Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ


Γράφει ο Νίκος Ευλαμπίου

Ελληνίδες - Έλληνες,
 κυρίες και κύριοι,

Αυτή είναι η τελευταία 
φορά που ως
 πρωθυπουργός
 της χώρας, 
παρίσταμαι εδώ, 
ενώπιόν σας, 
εκφωνώντας «λόγο», 
στη Διεθνή 
Έκθεση Θεσσαλονίκης. Δεν είστε υπήκοοί μου ώστε να περιμένετε 
το θεσμικό σας βασιλέα, μία φορά το χρόνο, προκειμένου να σας 
αναλύσει τι μέτρα προτίθεται να λάβει εναντίον σας. Διότι εναντίον 
σας είναι. Γνωρίζετε και γνωρίζω πολύ καλά πώς όσα και να σας
 πω, ΔΕΝ θα τα εφαρμόσω. 

ΣΟΚ!! Ο Βουλευτής !! του Κ.Κ.Ε Νίκος Καραθανασόπουλος: "Λίγους σφάξαμε ! Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο " !!! Ένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ παρακαλώ;;


Τα ΚΚΕδια, ονειρεύονται νέο ΚΑΤΙΝ!(ΦΩΤΟ)
Με το όνειρο θα μείνουν.... Οι Έλληνες ξύπνησαν και δεν τρώνε κουτόχορτο. Τα εμφυλοπολεμικα ένστικτα του αποκάλυψε στην διάρκεια της συνεδρίασης του περιφερειακου συμβουλίου, ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε Νίκος Καραθανασοπουλος.Απευθυνόμενος στο σώμα δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην διαδικασία της ψηφοφορίας διότι.. ενοχλείται από την παρουσία της Χρυσης Αυγής, την οποία χαρακτήρισε "εγκληματική οργάνωση" Η αντίδραση του επικεφαλής της Ελληνικής Αύγης Χρίστου Ρήγα ήταν ακαριαία:..


"Προσβάλλετε το 10% του ελληνικού λάου και τον δημοκρατικό τρόπο της προτίμησης που έδειξε στης πρόσφατες εκλογές στην Χρυσή Αυγή. Άλλα δεν περιμέναμε δημοκρατική ευαισθησία από ένα κόμμα που έχει ξεχάσει τι έκανε στο Μελιγαλά.

"Ομολογουμένως το θράσος που επέδειξε στην συνεχεία ο Κυρ. Καραθανασοπουλος προκάλεσε ανατριχίλα στους παριστάμενους ειπε με απιστευτη κυνικότητα "Λίγους σφάξαμε ! Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο ".

Ώστε έτσι κ. Καραθανασοπουλε ; Για σας οι εθνικιστές και οι πατριώτες είναι ζαρζαβατικά και τα τρώτε αμάσητα ; Προσέξτε μην πνιγεί. Όμως δεν μας εκπλήσσει η πολιτική σας αναίδεια. Ο ελληνικός λαός έχει κατατάξει το Κ.Κ.Ε επί δεκαετίες στη θέση του ουραγού και της απομόνωσης .

Ως επαγγελματίες δωσίλογοι που είστε έχετε απορριφθεί απο την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Η διατροφή που νικάει τον καρκίνο!


διατροφή και καρκίνος foodΟι παράγοντες που φαίνεται ότι επηρεάζουν την εμφάνιση καρκίνου δεν είναι λίγοι όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και μέτρα πρόληψής του. Ένα από αυτά είναι και η υγιεινή διατροφή.
Αποφεύγοντας το τσιγάρο, περιορίζοντας το αλκοόλ, αυξάνοντας τη φυσική δραστηριότητα και φροντίζοντας τη διατροφή κάνεις ένα καλό ξεκίνημα για ένα τρόπο ζωής που μπορεί να αποτελέσει ασπίδα προστασίας από τον καρκίνο. Ειδικά τα οφέλη της διατροφής έχουν φανεί από πολλές μελέτες και έρευνες αφού ορισμένα τρόφιμα πράγματι φαίνεται ότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη του καρκίνου ενώ άλλα μειώνουν τον κίνδυνο.
7 βασικά διατροφικά βήματα για αντικαρκινική διατροφή
Μείωσε το κόκκινο κρέας
Σημαντικές επιστημονικές μελέτες υποδεικνύουν σαφή σχέση μεταξύ της μεγάλης κατανάλωσης κόκκινου κρέατος (μοσχάρι, αρνί, κατσίκι και χοιρινό) ή προϊόντων του π.χ. αλλαντικά και της εκδήλωσης καρκίνου. Η σύσταση όλων των έγκριτων διεθνών φορέων υγείας είναι να περιοριστεί η κατανάλωση κρέατος που στις κοινωνίες της Δύσης είναι έτσι κι αλλιώς αυξημένη. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και κρέας αυτό που τρώμε: 
ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ!Τρώμε κρέας «ντοπαρισμένο» με αντιβιοτικά!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...