Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ... Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!! (ΒΙΝΤΕΟ)Ἐν τελῶς καὶ μὲ τὸν (δικό τους) …«νόμο»!!!

Ἔτσι, διότι ΕΝΟΧΛΕΙ ἕνα μνημεῖον, αὐτοῦ τοῦ μεγέθους καὶ αὐτῆς τῆς ἐποχῆς.

Διότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ τὴν Μακεδονία Ἑλληνική, μὲ ΡΙΖΕΣ ἑλληνικές, μὲ ΙΣΤΟΡΙΑ ἑλληνική, μὲ ΓΛΩΣΣΑ ἑλληνική, μὲ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ ἑλληνική, μὲ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ἑλληνική!!!

Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν μὲ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΤΙΜΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ποὺ θὰ μποροῦσε νὰ ἐμπνευσθῇ ἕνας ἀνθελληνικὸς κρατικὸς μηχανισμός, ποὺ θέλει τὸν Ἕλληνα ΔΟΥΛΟ, ἄνευ ταὐτότητος, ἱστορίας, μέλλοντος!!

Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν καὶ μαζὺ πασχίζουν νὰ θάψουν τὴν κοινὴ λογική!!!
Διότι ἕνα μνημεῖον αὐτοῦ τοῦ μεγέθους καὶ αὐτῆς τῆς τόσο προσεγμένης ὑποδομῆς του, κατ’  αὐτοὺς ΔΕΝ πρέπει νὰ ὑπάρχῃ, διότι θὰ ὑποχρεωθοῦν νὰ …«μετακυλήσουν» τὴν ἱστορία πολὺ πολὺ πίσω!!! Διότι ἐὰν δὲν καταγόμεθα ἀπὸ τοὺς περιφερομένους νομάδες …«περιουσίους» δὲν ἔχουμε λόγο ὑπάρξεως ἐπὶ τοῦ πλανήτου!!!

Σᾶς παρακαλῶ πολύ!!!
Ἀκοῦστε μὲ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ τὸν Ἀστέριο Τζίντζιφο καὶ διαδῶστε, μὲ ὅλους τοὺς τρόπους, τὶς πληροφορίες ποὺ μοιράζεται μαζύ μας!!!
Εἶναι θέμα Ἐθνικῆς σημασίας!!!Αὐτὰ ποὺ λέει, ἀποτέλεσμα πολυετοῦς ἐρεύνης, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, πέραν πάσης ἀμφιβολίας, πὼς τὸ μνημεῖον εἶναι ἐκεῖ, εἶναι πανάρχαιον καὶ περιμένει νὰ μᾶς συστηθῇ καὶ νὰ τὸ ἀνακαλύψουμε!!! Περιμένει νὰ τὸ ἀνακαλύψουμε διότι εἴπαμε: Ἡ Γῆ πλέον, σὲ ΟΛΟΝ τὸν πλανήτη, μὲ ὅλους τοὺς τρόπους καὶ τὰ μέσα, ΞΕΡΝΑ Ἑλλάδα!!!
Ἀλλὰ αὐτὸ ΔΕΝ ἀρέσει στὰ γιουσουφάκια καὶ στοὺς προσκυνημένους. Οὔτε στοὺςΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ποὺ ὅρισαν οἱ τραπεζῖτες,
Τὸ μνημεῖον ΔΕΝ ἔχει συληθεῖ, ὅσον ἀφορᾶ στὰ ἀποδεικτικά του στοιχεῖα!!!
Δὲν ἔχουν ἁρπάξει τὴν ταὐτότητά του, ἀκόμη κι ἐὰν ἔχουν τυμβωρύχοι, κάθε ἐποχῆς, εἰσέλθει σὲ αὐτό, ἀποκομίζοντας κάθε εἴδους ἀρχαιότητος.  Καὶ φυσικὰ κάτι τέτοιο δὲν μετατρέπει τὸ μνημεῖον σὲ κάποιο σκουπίδι!!!
Ἀντιθέτως μάλιστα. Εἶναι ἐκεῖ καὶ περιμένει νὰ μᾶς μαρτυρήσῃ πολλὰ μυστικὰ γιὰ τὰ κομμάτια τῆς ἱστορίας μας ποὺ εἶτε ἀγνοῦμε, εἶτε θέλουν οἱ ἰθύνοντες νὰ ἀγνοοῦμε!!!
Τὸ γνωρίζουν!!!
Καὶ δὲν γίνεται νὰ ἔχουμε ἕνα μνημεῖον αὐτῶν τῶν διαστάσεων, ἀλλὰ νὰ εἶναι …τζούφιο!!!

