Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

EKΠΛHKTIKO!!!Βόμβα από το National Geographic! Η Αμφίπολη μπορεί να κρύβει..........


Βόμβα από το National Geographic! Μπορεί η Αμφίπολη να κρύβει... (φωτό)



Παρακολουθώντας στενά τις τελευταίες ανακαλύψεις στην Αμφίπολη, το περιοδικό National Geographic προσπαθεί να δώσει τις δικές του απαντήσεις για το μνημείο, συνδυάζοντας τα τελευταία ευρήματα και τα αντικειμενικά στοιχεία, με τα ιστορικά στοιχεία από αρχαίες πηγές.

«Μπορεί να κρύβει τον Αλέξανδρο;», διερωτάται και εξετάζει όλες τις θεωρίες και τα ενδεχόμενα που θα μπορούσαν να δώσουν σαφή απάντηση στο ερώτημα - τίτλο του δημοσιεύματος.
-Πού μπορεί να κατέληξε το σώμα του Αλέξανδρου μετά το θάνατο στη Βαβυλώνα;

ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΦΟΡΟ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ -ΔΟΥΛΟΙ.ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.



Κυνήγησε με καραμπίνα δικαστικό επιμελητή και αστυνομικούς!

Λαρισαίος έμπορος κυνήγησε με καραμπίνα δικαστικό επιμελητή και αστυνομικούς!



Κυνήγησε με καραμπίνα δικαστικό επιμελητή και αστυνομικούς!
Aπίστευτες σκηνές έζησαν δεκάδες Λαρισαίοι σήμερα το μεσημέρι σε έναν από τους πιο εμπορικούς πεζόδρομους της πόλης, στην Κούμα.
‘Ενας Λαρισαίος έμπορος κυνήγησε με καραμπίνα δικαστικό επιμελητή και αστυνομικό μόλις πήγαν να του επιδώσουν «μπιλιετάκι» για το ακίνητό του.

Η ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ 120 ΧΡΟΝΙΑ !!


  Η ΦΥΛΗ ΧΟΥΝΖΑ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΛΑΔΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ - ΙΝΔΙΑ
Στα 40 μοιάζουν κοριτσάκια




Ζουν 120 χρόνια, αρρωσταίνουν σπάνια και οι γυναίκες της φυλής στα 40 τους μοιάζουν κοριτσάκια και στα 65 τους κάνουν παιδιά.

Οι Χούνζα ζουν σε μια κοιλάδα που φέρει το ίδιο όνομα κάπου ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν και αποτελούν το βασικό αντικείμενο πλήθους ερευνών ακριβώς εξαιτίας της θαυμαστής καλοζωίας και μακροζωίας τους.




Μπορεί να είναι και 65 χρόνων αφού τότε αρχίζουν να γεννούν 

Οι Χούνζα, που έχουν καυκάσια χαρακτηριστικά, είναι όλοι τους άνθρωποι με μεγάλες δόσεις ενέργειας, κινούνται πολύ εξαιτίας εργασιών στη φύση και πιστεύουν μάλιστα ότι η συνεχής κίνηση είναι πηγή θετικής ενέργειας. 
Δεν αγχώνονται και σπάνια μαλώνουν μεταξύ τους. Είναι όμως άραγε αυτός ο λόγος της ασυνήθιστης μακροζωίας τους; Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν πως ναι, άλλοι πως όχι, και πως το μυστικό της καλής υγείας και μακροζωίας τους βασίζεται στη διατροφή τους.

Σύμφωνα με έρευνα ενός γιατρού από τη Σκοτία, του Ρόμπερτ Μακάρισον, η αιτία της μακροζωίας των Χούνζα φαίνεται να είναι η διατροφή τους. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...