Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

SOS!!! Η χώρα στο έλεος των λαθροεισβολέων: 200.000 ισλαμιστές αναμένονται να μπουν στην Ελλάδα το επόμενο 12μηνο!!! ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ 563 ΛΑΘΡΟ!!!

H χώρα τα τελευταία 24ωρα υφίσταται μια τρομακτική εισβολή ισλαμιστών λαθρομεταναστών τους οποίους προωθούν κυκλώματα εμπόρων ανθρώπων από την Τουρκία με την ελληνική δυνατότητα αντίδρασης στην αναχαίτιση των παραπάνω να είναι πρακτικά αδύνατη.


Μόνο το τελευταίο 48ωρο το Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακτοφυλακή ενημερώθηκε για την είσοδο πάνω από 500 ατόμων οι οποίοι απλά πλέον καταγράφονται και τίποτα άλλο.
Το κύμα εισόδου λάθρο από τα μικρασιατικά παράλια βαίνει διαρκώς αυξανόμενο και τα κυκλώματα θησαυρίζουν, ενώ γύρευε πόσοι τρομοκρατικοί πυρήνες βρίσκονται μεταξύ αυτών
Περιπολικά δεν υπάρχουν για το Λιμενικό ή αν υπάρχουν είναι δεμένα για να μην υπάρχει δαπάνη καυσίμων. Στελέχη δεν υπάρχουν σε επαρκή αριθμό.
Ο φόβος να εμπλακούν σε περισυλλογή λαθρομεταναστών και να υπάρξει κάποιο ατύχημα με βύθιση σκάφους, την οποία ως συνήθως θα την πληρώσουν τα στελέχη, όπως έγινε τόσες φορές στο παρελθόν, κάνει το προσωπικό να είναι απρόθυμο να αντιμετωπίσει την εισβολή.
Η Ελλάδα όντας χώρας σε κατοχή με τον κάθε Ν.Μόυιζνιεκς "να της κουνά το δάκτυλο" αν τυχόν υπάρξει κάποιο ατύχημα που προκαλούν οι ίδιοι οι λάθρο βυθίζοντας τα πλοία τους, πρακτικά χάνεται μέσα στην χιονοστιβάδα ισλαμιστών που κατακλύζουν τα ανατολικά παράλιά της στην πιο αποτελεσματική εισβολή που μπορεί να υπάρξει: Μια εισβολή χωρίς όπλα.
Η κατάσταση σε Γάζα, Ιράκ, Συρία και Λιβύη, αλλά και τα γνωστά κυκλώματα από Πακιστάν Μπάγκλαντες κλπ. υπολογίζεται ότι θα στείλουν κάπου 200.000 νέους ισλαμιστές στην Ελλάδα το προσεχές 12μηνο, οι οποίοι θα προστεθούν στο ήδη υπάρχον 1,2-1,5 εκατ. που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και έχουνε αλλοιώσει πληθυσμιακά την πλέον ομοιογενή χώρα της Ευρώπης, μέσα σε ελάχιστα χρόνια. Δουλέμποροι έναντι αδρότατης αμοιβής στιβάζουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά σε σαπιοκάραβα, προκειμένου να τους περάσουν μέσω Ελλάδας στην Ευρώπη και να προχωρήσουν στην πλέον "άοπλη κατάληψη χωρών" που έχει καταγραφεί στην ιστορία
Μόνο το τελευταίο 24ωρο περισυνελέγησαν από διάφορες περιοχές στα θαλάσσια ανατολικά σύνορα της Ελλάδας, τουλάχιστον 553 λαθρομετανάστες ενώ συνελήφθησαν έξι διακινητές.
Συγκεκριμένα, στην Αγ. Ελένη Χίου, διεσώθησαν 114 παράτυποι μετανάστες, ενώ συνελήφθη και ένας διακινητής.
Εβδομήντα δύο συνελήφθησαν στο Φαρμακονήσι, 62 στη Ρόδο και ένας διακινητής, 41 στο Καρλόβασι Σάμου, 27 στην περιοχή Αγκιστρος Σαμοθράκης, 5 στην Κω στις περιοχές Αμμόγλωσα και Ψαλίδι, 104 στη Σύμη και 4 διακινητές, 69 στον Αγ. Ευστράτιο και 59 στη Μυτιλήνη, στις περιοχές Μανταμάδος, Τσόνια, Ασπροπόταμος και Μυστεγνά.

Θες να μάθεις γιατί τροποποιούν τον καιρό; Ποια είναι τα οφέλη από την τροποποίηση; Διάβασε το παρακάτω...Η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος των Ηνωμένων Εθνών (IPCC) προειδοποιεί στην τελευταία της έκθεση που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, για τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη και ιδιαίτερα για την αύξηση τηςεπισιτιστικής ανασφάλειας και των συγκρούσεων κατά τον 21ου αιώνα.
«Η πιθανότητα να υπάρξουν σοβαρές εκτεταμένες και μη αναστρέψιμες επιπτώσεις αυξάνεται με την εντατικοποίηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη» αναφέρουν οι επιστήμονες στο γενικό συμπέρασμα της έκθεσης τους για το κλίμα με τίτλο «Κλιματική αλλαγή 2014: Επιπτώσεις , προστασία και ευπάθεια». Σε αρκετές περιπτώσεις, η έκθεση τονίζει ότι οι φτωχές χώρες του Νότου θα υποστούν τις σοβαρότερες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος των Ηνωμένων Εθνών τονίζει τα προβλήματα της έλλειψης νερού, του αριθμού των μεγάλων πλημμυρών, της μετανάστευσης, της επισιτιστικής ανασφάλειας και της φτώχειας.
Αυτή η έρευνα η πιο πλήρης από την τελευταία έκθεση της επιτροπής IPCC το 2007, τονίζει τα πιθανά μέτρα προστασίας, την αναγκαιότητα τους, αλλά και τα όριά τους και ζητεί την ανάληψη «βραχυπρόθεσμης» δράσης για τον περιορισμό των εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίου, που προκαλούν την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...