Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Ανήλικος ΦOBEΡΟΣ εφευρέτης στην Καβάλα

Η ανακοίνωση του ονόματος του Δημήτρη Χατζή στη λήξη των εκδηλώσεων του 5ου Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής (που συνδιοργάνωσαν στην Καβάλα το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας ΑΜΘ και το ΤΕΙ ΑΜΘ) για να παραλάβει το 2ο βραβείο της φετινήςδιοργάνωσης, μάλλον έφερε σε αμηχανία τους παριστάμενους στη συνεδριακή αίθουσα του εκθεσιακού Κέντρου "Απόστολος Μαρδύρης" στη Νέα Καρβάλη. Μια αμηχανία, που στη συνέχεια έδωσε τη θέση της στον θαυμασμό και το παρατεταμένο χειροκρότημα.Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, αφού ο Δημήτρη Χατζής είναι μόλις 14 ετών, μαθητής στην τρίτη τάξη του 6ου Γυμνασίου Καβάλας. Ο Δημήτρης ασχολήθηκε με τη ρομποτική για πρώτη φορά σε ηλικία 11 ετών και μόλις τρία χρόνια αργότερα κατάφερε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μόνος του έναν οικιακό εκτυπωτή τρισδιάστατων αντικειμένων, κερδίζοντας επάξια έπαινο και το 2ο βραβείο του 5ου Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής.
Ο μικρός επιστήμονας δέχθηκε έναν καταιγισμό συγχαρητηρίων για τη διάκριση που πήρε αλλά κυρίως για το γεγονός ότι αποτελεί λαμπρό παράδειγμα υπομονής, επιμονής, θέλησης, ευφυΐας αλλά και μέτρου.
Πολύτιμος βοηθός και συμπαραστάτης ο πατέρας του, Γιώργος Χατζής, δεν έκρυβε τη χαρά και την ικανοποίησή του για τα επιτεύγματα του γιου του.
Μια μέρα μετά τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ συνάντησε τον Δημήτρη σε ώρα που θα του επέτρεπε να να έχει ολοκληρώσει τα μαθήματα του σχολείου της επόμενης μέρας αλλά και να μην χάσει την προπόνηση στο αγαπημένο του άθλημα, το ποδόσφαιρο.
Όπως είπε, χρειάστηκε έναν χρόνο για να μελετήσει, να σχεδιάσει και να κατασκευάσει τον οικιακό εκτυπωτή τρισδιάστατων αντικειμένων ώστε να συμμετάσχει στο φετινό Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής.

ΣΟΚ! Οι Άγγλοι λεηλάτησαν τον τάφο της Αμφίπολης το 1916; - Χρυσά κοσμήματα του Τάφου εκτίθενται στο Λονδίνο (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφίες που προέκυψαν απεικονίζουν στρατιώτες από σύνταγμα του στρατού του Ηνωμένου Βασιλείου, να κρατούν με υπερηφάνεια κρανία που βρέθηκαν γύρω από τον τάφο της Αμφίπολης στην Ελλάδα, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με το αν μπορεί να έχουν λεηλατήσει τον τάφο σχεδόν πριν από έναν αιώνα.

Βρήκαν λεφτά για το Εθνικό θέατρο της Αλβανίας και αφήνουν να ρημάζει το σπίτι του Σεφέρη στη Κορυτσά!

