Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και λάτρης του Κεμάλ

 

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αναφερθεί ως είδηση, αλλά ως υπενθύμιση, ο σχολιασμός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος με ανάρτηση στον λογαριασμό που διαθέτει στο Facebook (10/11/2014) και επί της ευκαιρίας της επετείου του θανάτου του τούρκου εθνάρχη, ανακοίνωσε την λατρεία του στον σφαγέα του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και του Πόντου, Κεμάλ Ατατούρκ.


Η μετάφραση της δήλωσης
"Εάν ακόμη και 75 χρόνια αργότερα οι ιδέες του φωτίζουν τον δρόμο μας, επίσης εάν προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες του και εάν για να προοδεύσουμε και να μπορέσουμε να φθάσουμε το επίπεδο των σύγχρονων πολιτισμών, ακολουθούμε δρόμο υπό το φως του, τότε η 10η Νοεμβρίου δεν είναι η επέτειος θανάτου του Ατατούρκ, αλλά η μέρα που κρατάμε τις επαναστάσεις του στις καρδιές μας"
Χωρίς να έχουμε καμία διάθεση να υπενθυμίσουμε το "πνεύμα" του Κεμάλ Ατατούρκ απέναντι στους Έλληνες, καταγράφουμε την δήλωση θαυμασμού και λατρείας, ενός βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προς εκείνον που αποφάσισε, διέταξε και εκτέλεσε την σφαγή 1,5 εκατομμυρίου (και πλέον) Ελλήνων, ενώ δεν δίστασε να εμπορευτεί και τα κόκκαλα των νεκρών με εμπορική συμφωνία με σαπουνοποιΐα της Μασαλίας.

Τα σχόλια για την ποιότητα του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, την ελληνοφροσύνη αλλά και την θρασύτητά του, ίσως θα έπρεπε να γίνουν μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά πρωτίστως μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, στο κόμμα που τον φιλοξενεί και του παρέχει την δυνατότητα να επιτίθεται με τις εκάστοτε δηλώσεις του στο σύνολο του Ελληνισμού, εκφράζοντας την επιθυμία του να ακολουθήσει το φως του δρόμου των επαναστάσεων του Κεμάλ Ατατούρκ...

Τέλος, θυμίζουμε πως ο θαυμασμός και η υποταγή στο "πνεύμα Ατατούρκ" από τον συγκεκριμένο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποτελεί έκπληξη, αφού κατά το παρελθόν υπήρξαν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις - ευκαιρίες στις οποίες ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (γνωστός πολύ καλός φίλος του ψευτομουφτή Ξάνθης Αμέτ Μετέ και πιστός οπαδός του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής) "έτρεξε να καταθέσει τα προσωπικά του "διαπιστευτήρια" τουρκοφροσύνης...

Απίστευτο ξέσπασμα του Τζίμη Πανούση για ΚΚΕ και Σύριζα σε 3 λεπτά εκπομπής! (βίντεο)

Απίστευτο ξέσπασμα του Τζίμη Πανούση για ΚΚΕ και Σύριζα σε 3 λεπτά εκπομπής! (βίντεο)
Ενας Τζίμης Πανούσης όπως δεν τον έχετε ακούσει ποτέ!...
Για Σύριζα: δεν είναι ικανοί να λειτουργήσουν έναν ραδιοφωνικό σταθμό και να πληρώσουν 5 εργαζόμενους, θα φτιάξουν την Ελλάδα;
Για ΚΚΕ: έχουν κάνει κατάληψη στο σπίτι του λαού οι γιαχωβάδες αντί να το δώσουν στον άστεγους, ο Κουτσούμπας δεν μπορεί να διευθύνει ούτε στεγνοκαθαριστήριο!
Απολαύστε υπεύθυνα:

Συνάντηση Τσίπρα-Μπιλ Κλιντον… Λέσχη Μπίλντερμπεργκ… Αυτή η γλάστρα έχει συναντηθεί με όλους τους απατεώνες της Γης

Συνάντηση Τσίπρα-Μπιλ Κλιντον… Λέσχη Μπίλντερμπεργκ… Αυτή η γλάστρα έχει συναντηθεί με όλους τους απατεώνες της Γης…για το κάλο του Κομμουνιστικό κρατιδίου της σιωνιστικής Ευρώπης!! Στις 11.00 το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τη Γιάννα Αγγελοπούλου.
Η Γιάννα Αγγελοπούλου θα ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα για το συνέδριο του Clinton Global Initiative (CGI) που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον ερχόμενο Ιούνιο και στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλιντον.
Η Γιάννα Αγγελοπούλου, ως μέλος του CGI, ανέλαβε την πρωτοβουλία της πραγματοποίησης του συνεδρίου CGI Mediterranean στην Αθήνα.
Το συγκεκριμένο συνέδριο, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, θα έχει ως στόχο να «συνδέσει ηγέτες από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα από πολλές χώρες του κόσμου που θα συζητήσουν για τις πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου».
Όπως δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ στο 10ο ετήσιο συνέδριο του CGI τον προηγούμενη Σεπτέμβριο, σκοπός του CGI Mediterranean θα είναι οι «ηγέτες» αυτοί να «αναζητήσουν λύσεις για τις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή, όπως η ανεργία των νέων, η κοινωνική και οικονομική μεταβλητότητα. Μέσω νέων Δεσμεύσεων-στην-Πράξη θα μπορέσουν να αναδείξουν τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης ολόκληρης της γεωγραφικής περιοχή».αυτά για τους θνητούς!!! επί της ουσίας !

