Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Χάος στην Θήβα: Οι ισλαμοφασιστες που “δεν υπάρχουν” σύμφωνα με τον Βενιζέλο, σήκωσαν την σημαια του τζιχαντ σε υποσταθμό της ΔΕΗ!Το Ισλαμικό Κράτος ύψωσε τη σημαία του έξω από τη Θήβα, σε υποσταθμό της ΔΕΗ που τροφοδοτεί ενεργειακά την πόλη της Θήβας; -είναι το ερώτημα που ζητά απαντήσεις και σύντομα. Αρχικά είχε υψωθεί η γνώριμη μαύρη σημαία με τα αραβικά γράμματα, η οποία αντικαταστάθηκε από μια κόκκινη σημαία στο ίδιο κοντάρι όμως που φέρει ισλαμιστικό σύμβολο στην άκρη του.

ΓΑΛΛΙΑ: Τρόμος στα νοσοκομεία από τους αλλοδαπούς, άγρια εγκληματικότητα στους δρόμους, αλλά τα δικαστήρια δικάζουν τα «ρατσιστικά tweets»


Το προσωπικό ασφαλείας στο Νοσοκομείο Purpan στη Τουλούζη δεν μπορεί πλέον να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του, ιδιαίτερα η αίθουσα με τα έκτακτα περιστατικά, είναι ασφαλείς, αναφέρει η ιστοσελίδα François Desouche:
«Τακτικά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ταραγμένους ανθρώπους, μερικές φορές οπλισμένους με μαχαίρια, χατζάρια, απέναντι στους οποίους είμαστε αβοήθητοι», είπε ένας φύλακας που διατηρεί την ανωνυμία του. «Θέλουμε τα μέσα για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας».
 
Λίγο παραπάνω από δύο χρόνια πριν, η κρατική εισαγγελία της Τουλούζης αφαίρεσε τους εξοπλισμού τους: χειροπέδες, πτυσσόμενα κλομπ και δακρυγόνα.
«Για τριάντα χρόνια χρησιμοποιούσαμε αυτόν τον εξοπλισμό. Δεν μπορούμε πλέον να αντεπεξέλθουμε. (...) Έχουμε πολλές φορές δεκαπέντε βίαια περιστατικά κατά τη διάρκεια μιας νύχτας. Πρόσφατα, χωρίς να το γνωρίζουμε, πέσαμε σε μια συμμορία που συνδέεται με μια δολοφονία».
Το εργατικό συνδικάτο CGT κάλεσε σε απεργία την Τετάρτη.

Εξωγήινοι στην Ελλάδα πριν από 25 χιλιάδες χρόνια.Ο τάφος της Αμφίπολης είναι πυραμίδα!!!!


Μπορεί να καθυστέρησαν στην περίπτωση της Αμφίπολης, αλλά οι αποκρυφιστές είναι πανταχού παρών και έχουν πάντα μία ιδιαίτερη εξήγηση για τα εκάστοτε ευρήματα που ανακαλύπτονται. Έτσι λοιπόν, πιστεύουν πολλά και διάφορα για τον τάφο της Αμφίπολης τα οποία τα στηρίζουν πάνω σε διαγράμματα δανεισμένα από το Google Earth.

Εκεί λοιπόν που τελειώνει η επιστημονική πληροφόρηση και αρχίζει ο μυστικισμός, συζητιέται ότι στον Τύμβο Καστά δεν υπάρχουν νεκροί και το μνημείο είναι ένας τόπος λατρείας. Πιθανότατα, εκεί να γίνονταν τελετές σε μία θεότητα η οποία είναι συνδεδεμένη με τον ήλιο. Σε αυτό τον ναό, ένα μυστηριώδες ιερατείο μελετούσε εντατικά τις αναλογίες μιας ακόμη πιο μυστηριώδους πυραμίδας, μετέφερε χρησμούς, επικοινωνούσε με άλλα κέντρα ιερής ενέργειας κ.λπ.Τι παίζεται με τον πλανήτη Άρη και πόσο βαθιά είναι η κοροϊδία σε βάρος των ανθρώπων;

