Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

Ξεπουλάνε την Ελλάδα όσο-όσο!!! Ντροπή…

Ούτε εκπτώσεις να ήταν!... Τέτοιο ξεπούλημα δεν ξανάγινε!... Όλα στο σφυρί!... Όσο-όσο!... Ό,τι πάρουμε!... Ούτε στα πανηγύρια και (στο σχόλασμα) των λαϊκών αγορών, δεν γίνεται αυτό το ξεπούλημα!... Και μιλάμε για την περιουσία της πατρίδας μας!!!
Μα είναι δυνατόν; Ποιοί αρρωστημένοι εγκέφαλοι μπορούν να ξεπουλάνε τόσο προκλητικά την περιουσία μας; Ποιά σάπια μυαλά παίρνουν τέτοιες αποφάσεις, που προκαλούν την οργή των πολιτών;
Βρε «τενεκέδες ξεγάνωτοι» που έλεγε και ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος, ποιοι νομίζετε ότι είσαστε; Επειδή σας διόρισαν σε μια θέση –κρατικοδίαιτοι σαχλαμάρες- μπορείτε να ξεπουλάτε την Ελλάδα; Και καλά εσείς οι διορισμένοι. Αυτοί, που τους εξέλεξε ο Λαός για να κυβερνήσουν καιορκίστηκαν πίστη και αφοσίωση στους νόμους και την πατρίδα, τι κάνουν; Πως υπερασπίζονται τα συμφέροντά της; Ξεπουλώντας «για ένα κομμάτι ψωμί» τις ομορφιές και το φυσικό κάλος της; Ντροπή σας, ρεμπεσκέδες της δεκάρας (ή μάλλον του ευρώ).
Ποιος σας έδωσε την άδεια κύριε Σαμαρά, κύριε Βενιζέλο, κύριε Στουρνάρα, κύριοι 300 της Βουλής των Ελλήνων, να ξεπουλήσετε τη χώρα μας;
Μήπως, κύριοι της συγκυβέρνησης που αποφασίζετε μαζί, κληρονομήσατε από τον πατέρα σας ή αποκτήσατε με τον ιδρώτα σας αυτή την περιουσία και τη θεωρείτε ιδιοκτησία σας και σήμερα την ξεπουλάτε;
Ούστ,  να χαθείτε κομματικά γκρουμπόσκουλα που νομίζετε ότι όλα είναι τσιφλίκι σας και τα ξεπουλάτε. Ούστ από δω, πολιτικάντηδες της πλάκας που νομίζετε ότι επειδή «πατήσατε στο αυγό, βρεθήκατε και στον ουρανό». Πόσοι από εσάς έχετε δουλέψει στη ζωή σας και με τον τίμιο ιδρώτα σας αποκτήσατε περιουσιακά στοιχεία; Σχεδόν όλοι (για να μην αδικήσουμε κάποιους) είστε μια ζωή κρατικοδίαιτοι!! Έχετε κάνει την πολιτική προσοδοφόρο επάγγελμα και λυμαίνεστε τα πάντα! Ντροπή σας ρεζίληδες!!

To Facebook “κατέβασε” τη σελίδα του Μαστοράκη – Οι “μπηχτές” του σκηνοθέτη για Χ. Αλεξίου, Γκολεμά, ΣΥΡΙΖΑ και…Αργεντινή

mastorakis-614x378

«Γράφω ένα ευπρεπέστατο σχόλιο για τη Χαρούλα του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκινάει μια άθλια δυσφημιστική εκστρατεία εναντίον μου»…
Ενώ ο πόλεμος με ανταλλαγή βαρύτατων χαρακτηρισμών ανάμεσα στον Νίκο Μαστοράκη και την Ντέπυ Γκολεμά, με αφορμή την συναυλία που έδωσε η Χαρούλα Αλεξίου για τις απολυμένες καθαρίστριες, καλά κρατεί, το facebook κατέβασε»το προφίλ του γνωστού σκηνοθέτη.
Όπως έγραψε ο ίδιος στο press-gr/blogspot.gr, το facebook προχώρησε σε αυτή την κίνηση μετά από καταγγελίες ότι το προφίλ του είναι ψεύτικο.
Στο κείμενό του ο Νίκος Μαστοράκης, αναφέρει τα εξής::

Δικαστική απόφαση ανατρέπει τα σχέδια του…νεόπτωχου Πετράν: “ο Κωστόπουλος δεν είναι πια φτωχός” – Επανέρχονται οι απλήρωτοι της ΙΜΑΚΟ στις διεκδικήσεις των δεδουλευμένων τους

kostopoulos-malakas[3]

