Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Η υπογήϊνη τεχνολογία

Πώς ανάμεσα σε λίγους ουράνιους ανθρώπους , τους προερχόμενους εκ του ουράνιου σπέρματος, έχουν πολλαπλασιασθεί σε βαθμό κακουργήματος οι ονάνθρωποι. Άλλωστε, οι κάτοικοι των εξελιγμένων πλανητικών πολιτισμών πού θα έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από την ατμόσφυρα του πλανήτη τους, πόσο μάλλον του ηλιακού τους συστήματος, όχι βέβαια με την γνωστή σε μας ενέργεια, θα έχουν λάβει τά μηνύματα τους , πρώτα μέσω της συμπαντικής συνείδησης, αλλά και μέσω των Οργονοστοιχείων του χώρου , ή μορφογενετικών πεδίων, πού μεταδίδεται κραδασμικά η κάθε αλήθεια, η κάθε επιρροή, και το κάθε τι που μπορεί να έχει πρόσβαση κανείς και από το πιο μακρινό σημείο του Σύμπαντος. 


Όπως η σκέψη.
Οι έχοντες νοητική επαφή με τον Συμπαντικό χώρο, οπουδήποτε, θα έχουν λάβει τα μηνύματα .
Θα έχουν γνώση για τον πλανήτη μας
Όσο για την θεωρία περί των κακών εξωγήινων, που κρύβονται και κάνουν τις παιδαριώδης κινήσεις της επιλεκτικής εμφάνισης μόνο σε κάποιους , που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν γίνονται και πιστευτοί από τους πολλούς, θεωρώ ότι δεν αξίζει να το συζητάμε.


Θα έπρεπε ίσως να είμαστε πιο καχύποπτοι , για το πότε άρχισε ο σάλος γύρο από τα εξωγήινης προέλευσης ιπτάμενα αντικείμενα, μήπως από τότε που κάποια νέα τεχνολογία μπήκε σε λειτουργία;
Και ακόμα, μήπως κάποιους συμφέρει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας προς τα πάνω και όχι κάπου αλλού;
Όπως , το τι γίνεται κάτω από τα πόδια μας;
Η τεχνολογία και τα συναφή της , είναι πολύ πιθανών, κατά την θεωρεία της κούφιας γής, να είναι υπογήϊνα κατασκευάσματα των αρχαίων Τιτάνων και Ατλάντων και που μάλιστα σε συνεργασία με τα εκάστοτε υποχείριά τους , τους εδώ εξουσιαστές , ετοιμάζουν το έδαφος για την νέα εποχή με τον ερχομό μιας επερχόμενης νέας φυλής.
Λέγετε ακόμα, ότι κάτω από το Θιβέτ υπάρχουν πολλές στοές που συνδέονται με ένα παγκόσμιο δίκτυο και ότι σε πολλά μέρη του κόσμου υπάρχουνε κρύπτες με τα μυστικά των αιώνων.
Ακούγεται ότι κάτω από τον ναό του Σολομώντα υπήρχε μια τέτοια υπόγεια κρύπτη με στοά που συνδεόταν με άλλες, και για τον λόγο τής οποίας έγινε η εκστρατεία των σταυροφόρων ιπποτών, που εκτός των άλλων υπήρχαν και τεράστιες ποσότητες χρυσού.
Στο όνομα του Αλαντίν, κρυπτογραφείται ένας Άτλαντας με τεράστιες ποσότητες χρυσού.
Και ότι το μαγικό του λυχνάρι είναι μια τεχνολογία με την χρήση της οποίας έχει τηλεπαφική πρόσβαση .

NOMIZOYN OTI ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ «ΣΕΝΑΡΙΟ» - ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΤΙ ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ...
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ! ...
...Εμείς δεν είμαστε σκυλιά!


Tο παρατεταμένο άγχος οδηγεί σε κατάθλιψη, καθώς το μυαλό και ο οργανισμός ‘κουράζονται’ τελικά από τη συνεχή υπερδιέγερση στην οποία βρίσκονται, όταν το μυαλό δεν μπορεί να βρει έξοδο
διαφυγής από την επώδυνη κατάσταση.


Πολλές φορές ο σχηματισμός εικόνων στη φαντασία μας, μπορεί να κάνει πολύ πιο κατανοητό το νόημα των λέξεων. Είναι επομένως σημαντικό να αναφέρουμε ένα ιστορικό πείραμα της ψυχολογίας, το οποίο μπορεί να ‘γενικευτεί’ σχετικά με το πώς αντιδρούν οι άνθρωποι απέναντι σε εξωτερικά γεγονότα – ερεθίσματα.

