Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ ..ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!...Η Ιστορία του Οίκου των Rothschilds από τον Andrew Hitchcock

altΟρισμός του σιωνισμού:

Μια Εβραϊκή οργάνωση στόχος της οποίας είναι να δημιουργηθεί ένα έθνος για τους Εβραίους.

Ορισμός του Ιουδαϊσμού:

Εβραίοι συλλογικά είναι εκείνοι οι οποίοι ασκούν τη θρησκεία που βασίζεται στην Τορά και το Ταλμούδ.

Οι Rothschilds έχουν τον έλεγχο του κόσμου για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, τα πλοκάμια τους φθάνουν σε πολλές πτυχές της καθημερινής μας ζωής, όπως έχει καταγραφεί στο ακόλουθο χρονοδιάγραμμα. Ωστόσο, πριν πάμε στο χρονοδιάγραμμα, παρακαλώ διαβάστε αυτήν την ανεκτίμητη εισαγωγή, στην οποία θα σας πω ποιοι είναι οι Rothschilds σε αντιπαράθεση  με το τι ισχυρίζονται ότι είναι.
Οι Rothschilds ισχυρίζονται ότι είναι Εβραίοι, όταν στην πραγματικότητα είναι Χαζάροι. Προέρχονται από μια χώρα που ονομαζόταν Χαζαρία, η οποία κατείχε την περιοχή μεταξύ της Μαύρης Θάλασσας και της Κασπίας Θάλασσας και η οποία τώρα πλέον κατά κύριο λόγο είναι η Γεωργία. Ο λόγος για τον οποίο οι Rothchilds ισχυρίζονται ότι είναι Εβραίοι είναι επειδή οι Xαζάροι με διάταγμα του βασιλιά τους, αποδέχτηκαν την Εβραϊκή θρησκεία το 740 μ.Χ., αλλά φυσικά αυτό δεν περιλαμβάνει τη μετατροπή των ασιατικών τους γονιδίων,  από Μογγολικά σε γονίδια του εβραϊκού λαού.

Θα διαπιστώσετε ότι περίπου το 90 % των ανθρώπων στον κόσμο σήμερα που αποκαλούν τους εαυτούς τους Εβραίους είναι πραγματικά Χαζάροι, ή όπως οι ίδιοι θέλουν να αποκαλούνται, Εβραίοι Ασκενάζι. Αυτοί οι άνθρωποι συνειδητά ψεύδονται στον κόσμο με την αξίωσή τους ότι η γη του Ισραήλ είναι δικό τους αναφαίρετο δικαίωμα, όταν όντως η πραγματική πατρίδα τους είναι πάνω από 800 μίλια μακριά,   στη Γεωργία.

Αυτή είναι η γυναίκα στρατηγός των Κούρδων στο Κομπάνι


Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

<<Αρχηγός της Κουρδικής αντίστασης σήμερα στο Κομπάνι είναι γυναίκα. Η Ναλίν Αφρίν. >>. Τα λόγια ανήκουν στον εδώ και 18 χρόνια κάτοικο Ελλάδας, τον 48χρονο γιατρό Καρδιολόγο Ιεμπραχέμ Μουσλέμ, από την μικρή κουρδική πόλη Κομπάνι στην Βόρεια Συρία δίπλα στα τουρκοσυριακά σύνορα, που πολιορκείται από τους τζιχαντιστές και εκπρόσωπο στην χώρα μας του PYD, του Κουρδικού Κόμματος Δημοκρατικής Ένωσης. 