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΜΟΥ...ΔιαβάστεΓεια σας προβατάκια μου!

Ο φίλος σας, ο ιός είμαι πάλι, ο γνωστός σας, ο ιός τής γρίπης.

Δεν έχει σημασία ποιο είναι το όνομά μου. Παληά λεγόμουν Η2Ν2Η3Ν2, μεταλλάχθηκα σε Η5Ν1 μετά σε Η7Ν7και τελικά σε Η1Ν1.

Αυτή η μορφή μου έγινε πιο γνωστή και πιο τρομακτική απ’ όλες τις άλλες, αφού τα media με διαφήμισαν τόσο πολύ, βρε αδελφέ.
Αν και τελικά, αποκαλύφθηκε το φιάσκο μου και η στημένη και αποτυχημένη επιχείρηση εξάπλωσής μου, εγώ επιμένω. Φέτος βρίσκομαι κρυμμένος μέσα στις φιάλες των εμβολίων για την εποχική γρίπη με τη μορφή Η3Ν2 και Η1Ν1. 

Συλλαλητήριο σήμερα και αναμενόμενη αύξηση των καταλήψεων

Σήμερα, οι καταλήψεις στο νομό Ηρακλείου αναμένεται να αυξηθούν εξαιτίας και του συλλαλητηρίου που διοργανώνεται στις 11 το πρωί, στην πλατεία Ελευθερίας. Σε επίπεδο Κρήτης, πάντως, χθες εξακολουθούσαν να έχουν φθίνουσα πορεία. Σε όλη την Κρήτη 25 σχολεία είχαν βάλει λουκέτο χθες, εκ των οποίων τα περισσότερα στα Χανιά και κανένα στο Ρέθυμνο.

Παραίτηση διευθυντή του 5ου ΓΕΛ Ηρακλείου .Επιστολη αγανάκτησης του για τους "αριστερούς" με τις "δεξιές" τσέπες που κατευθύνουν τις καταλήψεις των ΑΝΗΛΙΚΩΝ μαθητωνΜε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μακροσκελή επιστολή του, ο Κώστας Κωνσταντίνου, διευθυντής του 5ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, υπέβαλε την παραίτηση του, διαμαρτυρόμενος για τις καταλήψεις!
Καταγγέλλοντας εκείνους που υποδαυλίζουν «κάθε χρόνο τέτοια εποχή» το φαινόμενο των καταλήψεων, ο κ. Κωνσταντίνου μιλά για «ύπουλους κομματικούς ρόλους» κάποιων, για «γαβγιστές της εκπαίδευσης» και για «παραμύθια» εκείνων που υποκινούν τις κινητοποιήσεις που έχουν ως αποτέλεσμα να κλείνουν τα σχολεία.
Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής του κ. Κωνσταντίνου έχει ως εξής:

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ Η ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΙΝΟΒΟΛΙΑΣΕάν έχετε εκτεθεί σε οποιαδήποτε ακτινοβολία (μαστογραφία ή άλλο),

είτε για ιατρικό διαγνωστικό σκοπό, είτε στο πλαίσιο ακτινοθεραπείας ή αν ακόμα σας απασχολεί η υπερβολική έκθεση στην ακτινοβολία (όπως για παράδειγμα εάν ζείτε δίπλα σε πυρηνικό εργοστάσιο, χειρίζεστε διαγνωστικό ραδιολογικό εξοπλισμό, εργάζεστε στη βιομηχανία πυρηνικής επεξεργασίας, εξόρυξης ουρανίου κ.α.) ή εάν έχετε εκτεθεί σε ραδιοενεργά σωματίδια ή υψηλότερες δόσεις ιονισμένης ακτινοβολίας που προέρχονται από πηγές απεμπλουτισμένου ουρανίου, έλεγχο ατομικών όπλων, συχνές πτήσεις σε υψηλότερα υψόμετρα, μια πυρηνική καταστροφή (όπως στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας),

εδώ μπορείτε να βρείτε συμβουλές και προτεινόμενες θεραπείες που μπορούν με φυσικό τρόπο να βοηθήσουν το σώμα να αποβάλλει τα καταστροφικά ραδιοενεργά στοιχεία (στρόντιο και ραδιοενεργό ιώδιο, για παράδειγμα) ή να αποτοξινώσουν από τα επιβλαβή υποπροϊόντα όπως οι ελεύθερες ρίζες. 
Εάν λαμβάνετε οποιαδήποτε ακτινοθεραπεία η μακροβιοτική διατροφή είναι η λύση (από το μακρύς βίος και χρησιμοποιήθηκε από τον Ιπποκράτη, πατέρα της ιατρικής, για να περιγράψει το μοντέλο ανθρώπου που είναι πραγματικά υγιής και ζει για πολλά χρόνια). 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...