Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Οι ασκήσεις με πραγματικά πυρά σκοτώνουν, ΝΑ ΑΠΑΓOΡΕΥΤΟΥΝ ΤΩΡΑ

Από την πρώτη στιγμή της 20χρονης πορείας του Δικτύου Σπάρτακος απαιτούμε την απαγόρευση των ασκήσεων με πραγματικά πυρά. Όμως οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων γράφουν τις εκκλήσεις μας στα παλιά τους τα παπούτσια.


Ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Αβραμόπουλου, επανέφερε την πραγματοποίηση παρελάσεων και την κλιμάκωση των στρατιωτικών ασκήσεων με πραγματικά πυρά. Πρέπει να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του success story και οι ανάγκες του "θεαθήναι" για να βγάλουν φωτογραφίες ο πρωθυπουργός και ο υπουργός εθνικής άμυνας χωρίς να υπολογίζουν το τεράστιο οικονομικό κόστος, χωρίς να υπολογίζουν τα τεράστια οικολογικά εγκλήματα και την επιβάρυνση των τοπικών κοινωνιών, περιφρονώντας τους κινδύνους θανατηφόρου ατυχήματος.

Τώρα μαζεύουμε νεκρούς και κομματιασμένους συναδέλφους από τo πεδίo βολής.
Τέρμα στα κροκοδείλια δάκρυα.
Φτάνει πια ο εμπαιγμός των προσχηματικών ΕΔΕ.

Πρέπει τώρα να απαγορευτούν οι ασκήσεις με πραγματικά πυρά.
Απαιτούμε τώρα την παραίτηση του συνόλου της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων που βαρύνονται με αυτό το τεράστιο έγκλημα.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των νεκρών συναδέλφων.Δολοφονεί στρατιώτες και αντί να συλληφθεί κάνει κυνικές δηλώσεις

ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ! Ο ΝΕΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΤΗΣ, ΕΤΩΝ 28! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΗΝ!

Η σταρ-lady του λαϊκού πενταγράμμου εμφανίζεται να είναι 60 χρονών! Σύμφωνα με τη wikipedia μπήνκε στα 61 της χρόνια από τις 18 Αυγούστου. Μάλλον μεγαλύτερη πρέπει να είναι και τα κρύβει.
Έστω κι έτσι όμως, αντί να σοβαρευτεί παλιμπαιδίζει!

Δείτε λοιπόν με ποιον κυκλοφορεί η ζωηρή κυρία των 60 ετών: Ο νέος της έρωτας είναι ο Αποστόλης Ρόμποπουλος, Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, 28 χρονών! Η φωτογραφία που βλέπετε και δημοσιεύεται σε διάφορα sites (μείς την βρήκαμε στο kamikaze.gr) είναι πριν απο τέσσερα χρόνια. Σήμερα ο τυπάκος έχει πάρει μερικά κιλά παραπάνω και μπορείτε να τον διακρίνετε στην εικόνα απο τη Μύκονο δίπλα στη Lady.

ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ & ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ;Αποτροπιασμός και αηδία με κατέλαβε όταν πληροφορήθηκα το περιεχόμενο εντύπου που διανέμεται σε σχολεία(!!!) της Αττικής. Μου μεταφέρθηκε το κείμενο ως κάτωθι:
«Εάν οι μετανάστες εγκαταλείψουν τις 450.000 θέσεις εργασίας που κατέχουν, οι Έλληνες δεν θα μπορούμε να καλύψουμε ούτε τις μισές (?).
Περισσότερες από 150.000 θέσεις θα μείνουν κενές είτε επειδή ορισμένες δουλειές δεν θεωρούνται ελκυστηκές από τους Έλληνες είτε επειδή οι προσφερόμενες αμοιβές είναι αισθητά χαμηλότερες, το 50-60% του νόμιμου ημερομισθίου.
ΚΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ
Οι μετανάστες φέρνουν νιάτα στη χώρα. Το 80% των μεταναστών βρίσκεται στην παραγωγική ηλικία (15-64) στην οποία βρίσκεται μόνο το 64% των Ελλήνων. Το ποσοστό των μεταναστών που εργάζονται φτάνει το 94%. Το αντίστοιχο ελληνικό ποσοστό παραμένει ομιχλώδες, αλλά πάντως μικρότερο.
ΚΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ
Η πρώτη απεργία μεταναστών πραγματοποιήθηκε το 2006 στις Η.Π.Α., όταν οι Λατινοαμερικάνοι απείχαν από την εργασία, ονομάζοντας εκείνη την ημέρα «ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΟΥΣ». Κάποιες πόλεις παρέλυσαν, η βιομηχανική παραγωγή σταμάτησε και η εμπορική κίνηση μειώθηκε σε σημαντικό βαθμό.
Το 11% των ασφαλιστικών εισφορών προέρχεται από μετανάστες. Οι περίπου 500.000 (?) ασφαλισμένοι μετανάστες στο ΙΚΑ και οι άλλοι 100.000 στον ΟΑΕΕ (?) και τον ΟΓΑ στηρίζουν οικονομικά τον ασφαλιστικό σύστημα, χωρίς να λαμβάνουν ακόμα συντάξεις και με πρόβλεψη οι πρώτοι να πάρουν σύνταξη μετά το 2025! Μέχρι τότε απλώς συνεισφέρουν (?) χωρίς να παίρνουν τίποτε.
Οι μετανάστες συνεισφέρουν και στο δημογραφικό. Από το 2004 έως το 2007 οι γεννήσεις από αλλοδαπές αποτελούσαν το 17% του συνόλου των 435.700, δηλαδή ήταν περίπου 74.000, όταν το ίδιο διάστημα η διαφορά θανάτων από γεννήσεις στη χώρα μας είχε το οριακά θετικό ισοζύγιο των 12.000 ανθρώπων…»
Είναι τουλάχιστον απεχθής και αήθης ο τρόπος που οι συγγραφείς αυτού του βδελύγματος επιδιώκουν να πειθαναγκάσουν ανήλικα παιδιά και να τα πείσουν για την ανάγκη αλώσεως της χώρας από ορδές αλλοδαπών. Ας δούμε ένα-ένα τα σημεία που ψεύδονται κατάφωρα και κατόπι ας αναλύσουμε πόσα πράγματα απέκρυψαν.
Οι μετανάστες φέρνουν νιάτα στη χώρα: Το μόνο σωστό. Είναι επίσης αρσενικού γένους κατά 90%. Άρα έχεις νέους, «αρσενικούς», ζωώδεις, από μια κουλτούρα (στην πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι) που λέει «όποια γυναίκα δε φοράει μπούργκα είναι π@@@ κι έχεις δικαίωμα να τη βιάζεις». Αποτέλεσμα: ήδη στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες οι Λάθρο είναι νο1 στους βιασμούς (ιδέ σχετικά: «Εύκολη λεία» οι λευκές γυναίκες για νεαρούς Πακιστανούς λέει ο Τζακ Στρο http://redskywarning.blogspot.gr/2011/01/blog-post_09.html). Αν από την άλλη κάνουμε το εγκληματικό λάθος να τους επιτρέψουμε να φέρουν τις γυναίκες τους (όπως έκαναν οι Γάλλοι με τους Μαγκρεμπιανούς και το σκυλομετανιώνουν τώρα) απλά θα πνιγούμε με ΕΚΑΤ. αλλοδαπούς
«ορισμένες δουλειές δεν θεωρούνται ελκυστηκές από τους Έλληνες»: Αντί λοιπόν να ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ τα παιδιά σε απαραίτητες δουλειές, αποδεχόμαστε την απώλειά τους… όσο για το μη «ελκυστικές», πείτε το στις Καμαριέρες και Καθαρίστριες των Ξενοδοχείων σε Κρήτη και Χαλκιδική που έχουν απολυθεί ΣΩΡΗΔΟΝ φέτος για να πάρουν τη θέση τους Ουκρανές κλπ. Άλλωστε η ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ της αγοράς εργασίας που προξενούν οι αλλοδαποί έχει κριτικαριστεί εδώ και αιώνες. Επί το ελληνικότερον, ΝΑΙ οι Ελληνίδες δε θα πήγαιναν να γηροκομούν εσώκλειστες, αλλά ΙΣΩΣ υπήρχε μια ΑΚΜΑΖΟΥΣΑ «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ» ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΩΝ αν κάποιοι δεν είχαν την «εύκολη λύση» της αλλοδαπής…

Η εικόνα για τον ΣΥΡΙΖΑ που χαλάει κόσμο στα κοινωνικά δίκτυα ! Γίνεται χαμός !

Τον πήραν στο ψιλό τον ΣΥΡΙΖΑ, με τις τόσες λαϊκιστικές υποσχέσεις, οι άσπονδοι φίλοι της
 ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗΣ και 
στο φεστιβάλ της ΚΝΕ είχαν αυτή την αφίσα, που χαλάει κόσμο.
Δείτε την:

Η ΠΟΡΝΟΠΟΙΗΣΗ της Γενιάς των '90 και '00! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ισοπεδώνει αξίες και ηθική εθίζοντας παιδιά στο Πορνό !


Γράφει η Jessica Bennett

Η ιδέα για ένα βιβλίο που να αφορά την κουλτούρα του πορνό ήρθε στον Κέβιν Σκοτ (Kevin Scott) τη μέρα που η κόρη του αποφάσισε πως έπρεπε απαξάπαντος να αποκτήσει ένα πόνι «Bratz». Επί μήνες το πεντάχρονο κορίτσι τον παρακαλούσε να της πάρει μία κούκλα «Μπρατζ» -με τακούνι-στιλέτο, δικτυωτό καλτσόν, μίνι φούστα, και πελώρια κουταβίσια μάτια στο υπερμέγεθες κεφάλι…

Oι...προτάσεις της Bratz για το
..ντύσιμο των εφήβων κοριτσιών

Αλλά το βλέμμα της κούκλας φαινόταν στον Σκοτ κάπως υπερβολικά σέξι για ένα προνήπιο, κι έτσι αποφάσισαν με τη σύζυγό του να πάρουν στην κόρη τους μία… άλλη κούκλα, που ικανοποίησε τη μικρή μια χαρά. Μόνο που λίγους μήνες αργότερα, η «Μπρατζ» έβγαλε τη σειρά της «μωρά Μπρατζ». «Αν οι κούκλες Μπρατζ έμοιαζαν με εκπορνευόμενες Μπάρμπι, αυτά τα “μωρά” έμοιαζαν επίσης να εκπορνεύονται!» ξεσπάει ο Σκοτ.

Για μία ακόμα φορά κατάφερε να πείσει την κόρη του να της πάρει ένα «μικρό μου πόνι» και προς στιγμή, κάθε σχετική συζήτηση σταμάτησε. Έως ότου, όπως ήταν αναμενόμενο, η Μπρατζ έβγαλε τα «πόνι Μπρατζ».

Και τότε, λέει ο Σκοτ, που είναι καθηγητής αγγλικών σε ένα μικρό κολέγιο της Τζόρτζια, «συνειδητοποίησα πως η πορνο-κουλτούρα και εγώ βρισκόμαστε σε αγώνα μέχρι θανάτου για την ψυχή της κόρης μου».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...