Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΡΦΩΝΟΥΝ;;ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

Όταν το 1990, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, απονεμήθηκε στον Τζον Τέϊλορ Γκάττο ο τίτλος του “Δασκάλου της Χρονιάς της Νέας Υόρκης”, στην ομιλία αποδοχής του τίτλου που εκφώνησε,
δεν αρκέστηκε σε απλές ευχαριστίες, αλλά εξαπέλυσε ένα δριμύ κατηγορώ στην συμβατική λογική που διέπει την εκπαίδευση. Μίλησε για το ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει η εκπαίδευση για το άτομο, την οικογένεια και την κοινωνία στην σύγχρονη εποχή. Δεν απευθύνθηκε μόνο στη Νέα Υόρκη και τους μαθητές του.
Τα λόγια του εκφράζουν και τις ανησυχίες των εκπαιδευτικών και των γονιών όπου και αν βρίσκονται. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη μόρφωση και την δημιουργική απασχόληση των παιδιών μας είναι σοβαρά και πολύπλοκα και δεν αποτελούν αποκλειστική ευθύνη των σχολείων.
Κι όμως τα σχολεία μπορούν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την διαμόρφωση της κοινωνίας και του κόσμου που ονειρευόμαστε. Έτσι έχουμε την ευχαρίστηση να δημοσιεύσουμε αυτή την φλογερή ομιλία ενός από τους πιο ένθερμους οπαδούς της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης.

YΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ.... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ! ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! ​ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ.........

ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.... βουλευτινες
ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!, δηλώνοντας ακόμη οτι : Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ.... ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ 
Η ηρωΐδα Valerie Boyer, παρά τις απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένεια της, τόλμησε.  Νέο σοκ στην Τουρκία από την γνωστή Γαλλίδα βουλευτίνα της Μασσαλίας, Valerie Boyer, η οποία πρόσφατα είχε πρωτοστατήσει στην ποινικοποίηση από το γαλλικό κοινοβούλιο της αρμενικής γενοκτονίας....
Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, η Valerie Boyer σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με το ζήτημα της ένταξης  της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση,(που έχει επανέλθει στην επικαιρότητα με γερμανική πρωτοβουλία), ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Τουρκιά δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη, αλλά η Κωνσταντινούπολη και όχι η Ιστανμπούλ και εδώ οι Τούρκοι έγιναν.Τούρκοι, ανήκει στην Ευρώπη. 
Η θαρραλέα βουλευτίνα του γαλλικού κοινοβουλίου, χωρίς κανένα δισταγμό, καταδίκασε για άλλη μια φορά την Τουρκία σαν μια χώρα που παραβιάζει συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα. 
Εκείνο όμως που εξόργισε πραγματικά τους Τούρκους, ήταν οι δηλώσεις της ότι δεν μπορεί μια χώρα που βαρύνεται για τα εγκλήματα της αρμενικής γενοκτονίας, αλλά και της εισβολής στην Κύπρο το 1974,  να διεκδικεί μια θέση στην Ευρώπη.  

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ .....ΑΜ ΠΩΣΣΣΣΣΣΣΣ

Στα μονοπάτια του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται και η Μιλένα Αποστολάκη, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, η οποία μετά από πολύ καιρό έκανε και πάλι την επανεμφάνισή της μέσα από την εκδήλωση του Αλέξη Μητρόπουλου για την παρουσίαση του βιβλίου της.
Η Μιλένα Αποστολάκη όχι μόνο έδωσε παραβρέθηκε στην εκδήλωση, αλλά ανανεωμένη και ευδιάθετη, κάθισε και στα πρώτα καθίσματα, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ποιες εταιρείες είχαν «φακελώσει» 5 εκατ. Έλληνες και έστελναν προσωπικά μας δεδομένα ακόμα και στην εκκλησία της Σαΐεντολογίας;Και όμως δεν πρόκειται για ευφάνταστο σενάριο επιστημονικής φαντασίας…
Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Υψηλά επέβαλε πρόστιμα σε εταιρείες διαχείρισης και συλλογής πληροφοριών για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε περισσότερους από 5 εκατ. Έλληνες!


Ειδικότερα, η Αρχή, με απόφασή της (100/2014), επέβαλε συνολικό πρόστιμο 100.000 ευρώ στην εταιρεία «ΡΑΝΝΕΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΕ», καθώς επίσης και πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στην εταιρεία με την επωνυμία «ADD ΟΝΕ – Εμπορική – Εισαγωγική Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι ελεγκτικές αρχές που κλήθηκαν να ερευνήσουν την υπόθεση παρακωλύθηκαν κατά τη διενέργεια του ελέγχου, καθώς μεταξύ άλλων διαπίστωσαν ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν διαγραφεί από τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών!!!

ΕΜΕΤΙΚO ΥΒΡΕΟΛOΓΙΟ για την ημέρα της Παναγίας από "εκλεκτό μέλος" του ΣΥΡΙΖΑ..."Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ!!!!"

 

 

Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και επαγγελματίας επαναστάτης-παραγωγός του ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο» εύχεται σε όλους τους Έλληνες..για τον 15αύγουστο ..

Να τον χαίρεστε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ.
Κι αν βγείτε κυβέρνηση,μην ξεχάσετε να του δώσετε κανένα Υπουργείο...όπως το Παιδείας ή Αμύνης.

Κι αντί για συγνώμη..ψάχνει για "φασίστες"...Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι πλην του ΣΥΡΙΖΑ είμαστε φασίστες ρε πανίβλακα?

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – «Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ISIL»


ΙΡΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Η ΙΔΙΑ Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ «ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΡΕΥΜΑ» ΤΟΥ ISIL ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ…
Ένας Ιρανός στρατιωτικός αξιωματούχος αποκαλύπτει πως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δημιουργήσει την τρομοκρατική ομάδα ISIL takfiri, με στόχο να σπείρουν τη διχόνοια στη Μέση Ανατολή.

Συγκεκριμένα, ο διοικητής της ιρανικής εθελοντικής δύναμης Basij, Mohammad Reza Naqdi ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Λευκός Οίκος είναι η έδρα του ISIL. Η ίδια η Ουάσιγκτον δημιούργησε το «καρκινικό όγκο και δόλια ρεύμα» του ISIL στην περιοχή».Και συνέχισε: «Ο πρώτος στόχος των Ηνωμένων Πολιτειών για τη δημιουργία αυτής της εγκληματικής ομάδας είναι να απεικονίσει μια διαστρεβλωμένη εικόνα του Ισλάμ. Και αυτό έχει επιτευχθεί ήδη μέσα από τη διάπραξη απάνθρωπων και άγριων εγκλημάτων και της δημοσίευσή τους από τα μέσα ενημέρωσης. Ο δεύτερος στόχος είναι να δημιουργηθεί ρήγμα, εχθρότητα και πόλεμος μεταξύ των σιιτών και σουνιτών».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...