Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

H “ΑΟΡΑΤΗ” ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Νέα Παγκόσμια Τάξη ( ντοκυμανταίρ υποτιτλισμένο)


http://res.cloudinary.com/govtslaves-info/image/upload/v1379641611/denver_airport3_eofpf1.jpg
(ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ εικόνες)


Μία νέα “τάξη” που προβλέπει τον θάνατο των εθνών σε μια πολυεθνική σούπα κάτω από την μπότα ενός παγκόσμιου δικτάτορα.
Η πρώτη αναφορά στην παγκόσμια δικτατορία γίνεται σ’ ένα βιβλίο του 1019….Αλλά η σύλληψή της είναι ακόμα παλαιότερη.
Ο πλανήτης πρέπει να γίνει μια ειρηνική κολεκτίβα εκτροφής ανθρώπων, όπου το ανθρώπινο κοπάδι θα διατηρείται σε συγκεκριμένο βολικό για τους ιδιοκτήτες του αριθμό.Όλα θα πηγάζουν από μια κεντρική εξουσία κι όποια χώρα τολμά να σηκώσει κεφάλι αυτό ….θα κόβεται…..
“Ζούμε σε μια περίοδο αλλαγής” λέει σε συνέντευξη ο Κισσινγκερ.
Το έθνος κράτος ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ των παραδοσιακών του πτυχών“…. σας θυμίζει κάτι; Ποιες είναι αυτές οι παραδοσιακές πτυχές; μήπως η εθνική κυριαρχία τα δικαιώματα των πολιτών του και σύνορά του, που έλεγε η Μπενάκη το 2005;;;;
Μήπως….;
Τι μας λέει η “οριστική και αμετάκλητη παραίτηση από την εθνική κυριαρχία” στό όνομά μας αλλά ερήμην μας με το πρόσχημα της οικονομίας;;;
Όποιος υπερασπίζεται το Έθνος-Κράτος διώκεται από το τόξο των τοπικών εργλάβων της Νέας δικτατορικής Τάξης, διώκεται από τους υποτελείς τους, στην βουλή, εκτός βουλής, στα ΜΜΕ, στην δικαιοσύνη, παντού. Διασυρμός κατασυκοφάντηση, φίμωση, διώξεις. Μόνο και μόνο επειδή κάποιος αγαπά την πατρίδα του και θέλει να την υπηρετήσει. Συχνά αυτό γίνεται με την αποκάλυψη μυστικών και παρανομιών της κυβέρνησης, και το άτομο υφίσταται δικαστικές διώξεις. Το βλέπουμε παντού!
Οι κυβερνήσεις των χωρών είναι ανδρείκελα που κάνουν ό,τι μπορούν για να αφανίσουν τα έθνη κράτη. Το βλέπουμε στην Ελλάδα στις ΗΠΑ, σ’ όλη την Ευρώπη.
Νέοι νόμοι υπονόμευσης και εξόντωσης των φορέων της εθνικής συνείδησης ψηφίζονται από τους πρόθυμους υποτελείς της Νέας Τάξης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...