Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΒΑΡΟ !!! Ευχόμαστε να μην έχετε τα παρακάτω συμπτώματα! – Κώδωνας κινδύνου για την Ελλάδα !!!

aimaellinwn5 600x410 ΣΟΒΑΡΟ !!! Ευχόμαστε να μην έχετε τα παρακάτω συμπτώματα! Κώδωνας κινδύνου για την Ελλάδα !!!
Μας δολοφονούν ομαδικά.
To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις
στην υγείατων ανθρώπων…
Ωστόσο, παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε – και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα – οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου – χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών… HΝ
ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ογκολόγος θεραπεύει τον καρκίνο με μαγειρική σόδα!!! [Video]

Ο δρ Simoncini, ο οποίος είναι ογκολόγος (ειδικός στον καρκίνο), απομακρύνθηκε από την ιατρική κοινότητα, όταν αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει συμβατικές μεθόδους...
θεραπείας του καρκίνου και αντί του όξινου ανθρακικού νατρίου.
Αυτό, παρά το γεγονός ότι είναι σε θέση να αποδείξει ότι το 99 τοις εκατό του καρκίνου του μαστού και της ουροδόχου κύστης μπορεί να θεραπευθεί σε μόλις έξι ημέρες, χωρίς την χρήση χειρουργικής επέμβασης, χημειοθεραπείας ή ακτινοβολίας, χρησιμοποιώντας απλά μια τοπική συσκευή διείσδυσης (όπως καθετήρα) για να βάλει το διττανθρακικό νάτριο άμεσα με την μολυσμένη περιοχή στον ιστό του μαστού ή στην ουροδόχο κύστη σας!
 Στο βιβλίο του «Κερδίζοντας τον πόλεμο με τον Καρκίνο», ο δρ Sircus γράφει: «Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι η γρηγορότερη μέθοδος για να την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα.

Πώς το Apple Pay μας οδηγεί στην αχρήματη κοινωνία!!!!


«To όραμά μας είναι να αντικαταστήσουμε αυτό», είπε ο Τιμ Κουκ, όταν στην οθόνη πίσω του εμφανίστηκε ένα παραφουσκωμένο πορτοφόλι

Με δεδομένο ότι η Apple ξέρει καλύτερα από όλους να πακετάρει και να μοσχοπουλάει τεχνολογία, ακόμα και όταν δεν πρόκειται για κάτι τόσο νέο όσο με επευφημίες παρουσιάζεται, πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι μπορεί να πετύχει εκεί που σχεδόν όλοι οι άλλοι απέτυχαν μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερα όταν αναφέρονται στην αμερικανική αγορά, στην οποία πρωτίστως απευθύνεται η εταιρεία από το Κουπερτίνο της Καλιφόρνια –συμπτωματικά ή μη, η Κίνα δεν είναι τη φορά αυτή μέσα στη λίστα των μεγάλων αγορών όπου θα κυκλοφορήσουν πρώτα τα νέα iPhones, στις 19 Σεπτεμβρίου. Το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus των 4,7 και 5,5 ιντσών σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες στην Ελλάδα αναμένονται στις αρχές Οκτωβρίου. Διαβάστε εδώ για τα νέα iPhones.

Κάποιοι θυμίζουν την ιστορία με τα smartphones, τα οποία προϋπήρχαν (σε σχεδόν πρωτόγονη μορφή) του iPhone, το οποίο όταν παρουσιάστηκε από τον Στιβ Τζομπς το 2007 στερούνταν υποτιθέμενων βασικών για την εποχή του χαρακτηριστικών. Εντούτοις ήταν αυτό που άναψε τη σπίθα, προκαλώντας την έκρηξη των έξυπνων φορητών συσκευών.Ισως κάτι αντίστοιχο συμβεί στο εξής και με το λεγόμενο ψηφιακό πορτοφόλι. Η βασική τεχνολογία του Apple Pay δεν είναι επαναστατική. Υφίσταται εδώ και χρόνια και μάλιστα βασίζεται στο NFC, ένα πρωτόκολλο ασύρματης επικοινωνίας σε απόσταση χιλιοστών το οποίο η Apple επέμενε να αγνοεί μέχρι πέρσι. Κυρίως σε αυτό «πατάνε» οι ανέπαφες πληρωμές μέσω καρτών και smartphones. Πολλά παρόμοια προϊόντα έχουν λανσαριστεί τα τελευταία δυο χρόνια στην Ευρώπη, όπως πρόσφατα συνέβη και στην Ελλάδα από την Alpha Bank και τη Vodafone, σε συνεργασία με τη Visa, παρουσιάζοντας την εφαρμογή Tap ‘n Pay.

Στις ΗΠΑ η Google ήταν από τις πρώτες μεγάλες εταιρείες που επένδυσαν στο ψηφιακό πορτοφόλι. Ακολούθησαν φιλόδοξες startups (βλ. Square) και παραδοσιακές δυνάμεις των online πληρωμών (όπως η PayPal) που είδαν την ευκαιρία να αποκτήσουν μερίδιο και στις ηλεκτρονικές συναλλαγές σε φυσικό περιβάλλον. Εντούτοις καμία δεν κατάφερε να πείσει τον Αμερικανό καταναλωτή να αφήσει την κάρτα στο πορτοφόλι του και να χρησιμοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο. Οι λόγοι αφορούν κυρίως στην (πολυδιαφημισμένη από την Apple) ευκολία χρήσης. Η μέθοδος του EMV chip και pin που κυριαρχεί στην Ευρώπη, περιορίζοντας σε ιστορικά χαμηλά τα επίπεδα της απάτης μέσω καρτών, έχει μικρότερη διείσδυση στην αμερικανική αγορά, όπου ακόμα σε πολλά σημεία ζητείται η υπογραφή ως διαδικασία πιστοποίησης του κατόχου. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...