Ανακοπή της πτώχευσης του Πέτρου Κωστόπουλου αποφάσισε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά, κρίνοντας πως ο γνωστός εκδότης δεν είναι πια πτωχός. Όπως… αναφέρει το gossiptv.gr το προηγούμενο καλοκαίρι ξαφνικά δημοσιεύθηκε στον Πειραιά η με αρ. 3243/2013 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου που κήρυσσε πτωχό τον κ. Πέτρο Κωστόπουλο. Η απόφαση προκάλεσε εντύπωση τόσο γιατί ο κ. Κωστόπουλος είχε πτωχεύσει πολύ δε περισσότερο γιατί είχε πτωχεύσει στον Πειραιά.
Άμεσα οι πρώην εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ, οι οποίοι έχουν προσφύγει στα δικαστήρια της Αθήνας για να διεκδικήσουν και από τον κ. Κωστόπουλο – πέρα από την πτωχή ΙΜΑΚΟ – τις δεδουλευμένες τους αποδοχές αλλά και τις αποζημιώσεις λόγω της καταγγελίας της σύμβασης εργασίας τους, άσκησαν ανακοπή κατά της απόφασης αυτής ζητώντας να ακυρωθεί καθόσον, από στοιχεία που συνέλεξαν, αποδείκνυαν ότι ο κ. Κωστόπουλος δεν θα έπρεπε να κηρυχτεί πτωχός και μάλιστα στον Πειραιά.
Την 1η Αυγούστου 2014 δημοσιεύθηκε η με αρ. 3604/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, η οποία έκανε δεκτή την αίτηση για ανακοπή της απόφασης των πρώην εργαζομένων της ΙΜΑΚΟ.
Το Δικαστήριο μεταξύ άλλων δέχθηκε ότι ο κ. Κωστόπουλος δεν είχε ποτέ την κατοικία του στον Πειραιά, ούτε βέβαια και άσκησε ποτέ δραστηριότητα στον Πειραιά.

"Αγαπητοί φίλοι από την Κρήτη ζητάμε βοήθεια για να βρεθούν οι βιολογικοί γονείς μου"

Τους βιολογικούς της γονείς φαίνεται να αναζητά η Αντουανέτα, μια γυναίκα που γεννήθηκε στην Κρήτη και πλέον ζει στην Ολλανδία.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ζητά με ένα μήνυμα γραμμένο στα ελληνικά και τα αγγλικά τη βοήθεια όποιου γνωρίζει κάτι είτε από την Κρήτη, όπου γεννήθηκε είτε από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ακολουθεί το μήνυμα στο Facebook:
“Αγαπητοί φίλοι από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα. Ζητάμε εναγωνίως την βοήθειά σας για να βρεθούν οι βιολογικοί γονείς της Αντουανέτας. Οποιαδήποτε πληροφορία σας, μπορεί να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο σκοπό μας. Η Αντουανέτα έχει περάσει όλη της τη ζωή για να γνωρίσει την γυναίκα που της πρόσφερε ζωή.
Η Αντουανέτα γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1961. Αφέθηκε στη βρεφοδόχο του Γερωνυμάκειου Βρεφοκομείου στο Ηράκλειο Κρήτης. Μαζί με το βρέφος, η μητέρα της, άφησε ένα γράμμα, το περιεχόμενο του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω.
Χαρακτηριστικό είναι αυτό που γράφει η μάνα στο γράμμα: “Παρακαλώ να το περιποιηθείτε. πρόκειται να το ξαναπάρω το παιδί μου. Σας ευχαριστώ θερμά προσωρινές μητέρες του σπλάχνου μου”
Ζητάμε τη βοήθειά σας να την βρούμε.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ”

Δεν σας πληρώνω! Δεν έχω και δεν σας πληρώνω!

Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου να μην πληρώσω την συμμετοχή μου στην κρίση που περνάει η χώρα μου.
 YPOIK broke
Οι λόγοι είναι απλοί:
Εσείς οι πολιτικοί, αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί σας, είχατε την ευκαιρία, αλλά και την εντολή από τον ελληνικό λαό, να διαχειριστείτε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, όσο και των κοινοτικών κονδυλίων από το 1981 και μετά. Να τα διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο έτσι, ώστε η χώρα να έχει ανάπτυξη και κοινωνικές παροχές. Στα 30 χρόνια αυτό που καταφέρατε είναι κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος για ίδιο όφελος, παραπλάνηση του λαού για δήθεν κοινωνικές παροχές και διόγκωση του δημοσίου τομέα για ψηφοθηρικούς λόγους.
 
Καταφέρατε μία χώρα, η οποία από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν υπερήφανη και δεν υποδουλωνόταν σε ξένους κατακτητές, εσείς με τις πράξεις σας να την ξανά-υποδουλώσετε.
 
