Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Ο Σκαρμούτσος,ο Λαζάρου και τα Lidl !!!

Σκαρμούτσος Vs Λαζάρου, σεφ και τηλεόραση
Ο ... χμμ χαριτωμένος τηλε-ραδιοφωνικός «καβγάς» των δύο γνωστών σεφ που υπόσχεται να αποκαλυφθεί στις 20 Οκτωβρίου, μαθαίνω ότι αποτελεί τον προάγγελο του νέου διαφημιστικού των Lidl!

Απίστευτο! ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι μπλόκαραν ακρόαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις στην Ευρωβουλή!

Μπλόκαραν και πάλι τις γερμανικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα οι ευρωπαϊκοί σχηματισμοί στους οποίους συμμετέχουν οι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ.Απίστευτο! ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι μπλόκαραν ακρόαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις στην Ευρωβουλή!
H πρόταση του ευρωβουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότη Μαριά, για τη διοργάνωση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο -υπό την αιγίδα της Επιτροπής Αναφορών- δημόσιας ακρόασης για τις γερμανικές αποζημιώσεις, συνάντησε «τοίχο». Και ψηφίστηκε μόνο από την Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά και τους Ευρωπαίους Αντιφεντεραλιστές.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ευρωβουλευτή των ΑΝΕΛ, η πρόταση τέθηκε σε ψηφοφορία στην κλειστή συνεδρίαση των συντονιστών της Επιτροπής Αναφορών στις 07/10/2014 και υπερψηφίστηκε μόνο από την Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά και τους Ευρωπαίους Αντιφεντεραλιστές, αντιπρόεδρος των οποίων είναι ο ίδιος. Από την άλλη πλευρά την καταψήφισαν η εκπροσώπηση της K.O. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο οποίο συμμετέχει η ΝΔ, η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην οποία συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ και η Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη και οι Πράσινοι.

Βρέθηκε και δεύτερος μακεδονικός τάφος στην Αμφίπολη (ΦΩΤΟ)


Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σε απόσταση αναπνοής από τον Τύμβο Καστά

Ένας δεύτερος μακεδονικός τάφος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Τύμβο Καστά στην Αμφίπολη που έχει προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον με τις αρχαιολογικές ανακαλύψεις των τελευταίων μηνών. 

Η ύπαρξη ενός δεύτερου ταφικού μνημείου δείχνει ότι στη συγκεκριμένη περιοχή ίσως να βρίσκεται κάποια νεκρόπολη στην οποία να είναι θαμμένοι Μακεδόνες αξιωματούχοι αλλά και σημαίνοντα πρόσωπα.Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

Πως θα φτιάξεις τη δική σου Ρακή στη χύτρα ταχύτητας...

Πως κάνεις το δικό σου αποστακτήριο...(ακόμη ίσως) μπορείς...(τώρα, το "τι θα αποστάζεις" εκεί μέσα κι αν εκτός από τσίπουρο θα βγάζεις και κανα "άλλο υλικό" τις δύσκολες μέρες, είναι άλλο θέμα...πχ τον καιρό του πολέμου Νο1 ανάγκη είναι το "οινόπνευμα/αλκοόλη" για λόγους υγειονομικούς-απολύμανσης.Και είναι πάντα σε έλλειψη.Αν δεν ξέρεις να το φτιάχνεις μόνος σου από διάφορα "σάκχαρα" μάλλον την "έβαψες".Ξεκίνα λοιπόν απ' την Ρακή...και καλόπιοτη...)

Ο Σεφερλής, η Αλαμουντίν και η πολτοποίηση της κοινωνίας

Ο Σεφερλής, η Αλαμουντίν και η πολτοποίηση της κοινωνίαςΔύο χαρακτηριστικά παραδείγματα της πολιτιστικής καταρράκωσης της διαλυμένης κοινωνίας μας σε μία μέρα:
Η υστερία που συνόδευσε σε κάθε βήμα της την κατά τα άλλα συμπαθέστατη κυρία Αλαμουντίν, και η… «φάρσα» της πρωινής ζώνης του Mega που αποτελεί μάθημα εθισμού στον κανιβαλισμό του «φτωχού», του «βλάχου», του «γέρου».
Κοινός παρονομαστής, το Μέσο… Η ιδιωτική τηλεόραση.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί σε όλη τη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών της πνευματικής, ηθικής και κοινωνικής εξαχρείωσης, εμείς περιορίσαμε την κριτική μας στα κόμματα και στους πολιτικούς.
Πιστεύω απόλυτα πως το μεγάλο καρκίνωμα της Δημοκρατίας μας είναι η «ελεύθερη» πληροφόρηση.
Γιατί ούτε ελεύθερη είναι, ούτε πληροφόρηση.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι εφημερίδες γνώμης έχουν υποκατασταθεί από την τηλεοπτική και τη διαδικτυακή προπαγάνδα.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι λείπουν πια και οι αρθρογράφοι και οι ρεπόρτερ και ανθούν οι διαδρομιστές των παραπολιτικών κουτσομπολιών και οι «περφόρμερ». Κι αυτό σε μια χώρα με μεγάλη παράδοση, με αληθινούς Γίγαντες και πρωτοπόρους της Δημοσιογραφίας, όλων των ιδεολογικών ρευμάτων.
Κάποτε διάβαζα με φανατισμό όχι εφημερίδες, αλλά αρθρογράφους.
Κάποτε, όχι πολύ παλιά, η τηλεόραση, ακόμα και η ελεγχόμενη και φτωχική σε τεχνικά μέσα, έκανε εσωτερικές παραγωγές με έργα του Καζαντζάκη, του Ξενόπουλου, είχε «Μονόγραμμα» και «Θέατρο της Δευτέρας», είχε «άνκορμαν» σαν τον Φρέντυ Γερμανό που θα τον ζήλευαν πολλοί σημερινοί του CNN και του ABC.
Και το πιο σημαντικό: η Είδηση ήταν Είδηση, όχι κουτσομπολιό, όχι «ραβασάκι».
Εξιδανικεύω;
Όχι. Πάντα υπήρχε «στρατευμένη Δημοσιογραφία», όπως πάντα θα υπάρχει «Στρατευμένη Τέχνη».
Αλλά υπήρχε και αυτοσεβασμός.

