Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

Σάλος στο διαδίκτυο με το «μωρό της τζιχάντ»


Μια φωτογραφία που σοκάρει ανέβασε το Twitter ένας υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους, ξεσηκώνοντας πλήθος αντιδράσεων.

Σάλος στο διαδίκτυο με το «μωρό της τζιχάντ»
Η εικόνα δείχνει ένα μωρό να βρίσκεται τυλιγμένο μέσα σε μια σημαία των τζιχαντιστών, ενώ περιβάλλεται από πολεμικά όπλα.
Η ανατριχιαστική εικόνα είναι μόλις η τελευταία από μια σειρά φωτογραφιών που έχουν αναρτήσει οι μαχητές της τζιχάντ ως μέρος της προπαγάνδας τους.
Το μωρό στην εικόνα πιστεύεται ότι είναι το μικρότερο παιδί που έχει χρησιμοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των χρηστών με ένα χρήστη να κατηγορεί την οργάνωση ότι χρησιμοποιεί τα μωρά ως όπλα για να σκοτώσουν αθώους.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Η ευθανασία θα μπορούσε να είναι μια λύση για τους φτωχούς, προτείνει η υπουργός Υγείας!


H νέα υπουργός Υγείας της Λιθουανίας Rimantė Šalaševičiūtė, που ορκίστηκε πριν ένα μήνα προέβη σε σοκαριστική δήλωση σύμφωνα με την οποία οι φτωχοί καλύτερα να πεθάνουν παρά να νοσηλεύονται και να χρεώνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

Η ακριβής δήλωσή της ήταν η εξής: «Η ευθανασία θα μπορούσε να αποτελεί μία χρήσιμη εναλλακτική για όσους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και πάσχουν από βαριές ασθένειες»

Την λύση της ευθανασίας εξάλλου θεωρεί κατάλληλη και για τα μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες.

Μετά την κατακραυγή των δημοσιογράφων της χώρας της που παρευρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου που παρέθεσε, η υπουργός ανασκεύασε και είπε ότι αναφέρεται σε ασθενείς που «δεν θέλουν να ταλαιπωρούν τους συγγενείς τους και να υποφέρουν τόσο αυτοί όσο και οι ίδιοι».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...