Η δήλωσή του στην Σαββατιάτικη <<Εφημερίδα των Συντακτών>> συμπίπτει χρονικά με σειρά δημοσιευμάτων των τελευταίων ωρών, σε κοινωνικά δίκτυα του εξωτερικού αρχικά που αναπαρήχθησαν εν συνεχεία και στην Ελλάδα, ότι  οι κουρδικές δυνάμεις που υπερασπίζονται την πόλη της Kobani από την επίθεση του <<Ισλαμικού Κράτους>> (ΙSIL)  έχουν  επικεφαλής μια γυναίκα, την Ναλίν Αφρίν. Για την ακρίβεια η γενική στρατιωτική διοικητής φέρεται να έχει το όνομα Nalin Afrin καθώς δεν είναι απολύτως σίγουρο αν αυτό είναι το πραγματικό σας όνομα.Οι πληροφορίες κυκλοφόρησαν  μαζί με τουλάχιστον μία φωτογραφία που φαίνεται, ένστολη και με κιάλια, να παρακολουθεί από ένα πρόχειρο προμαχώνα τις κινήσεις των ισλαμιστών  που επιδιώκουν με επιθέσεις να ελέγξουν την πόλη- αν και ένα μέρος της το έχουν ήδη καταλάβει. Σε τουλάχιστον ένα blog που συνδέεται με κουρδικά κινήματα ανεξαρτησίας, αναφέρεται ότι ο άνδρας που εμφανίζεται στα δεξιά της Μαζλούμ Μπαγκόκ (Mazlum Bagok) σκοτώθηκε στις μάχες  πριν δύο εβδομάδες. 

Υπάρχει και γυναικεία μορφή στο ψηφιδωτό του τάφου! Ο Τύμβος δοξάζει τον Μέγα Αλέξανδρο

Το μυστικό του τάφου παραμένει καλά κρυμμένο, ωστόσο, κομματι κομμάτι αποκαλύπτεται το μεγαλείο εκείνων που τον έφτιαξαν και οδηγούμαστε στην λύση του μυστηρίου.

Το μωσαϊκό που είδε χθες το φως της δημοσιότητας και εντυπωσίασε την Ελλάδα και τον κόσμο κρύβει ένα μυστικό.


Όπως είπε μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο, ο ακαδημαϊκός και καθηγητής κλασσικής αρχαιολογίας στο ΑΠΘ, Μιχάλης Τιβέριος όσον αφορά το ψηφιδωτό, η μορφή που δεν φαίνεται πιθανότατα είναι η Περσεφόνη την οποία οδηγεί ο Πλούτωνας στον Κάτω Κόσμο, ενώ αν είναι άλλη μορφή, ανδρική, τότε μπορεί να είναι και ο νεκρός.

Η «μούμια» του Αγαμέμνονα. Γιατί μας κρύβουν την αλήθεια;


Η έκπληξη ήταν τεράστια, όταν σηκώνοντας την γνωστή πλέον χρυσή προσωπίδα ανακάλυψαν ότι ο νεκρός ήταν ταριχευμένος δηλ. ήταν «μούμια». Αξίζει δε τον κόπο να παραθέσουμε το απόσπασμα, όπου ο ίδιος ο Σλήμαν αφηγείται το περιστατικό ανεύρεσης του νεκρού:

Το στρογγυλό πρόσωπο με όλη του την σάρκα είχε διατηρηθεί θαυμάσια κάτω από την βαρειά χρυσή προσωπίδα. Δεν υπήρχε ούτε ίχνος από τα μαλλιά, αλλά τα δύο μάτια διακρίνονταν τέλεια, όπως και το στόμα, το οποίο λόγω του τεραστίου βάρους που είχε δεχθεί, ήταν διάπλατα ανοιχτό, αποκαλύπτοντας 32 όμορφα δόντια.

Όλοι οι γιατροί που ήλθαν να δουν τον νεκρό συμπέρανα από τα δόντια ότι ο άνδρας αυτός πρέπει να είχε πεθάνει στην νεαρή ηλικία των 35 ετών. Η μύτη είχε τελείως εξαφανισθεί


Με σχόλιο του αργότερα σε ανακοίωσή του στον ελληνικό τύπο δηλώνει: .. ο νεκρός ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα που εδώ και πολύ καιρό είχε πλάσει η φαντασία μου για τον πανίσχυρο Αγαμέμνονα .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...