Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο… ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΝΙΑΣ


Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος.
Για εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες νεκρούς φοιτητές στο Πολυτεχνείο, έκανε λόγο η μαρξιστική προπαγάνδα μετά το… σωτήριον έτος 1974. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι τους έθαψαν ομαδικώς (για να τους αποκρύψουν) στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Προς ανεύρεση των «ηρωικών νεκρών», ο τότε δήμαρχος Ζωγράφου Δ. Μπέης, κατέσκαψε το νεκροταφείο της περιοχής του, αλλά φευ, νεκρούς σε ομαδικούς τάφους… δεν ανακάλυψε.
Μία εκ των «ηρωικών νεκρών του Νοέμβρη», ήτο και η Ηλένια. Επρόκειτο για μια πανέμορφη κοπέλα, το σκίτσο της οποίας ετοποθετήθη ανάμεσα στα λουλούδια και τις φωτογραφίες των υπολοίπων ανύπαρκτων νεκρών, που «κοσμούσαν» κάθε επιφάνεια του κτιρίου, κατά την πρώτη επέτειο του «ηρωικού Νοέμβρη».
ηλενια2Κάτω από το σκίτσο, τοποθετήθηκε κι ένα σημείωμα το οποίο έλεγε τα εξής συγκινητικά: «Την λένε Ηλένια Ασημακοπούλου. Είναι το κορίτσι μου. Χάθηκε το βράδυ της σφαγής. Κανένας δεν την ξανάδε. Πήγα σπίτι της αλλά έχουν χαθεί και οι γονείς της. Όποιος ξέρει για το μαρτυρικό τέλος της ας με πληροφορήσει».
Η κομμουνιστική εφημερίς “Αυγή”, ανέλαβε εργολαβικώς την προώθηση της ιστορίας, υπό τον τίτλον «Τι απόγινε η Ηλένια μου; Η τραγωδία ενός αγοριού που ψάχνει ακόμα για το δολοφονημένο κορίτσι του» και τον υπότιτλο: «Ηλένια Ασημακοπούλου. Χτυπήθηκε στις 17 Νοέμβρη στη Στουρνάρα από σφαίρα. Τι απόγινε;». Η Ηλένια έγινε θρύλος και σύμβολο του… αγώνος. Όλοι ομιλούσαν περί αυτής και κατέθεταν στεφάνια στη μνήμη της. Τελικώς, απεδείχθη ότι ο φοιτητής Ηλιόπουλος, ο οποίος είχε αναρτήσει το σκίτσο, το είχε πάρει από… διαφήμιση σαμπουάν. Η «ηρωική νεκρή» Ηλένια, απεδείχθη ότι ήταν… φωτομοντέλο της αγγλικής εταιρίας παρασκευής σαμπουάν με την επωνυμία «ΜΠΡΕΚ». Η σχετική διαφήμιση είχε δημοσιευθεί σε πολλά ξένα περιοδικά και στην αγγλική έκδοση του γνωστού «Vogue». Το δε όνομα του μοντέλου ήταν Νάνσυ Κρίντλαντ,  από την Νέα Ζηλανδία, κάτοικος Λονδίνου, η οποία δεν είχε επισκεφθεί ποτέ την Αθήνα κι ούτε εγνώριζε κατά που πέφτει το… Πολυτεχνείο των Αθηνών.
Η άδοξος κατάληξις του παραμυθιού; Ο ευφάνταστος και απατεωνίσκος κομμουνιστής φοιτητής, κατεδικάσθη -εν κρυπτώ- σε φυλάκιση οκτώ μηνών (για διασπορά ψευδών ειδήσεων), στις 18/02/1975 και η μαρξιστική προπαγάνδα έπεσε με τα μούτρα στους… υπολοίπους «ηρωικούς νεκρούς». Αποφεύγοντας, όμως, να δίδει στην δημοσιότητα σκίτσα, φωτογραφίες και ονόματα. Προφανώς, σεβόμενη την… ανωνυμία τους!

«Πολυτεχνείο 1973: Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη του εικοστού αιώνα»!


Χιλιάδες παιδάκια έχουν καταθέσει λουλούδια στην κεφαλή στο Πολυτεχνείο, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιον νεκρό της εξέγερσης...
Στην πραγματικότητα πρόκειται για την κεφαλή του καθηγητή Νίκου Σβορώνου, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τα γεγονότα του 1973.


Το πόρισμα του Αστυνομικού Διευθυντή Γεώργιου Σαμπάνη επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου αποκαλύπτει ότι δεν υπήρξε κανένας νεκρός εντός του Πολυτεχνείου.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!!ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ!!!Ευδοκία - Υβόννη Τσιλίδου
Δεν υπάρχει ενημερωμένος πολίτης πλέον που να μην γνωρίζει την ύπαρξη του συστήματος ΧΑΑΡΠ. Το τι είναι όμως ακριβώς, ίσως όχι. Την επιστημονική του ταυτότητα την δίνει το ίδιο το ακρωνύμιο που λειτουργεί και σαν ονομασία του Υψηλής συχνότητας ερευνητικού προγράμματος. Η αρχική σύλληψη και η πατέντα ανήκουν σε Έλληνα επιστήμονα κάτοικο Αμερικής και αρχικός χορηγός του ήταν εταιρείες πετρελαίου που το είδαν σαν μια μελλοντική πηγή ενέργειας , επιπέδου πυρηνικής χωρίς το πρόβλημα της ραδιενέργειας. Όμως οι δυνατότητες αυτής της συστοιχίας κεραιών αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο απλές και αθώες, οι ικανότητές τους ξετυλίγονταν και αποκαλύπτονταν στην πορεία του χρόνου, πράγμα που το αποδεικνύει και η δραστική αλλαγή ιδιοκτησίας. Από τις πετρελαϊκές εταιρείες το σύστημα πήγε στα χέρια της Raytheon, γνωστής πολυεθνικής αμυντικών συστημάτων κι από αυτήν στην Αμερικανική Στρατιωτική Αεροπορία και το Ναυτικό, ενώ τελεί υπό την προστασία της ΝSΑ , της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, και συνεργάζεται με την ΝΑSΑ.
Επισήμως σκοπό έχει την μελέτη της ιονόσφαιρας, την διέγερση και την χρήση αυτής ως κεραίας ΗΜ κυμάτων για την βελτίωση των επικοινωνιών και την προστασία του πλανήτη από τις διαρκώς πιο επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου λόγω της τρύπας του όζοντος. Επίσης λειτουργεί και ως τομογράφος του εδάφους που βοηθά στην ανεύρεση διαφόρων κοιτασμάτων, όπως και στην γενικότερη γεωφυσική έρευνα του υπεδάφους σε βάθη τεράστια . Αυτό είναι το χαμογελαστό πρόσωπο του Ιανού, δυστυχώς όμως οι μαρτυρίες για το άλλο, το καταστροφικό του, διαρκώς πληθαίνουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...