Τι αποκαλύπτει η σεισμική τομογραφία για τον μυστηριώδη τάφο στον λόφο Καστά!!!
Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν!!!5

Οι μετρήσεις από το 2003, έδειξαν το σημείο του τάφου, τις διαστάσεις του και άλλα που δεν δημοσιεύτηκαν, στην περίληψη της μελέτης.
Και ενώ η ανασκαφή στον χώρο του λόφου Καστά, φαίνεται να έχει «παγώσει» προσωρινά, αφού κατά δήλωση του Υπουργείου Πολιτισμού τα συνεργεία εργάζονται για την υποστύλωση και την προστασία των ευρημάτων, από την τεράστια δεξαμενή στοιχείων που μας προσφέρει η Ιστορία, έρχονται δεδομένα που περιπλέκουν ακόμη περισσότερο το μυστήριο για τον άγνωστο οικιστή του τάφου και τα οποία γίνονται ακόμη πιο πιεστικά βλέποντας τα στοιχεία που έχει προσφέρει η επιστήμη της γεωφυσικής εδώ και μια δεκαετία.
Ωστόσο, πριν προχωρήσουμε στην παράθεση ορισμένων νέων στοιχείων που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον για το περιεχόμενο του τάφου, να σημειώσουμε τα όσα έρχονται από τον χώρο της ανασκαφής.
Το πρώτο και κύριο στοιχείο είναι κατά πόσο ο τάφος είναι συλημένος ή μη. Με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΠΠΟ, την περασμένη Κυριακή 31 Αυγούστου, φαίνεται να υπερισχύει η άποψη ότι ο τάφος δεν είναι συλημένος και το άνοιγα που βρέθηκε στον διαφραγματικό τοίχο, σε συνδυασμό με το σφράγισμα του μνημείου με αμμώδη επιχωμάτωση, είναι μέρος της προστασίας του τάφου και του νεκρού. Την ίδια ώρα βέβαια, έρχεται με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων τόσο για να καταδικάσει την κυβέρνηση για την εκμετάλλευση της ανασκαφής, αλλά και για να επισημάνει με κατηγορηματικό τρόπο ότι ο τάφος έχει συληθεί και ακολουθεί – όπως καταγγέλλει – και δεύτερη, σύγχρονη, σύληση από την πλευρά της κυβερνήσεως…
Ποιος γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει στον τάφο;

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΒΡΕΦΟΣ ΝΑ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ Φωτο

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΒΡΕΦΟΣ ΝΑ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ Φωτο
Ένα πραγματικά ανατριχιαστικό περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Στις σκληρές εικόνες που ακολουθούν, φαίνονται φανατικοί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, να βάζουν ένα βρέφος να παίξει «μπάλα» με το κομμένο κεφάλι ενός Σύρου στρατιώτη!
Ο πατέρας του μικρού παιδιού πιστεύεται ότι είναι ένας δεινός τζιχαντιστής ο οποίος φοράει ένα στρατιωτικό καπέλο του μπέιζμπολ στο κεφάλι του.
Ο άντρας φαίνεται να χαμογελάει με χαρά στη φωτογραφία καθώς παρακολουθεί το αθώο παιδί του να κλωτσάει το κομμένο κεφάλι.
Τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο φαίνεται να παρακολουθεί το φρικτό περιστατικό.
Το κομμένο κεφάλι, το οποίο καλύπτεται λόγω της σκληρής εικόνας, φαίνεται να είναι κομμένο πριν αρκετές μέρες.
Φαίνεται να ανήκει σε κάποιον κρατούμενο αλλά λόγω της βαριάς αποσύνθεσης του προσώπου, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί.
Το πρόσωπο φαίνεται να έχει μια βαθιά πληγή, που δείχνει πως το θύμα είχε αρχικά μαχαιρωθεί.
Η φρικιαστική φωτογραφία δημοσιεύτηκε λίγες ώρες αφού η συριακή οργάνωση ακτιβιστών, «Η Ράκα σφαγιάζεται σιωπηλά», ανέβασε στο ίντερνετ φωτογραφίες από την τελευταία εκτέλεση των τζιχαντιστών.
Μερικές εβδομάδες μετά τη σταύρωση ενός έφηβου,σταυρώθηκε και αποκεφαλίστηκε και ένας Σύρος στρατιώτης.
Στη φωτογραφία φαίνεται ένα πλήθος από μικρά παιδιά να στέκονται γύρω από μια αγχόνη. Στο κέντρο της φωτογραφίας, είναι το πτώμα ενός Σύρου αντάρτη. Οι μαχητές του Ισλαμικού κράτους πρώτα τον σταύρωσαν και κατόπιν τον αποκεφάλισαν.
Πιστεύεται πως είναι συγγενής του Ζεχράν Αλους, αρχηγού της οργάνωσης της Τζαϊς αλ Ισλάμ, μιας από τις ομάδες του απαρτίζουν το Ισλαμικό Μέτωπο, το οποίο μάχεται να φτιάξει τη δική του «ομάδα» στη Συρία.
Ο Ζεχράν Αλούς είναι ο ηγέτης των ανταρτών που είχε φωτογραφηθεί έχοντας μπροστά του το σημειωματάριο της Hello Kitty, μια εικόνα που είχε κάνει το γύρο του κόσμου.
1414859623

