Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Η παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους, δια χειρός του "μεγάλου τραγουδιστή" Πάγκαλου

Την πολιτική βούληση της κυβέρνησης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την παράδοση του Οτζαλάν στα χέρια των διωκτών του, επιβεβαιώνει η απόρρητη έκθεση του πρέσβη της Ελλάδας στο Ναϊρόμπι, την οποία η κυβέρνηση απέφυγε να δώσει στους αρχηγούς των κομμάτων, όπως της είχε ζητηθεί.

Από την έκθεση, που δημοσίευσαν χτες τα «Νέα», προκύπτει με σαφήνεια ότι σταθερή «γραμμή» της κυβέρνησης ήταν να απαλλαγεί με κάθε τρόπο από την παρουσία Οτσαλάν, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να δώσει εντολή (μέσω Θ. Πάγκαλου αλλά και του αρχηγού της ΕΥΠ Χαρ. Σταυρακάκη) να «τον πετάξουν έξω διά της βίας» από την ελληνική πρεσβεία στην Κένυα!

Η εντολή δόθηκε αρχικά στον ταγματάρχη Σάββα Καλεντερίδη, από τον Χ. Σταυρακάκη, ο οποίος φέρεται να τηλεφωνούσε παρουσία «τριών υπουργών», αλλά δε διευκρινίζεται αν επρόκειτο για τους Πάγκαλο, Παπαδόπουλο, Πετσάλνικο.

Οταν ο Καλεντερίδης αρνήθηκε, επικαλούμενος αδυναμία να υλοποιήσει μόνος του την εντολή, δόθηκε εντολή στον πρέσβη να μισθώσει «τέσσερις φουσκωτούς» (!) από την «αγορά» της Κένυας και να αναθέσει σ” αυτούς το έργο της βίαιης απομάκρυνσης από την πρεσβεία του Οτσαλάν και των συνοδών του.

Και όταν ο Γ. Κωστούλας δήλωσε με τη σειρά του αδυναμία, τότε αποφασίστηκε να στείλουν από την Αθήνα «ποδοσφαιρική ομάδα» ή «θίασο» (όπως συνθηματικά ανέφεραν την αποστολή ομάδας πρακτόρων της ΕΥΠ με επικεφαλής τον αστυνόμο Μπόμπο), προκειμένου να αναλάβουν εκείνοι τη βίαιη εκκένωση της πρεσβευτικής κατοικίας από τον Οτσαλάν.

2 Αρχαιολογικές ανακαλύψεις και στον Άρη (video)


Δύο αφύσικες δομές ανακαλύφθηκαν αυτή την εβδομάδα 18/9/14 σε φωτογραφία από τον Άρη. Η μία δείχνει έναν τεράστιο βράχο με τέσσερις εξοχές που φαίνονται ή είναι σφαιρικές. Η δεύτερη δείχνει έναν όρθιο ογκόλιθο ο οποίος έχει τέλεια ορθογώνιο σχήμα, όπως φαίνεται στο κάτω μέρος του αλλά και στην κορυφή. 
Φανταστική αρχαιολογική ανακάλυψη που ως συνήθως η NASA αρέσκεται στο να αγνοεί;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...