Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

Άθλια διαφήμιση της WIND διαμελίζει την Ελλάδα!

 
Μετά την Vodafon παλαιότερα τώρα και η Wind διαμελίζει την Ελλάδα. 
Βλέπετε, πρέπει να μας περάσουν τα μηνύματα για το τι έρχεται στο υποσυνείδητό μας.

Δείτε το Video 

Και αφού υπήρξαν αντιδράσεις, το διόρθωσαν. 

Ανοικτή επιστολή στον …. Υποτίθεται υπουργό…. Κικίλια.
Υπουργέ, κύριε Βασίλη Κικίλια

Ως υφιστάμενός σου, και εν ενεργεία Αστυνομικός, σου στέλνω το παρακάτω μήνυμα!
Από το να κυνηγάς εκατό ψηφοφόρους, ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, που μοίραζαν φυλλάδια, χωρίς ούτε καν να κάνουν πορεία, στην Ακρόπολη, για να μάθει ο κόσμος και την άποψη τους,  και τις πολιτικές τους θέσεις, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τα  εξής, που πραγματικά, και επιμελώς σου κρύβουν!...
Στην Ακρόπολη και πέριξ αυτής, δεν είναι οι χρυσαυγίτες που  ενοχλούν!
Είναι οι εκατοντάδες των λαθρομεταναστών, που σε βάρος των  Ελλήνων εμπόρων, και μικροπωλητών, πουλάνε παράνομα  προϊόντα, αλλά μόνο μία φορά, και για τα μάτια τού κόσμου ,γίνεται επιχείρηση, προς απομάκρυνσή τους, αφού μετά, διάφοροι σύλλογοι γραφικών αναλαμβάνουν την υπεράσπισή τους!
Η αστυνομία στην νοτιοανατολική Αττική, αλλά και σε όλη την  Ελλάδα, δεν έχει περιπολικά να βγάλει περιπολίες, και ολόκληρες περιοχές είναι χωρίς περιπολικό όχημα, με τα ανάλογα  αποτελέσματα, στην πρόληψη και καταστολή!
Αστυνομικά τμήματα, όπως αυτό τής Χερσονήσου, που εξυπηρετεί  χιλιάδες τουρίστες, έχει έλλειψη στο 60% της δυναμής του! 
Στην κορωνίδα τού τουρισμού ,στην ΚΡΗΤΗ, αλβανοί, βούλγαροι και γεωργιανοί, κάνουν τούς ταξιτζήδες, με τα Ι.Χ οχήματά τους, εις  βάρος των Ελλήνων οδηγών ταξί, και φυσικά διαφεύγουν  παντός ελέγχου!
Στον ΄Αγιο Νικόλαο ξενοδοχεία, έχουν βανάκια με τούρκικες πινακίδες, για να μεταφέρουν τους πελάτες τους, την ώρα,που αν σε  έλεγχο σταματήσουμε κάνα γεροντάκι με παπάκι χωρίς ασφάλεια, θα το γράψουμε και θα πληρώνει μία ζωή!
Στις παραλίες των τουριστικών περιοχών, κινέζοι, ασιάτες, αφρικανοί, πουλάνε παράνομα προϊόντα, και οι ΄Ελληνες  έμποροι,είναι απελπισμένοι, και με την σπάθη πάνω από το  κεφάλι τους,τού ΦΠΑ, της εφορίας, των ασφαλιστικών ταμείων και των  χαρατσιών!

ΕΝΦΙΑ: Δήθεν αντάρτικο από 27 βουλευτές της Ν.Δ.
Ανταρτικό σε τι; Στους γερμανούς προγραμματιστές του  ΤΑΧΙS; Η είσαστε παντελώς ηλίθιοι, η τρομακτικά παραπλανητές. Από ποιους εντέλλετε το σύστημα TAXIS που βγάζει την λυπητερή; Από Έλληνες ρε ξευτίλες; Από το Υπουργείο Γερμανικών διεκπεραιώσεων – εισπράξεων, και όλοι είναι δεσμευμένοι με συμβόλαιο εχεμύθειας. Ο ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ και ο κάθε Χαρδούβελης είναι απλός εντολοδόχος στην Γερμανική μπανανία.  .

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη υπέβαλλαν 27 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ που καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες τις χρεώσεις.
Οι βουλευτές ζήτησαν να γίνουν αλλαγές στον υπολογισμό στον ΕΝΦΙΑ, να υπάρξει μείωση του φόρου, να διορθωθούν τα λάθη αλλά και να αναβληθεί η καταβολή της πρώτης δόσης.

Αυτός ο άνθρωπος επηρεάζει τις τύχες μας…

ΤζέρυΟ άνθρωπος αυτός, τυπικά, είναι γιατρός. Μπήκε σε πανεπιστήμιο, σπούδασε 6 χρόνια και έκανε και κάποια χρόνια σε νοσοκομεία για να πάρει ειδικότητα (παθολόγος). Λένε ότι η σπουδή στα ΑΕΙ βελτιώνει τον άνθρωπο και του καλλιεργεί την προσωπικότητα. Τώρα, το πόσο βελτίωσε την προσωπικότητα του “Τζέρυ” του Γιακουμάτου είναι ένα ερώτημα. Ο Τζέρυ είναι βουλευτής και έχει διατελέσει και υπουργός. Τα τηλεοπτικά “παράθυρα” και “πάνελ” είναι η αδυναμία του, όπως και των περισσότερων πολιτικών και μη. Σε πρόσφατη εμφάνισή του, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να προστατέψει τον αρχηγό του, τον Σαμαρά, είπε τα παρακάτω, σχετικά με την παρανοϊκή υπόθεση Μπαλτάκου:

Διαβάστε ...Ερωτήσεις που θα απελευθερώσουν το μυαλό σας


Πόσο χρονών θα ήσουν αν δεν ήξερες πόσο χρονών είσαι;

Τι είναι χειρότερο, το να αποτύχεις ή το να μην προσπαθήσεις ποτέ;


Αν η ζωή είναι τόσο σύντομη, γιατί κάνουμε τόσα πολλά πράγματα που δεν μας αρέσουν και μας αρέσουν τόσα πολλά πράγματα που δεν κάνουμε; 


Όταν όλα έχουν ειπωθεί και έχουν γίνει, θα έχεις πει περισσότερα από αυτά που έχεις κάνει;

Τι είναι αυτό που θα ήθελες περισσότερο να αλλάξεις στον κόσμο;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...