Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

«ΚΥΝΗΓΑΩ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ - ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΑΣ»Ένα γράμμα-κατάθεση ψυχής, αλλά και οργής και περιφρόνησης για όλους όσοι αποφασίζουν τη μείωση των αποδοχών των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, έφθασε πριν από καιρό στο e-mail μου.

Αποστολέας ένας πιλότος με το συμβολικό όνομα «Γιώργος Θαλάσσης», ένας από τους «αετούς του Αιγαίου» -ένας από τα παιδιά αυτά που προστατεύουν την εθνική μας κυριαρχία παίζοντας τη ζωή τους κορώνα-γράμματα, κυνηγώντας Τούρκους εισβολείς.
«Όσο κι αν προσπαθήσουν να μικρύνουν αυτό που κάνουμε μέσα στο αεροπλάνο, όσο κι αν παλέψουν να μας παρουσιάσουν σαν μία επαγγελματική κατηγορία ενστόλων που πρέπει να μας κόψουν 100 ή 200 ευρώ το μήνα, να τους πεις κύριε Χαρδαβέλλα ότι δεν θα μπορέσουν να μας στερήσουν ποτέ το δικό μας γαλάζιο ουρανό της Ελλάδος, που είναι το σπίτι μας και δεν θα συρρικνώσουν την αγάπη που έχουμε για την πατρίδα.
Τους χαρίζουμε και τα 100 και τα 200 ευρώ κι όλο μας το μισθό, αν χρειάζεται αυτό για τη σωτηρία της χώρας.
Όταν εγώ πιάνω στα ψαλίδια τον Τούρκο εισβολέα και λοκάρω το δικό του αεροπλάνο στους δικούς μου πυραύλους, τότε βλέπω σαν μυρμήγκια τους 300 στη Βουλή που θα αποφασίσουν αν αυτό που κάνω αξίζει περισσότερα ή λιγότερα από 100 ευρώ το μήνα.
Όταν φωνάζω στο κέντρο επιχειρήσεων καθώς κυνηγάω τον Τούρκο «Fox-1» (δηλαδή είμαι σε θέση εικονικής βολής με πύραυλο Sparrow) και μετά «Fox-2» (για βολή με AIM-9) είναι σαν να αγκαλιάζω για να την προστατεύσω, όπως το μωρό που απέκτησα πριν από δύο μήνες.

ΤΟ MEGA ΒΑΦΤΙΣΕ «ΚΡΟΥΣΜΑ ΒΙΑΣ» ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

Το MEGA βάφτισε «κρούσμα βίας» την έπαρση της σημαίας
Το κανάλι της Μεσογείων, σε μια προσπάθεια να πείσει το κοινό του για την ανάγκη της αντιρατσιστικής αστυνομίας, χαρακτήρισε την έπαρση της σημαίας...«κρούσμα βίας».
Συγκεκριμένα, το MEGA σε ρεπορτάζ του ανήγαγε σε κρούσμα βίας την κατάληψη που πραγματοποίησαν οι μαθητές ενός σχολείου, οι οποίοι ζητούσαν την αγορά μίας μεγάλης σημαίας και την καθημερινή έπαρσή της.
Με λίγα λόγια το κανάλι παρουσίασε μία αγνή εκδήλωση φιλοπατρίας ως βίαιο περιστατικό, την ώρα μάλιστα που η ελληνική παιδεία χτυπιέται ανηλεώς.
Αν συνεχίσουν στο ίδιο ύφος, ο εθνικός μας ύμνος θα καταλήξει ρατσιστικό σύνθημα!

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ο Εμπολα θα μεταλλαχθεί

Σάλος στην Ισπανία: Η προστατευτική στολή που φορούσε η νοσοκόμα που νόσησε δεν πληρούσε τις προδιαγραφές του ΠΟΥ – Αναπόφευκτη η εξάπλωση στην Ευρώπη
Ο Έμπολα μπορεί να μεταδίδεται πολύ πιο γρήγορα απ΄ ότι νομίζουν οι ειδικοί, ισχυρίζονται Αμερικανοί ιολόγοι επισημαίνοντας πως, το γεγονός ότι τα κρούσματα εντοπίζονται πλέον και σε ανεπτυγμένες περιοχές, δείχνει πως τα μέτρα προφύλαξης που λαμβάνουν οι ειδικοί, καθίστανται ανεπαρκή κι ότι ο ιός θα μπορούσε να μεταλλαχθεί.
Την ίδια ώρα, στην Ισπανία, οι αρχές βρίσκονται σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής με την κυβέρνηση της Μαδρίτης να εμφανίζεται ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη μετά την πληροφορία ότι, η προστατευτική στολή που φορούσε η νοσοκόμα Τερέσα Ρομέρο Ράμος, εν ώρα εργασίας, δεν κατάφερε να την προφυλάξει από τον ιό του Έμπολα. Η προστατευτική στολή δεν πληρούσε τις προδιαγραφές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...