Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Eμβόλια, aids, αφαίρεση ταλέντων,αυτά που δεν θα σας πουν


ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
Η παραγωγή εμβολίων είναι μια υπερπαραγωγή που δεν μπορεί να σταματήσει,οι εγκαταστάσεις είναι σαν ολόκληρες πολιτείες. Για να παραχθούν τεράστιες ποσότητες εμβολίων καλλιεργούν 1000αδες δις μισοπεθαμένους ιούς πάνω σε άρρωστα νεφρά σκύλων και πιθήκων γιατί τα καρκινικά κύτταρα πολλαπλασιάζονται 3 φορές γρηγορότερα και παραπάνω.Τα εμβόλια είναι σχεδόν αχρείαστα γιατί υπάρχουν τα φάρμακα και η υγιεινή. Μαζί με τα εμβόλια παίρνουμε και καρκινικά κύτταρα,τα οποία θα είναι ο μελλοντικός μας καρκίνος, επίσης μειώνουν την δύναμη του νου, του ανοσοποιητικού, την εξυπνάδα και επιδρούν στην προσωπικότητα του ανθρώπου.

                   Η άριστη ενέργεια στον πόλεμο είναι να υποταχθεί ο εχθρός χωρίς μάχη.
Στα σημερινά εμβόλια βάζουν κάποια πρόσθετα δηλητήρια με την δικαιολογία ότι έτσι τα εμβόλια δουλεύουν πιο δυνατά ενάντια στους ιούς.

ΣΤΑΤΙΝΕΣ: Πριν 20 χρόνια η ιατρική προπαγάνδα υπόσχονταν ότι θα εξάλειφαν τις καρδιοπάθειες,αλλά τελικά τις αύξαναν, Η καρδιά χρειάζεται για ενέργεια ένα συνένζυμο Q10 γιατί δεν σταματά πότε να χτυπά οι στατίνες το μειώνουν έτσι αυξάνονται οι καρδιοπάθειες. Επίσης οι στατίνες μειώνουν την χοληστερίνη,ο εγκέφαλος αποτελείτε από 70% νερό αλλά έχει σαν βάση την χοληστερίνη,όταν μειώνεται παθαίνουμε εγκεφαλοπάθειες άνοια αλτχαημερ σε μικρές ηληκίες ακόμα και σε εφήβους. Οι μεμβράνες του εγκεφάλου που τον προστατεύουν χάνουν την δύναμη τους,και έτσι με ένα χτύπημα μπορεί να χαζέψει κάποιος. Όταν η χοληστερίνη είναι κάτω από 170 αποδυναμώνεται ο εγκέφαλος,εάν είναι 200-220 είναι ότι καλύτερο και φυσιολογικό μην ακούτε τους γιατρούς.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ: Ελαφρύ μέταλλο που προκαλεί άνοια, αδυναμία χαρακτήρα, αλτσχαιμερ.

ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΗ: Χημική ουσία που χρησιμοποιείτε για την διατήρηση πτωμάτων,απολυμαντικό βιοκτόνο και σε παρασκευή κόλας. Προκαλεί προβλήματα στην όραση τύφλωση σε επαφή με τα μάτια η εάν η χρήση της είναι συχνή(συχνή εμβολιασμοί),εγκεφαλικές δυσλειτουργίες και βλάβες, η επιληψία. Διαβρωτικό και ερεθιστικό σε επαφή με το δέρμα ένας από τους λόγους που κοκκινίζει(έγκαυμα) το δέρμα στην περιοχή που γίνεται το εμβόλιο. Επίσης δημιουργεί προβλήματα στον μεταβολισμό,την συμπεριφορά αυξάνει την προδιάθεση για καρκίνο,λήθαργο,σπασμούς ζάλη η ακόμα και κώμα, θα έχετε ακούσει για διάφορους αιφνίδιους θανάτους από εμβόλια.

MSG: Νευροτοξική ουσία που προκαλεί διέγερση των νευρώνων του εγκεφάλου και μετέπειτα ζημιές όπως δυσκολίες στην συγκέντρωση και ενδοκρινολογικές βλάβες δείτε πόσα παιδεία είναι υποανάπτυκτα. Σεξουαλική δυσλειτουργία,μεταλλάξεις στο DNA,τερατογενέσεις.

THIMEROSAL: Ένωση μεθύλ-υδραργύρου προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες συμβάλει να είναι μόνιμες. Είναι τόσο τοξικό που δεν κάνει καν να το ακουμπήσει άνθρωπος. Οποιαδήποτε δόση είναι τοξική,δεν αφήνει τους νευρώνες να αναπτυχθούν και καταστρέφει τους ήδη υπάρχον αναλόγως την δόση, έτσι εξηγείτε και η 5000% αύξηση παιδειών με νοητικά προβλήματα και ειδικές ανάγκες. Η CDC η εταιρία που φτιάχνει εμβόλια για όλο τον πλανήτη παραδέχεται ότι βάζει υδράργυρο από το 1930. Η μεθύλ ένωση ισχυροποιεί την χημική δράση. Δείτε την εικόνα πριν και μετά πως γίνεται εργαστηριακά ο νευρώνας με μια μικροσκοπική ποσότητα υδραργύρου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...