Βρήκαν λεφτά για το Εθνικό θέατρο της Αλβανίας και αφήνουν να ρημάζει το σπίτι του Σεφέρη στη Κορυτσά!Τα λόγια του νομπελίστα ποιητή μας αποδεικνύονται προφητικά, καθώς καταρρέει το σπίτι στην Κορυτσά, όπου συνέγραψε πολλά από τα έργα του. Την ίδια ώρα η Ελληνική Κυβέρνηση αδιαφορεί για τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ του Ελληνικού Λαού, που βρίσκονται δεσμευμένα, σε τραπεζικό λογαριασμό της Αλβανίας
Η ιστορική κατοικία στην Κορυτσά, αγοράστηκε από το Ελληνική Πολιτεία το 1998 με την προοπτική να ανακατασκευάσει. Ωστόσο, μέχρι σήμερα παρά το βανδαλισμό που υπέστη, οι κυβερνήσεις των κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν λάβει ουδεμία μέριμνα για την αποκατάσταση και αξιοποίηση της.
Οι πόροι υπάρχουν. Απαιτείται γενναία πολιτική απόφαση, την οποία δεν φαίνεται να διαθέτει η Συγκυβέρνηση.
Αξιοποιώντας δημοσιευμένες πληροφορίες από το Ελληνικό προξενείο η Βουλευτής Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή, κατέθεσε την με αρ. πρωτ. 3847/21-10-14 Ερώτηση, καλώντας την Ελληνική Πολιτεία, να υλοποιήσει την υποχρέωση της για τη διασφάλιση της εθνικής περιουσίας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στην Κορυτσά. 
Σας υπενθυμίζω ότι στις 18 Νοεμβρίου 2013 κατάθεσα την με αρ. πρωτ. 3890/18-11-13 Ερώτηση με θέμα «Την ώρα που ο πολιτισμός εντός των συνόρων στενάζει, εκατομμύρια ευρώ μοιράζονται στις όμορες χώρες», η οποία αφορούσε στην πρωτοβουλία της Κυβέρνησης να συμβάλλει χρηματοδοτικά με ένα ποσό περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ, στην κατασκευή του Εθνικού Θεάτρου της Αλβανίας, στο κέντρο των Τιράνων, και ζητούσα ποια θα ήταν τα ανταποδοτικά οφέλη που ελάμβανε η Ελλάδα για αυτές τις ενέργειες καθώς και εάν η κάλυψη του ανωτέρω ποσού θα γινόταν από κοινοτικούς ή από εθνικούς πόρους και βάση ποιών προγραμμάτων.

ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙA ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΡΩΘΟΥΝ...


γράφει ο Κυπριανός Χριστοδουλίδης
ιατρός


Ο αποδιοργάνωση των ορθοδόξων έχει βαθιές τις ρίζες. Δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Το σχέδιο χρονολογείται από τα τέλη του 19ου αιώνα. Το 1897, στη Βασιλεία της Ελβετίας, έγινε το πρώτο σιωνιστικό συνέδριο, όπου τέθηκαν οι βάσεις του Σιωνισμού από τον Θεόδωρο Χέρτσλ. Ήταν αυτός, ο οποίος μετά το τέλος των εργασιών του συνεδρίου, έγραψε στην εφημερίδα του το ακόλουθο απόσπασμα, που ηχεί ως απίστευτη προφητεία: «Στη Βασιλεία ίδρυσα το εβραϊκό κράτος. Θα το καταλάβουν σε 50 χρόνια». Σήμερα, συμπληρώνουμε, καταλαβαίνουμε περισσότερα.

Όλα κινούνται βάσει σχεδίου. Όσοι αντιδρούν, είτε είναι μεμονωμένα άτομα σε σημαντικές θέσεις, είτε είναι στο σύνολό του ένας λαός ή ένα κράτος, βγαίνουν από τη μέση. Οι παράπλευρες απώλειες, όπως ήταν η περίπτωση του Χρυσοστόμου Σμύρνης, είναι αναμενόμενες και αξιολογούνται (αγιοποίηση) δεόντως. Ένας είναι ο στόχος : Το μεσσιανικό / χιλιαστικό όραμα της παγκόσμιας σιωνιστικής υποταγής-υποδούλωσης των λαών.
Έρχεται η επανεμφάνιση και επίκειται η εφαρμογή του Μωσαϊκού Νόμου. Τσιπάκια, ΑΜΚΑ και ό,τι άλλο ακολουθήσει, θα φτιάξουν την Οικουμενική  Κοινωνία των θρησκευτικά ευσεβών και πολιτικά νομοταγών πολιτών. Ο πληθυσμός της γης θα είναι αυστηρά ελεγχόμενος και όλοι, δεν θα έχουμε ουδεμία ανάγκη εκζητήσεως ελέους, αφέσεως αμαρτιών, θείας ευχαριστίας ή γενικότερα, κάτι που να ταιριάζει στα μέτρα (δοξασίες) του καθενός. Οποιαδήποτε άλλη εξωτερική και άνωθεν παρέμβαση - ανωτέρα δύναμη, θεός, θεοί, ενέργεια - θα μας είναι εντελώς περιττή. Θα απερχόμαστε όθεν προήλθαμε : Στον κονιορτό του Σύμπαντος, όπου εκεί θα γίνεται η ανακύκλωση των ενεργειακών μας στοιχείων από ...

- Αλήθεια, από τι ;

Η Αλβανία διαρκώς αχάριστη έναντι της Ελλάδας!

