Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!Όταν ο Τζων Χόλντρεν, ο επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας για να μας "ξεκάνουν" πριν την ώρα μας, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με την
 πολιτική ελίτ ανά τον πλανήτη.

Ο κύριος αυτός ζητάει άδειες για γεννήσεις (!), και την ίδρυση ενός πλανητικού καθεστώτος!

Και περιφέρεται ελεύθερος στον Λευκό Οίκο.

Για αυτούς που λένε συνομωσιολογίες γραφικότητες 

Τι παθαίνει το ανθρώπινο σώμα στο διάστημα; Η αλήθεια πίσω από τις υπερβολές των ταινιώνΚατά καιρούς έχουμε δει πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας όπου αστροναύτες 
βρίσκουν τραγικό θάνατο γιατί κατά λάθος σκίστηκε η στολή τους στο ανοιχτό διάστημα.

Πόσο αληθοφανείς είναι όμως αυτές οι σκηνές και τι πραγματικά συμβαίνει στο σώμα, αν
 βρεθεί στο διάστημα χωρίς στολή;

Στη Γη, η ζωή μας είναι ζεστή και άνετη χάρη στην προστατευτική ατμόσφαιρα μας, 
η οποία μας προφυλάσσει από τη βλαβερή υπεριώδη (UV) ακτινοβολία του ήλιου,
 ρυθμίζει τη θερμοκρασία και διατηρεί μια βιώσιμη ατμοσφαιρική πίεση. Το διάστημα όμως, είναι πολύ πιο εχθρικό, αφού χωρίς αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα, το σώμα είναι εκτεθειμένο σε αμέτρητους κινδύνους.

ΕΝΦΙΑ: Έτσι θα «αρπάξουν» και την πρώτη κατοικία !

«Να πώς θα χάσετε ακόμη και την πρώτη σας κατοικία

Θέλετε να μάθετε πώς θα χάσετε ότι ακίνητο διαθέτετε; Απλά ασχοληθείτε λίγο να καταλάβετε τι σημαίνει Ενιαίος Φόρος Ακινήτων (Εν.Φ.Α.). Ο συγκεκριμένος φόρος δεν επιβάλλεται στα ακίνητα, αλλά στο δικαίωμα ιδιοκτησίας.
Ανεξάρτητα εισοδηματικής, ή άλλης κατάστασης που καθορίζει την φοροδοτική του ικανότητα. Όποιος διαθέτει "ακίνητο", το οποίο κατά τους κυβερνώντες είναι οτιδήποτε αφορά σε εμπράγματη ιδιοκτησία γης, όπως οικόπεδο, χωράφι, αγροκήπιο, κτίσμα, οίκημα, οικοδομή και γενικά οποιαδήποτε μετρήσιμη επιφάνεια σε τετραγωνικά, οφείλει να πληρώνει φόρο.

Δεν έχει καμιά σημασία πώς απέκτησες το ακίνητο. Δεν έχει σημασία αν σου αποδίδει ή όχι εισόδημα. Έτσι ή αλλιώς η κατοχή ακινήτου αποτελεί από μόνη της τεκμήριο εισοδήματος. Δεν έχει σημασία σε τι κατάσταση, ή ποια είναι η χρήση του ακινήτου. Και μόνο το γεγονός ότι υπάρχει ακίνητο - κατά τον προσδιορισμό των κυβερνώντων - υποχρεούσαι σε Εν.Φ.Α. Χώρια τα τεκμήρια και τα άλλα χαράτσια. Δηλαδή υποχρεούσαι να πληρώνεις στο κράτος προκειμένου να το έχεις. Κάθε χρόνο. Έχεις, δεν έχεις.


 Φανταστείτε μια οικογένεια από τις πολλές που έχει αγοράσει με δάνειο ένα σπίτι και το χρωστά ακόμη στην τράπεζα. Η οικογένεια αυτή υποχρεούται να πληρώσει και Εν.Φ.Α.. Κι αν η οικογένεια αυτή, όπως οι περισσότερες, μόλις και μετά βίας βγάζει τη δόση προς την τράπεζα, που θα βρει να πληρώσει τον φόρο; Θα κόψει το λαιμό της. Κι αν δεν έχει, τότε απλά οι κυβερνώντες θα βγάλουν το ακίνητο στον πλειστηριασμό. Αρκεί να υπάρχει οφειλή άνω των 500 ευρώ προς την εφορία.