Το σύνταγμα της χώρας μου μιλάει για την ισότητα των Ελλήνων. Άραγε για ποιά ισότητα μιλάμε; Το συνάδελφο σας κύριο Μαντέλη, τον καταδικάσατε σε φυλάκιση με τριετή αναστολή. Ποινή που αφορούσε δωροδοκία, ψευδή φορολογική δήλωση και τέλος για ζημία, την οποία υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο (δηλαδή εγώ, ο Ελληνικός λαός). Γιατί δεν του δεσμεύσατε την περιουσία του; Στο πρόσωπο του κυρίου Μαντέλη, αναφέρομαι και σε όλα τα λαμόγια πολιτικούς και μη, που κλέψανε τον ιδρώτα μου.
 
 
Αναρωτιέμαι, εγώ, που δεν θα σας πληρώσω τα 500-1000 ευρώ της εφορίας, τί ποινή θα μου επιβάλλετε, σε σχέση πάντα με την ποινή που επιβάλατε στον κύριο Μαντέλη και στον κάθε κύριο Μαντέλη; Πολύ θα ήθελα να με δικάσει ο δικαστής που δίκασε τον κύριο Μαντέλη και να μου απαγγείλει κατηγορία.
 
Δεν σας πληρώνω, αφού δεν φορολογείτε, δεν εισπράττετε και δεν δεσμεύετε τις περιουσίες αυτών που φοροδιαφεύγουν. Μέχρι σήμερα τα κανάλια αναφέρονται σε 37 δισεκατομμύρια από ανείσπρακτους φόρους, τους οποίους δεν μπορείτε και δεν θέλετε να εισπράξετε. Προχθές ο κύριος Ρακιτζής, αναφέρθηκε σε κρατικό υπάλληλο, η οποία υπεξαίρεσε 16 εκατομμύρια ευρώ και της επιβλήθηκε η ποινή της εξάμηνης διακοπής από την εργασία της. Και για όλα αυτά ζητάτε να πληρώσω εγώ ο μισθωτός;
 
Δεν σας πληρώνω, γιατί αποτύχατε εδώ και 30 χρόνια να φτιάξετε την υγεία, την παιδεία και γενικά όλες εκείνες τις υποδομές που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο κράτος.
 
 

Δεν σας πληρώνω, γιατί αναλάβατε την διακυβέρνηση με ψέματα και συνεχίζετε να κυβερνάτε με ψέματα.

Δεν σας πληρώνω, γιατί δεν έχετε εντολή από τον λαό, να υπογράφετε τέτοιου είδους μνημόνια.
Δεν σας πληρώνω, γιατί αρνούμαι να ταϊζω 301 ανθρώπους και την κλίκα τους, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να προδίδουν τα όνειρα του λαού και να ζούν εις βάρος του.
 
 
Θα πληρώσω την συμμετοχή μου στο κράτος, όταν αυτό αποφασίσει να γίνει δίκαιο και να κατανέμει τα βάρη δίκαια.
Θα πληρώσω, όταν το κράτος θα λειτουργήσει σαν κράτος και όχι σαν κομματική επιχείρηση με τα «δικά τους» παιδιά.
Θα πληρώσω, όταν αυτοί που μας κυβερνάνε και οι δημόσιοι λειτουργοί θα λειτουργήσουν για το κοινό συμφέρον και όχι για να φτιάξουν περιουσία.
 
 
 
Τελειώνοντας, θέλω να σας τονίσω ότι ο πολιτικός σας χρόνος (αναφέρομαι σε όλο το πολιτικό σύστημα) τελείωσε. Ο Ραγιάς ξύπνησε, από εδώ και στο εξής θα ακούτε και θα νοιώθετε μόνο την οργή του.
 
Υποδουλώσατε τα όνειρα μου και το μέλλον των παιδιών μου. Πιστέψτε με, δεν έχω τίποτα να χάσω.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ;;;


Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος, απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς την ύπαρξη του κράτους.!!
Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.
Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να
καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από μια τράπεζα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης η οποία θα φροντίζει για την «ένταξη» στο σύστημα ενός πολίτη υπό πλήρη έλεγχο.
Έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας διακυβέρνησης του πολίτη.
Σταδιακή κατάργηση κάθε λειτουργίας του κράτους δηλαδή κάθε δημόσιας υπηρεσίας.
Ένταξη όλων των χρηματιστηριακών συναλλαγών στις Τράπεζες.
Έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων με τελικό στόχο την τραπεζοποίηση των περιουσιών.
Απόλυτος εργασιακός έλεγχος με τελικό σκοπό την κατάργηση κάθε αμοιβής γιατί τα πάντα θα κατευθύνονται μέσα από κέντρα διανομής.
Επιβολή μεταλλαγμένων τροφίμων και γενοσήμων φαρμάκων.
Μπορεί κάποια από τα παραπάνω να μην είναι κατανοητά για αυτό θα αναφέρουμε ένα παράδειγμα από το κάθε ένα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...