Τι παίζεται με τον πλανήτη Άρη και πόσο βαθιά είναι η κοροϊδία σε βάρος των ανθρώπων;Ως εισαγωγικό στο διαφωτιστικό κι αναλυτικό πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Παντελή Γιαννουλάκη που θα ακολουθήσει ( κι όπου βρίσκουμε και μια εκτενή ιστορική αναφορά στα όσα έχουν συμβεί ως τώρα σχετικά με τον κοντινό αυτό πλανήτη):
Oι παρακάτω είναι φωτογραφίες από τον Άρη που η N.A.S.A. (=Never A Straight Answer) δεν πρόλαβε να λογοκρίνει και διέρρευσαν, μα παρ'όλα αυτά είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ ακόμα στο "πλατύ κοινό", λόγω μεγάλης αποσιώπησης (και προκλητικά αδιάφορων σφυριγμάτων, κάτι που κατήγγειλε και ο "πολύς" Άρθουρ Κλαρκ λίγο πριν πεθάνει!) καθώς ο χλευασμός, η συκοφάντηση και η παραποίηση ΔΕΝ μετράνε εδώ πια! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ! Αν εσύ θες να θεωρήσεις τη βλάστηση ως "ανωμαλίες του φακού" ή ό,τι άλλο "λογικόν" κι "επιστημονικά ορθόν"...
Και τα νερά ως "λευκά σημεία" του εδάφους επειδή "ξέβαψε" η φωτο από το ρομποτικό σκάφος μέχρι να σταλεί στη γη... Ή τα ερείπια αρχαίων (προφανώς) ολόκληρων πολιτειών (που συχνά μοιάζουν με ερείπια ανάλογων αρχαίων οικισμών των Ίνκας) στην περιοχή Κυδωνία του Άρη ως "ρυτίδες" ή "ανωμαλίες" του εδάφους (γενικά πολύ...ανωμαλία πέφτει κατά τη NASA στις φωτο της) ... τότε είναι βέβαια δικαίωμά σου...
Όπως βέβαια δικαίωμά σου είναι να καταπίνεις αμάσητο ό,τι σου σερβίρει η "σεβάσμια επιστήμη μας". Αυτή η επίσημη "αλάθητη αυθεντία" που εξόντωσε κολοσσούς όπως ο Βίλχελμ Ράιχ και ο Τέσλα ή ο δρ. Χάμμερ και ο δρ.Royal Raymond Rife (Η εξόντωση της Επιστήμης-της πραγματικής, πρωτοπόρου, γενναίας και καινοτόμου! Ό,τι χειρότερο για το Σύστημα ελέγχου και ύππνωσης των ανθρώπων, δηλαδή). Που αν αφήνονταν ελεύθεροι ή και χρηματοδοτούνταν αφειδώς(όπως και θα έπρεπε κανονικά)στις πρωτοποριακές τους έρευνες, θα άλλαζαν εκ θεμελίων τον κόσμο! Αυτή η επιστήμη της διαπλοκής και της απόκρυψης που τώρα σου λέει όλο και πιο συχνά στην "επιμορφωτική" TV πως ίσως και να υπάρχει ζωή στον ΑΡΗ κι όχι απαραίτητα μόνο σε μορφή βακτηρίων...

Θα πρέπει να κατανοήσεις τη ζωή στο σύνολό της


Θα πρέπει να κατανοήσεις τη ζωή στο σύνολό της, οχι ένα μικρό μέρος από αυτήν.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να διαβάσεις, γιατί θα πρέπει να κοιτάξεις στον ουρανό

γιατί θα πρέπει να τραγουδήσεις και να χορέψεις και να γράψεις ποιήματα,αυτός ειναι ο λόγος που υποφέρεις, είναι ο λόγος που καταλαβαίνεις, γιατι όλα αυτά είναι η ζωή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...