Απόρρητη έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης: 1,4 εκατ. θύματα του Εμπολα ως τον Γενάρη

Απόρρητη έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Σταματάνε τις πτήσεις σε περιοχές με έξαρση, ενώ ετοιμάζουν μέχρι και επιστράτευση της Πολεμικής Αεροπορίας για αερομεταφορές εξοπλισμού και αεροδιακομιδές ασθενών - Σοβαρά πλήγματα στη διεθνή οικονομία, στη σταθερότητα και την ασφάλεια.
Η απειλή του ιού Έμπολα, όπως αποτυπώνεται σε έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έφτασε στις Ελληνικές υγειονομικές υπηρεσίες, είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από μακρινή: ο αριθμός των κρουσμάτων στην Αφρική θα κυμανθεί μεταξύ 550.000 και 1.400.000 έως τον Ιανουάριο του 2015, σύμφωνα με εκτιμήσεις του αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων και Πρόληψης (CDC).
Και εφόσον πλέον γίνεται λόγος για μαζική επιδημία, η πλέον δυσοίωνη πρόβλεψη κάνει λόγο για δραματική απώλεια ανθρώπινων ζωών και μία άνευ προηγουμένου επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου στις κοινωνίες ολόκληρης της αφρικανικής ηπείρου.
Οικονομία, σταθερότητα και ασφάλεια είναι οι καίριοι τομείς που θα δεχτούν ισχυρά πλήγματα. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι το πρόσφατο ψήφισμα 2117 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ αξιολογεί την παρούσα κρίση εξαιτίας του Έμπολα ως «απειλή για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια».

ΤΟ ΚΡΑΧ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !!! Πάμε ολοταχώς για παγκόσμιο κραχ με πρώτο θύμα την Ελλάδα.

Έξι χρόνια μετά το μεγάλο παγκόσμιο κραχ του 2008, οι χρηματαγορές κινούνται ξανά στον ρυθμό του κραχ. Το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης μόλις είχε την χειρότερη ημέρα του με κάθετη πτώση των τιμών του. Η χειρότερη των τελευταίων τριών χρόνων. Τα χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο είναι σε ή κοντά σε "διόρθωση" με πτώση που κινείται άνω του 10% την Τετάρτη, εν μέσω αδυναμίας στην Ευρώπη, απογοητευτικά οικονομικά στοιχεία και τις συνεχιζόμενες ανησυχίες για την γεωστρατηγική και το βάθαιμα της παγκόσμιας ύφεσης. Το ελληνικό χρηματιστήριο σημείωσε πτώση άνω του 35,75% μέσα σε μια μέρα.....
Την μεγαλύτερη που καταγράφηκε παγκόσμια. Ακολουθεί το χρηματιστήριο της Πορτογαλίας με πτώση 35,11%. Κατόπιν το χρηματιστήριο της Ιταλίας με πτώση 18,45%, της Γαλλίας με πτώση 14,38%, ο DAX της Γερμανίας με πτώση ανάλογης τάξης 14,25%. Της Ισπανίας σημείωσε πτώση 12,9%.
Η κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης προσπαθούν να κρατήσουν κρυφό τον πανικό που αρχίζει να κυριαρχεί στις αγορές, προκειμένου ο ελληνικός λαός να πιαστεί στον ύπνο. Τον παραμυθιάζουν ότι η πτώση του χρηματιστηρίου είναι λόγω της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ κι άλλες τέτοιες ηλιθιότητες. Στήνουν δόκανο για τον ελληνικό λαό, ώστε οι τράπεζες να του δεσμέυσουν τις καταθέσεις σε περίπτωση κραχ.

«Ο Ομπάμα και εγώ υλοποιούμε τα σχέδια του Κίσινγκερ για την επιβολή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης » – ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ


Σε άρθρο της για το υπό έκδοση βιβλίο του Χένρι Κίσινγκερ «Παγκόσμια Τάξη», η πρώην υπουργός Εξωτερικών και εν δυνάμει υποψήφια για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον εξήρε το όραμα του σεσημασμένου αρχισιωνιστή και σφαγέα για την οικοδόμηση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Γράφοντας για την Washington Post, η Κλίντον αποθεώνει τις αέναες προσπάθειες του Κίσινγκερ για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη βιώσιμη εναλλακτική λύση για το μέλλον.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...