Γιατί είναι αναπόφευκτη η σύγκρουση Δύσης - Ισλάμ  • Όσοι αφελώς πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρξει οριστική ειρήνη στον ανεπτυγμένο κόσμο καλά θα κάνουν να εξετάσουν κάποιες πολύ καυτές πραγματικότητες με ιστορικό περιεχόμενο 
  • Η σημασία των λέξεων και η νέα μορφή δειλίας στη Δύση
Γράφει ο Αθανάσιος Χ. Παπανδρόπουλος 

Δεν θα ξεχάσω εύκολα τη συζήτηση που είχα πριν από μία δεκαετία με τον αείμνηστο Πολωνό ιστορικό, πολιτικό και ευρωβουλευτή Μπρόνισλαφ Γκέρεμεκ, που σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Συγγραφέας το 1980 του βιβλίου «Άθλιοι και Κακοποιοί» (εκδ. Grasset, Γαλλία), ο Πολωνός διανοούμενος πίστευε ότι μία μόνιμη αιτία πολέμου στον πλανήτη μας θα είναι οι διαφορετικές αντιλήψεις που έχουν οι άνθρωποι για την ειρήνη!

Πίστευε, επίσης, ότι ο δυτικός νεωτερικός κόσμος, χάρη στην εντυπωσιακή υλική ανάπτυξή του, έχει απομακρυνθεί από τις βασικές αιτίες που προκαλούν βία στις υποανάπτυκτες κοινωνίες -που είναι ο φανατισμός, η τιμή και η εκδίκηση. «Η κατάσταση αυτή», μας έλεγε ο Πολωνός ιστορικός και ευρωβουλευτής, «απομακρύνει από τις ανεπτυγμένες κοινωνίες την αίσθηση του θανάτου, με αποτέλεσμα οι τελευταίες να ατονούν μπροστά σε σοβαρούς κινδύνους και να μην είναι έτοιμες να προστατεύσουν τη ζωή τους. Αυτή είναι μία μορφή δειλίας που θα αποθρασύνει σε βάθος χρόνου τους εχθρούς της Δύσης και των ανοικτών κοινωνιών γενικά...».

Μελετητής των ολοκληρωτικών ιδεολογιών, ο Μπ. Γκέμερεκ πίστευε στον αρνητικό ρόλο που παίζουν οι λέξεις όταν χρησιμοποιούνται από ολοκληρωτικές ιδεολογίες και πώς, μέσα από αυτές, αδίστακτοι δημαγωγοί και συμπλεγματικοί πολιτικοί εξαπατούσαν λαούς. «Υπάρχει πιο κραυγαλέα απάτη από το να αυτοχαρακτηρίζονται λαϊκές δημοκρατίες καθεστώτα που μόνον δημοκρατικά δεν ήσαν;», τόνιζε ο Πολωνός διανοούμενος.

Στη δύναμη των λέξεων και στον ρόλο τους πιστεύει και ο Γάλλος στρατηγός Αλέξανδρος Λαλάν-Μπερτράν, πρώην επικεφαλής των ενδιάμεσων δυνάμεων του ΟΗΕ στον Λίβανο και σήμερα στέλεχος στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ανωτάτων Μελετών Εθνικής Άμυνας. Μιλώντας σε εκδήλωση του Ινστιτούτου, επεσήμανε ότι οι λέξεις αποτελούν σοβαρό όπλο παραπλάνησης, μέσω δε αυτών επιχειρείται -ερήμην της πραγματικότητας– η ιδεολογικοποίηση της πραγματικότητας, η οποία, ανεξαρτήτως του χρώματός της, συνιστά μία πολύ σοβαρή, αν όχι θανάσιμη, ασθένεια του πνεύματος.

«Αν θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί σε μια αντιπαράθεση, προέχει η υιοθέτηση της αρχής της πραγματικότητας, η οποία μας λέει ότι, ασχέτως αν μας αρέσει ή όχι, τα πράγματα είναι αυτά που είναι. Όσο πιο κοντά είμαστε στην αντίληψη αυτή, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχουμε να κάνουμε σοβαρά λάθη», είπε ο Γάλλος στρατηγός. Για να επισημάνει στη συνέχεια ότι ένας άτυπος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος βρίσκεται ήδη στα σκαριά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...