Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ


ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ
Ο τηλεοπτικός σταθμός Fox News, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή στο να προκαλεί πανικό στο κοινό του, αφού κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, μια αναλύτρια κάνει ανοιχτή έκκληση για στρατόπεδα καραντίνας που θα οργανωθούν σε όλη τη χώρα για να στεγάσουν τα άτομα με συμπτώματα όπως τον Έμπολα.

Η συνεργάτης του καναλιού και πρώην ηθοποιός Stacey Dash κάλεσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για τη δημιουργία κέντρων έκτακτης ανάγκης για να κρατήσει τους Αμερικανούς σε απομόνωση, παρά το γεγονός ότι έχουν υπάρξει μόνο δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού Έμπολα στις ΗΠΑ.
"Νομίζω ότι θα πρέπει να οργανωθούν ειδικά κέντρα για τον Έμπολα σε κάθε κράτος," δήλωσε η Dash. "Δεν θα πρέπει να αφήσουμε τους ανθρώπους να εισαχθούν σε κανονικά νοσοκομεία, όπου θα μπορούσαν να εξαπλώσουν τον ιό."
Αυτή την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο στην Αθέατη γνώση, βιώνουμε τις δοκιμές θνησιμότητας του ιού Εμπολα ως βιο-όπλο εκτός των Αφρικανικών συνόρων που ήδη εδω και χρόνια η Νέα τάξη πραγμάτων πειραματίζεται επάνω στους ανθρώπους της Αφρικής.

Πως «διαβάζουμε» το μυαλό του άλλου

Ενσυναίσθηση: μια λέξη που λίγοι γνωρίζουμε, μια ικανότητα που όλοι διαθέτουμε και μας επιτρέπει να δημιουργούμε διαπροσωπικές σχέσεις. Βασίζεται σε νευρώνες οι οποίοι αναπτύχθηκαν πριν από 40.000 χρόνια οδηγώντας στο Μπιγκ Μπανγκ της ευφυΐας.

Η Μαρία, 13 ετών, δεν μπορεί να εξηγήσει τι της συμβαίνει όταν βλέπει την ταινία Pretty Woman. Μπορεί όμως να καταλάβει πόσο ταπεινωμένη νιώθει η πρωταγωνίστρια. Η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία ενσαρκώνει τη γοητευτική πόρνη που αλλάζει ζωή όταν γνωρίζει τον «πρίγκιπά» της, πηγαίνει να ψωνίσει ρούχα σε μια πολυτελή μπουτίκ. Οι πωλήτριες την κοιτούν υποτιμητικά και αρνούνται να την εξυπηρετήσουν. 
Γιατί το έφηβο κορίτσι ταυτίζεται με την πρωταγωνίστρια της ρομαντικής κωμωδίας; Η απάντηση βρίσκεται στους νευρώνες-καθρέφτες, μια ομάδα νευρικών κυττάρων που μας επιτρέπει να μπούμε στη θέση του άλλου και να αντιληφθούμε τα συναισθήματά του. Χάρη σε αυτό το σύστημα, έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε κοινωνική συμπεριφορά και να δομήσουμε τα θεμέλια του πολιτισμού μας. Έχει τόσο μεγάλη σημασία, που ο νευροψυχολόγος Βιλαγιανούρ Ραματσαντράν είπε ότι η ανακάλυψή του είναι για την ψυχολογία ό,τι ήταν η ανακάλυψη του DNA για τη βιολογία.

Η κοινωνική συμπεριφορά μας βασίζεται στην ικανότητά μας να φανταζόμαστε πώς μπορεί να νιώθει ή τι μπορεί να σκέφτεται ο άλλος. Ο άνθρωπος είναι κοινωνικός εκ φύσεως. Έχουμε ανάγκη να συνάπτουμε σχέσεις με άλλους, προκειμένου να αναπτύξουμε σωστά την 
προσωπικότητά μας. 

 
Το μυστικό της επιτυχίας

Εδώ ακριβώς έγκειται η σημασία της εξέλιξης των νευρώνων-καθρεφτών. «Πιστεύω πως ο άνθρωπος, όταν λέει ότι δεν είναι ευτυχισμένος και δεν ξέρει το λόγο, είναι γιατί δεν έχει κοινωνικές επαφές», υποστηρίζει ο νευροβιολόγος Τζάκομο Ριτζολάτι από το Πανεπιστήμιο της Πάρμα. Η έρευνα που διεξήγαγε μαζί με τους Βιτόριο Γκαλέζε και Λεονάρντο Φογκάσι οδήγησε το 1996 στην ανακάλυψη του συγκεκριμένου νευρικού υποσυστήματος.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !Δεν ενημερώνουν τον κόσμο, αλλά ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ! Το διαβάσαμε από το: ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !Δεν ενημερώνουν τον κόσμο, αλλά ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ!


ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Δεν ενημερώνουν τον κόσμο, αλλά ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ !!! Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΔΟΤΟ, ΤΗ ΓΝΩΣΗ !!!
Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ των πολιτών, που επιχείρησε το καρτέλ των φαρμάκων το 2009 με τον περιβόητο Η1Ν1, επανέρχεται τώρα ο “τρόμος” δριμύτερος και ακούει στο όνομα “embola”.

Σήμερα θα ξεγυμνώσουμε τον “τρόμο” και θα αποκαλύψουμε πολλά και άγνωστα γεγονότα, για να καταλάβουμε όλοι τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοί παίζουν με την υγεία και την νοημοσύνη μας.

Όλοι γνωρίζουμε πως τα μεγάλα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα. Αυτός ο έλεγχος λοιπόν, τους επιβάλλει να παρουσιάσουν το θέμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Δεν ενημερώνουν τον κόσμο, αλλά ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ. Τους σκοπούς που αυτό εξυπηρετεί θα τους αναφέρουμε. Τώρα όμως που έχει περάσει ο καιρός και μπορούμε να δούμε πιο ψύχραιμα τα γεγονότα, να θυμηθούμε πως μας παρουσίαζαν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ τον Η1Ν1 το 2009.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...