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

συριζα (2)
Ως απόλυτα συστημικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ σε καμία περίπτωση δεν θέλει στην πραγματικότητα την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος. Κάτι που φυσικά θα εξαφάνιζε και τον ίδιο. Δεν ξεπερνά ούτε για λίγο τα συστημικά «εσκαμμένα» και εκείνο που κάνει είναι να φθείρει προπαγανδιστικά την κυβέρνηση, με την πρακτική του «ώριμου φρούτου», χωρίς μάλιστα να έχει εναλλακτική πρόταση ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την Ευρώπη.
Έχει αρκεστεί μόνο στα τυπικά κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, ακολουθώντας μια συστημική κοινοβουλευτική νομιμοφροσύνη, χωρίς καμία απολύτως δυναμική ενέργεια μέσα στην κοινωνία. Ούτε μια απεργία, ούτε μία διαδήλωση, διευκολύνοντας έτσι απόλυτα την κυβέρνηση στο ξεθεμέλιωμα όλων των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, πλην των δικαιωμάτων των δικαστικών, των  ένστολων και γενικά του συστημικού προσωπικού.
Ούτε φυσικά θέλει να προκαλέσει εκλογές. Γενικά δεν επιλέγει την κατάρρευση της κυβέρνησης με δυναμικό τρόπο.

ΗΠΑ:Έγγραφο προς τους δασκάλους για την εξάλειψη των "στερεοτύπων":Τέρμα οι λέξεις "αγόρια" και "κορίτσια".Θα αποκαλείτε τους μαθητές "μωβ πιγκουίνους"

Λέει ο γιατρός : «Συγχαρητήρια κύριε, η σύζυγός σας μόλις γέννησε ένα υγιές μωρό»

Άντρας: «Ω, σας ευχαριστώ γιατρέ! Είναι αγόρι ή κορίτσι;»

Γιατρός: «Εμείς δεν χρησιμοποιούμε τέτοια φασιστική γλώσσα εδώ κύριε, η σύζυγός σας έχει γεννήσει ένα μωβ πιγκουίνο και θα έπρεπε να το γνωρίζετε!»

Άλλη μια συνηθισμένη ημέρα στο Προοδευτικό Χαλιφάτο της Πολιτικής Ορθότητα.

Μια σχολική περιφέρεια στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ απέστειλε στους εκπαιδευτικούς μέσης εκπαίδευσης ένα έγγραφο που τους συμβουλεύει να χρησιμοποιούν εκφράσεις για «φύλο χωρίς αποκλεισμούς», όπως «μωβ πιγκουίνοι», αντί για εκφράσεις «φύλου» όπως «αγόρια και κορίτσια».

«Αποφύγετε να ζητάτε από τα παιδιά να παραταχθούν ως αγόρια και ως κορίτσια ή να τους χωρίζετε με βάση το φύλο», λέει ένα έγγραφο κατάρτισης που συντάχθηκε από τοGender Spectrum και δόθηκε στο διδακτικό προσωπικό των Δημόσιων Σχολείων του Λίνκολν, σύμφωνα με το National Review.

«Αντ’ αυτού, χρησιμοποιείστε πράγματα “περίεργα, ακόμα και την ημερομηνία γέννησης” ή “τι θα επιλέγατε: skateboards ή ποδήλατα / γάλα ή χυμό / σκύλους ή γάτες / καλοκαίρι ή χειμώνα / να μιλάτε ή να ακούτε ”. Προσκαλέστε τους μαθητές να καταλήξουν οι ίδιοι σε επιλογές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...