Και τι θα γίνει με τις οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν τις τράπεζες για το οικιστικό τους δάνειο και μετά την προσφυγή τους στη δικαιοσύνη μπόρεσαν να πετύχουν κάποια οριακά ευνοϊκή ρύθμιση; Αν δεν έχουν να πληρώσουν τον Εν. Φ. Α., την πάτησαν χοντρά. Το ακίνητο θα βγει στο σφυρί με συνοπτικές διαδικασίες.

Και να θυμάστε για το "δημόσιο" δεν ισχύει η προστασία της πρώτης κατοικίας. Δηλαδή μπορεί να βγάλει σε πλειστηριασμό ακόμη και την πρώτη κατοικία για οφειλή από 500 ευρώ και πάνω.

Και ξέρετε τι συμβαίνει όταν το ακίνητο που χρωστάτε στην τράπεζα το βγάζει το "δημόσιο" σε πλειστηριασμό; Πληρώνεται και η τράπεζα. Κρατά το "δημόσιο" την οφειλή και τα υπόλοιπα, αν περισσεύουν, εξοφλείται η τράπεζα. Είτε ο ιδιοκτήτης έχει πάρει δικαστικές αποφάσεις που τον προστατεύουν, είτε όχι. Και ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για πρώτη κατοικία, που κατά τ' άλλα προστατεύεται έναντι των τραπεζών.

Με άλλα λόγια οι κυβερνώντες με τον Εν.Φ.Α. δεν επιβάλλουν μόνο χαράτσι στο δικαίωμα ιδιοκτησίας ακινήτου, έχουν αναλάβει να κάνουν και την βρομοδουλειά των τραπεζών. Θα βγάζουν στο σφυρί ακίνητα, ακόμη και πρώτες κατοικίες, για οφειλές προς την εφορία, έτσι ώστε να εισπράττουν και οι τράπεζες. Χωρίς τα εμπόδια των δικαστικών αποφάσεων και της προστασίας της πρώτης κατοικίας, που για τους τραπεζίτες και την τρόικα αποτελούν σοβαρό αγκάθι, όπως επανειλημμένα έχει πει και ο κ. Τόμσεν.

Δεν πληρώνουν ΕΝΦΙΑ: Μέγαρο Μουσικής, Εκκλησία και μεγάλες επιχειρήσεις!