Η Αλβανία διαρκώς αχάριστη έναντι της Ελλάδας!Η Ελλάδα περιβάλλεται από λαούς εχθρικώς διακειμένους προς αυτήν. Η Αλβανία, ιδρύθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, κατόπιν επιμονής της Αυστροουγγαρίας και της Ιταλίας, οι οποίες και την ευνόησαν στην χάραξη των Ελληνο-Αλβανικών συνόρων. Διότι ενώ η αρμοδία Επιτροπή για τη χάραξη αυτή έθετε ως τέρμα των συνόρων ένα ακρωτήριο μετά την Αυλώνα, τελικώς τα σύνορα κατέβηκαν προς όφελος της Αλβανίας στην ευθεία γραμμή της πόλεως της Κερκύρας. Μάλιστα απέναντι ακριβώς υπήρχε η νήσος Σώζων, την οποίαν οι Άγγλοι έδωσαν στην Ελλάδα μαζί με τας Ιονίους νήσους, αλλά οι Ιταλοί κατέλαβαν αυτήν αυθαιρέτως και στη συνέχεια την παρέδωσαν στους Αλβανούς.
Όταν η Ιταλία επετέθη στις 7 Απριλίου του 1939 κατά της Αλβανίας, ο Μουσολίνι καθήρεσε τον τότε Βασιλιά της Αχμέτ Ζώγου, και προσέφερε το στέμμα της χώρας αυτής στο Βασιλέα της Ιταλίας Εμμανουήλ. Ο Αχμέτ Ζώγου αναγκάσθηκε να καταφύγει με την οικογένειά του εις την Ελλάδα και η Κυβέρνηση Μεταξά του επέτρεψε να φθάσει μέχρι την Θεσσαλονίκη, απ' όπου κατέφυγε ατμοπλοϊκώς στην Αγγλία και στη συνέχεια στο Παρίσι.

O Έμπολα και οι θεωρίες συνωμοσίας…

tumblr_inline_n9yg7auC8h1qcgioaΚαι όμως για την ιο Έμπολα γίνεται λόγος εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα ο καθηγητής Πιάνκα σε ομιλία του σε Αμερικανικό πανεπιστήμιο το 2006, μιλούσε για τον αερομεταφερόμενο ιό Έμπολα που θα σκοτώσει το 90% του πληθυσμού της γης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είπε κατά λέξη “AIDS παίρνει πάρα πολύ καιρό για να σκοτώσει τους ανθρώπους. Προτιμώμενη μέθοδος της εξολόθρευσης πάνω από πέντε δισεκατομμύρια ανθρώπινα όντα είναι μέσω του αέρα Έμπολα ( Ebola Reston ), επειδή είναι τόσο εξαιρετικά θανατηφόρος και σκοτώνει τα θύματά του σε ημέρες αντί για χρόνια.”

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δημοφιλής τηλεοπτικές σειρές SIMSONS που έχουν “μολύνει” τον εγκέφαλο παιδιών σε όλον τον πλανήτη. Η αριθμολαγνεία είναι εμφανής και τα υποσυνείδητα μηνύματα ατελείωτα.

tumblr_inline_n9yg7auC8h1qcgioa

Περιέργως, η CDC κατέχει” το “δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον Έμπολα και όλα τα μελλοντικά στελέχη που τυχόν ΕΦΕΥΡΕΘΟΥΝ…”.

Το “ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ” τμήμα του εγγράφου ευρεσιτεχνίας ισχυρίζεται, επίσης, σαφώς ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατέχει την “ιδιοκτησία” σε όλους τους ιούς Έμπολα που μοιράζονται ακόμα και 70% ομοιότητα με τον Έμπολα.

Γιατί θα ήταν μια κυβερνητική οργάνωση που ισχυρίζονται ότι έχουν “εφευρεθεί” αυτή η μολυσματική ασθένεια και στη συνέχεια να διεκδικήσει το μονοπώλιο της εκμετάλλευσης της για εμπορική χρήση; Είναι σαφές ότι η CDC σκοπεύει να διεκδικήσει τα δικαιώματα για τα εμβόλια Έμπολα. Αυτό ασφαλώς αυξάνει την πιθανότητα τα εμβόλια να καταστούν υποχρεωτικά, αυξάνοντας έτσι το δυνητικό κέρδος για τους κατόχους διπλωμάτων
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...