τις εναλλακτικές:

Ομπάμα: Πουλάτε σε εμάς τα δικαιώματα γης και υπεδάφους…αλλιώς θα γίνετε Ιράκ, Συρία, Λιβύη…Για την Αμερική, δημοκρατία είναι όταν ένα κράτος πουλάει τα δικαιώματα των ορυκτών και γεωργικών εκτάσεων σε αμερικανούς επενδυτές, διαφορετικά επιβάλλει κυρώσεις, και αυτό είναι ό,τι οι ΗΠΑ θέλουν από την Ουκρανία, είπε στο RT ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Μιζούρι Michael Hudson .

ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ!!!

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με γκλίτσα και σανδάλια στους αμπελώνες του Γιάννη Μπουτάρη [εικόνες]Σε χαλαρούς ρυθμούς και με διάθεση που περισσότερο θύμιζε τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στους «Πρωταγωνιστές» εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στους αμπελώνες του. 

Ο τελευταίος ήταν αυτός που ζήτησε το ραντεβού από τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον προσκάλεσε να τα πουν από κοντά στους Αμπελώνες Μπουτάρη, στο Γιαννακοχώρι Ημαθίας.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση και οι δύο άνδρες ήπιαν το καφεδάκι τους και στη συνέχεια δοκίμασαν το περίφημο ροζέ κρασί που παράγεται στο κτήμα. Μάλιστα το φιλικά και χαλαρό κλίμα φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το iefimerida.gr φαίνεται και από το τετ α τετ των δύο ανδρών αλλά και από τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίστηκε με πουκάμισο και γυρισμένα μανίκια, σανδάλια και μια γκλίτσα, ενώ ο Γιάννης Μπουτάρης με τιράντες και φυσικά δεν αποχωριζόταν την αγαπημένη κακιά του συνήθεια, το κάπνισμα.

Πού διόρισε ο Άδωνης τον μπαμπά της Εύας...


Η Εύα Καϊλή διόρισε στο Ευροκοινοβούλιο την αδελφή της Μανταλένα.....
Η Μανταλένα είναι δικηγόρος....
και για να μην έχετε αγωνία για τον μπαμπά τους ο κος Γεωργιάδης τον διόρισε πρόεδρο του ΔΣ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.
Λαμπρα!!
Η NASA ανακοινώνει πως οι αστρικές πύλες είναι πραγματικέςΑστροπύλες, μαγνητικές πύλες, χρονοδίνες: συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας έχουν δώσει αυτές τις έννοιες των ανοιγμάτων στο χωροχρόνο για να εξηγήσουν πως οι ταξιδιώτες από πολύ μακρινά βασίλεια του χώρου, του χρόνου ή και των 2 έφτασαν στη Γη. Ωστόσο, αποτελεί αυτό τέχνασμα επιστημονικής φαντασίας ή όχι;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...