Δεν πληρώνουν ΕΝΦΙΑ: Μέγαρο Μουσικής, Εκκλησία και μεγάλες επιχειρήσεις!
Κάπου ανάμεσα στις τυμπανοκρουσίες και τα σχέδια επί χάρτου για τις επικείμενες και σχεδιαζόμενες απαλλαγές από τον ΕΝΦΙΑ που έχει κάνει τους ιδιοκτήτες αγροκτημάτων να χάσουν τον ύπνο τους υπό τη δαμόκλειο σπάθη της… φυλακής, βρίσκεται και η αλήθεια για το ποιοι πραγματικά θα γλιτώσουν τη διαδρομή στον γκισέ της Εφορίας για να αποδώσουν τον οβολό τους για τούτο το ρημάδι τον τόπο.
Την ώρα λοιπόν που ολόκληρη η Ελλάδα προσπαθεί να βρει που θα δανειστεί για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και να μη γίνει «μπαταχτσής», όπως ορίζεται από το νέο μνημονιακό λεξιλόγιο, από τις σκοτούρες αυτές απαλλάσσονται σύμφωνα με το σχετικό Ν. 4223 παράγραφος 3, «Ν. Π. Ι.Δ. που δεν εντάσσονται στους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ιδιοχρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκπλήρωση μορφωτικού, εκπαιδευτικού, πολιτιστικού, αθλητικού, θρησκευτικού, φιλανθρωπικού και κοινωφελούς σκοπού ή παραχωρούνται δωρεάν στο Δημόσιο».
Ένα τέτοιο ΝΠΙΔ του οποίου οι ιθύνοντες θα μπορούν να κοιμούνται απαλλαγμένοι από τις έννοιες του ΕΝΦΙΑ είναι και το διαχρονικά αγαπημένο «παιδί» όλων των κυβερνήσεων, το Μέγαρο Μουσικής του συγκροτήματος Λαμπράκη. Πρόκειται για το Μέγαρο το οποίο εν μέσω ξεπουλήματος ολόκληρης της χώρας στο όνομα της οικονομικής ανάκαμψης κρατικοποιείται, με το ελληνικό Δημόσιο – δηλαδή τον Έλληνα φορολογούμενο – να επωμίζεται περί τα 300 εκατ. ευρώ χρέη από τον δανεισμό του.
Από τη σχετική λίστα των φοροαπαλλαγών, ως είθισται δεν θα μπορούσε να λείπει το ράσο. Μία άλλη τεράστια πηγή «διαφυγόντων κερδών» του Δημοσίου, την οποία καλείται να πληρώσει ο φορολογούμενος είναι τα εκκλησιαστικά και μοναστηριακά ακίνητα, καθώς σύμφωνα με την παράγραφο στ. απαλλάσσονται «νομικά πρόσωπα και νομικές οντότητες των γνωστών θρησκειών και δογμάτων κατά την παρ. 2 του άρθρου 13 του Συντάγματος και ιδιοχρησιμοποιούνται για την εκπλήρωση του λατρευτικού, θρησκευτικού και κοινωφελούς έργου τους, καθώς και οι υποκείμενες στο ειδικό συνταγματικό καθεστώς Ιερές Μονές του Αγίου Όρους, κείμενα εντός ή εκτός αυτού».

Γιατί διαλύονται οἱ οἰκογένειες;


Γιατί διαλύονται οἱ οἰκογένειες;
Σεβ. Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κ. Παύλου
Η οἰκογένεια εἶναι τό ἀληθινό, τό γνήσιο, τό θεοΐδρυτο, τό εὐλογημένο κύτταρο τῆς κοινωνίας καί τῆς᾿Εκκλησίας, στό ὁποῖο βλέπει τό φῶς τοῦ ἥλιου, ἀνατρέφεται, μεγαλώνει, μορφοποιεῖται, ὡριμάζει,ὁλοκληρώνεται ὁ ἄνθρωπος. Μιά ἑνωμένη, ἀγαπημένη, φυσιολογική, χαρούμενη καί εὐλογημένη οἰκογένειαεἶναι ὁ πνευματικός χῶρος μέσα στόν ὁποῖο ὅλα τά μέλη – γονεῖς καί παιδιά – θά καλλιεργήσουν μέ τό φῶς τοῦΕὐαγγελίου ἀρετές. Μιά τέτοια οἰκογένεια προσφέρει στόν κόσμο ὁλοκληρωμένες προσωπικότητες, προσφέρει ῾Αγίους. Αὐτός εἶναι ὁ σκοπός τῆς οἰκογένειας· νά ἁγιάζει καί τούς γονεῖς καί τά παιδιά.
Στό μυστήριο τοῦ γάμου ἀπό τήν ἀρχή δηλώνουμε ὅτι ὁ γάμος εἶναι κοινή πορεία καί τῶν δύο στήνἀρχή, τῶν ὑπολοίπων μετά, τῶν παιδιῶν δηλαδή, πρός τήν εὐλογημένη βασιλεία τοῦ Πατρός καί τοῦ Υἱοῦ καίτοῦ ῾Αγίου Πνεύματος καί προσευχόμεθα γιά τήν σωτηρία τους. ῞Ολα τά ὑπόλοιπα ἐντάσσονται μέσα σέ αὐτή τήν προοπτική. Τό μυστήριο τοῦ γάμου ἐντάσσει ὅλη τήν οἰκογένεια σέ αὐτό τό πλαίσιο ζωῆς. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...